Herkku-puhelin
Ei olis uskonut
Christina

Katselin tylsistyneenä kelloa, se alkoi lähenemään jo seitsemää. Kaverini Katja oli perunut viime tingassa meidän niin sanotun "bileillan". Olimme Katjan kanssa suunnitelleet jo pitkään tätä iltaa. Pääsisimme kerrankin kunnolla irroittelemaan ja tsiikaileen Katjalle sopivaa miestä ja ylipäätänsä onko paikallisista miehistä mihinkään. Mutta sitten Katjalle tuli joku aivan välttämätön työjuttu josta kukaan täysjärkinen ei kieltäytyisi! Ymmärsin kuitenkin Katjan perumisen. Minä olin käyttänyt koko alkupäivän itseni huoltamiseen. Olin käynyt kampaajalla ja kasvohoidossa jne.. Olin tehnyt kaiken että näyttäisin oikein viehättävältä. SE mikä enään puuttui oli vaatetus niin olisin valmis lähtemään.

Lösähdin sohvalleni tympääntyneenä ja avasin tv:n. Hmm, poikaystäväni oli juuri ostanut televisioon chanal toimintoja. Ajattelin,että jos sieltä löytyisi jotain mielen kiintoista. Selailin kanavia ja yhtäkkiä ruutuun pamahti pornoa. Ruudussa oli kaksi naista täydessä toiminnassa jossain uimaaltaan reunalla. Huomasin kostuvani katsellessani sitä. Huvutin kättäni vatsaa pitkin valkosille pitsihuosuilleni.Aloin hieromaan häpyhuuliani. Aah, kuinka hyvältä se tuntuikaan. Poikaystäväni oli ollut jo työn puolesta viikon reissussa joten viime kerrastani oli jo aikaa.

Katselin kun kaksi naista nuoleskelivat toisiaan kiihkeästi.. Hieroin itseäni ja sujautin kaksi sormea sisääni. Poskiani alkoi kuumottamaan.. aah, se tuntui niin taivaalliselta. Yhtäkkiä puhelin soi. Se oli Katja joka vielä pahoitteli perumistaan. Sanoin että ei se todellakaan haitannut ja että menisimme sitten joku toinen kerta. Lopetettua puhelun tajusin, että miksi en menis yksin sinne baariin. Kohensin pikaisesti meikkiäni ja pukiin päälleni jotain viehättävää muttei liian paljastavaa, kuitenkin jotain joka korostaisi minun hoikkaa mutta muodokasta vartaloani.

Kun saavuin baarin kello oli jo lähemmäs yhtätoista. Tilasin lempidrinkkini ja aloin katsella ympärilleni. Koko paikka oli aivan täynnä ja meininki oli koko ajan nousemassa parempaan suuntaan. Istuessani baaritiskillä viereeni tuli aivan yhtäkkiä sanoin kuvaamattoman kaunis nainen. Hänellä oli aika pitkät hiukset ja hyvin naisellinen kroppa ja sääriä korosti hyvin trendikäs hame. Nainen esitteli itsensä. Hän oli Sabrina.

Iltaa edetessä ja muutaman drinkin jälkeen olimme jo jutelleet vaikka mitä, en tiedä johtuko se kenties alkoholin pienestä vaikutuksesta että juttu oli edennyt hyvin eteen päin. Illan edetessä Sabrina sai yllytettyä minutkin välillä tanssilattialle. Tanssimme siinä musiikin tahtiin kunnes musiikki vaihtui hitaaksi. Hymyili Sabrinaan päin ja olin lähdössä takaisin istumaan, kunnes Sabrina otti minua kädestä ja ehdotti että tanssisimme hitaita. Hän sanoi ettei se voi olla niin vaarallista onhan täällä paljon muitakin tyttö tyttö pareja.

Hymyilin ja suostuin.Aloimme tanssimaaan. Sabrina veti minut hyvin lähelle hänen kroppaansa, niin lähelle että saatoin tuntea hänen rintansa omiani vasten. Tunsin kuinka hänen nänninsä kovettuivat. Hänellä ei ollut rintaliivejä lainkaan, hänen paitansa oli hyvin ohutta kangasta. Samassa aloin ajatella niitä kahta naista tv:stä. Aloin kostua.. Sabrina veti minua vielä lähemmäs, niin että tunsin hänen hengityksensä niskassani. Yhtäkkiä hän kuiskasi haluaisinko lähtä yömyssylle hänen luokseen. En sanonut mitään vaan lähdimme saman tien matkaan.

Saavuimme Sabrinan luo. Hänen asuntonsa oli hyvin sensuellisti sisustettu .Aika paljon itämaista tyyliä ja lämpimiä värejä. Sisällä tuoksui joku miellyttävä kukkais tuoksu. Kuulin Sabrinan äänen makuuhuoneesta päin hän kysyi että voisinko auttaa hänen paitansa riisumisessa. Hänellä oli aika erikoinen lukkomekanismi paitansa takana. Autoin häntä ja hän tiputti paidan lattialle ja kääntyi minuun päin.Sabrinalla oli erittäin kauniit ja aika isot rinnat. Samassa Sabrina tiputti hameensakkin lattialle. Siinä hän seisoi edessäni päällään vain punaiset pitsialushousut jalassaan. Hän astui lähemmäs minua ja otti päällys paitani pois ja sanoi et ota nyt ihmeessä noita vaatteita pois muutenhan sulla tulee kuuma. Sitten hän sanoi et voin odottaa keittiössä kun hän pukee ja tulee kohta keittään kahvit.

Menin keittiöön ja ajattelin äskeistä ja huomasin että oli äärinmäisen kiihottunut. Halusin Sabrinaa. Menin takaisin makuhuoneeseen ja huomasin että Sabrina oli sängyllä makaamassa ja hän voihki. Huomasin että hän masturboi. Hän huomasi minut ja pyysi minut sängylle. Sabrina suuteli minua ensin hieman hellästi, mutta välillä hyvin vaativasti. Otin toppini pois ja Sabrina veti housuni pois. Hän tuli poikittain päälleni ja suuteli minua.

Tuntui kuin koko maailma olisi räjähtänyt kun minua kihelmöi niin joka paikasta. Hyväilin Sabrin rintoja ja otin toisen suuhuni ja imin sitä. Näykin Sabinaa joka paikasta hellästi. Sabina hivutti kättään alavattaltani kohti alushuosujani. Hän hieroi housujen päältä ja hymähti, kun huomasin että oli aivan täysin kostunut. Hän otti pois rintaliivini ja alushousuni. Hän otti toisen rintani suuhun ja hyväili toisella kädellä häpyhuuliani. Minä aloin kiemurrella ja hengitykseni alkoi kiihtyä. Kunnes yhtäkkiä Sabrina lopetti ja siirtyi alaspäin antaen pieniä kiusallisia suudelmia ympäri kroppaani. Hän levitti jalkojani ja nuolaisi paljaaksi ajettua pimppiäni. Värähdin nautinnosta. Hän kiusoitteli kielellä minua ja työsi yhden sormen sisääni ja pisti minut anelemaan useampaa. Hän laittoi kaksi sormea lisää ja silloin tuntui kuin kaikki olisi alkanut kihelmöimään. Taas hän lopetti kesken huipennustani, hän nousi ja meni kaapillensa ja haki sieltä pussukan joka oli täynnä kaikenlaisia seksileluja. Hän otti yhden dildon ja työnsi sen sisääni. Voihkasin ja tunsin että loppuni on todella lähellä joka paikka tärisi ja selkäni jännittyi kaarelle ja päästin pienenmoisen vapauden huudon ilmaan kun Sabrina vatvoi dildoa kiivani vedoin sisälläni.

Sabrina suuteli minua hellästi otalleni kun lösähdi sängylle aivan uupuneena. Suljin silmät ja ajattelin miten tässä näin pääsi oikein käymään. En mä ole lesbo! Vai olenko? Vai oliko se vain seksiä?

Kun olin toipunut avasin silmät ja huomasin että Sabrina hieroi itseään ja voihki hyvin äänekkäästi. Pitäisiköhän hänetkin tyydyttää? Menin hänen luokseen ja levitin hänen jalkansa nuolaisin häntä. Hmm, hän maistui hyväle. Tämä oli ensinmäinen kerta kun olin näin lähellä toisen naisen pimppiä Aloin nuolemaan kiivaasti Sabrinaa. Kiusoittelin hieman hänen klitoristaan ja välillä käytin kiusatakseen sormiani hänen sisässään. Hän alkoi lähenemään huippuaan, mutta sitten minä vuorostaan lopetin ja katsahdin pussiin päin ja menin sen luo ja otin siletä vaalean punaisen jellyn. Ensin kiusoitteli hieman Sabrinaa jellyn päällä ja sitten käytin sitä muutaman kerran hänen sisässään. Tein muutamia nopeita ja muutamia hitaita työntöjä. Sabrina vikisi ja kiemurteli nautinnosta. Olin huomannut että pussissa oli jotain muutakin hauskaa ja mielenkiintoista jota haluaisin kokeilla. Otin pussista strap-on dildon. Sidoin sen vyötärölleni ja kiusoittelin taas Sabrinaa. Sabrina jo suorastaan aneli minua. Vein dildon emättimen suulle ja aloin työnnellä. Ensin hitaammin ja sitten vähän kiivaammin. Sabrinan loppu alkoi lähestyä. Hän inisi ja voihki. Se oli ihanaa katseltavaa kun toinen sai suurenmoisen nautinnon. Hän huudahti helpottavasti ja läsähti sängylle. Se oli varmaan mahtava orgasmi.

Hommailimme iltaa myöten vielä vaikka mitä ja lopulta vaihdoimme numeroita. Sovimme että soittelisimme ja sopisimme jotain hauskaa. :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute