Herkku-puhelin
Öinen pimeä halli
Playgirl

Kaikki alkoi siitä kun, kerroin sinulle noin puoli vuotta sitten erään fantasiani. Kerroin sinulle että, haluaisin harrastaa seksiä kanssasi jossain autiossa hallissa tai varastorakennuksessa. Sinä köyttäisit minut ja minä olisin täysin armoillasi. Olin myös kertonut että, haluaisin joskus kokeilla seksiä kolmas osapuoli mukana. Oli kesäinen heinäkuun ilta ja olimme tulossa kavereidemme luota kylästä kotia kohti. Sinä iltana ylläni oli musta vartaloa myötäilevä putkimainen hame jossa ei ollut olkaimia ja jalassani oli mustat korkokengät. Sinulla tapasi mukaan farkut ja t-paita.

Olimme ajelleet jo jonkin tovin ja huomasin että, katsot minua aina välillä. Katseestasi huomasin että, olet sitä jotain vailla... Kysyin sinulta: "jaksatkohan odottaa kotia asti vai haluatko minut heti?" Katsoin sinua samalla ja hymyilin ilkikurisesti. Sinä et vastannut mitään vaan jatkoit ajamista. Olin hieman ihmeissäni että, mikä sinun on. Hetken kuluttua kuitenkin käännyit tutulta tieltä pimeälle metsätielle ja samantien kun käännyit laskit oikean kätesi reisilleni ja työnsit kätesi hitaasti reiden sisäpintaa pitkin kummulleni. Tunsit kuinka se oli kostunut ja valmiiksi turvonnut. Hymy levisi kasvoilleni ja odotin innolla että, pysäyttäisit auton.

Et kuitenkaan pysäyttänyt vielä ja otit kätesikin pois jalkovälistäni. Kiusasit minua! Hetken kuluttua edessämme aukeni iso maa-alue joka oli täysin autio. Tai ei ihan autio, olihan sen pihalla iso pimeä halli joka näytti todella autiolta. Nousimme ulos autosta ja mieleeni palasi fantasiani jonka kerroin sinulle jonkin aikaa takaperin. Nyt siis saisin sitä mitä olin halunnut jo pitkään.

Sinä menit auton taakse ja avasit takakontin. Otit mukaasi kassin jonka sisällöstä minulla ei ollut hajuakaan. Kävelimme yhdessä hallin ovea kohti kunnes sinä sanoit: "käänny selin ja luota minuun". Totta kai luotin sinuun ja tein kuten käskit. Otit kassistasi liinan jolla peitit silmäni etten nähnyt mitään. Sitten avasit hallin oven ja lähdit taluttamaan minua sisälle. Käskit minun pysähtyä ja taas kuulin kun kassisi rapisi ja tällä kertaa kaivoit sieltä remmit joilla kiinnitit minun käteni.

Siinä minä sitten seisoin kädet kytkettynä kohti kattoa ja silmät sidottuna. Minua rupesi vaivaamaan jännityksen ja kiihkon sekainen tunne. Jalkovälini kostui entisestään ja rintani olivat kivikovat. Halusin sinua enemmän kuin koskaan. Vihdoin asetuit taakseni ja tunsin kuinka kätesi rupesivat vaeltamaan ympäri kehoani ja kuumat huulesi näykkivät kaulaani ja korvan lehtiäni. Mutta hetken kuluttua tunsin jotain muutakin. Tunsin ylimääräiset, vahvat ja selvästikin miehen kädet jotka hamusivat jokaista osaa kehossani ja hetken kuluttua myös kielen joka nuoli minun reisieni sisäpintaa välillä hipaisten kovettunutta klitoristani.

Ensin mieleni teki kysyä, että kuka tuo kyseinen mies oli mutta, päätin vaieta ja nauttia saamastani huomiosta. Molemmat miehet nuolivat, näykkivät, imivät ja hieroivat intiimimpiä osia vartalostani. Minä puolestani huusin ja kiemurtelin nautinnosta sekaisin. Toinen miehistä työnsi sormet kosteaan ja sykkivään vakooni. Mies rupesi hullunlailla runkkaamaan minua sormillaan ja samalla toinen mies odotti kieli valmiina klitorikseni päällä sitä hetkeä että, laukeisin ja kun se hetki tapahtui niin toinen miehistä otti sormet pois nyt jo todella kiivaasti sykkivästä kolostani ja toinen miehistä rupesi imemään nesteitä jotka valuivat minusta kuin putouksesta.

Hetken kuluttua ilmeisestikin sinä löysäsit siteitä sen verran että, laskeuduin kontilleni maahan. Maahan oli laitettu pehmeä alusta polvieni ja käsieni alle. Vakoni oli yhä herkkänä äskeisestä tapahtumasta ja odotin mitä saisin seuraavaksi. Toinen miehistä asettui taakseni ja levitti haarojani sen verran että, sai työnnettyä kalunsa minun vakooni. Toinen miehistä taas samaan aikaan tuli eteeni ja laittoi kovaksi paisuneen kalunsa suuhuni. Siinä minä nyt sitten olin lukittuna sinun ja tämän yöllisen vieraamme väliin. Minä rupesin imemään kalua kosteilla huulillani kun samaan aikaan sain pilluni täydeltä kyrpää. Tahti oli kiivas ja tunsin miehen kädet vyötärölläni. Mies puristi minua tiukasti ja jyskytti eläimen raivolla.

Toinen mies taas piti kunnon otteella tukastani kiinni ja määräsi minulle tahdin jolla imin kovaa kalua. Hetken kuluttua toinen miehistä otti kalunsa pois suustani ja tunsin kuinka kuuma neste lensi ympäri kasvojani ja minä nuolin pisarat jotka valuivat suuni vierestä. Takanani oleva mies laukesi myös pian tuon toisen jälkeen ja tunsin kuinka kostea sykkivä pilluni täyttyi miehen kuumasta spermasta.

Kun tilanne oli rauhoittunut, mieheni laski minut irti remmeistä, ja samassa kuulin, kuinka hallin ovi paukahti kiinni, ja kun katsoin ympärilleni otettuani siteen pois silmiltäni, niin hallissa ei ollut enää kuin sinä ja minä. Myös me lähdimme kävelemään pois hallista ja menimme autoomme ja lähdimme ajamaan kotia kohti. vieläkään en ole kysynyt sinulta kuka tuo mies oli, enkä aiokaan kysyä... Se oli minun fantasiani ja minä haluan pitää sen muistoissani yhtä salaperäisenä kuin se sinä iltana oli...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute