Herkku-puhelin
Älykkään naisen kanssa
Sami

Kävipä kolmisen vuotta sitten niin, että satuin tapaamaan aivan tavallisella chat-linjalla poikkeuksellisen fiksunoloisen naisen. Siis ainakin sellainen kuva hänestä heti välittyi; muut kun olivat lähinnä sitä linjaa, että paljonko sä painat ja suomen kielen kirjoittaminen oli niin tolkutonta, etten tahtonut perässä pysyä. Ehdin nipin napin antaa sähköpostiosoitteeni, ennen kuin hänen miehensä keskeytti jutustelumme.

Hän kirjoitti minulle ja siitä seurasi melkoisen kiihkeä kirjeenvaihto. Joinakin päivinä hän saattoi kirjoittaa minulle parikymmentä pitkähköä viestiä! Itse vastailin niin moneen kuin vain ennätin. Jossakin vaiheessa vaihdoimme puhelinnumeroitamme ja aloimme myös soitella silloin tällöin. 1½ vuotta sitten meni kerran puhelimessa koko yö! Tosin soitot oli varmistettu etukäteen, koska molemmat olimme ja olemme varattuja muualle. Tutustuimme toisiimme aina paremmin ja paremmin ja meillä synkkasi todella hyvin. Vaikka hän oli minua lähes kymmenen vuotta vanhempi, ei siitä ainakaan haittaa ollut. Sain myöhemmin hänen kuvansa ja tietenkin, kaunishan hän oli (ja on) kuin mikä: tumma, hymyilevä, runsas, mutta ei lihava nainen.

Kun tätä oli jatkunut aikansa, saimme sovittua jo livetapaamisen. Hän asui Helsingissä ja minä siitä n. 80 km:n päässä. Oli tavallinen arkipäivä ja pääsin jostakin syystä aikaisin töistä, avovaimoni oli matkoillaan ja tämä nainen (Nimetään hänet vaikka Sariksi) oli tutkimustyönsä parissa kotosalla, joten homma oli helppo järjestää. Tapasimme ja kävelimme pitkin merenrantoja Helsingissä ja taisimme vaihtaa muutaman suukonkin. Tällaisia tapaamisia tuli pari lisää, aina päiväsaikaan. Töissäni tapahtui käänne ja jouduin, tai sanokaamme pääsin, töitteni puolesta Helsinkiin kerran kuussa 1-2 päiväksi ja tämä tietenkin avasi aivan uusia näkymiä suhteellemme. Istuimme aika usein baareissa iltoja ja hyväilimme toisiamme hellästi…..

Eri sattumien summana olimme molemmat tulossa ulkomaanmatkoiltamme juuri juhannusaattona ja lupauduin noutamaan hänet lentoasemalta. Hän oli niin hemaiseva uudessa hamosessaan, ah. Ajelimme juhannusöisessä Helsingissä, kunnes löysimme mukavan syrjäisen pihan, jonka reunaan parkkeerasin autoni. Siirryimme takapenkille ja suutelimme kiihkeästi. Hänen suunsa aukeni ihanan suureksi, enkä voinut vastustaa hänen hellällä tavalla kiihkeitä huuliaan. Tavallinen henkilöauto ei tunnetusti ole niitä mukavimpia muhinointipaikkoja, joten emme missään vaiheessa päätyneet yhdyntään saakka, vaan maistelimme ja hyväilimme vain toisiamme. Voin vieläkin muistaa huulillani (!) miltä hänen nänninsä tuntui huulieni välissä, mmmm…

Varsinainen käänne tapahtui pikkujouluaikaan, kun olin taasen normaalina arki-iltana Helsingissä. Join muutaman lasin punaviiniä ja olin tosi rentoutunut jo klo 19, kun lähdin tilaisuudesta pois. Kaikki paikat täynnä ja muutamasta senttilitrasta olin valmis luopumaankin… Menin istumaan viereiseen baariin ja puhelin soi ja sovimme, että hän tulee paikalle kohtapuoliin. Niin hän tuli, sädehtivänä ja kauniina, jälleen kerran. Teimme pienen baarikierroksen, juttelimme ja joimme muutaman oluen. Hän oli puheissaan minua rohkeampi ja alkoi kertoa jo suoraan kuinka hän haluaa minua ja tunsin kuinka kaluni jäykistyi pikkujoulukuntoon. Hyväilimme toisiamme pöydän alla ja minä tunsin kuinka kostea hän oli ja hän kuinka kova minä olin. Lähdimme taas vaihtamaan baaria ja ulkoilmaan. Oli muutama lämpöaste ja meillä tietenkin talvikamppeet.

Kun pääsimme ulos ja olimme kävelleet jonkin aikaa, Sari ohjasi käteni ympärilleen, niin että olin hänen takanaan. Kova kaluni painui vaatekerrosten läpi hänen ihanaa peppuaan vasten ja käsilläni tunsin hänen rintansa. Jatkoimme kävelyämme ja tulimme jollekin pienelle mäelle, joka oli kerrostalojen välissä ja siellä oli jokin lasten leikkipaikka. Pysähdyimme suutelemaan ja yhtäkkiä Sari kysyi, että saako hän tehdä jotakin tuhmaa. Sanoin, että tietysti. Samassa hän polvistui, avasi housuni ja otti muitta mutkitta kaluni suuhunsa. Ulkona oli aika kylmä ja minun kävi häntä hieman sääliksi, mutta en voinut toki estellä tuota ihanaa naista. Hän imi kaluani niin kauan, että laukesin hänen suuhunsa ja enkä voinut olla huutamatta onnesta. Sari "pesi" kaluni vielä kielellään huolellisesti ja pakkasi sen housuihini. Suutelin hänen spermaista suutaan vieläkin orgastisten kouristusten värisyttämänä.

Kävelimme vielä yhteen hiljaiseen kapakkaan, jossa oli meidän lisäksemme kymmenkunta ihmistä. Tilasimme tässä vaiheessa kahvia, sillä minulla oli seuraavana aamuna edessäni työpäivä. Istahdimme vierekkäin pitkän pöydän viereen. Hänellä oli puolipitkä kangashame, jonka sai sivulta auki avaamalla napit. Avasin niitä hitaasti ja tunsin kuinka hän kiemurteli kiihkosta. Sain avattua koko reunan auki ja siirsin käteni reiden päälle. Vein sormeni hänen pikkareilleen ja niiden reunan ali ja annoin sormeni liukua edestakaisin kostealla alustalla. Kuiskasin hänen korvaansa, että tälle kiitoradalle haluaisin laskeutua. Työnsin sormiani jo sisään ja näin kuinka hän kiemurteli antaessaan välillä suukkoja korvaani. Yhtäkkiä hän totesi, että meidän molempien olisi syytä mennä vessaan välillä. Hän laittoi muutaman napin hameestaan kiinni ja lähti astelemaan kohti vessoja, vilkaisten minua vielä ovelta.

Odotin noin minuutin ja lähdin kävelemään hänen peräänsä. Jännitti, kun avasin naisten vessan ovea, sillä olisinhan saattanut saada todella huononkin vastaanoton. Vessassa oli pari pesuallasta vasemmalla seinällä ja perinteiset vessan kopit takaseinällä. Toisen kopin reunan päällä roikkuivat sukkahousut ja paita puoliksi ulkopuolella. Hmm, Sarin paita. Avasin kopin oven. Hän seisoi pöntön vieressä vain avattu hame päällään. Suljin oven ja suutelin häntä hellästi. Kierähdin itse istumaan pöntön kannen päälle ja hän seisoi edessäni; Näin pystyin hyväilemään hänen rintojaan täydellä teholla. Myöhemmin nousin seisomaan ja hän riisui ylävartaloni paljaaksi ja avasi jo tottuneesti housuni, jotka valahtivat alas nilkkoihin. Bokserit hän painoi alas hampaittensa avulla. Sitten hän painoi minua olkapäistäni istuutumaan takaisin kannen päälle. Hän tuli syliini hajareisin, otti kalustani kiinni ja ohjasi sen pimppaansa suulle. Sari alkoi vajota hitaasti…. tulin joka sekunti hieman syvemmälle häneen. Hänen yninänsä oli aivan mielettömän kiihottavaa. Sitten olimme niin sisäkkäin kuin kaksi ihmistä voi vain olla ja tätä hetkeä olin odottanut, ah, suutelimme kun olin hänen sisässään. Sitten aloimme naida niin hyvin kun tuossa asennossa voi. Aika lyhyttä liikettä, mutta ihanan kiihottavaa. Sain hyväillä hänen rintojaan ja peppuaan siinä samalla ja laitoinpa myöhemmin vielä sormeni kaluni kaveriksi …

Rakastelimme melkein laukeamispisteeseen ja nostin hänet päältäni ja tulin hänen taakseen. Sari kumartui pöntön päälle ja näin minulla oli suora yhteys hänen lemmenkanavaansa. Työnnyin häneen niin kovanhellästi kuin vain osasin ja tiesin, etten kestä kuin muutaman työnnön. Ihmeekseni hänkin oli aivan yhtä pitkällä ja hän laukesi pari työntöä ennen minua. En tiedä kuinka kauan annoimme hengitystemme siinä tasaantua, mutta muutamia minuutteja kuitenkin. Suutelimme kiihkeästi ja pukeuduimme hitaasti. Poistuimme vessasta, eikä kukaan ainakaan suoranaisesti meitä tuijottanut, samapa tuo sinänsä kun en heistä ketään tuntenut.

Kävelimme keskustaan monien suutelutaukojen tahdittamana. Yöbussini lähtöön oli aikaa vielä tunnin verran ja sen ajan vietimme hellimällä toisiamme Helsingin yössä. Uusintakertaa tuskin maltan odottaa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute