Herkku-puhelin
Autolla metsikköön
Pornboju

Hei... Olemme päättäneet lähteä yhdessä retkeilemään ja marjastamaan läheiselle metsälle, jonka reunalla on kalaisa lampi. Sinä olet lupautunut hoitaman syömä- ja juomapuolen ja minä otan mukaan kalastustarvikkeet, sekä sadevaatteet meille molemmille ja hyönteismyrkyn. Päätän yllättää sinut ja tulenkin hakemaan sinua autolla, vaikkei minulla ole edes ajokorttia, saisin sen muutaman viikon päästä ja olet lievästi sanottuna hämmentynyt, mutta tulet silti kyytiini ja näinpä lähdemme matkaan.

Ajamme suurimman osan matkaa aivan hiljaa ja nautimme kauniista maisemista. Kun olemme jo pääsemässä lähelle aikomamme metsän lähettyville, kysyt onko kaikki varmasti mukana. Vastaan, että kortsuja en ottanut, mutta ei siitä kai haittaa ole. Olemmehan tunteneet toisemme vasta pari kuukautta, eikä ole ollut puhetta yhteen menemisestä. Laitamme auton metsään vievän tien päähän suojaisaan paikkaan ja lähdemme samoamaan, kunnes löydämme rauhaisan paikan läheltä lampea. Asetamme yhteistuumin leirin pystyyn ja alamme nauttimaan laittamiasi eväitämme ja juttelemme niitä näitä. Puhe kääntyy välillä alastonuintiinkin, mutta sitä sovimme harkitsevamme myöhemmin.

Nautimme eväitä kaikessa rauhassa ja otan ruhtinaallisesti fantapullot laukustani, jota alamme kuuman päivän aiheuttaman janon takia juomaan heti. Yhtäkkiä mieleeni tulee ajatus kalastamisesta ja sinä pyydät innokkaasti lupaa kalastaa ensin. Tottahan minun on nähtävä kauniin naisen kalastustaidot. Laitettuani vehkeet kuntoon, päästän sinut kalastamaan ja siirryt itse tekemään onkea puusta. Hetken hiljaisuuden jälkeen kuulen huutosi, että kala nappasi!! Juoksen luoksesi ja autan saamaan kalan rantaan. Haluat vielä jatkaa kalastusta, ja siirryn itse jälleen väsäämään onkeani ja saankin sen lopulta kuntoon ja alan itsekin kalastamaan. Kotvan kalasteltuamme ja lisää saalista saamatta siirrymme jälleen eväidemme ääreen.

Alamme jälleen puhua alastonuinnille menosta, mutta et lämpene ajatukselle, joten päätän mennä yksin. Menen kuitenkin pitkälle, sillä minuakin ujostuttaa hieman. Riisun vaatteeni ja painelen juosten lampeen ja huomaan sen olevan oikein lämmintä. Kellun veden varassa ja laulelen, kunnes hilpeä naurusi saa minut hätkähtämään. Katsot alastomana minua rannalta ja naurat kippurassa. Veitikkani heräilee katsoessani sinua monta kertaa päästä varpaisiin, huudan sinua jo uskaltautumaan veteen ja uivan kanssani kilpaa lammen keskellä olevalle saarelle, jonne on matkaa noin 150 metriä. Tuletkin vierelleni ja lausahdamme yhteen ääneen lähtölaskennan, ja kiskomme itseämme eteenpäin kaikin voimin. Huomaan sinun olevan täysin ylivoimainen ja olet saarella puolta nopeammin kuin minä ja kun lopulta perille saavun, annat minulle ison lohdutushalin.

Tuntiessani märän ja alastoman vartalosi omaani vasten, kaluni virkistyy jälleen ja nousee hiljalleen reittäsi hivellen. Hätkähdät tuntiessasi kaluni, mutta rentoudut ja otat siitä kiinni. "Ahaa, tämäkö se vain oli?", kysyt ja puristat rakkainta aarrettani. Hengitän raskaammin ja vastaan, "jooh" ja hymyilen vaikeasti. Runkkaat kaluani hymyillen ja minä vain seison vaikeana paikallani ja huohotan. Otat kädestäni kiinni ja viet sen karvapesäkkeellesi ja hieraiset sitä kädelläni, kuin opettaaksesi, mitä minun kuuluu tehdä. Päästät kädestäni irti ja minä jatkan hieromistasi ja rentoudun täysin ja nopeutan käteni liikettä. Tunnen kuinka käteni kostuu entisestään ja alat huohottamaan samalla lailla kuin minäkin ja välissä lausut, kuinka hyvälle se tuntuu. Tästä innostun ja nappaan sinut syliini ja vien veteen ja kiedon käteni ympärillesi ja suutelen sinua ja tajuan, että sinä olet se, jonka haluan omakseni.

Suutelen sinua kiihkeästi ja sinä vastaat kiihkeästi ja siirrät kätesi kalulleni ja alat jälleen hieromaan sitä ja sanot, että olet jo pitkään halunnut sanoa, että rakastat minua, muttet ole saanut sanotuksi sitä. Vastaan, että myös minä olen rakastanut sinua jo pitkään ja vedän sinut syliini ja painan kaluni pilluasi vasten. Sinä kiedot jalkasi ympärilleni ja sanot, "tehdään se rakas!". Ja tämä sopi minulle! Painoin kaluni yhdellä työnnöllä sisääsi ja inahdat hiljaa ja suutelet kaulaani ja huuliani. Ollen sisälläsi, vien meidät syvemmälle ja alan naimaan sinua ja tuota herkkupesäkettäsi, josta olen jo niin kauan haaveillut. Voihkimme kummatkin nautinnosta ja toistelemme, kuinka rakastamme ja haluamme toisiamme. Kiihdytän tahtia ja saan sinut ujeltamaan kovempaa ja lopulta huudat, että tulet ja myös tunnenkin pillusi supistelevan ja sen seurauksena laukean myös itsekin sisääsi. Minun onnekseni, tämä ei vielä riitä sinulle vaan tarjoat minulle, että jos voitan uintikilpailun takaisin, saisin naida sinua myös tuohon ahtaampaan reikääsi ja taputat takapuoltasi. Tästä innostuen, lähden saman tien uimaan ja voitan kuin voitankin sinut, ja odotan rannalla avosylin, johon ryntäät ja suutelet minua kiihkeästi.

Alan tekemään fritsua kaulaasi samalla hiplaten pilluasi. Valuvilla nesteilläsi kuorrutan perseesi pienen suklaareiän ja työntelen sormeani suolessasi edes takaisin. Lasken sinut sylistäni ja asetun taaksesi ja tökkään kovan kaluni sisääsi ja perälle asti, jonka seurauksena voihkaset tai suorastaan huudat!! Painan sinut puuta vasten ja nain tuota ahdasta reikääsi ja hieron pehmeitä ja kiinteitä rintojasi ja nipistelen ja vedän nännejäsi. Vaadit huutaen kovempaa käsittelyä ja alankin hakkaamaan persettäsi entistä kovempaa ja kiskon nänneistäsi, kuitenkin kohtuuden rajoilla.

Kun jälleen huomautan tulevani minä hetkellä hyvänsä, sanot haluavasi minut pilluusi, joten vetäydyn ulos pillustasi ja painan sen takaapäin pilluusi ja alan nylkyttämään kiimapimperoasi vauhdilla! Huudan tulevani ja sanot vain, että antaa tulla vain ja ruiskutan hedelmänesteeni kuumaan pilluusi. Tulen ulos pillustasi ja kävelen kohti pyyhettäni, mutta sinä huudat nimeäni ja käännyn ympäri. Sanot, ettet ole vielä saanut ja kun näen pillusi valuvan sekä minun, että sinun nestettä, niin kävelen houkuttuneena takaisin ja kaadan sinut maahan ja painan huuleni pilluasi vasten ja spermaisen kaluni suuhusi, jota alat heti lutkuttamaan samalla kuin minä nuolen pilluasi. Alat voihkimaan kiimassa ja jätät kaluni nuolemisen ja keskityt voihkimaan ja huohottamaan. Juuri, kun raotan pillusi äärimmilleen ja työnnän kaluni pilluusi, laukeat huutaen ja pillustasi ruiskuu kiimanesteesi yhtenä ryöppynä kasvoilleni ja suuhuni. "Nyt olet inäkin tyydytetty" naurahdan ja haen pyyhkeemme ja kuivaamme toisemme ja käymme pystyttämässä teltan, jossa naimme vielä monta kertaa yön aikana!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute