Herkku-puhelin
Appiukon kanssa sängyssä
tiiamaria

Anoppini kuoli pari vuotta sitten, appiukko ei ole ottanut uutta vaimoa, ei edes naisystävää. Olimme aika huolissamme hänestä, on niin yksinäinen. Menimme mieheni kanssa hänen luokseen viikonlopuksi. Mieheni Seppo lähti käväisemään kaupassa sillä aikaa kun minä jäin siivoamaan taloa. Appi haravoi lehtiä pihalla.

Luuttusin – konttausasennossa - juuri olohuoneen lattiaa omissa ajatuksissani kun kuulin oven käyvän, luulin Sepon tulleen kaupasta ja jatkoin luuttuamista. Askeleet lähestyivät minua, mies tuli hiljaa takaapäin päälleni. Nosti hameeni vyötärölle, kiskaisi pikkuhousut alas ja työnsi sormensa sisälleni. Kiihotuin valtavasti, olimme harrastaneet tällaisia leikkejä ennenkin Sepon kanssa. Työntelin takamustani hänen lantioonsa ja kuiskasin, pane mua!

Kuului vyön soljen kilahdus ja mielessäni kävi että verkkareissahan se Seppo sinne kauppaan lähti.. ajatus katosi kun hän työnsi mulkkunsa minuun ja alkoi naida takaapäin rajusti. Tuntui ihmeellisen hyvältä, miten hänen mulkkunsa tuntuikin niin isolta! Kourat repivät rintsikkani väkivaltaisesti pois ja alkoivat puristella tissejäni. Olen aina tykännyt "kovasta kyydistä" kun vähän satutetaan, purraan ja puristellaan mutta Seppo oli enemmän hellemmän linjan miehiä joten tuntui hullulta että hän niin kovaa puristeli tissejäni ja repi rintsikatkin.

Hänen suunsa tuntui kuumana niskassani ja kaulallani, hän puri ja imi minua.. Huudahdin että ei Seppo, älä pure jälkiä, lopeta, ei täällä, Laurikin saattaa tulla kohta sisään, lopeta perkele! Yritin työntää häntä päältäni, en onnistunut, kunnes mies väänsi minut väkivalloin selälleen, silloin näin kuka minua oikein nai! Ei todellakaan mieheni Seppo vaan hänen isänsä Lauri.

Lauri nauroi pirullista naurua ja sanoi että sainpas kokeilla miniän pillua. Hän puristeli tissejäni ja imi nännejä kovaa, sanoin että nyt kuule riittää, nouse pois. Lauri sanoi että ite olet kuule näitä tissejä esitellyt mulle pikkupikku bikineissä koko kesän, syytä itteäs nyt. Pyysin häntä nousemaan, hän sanoi että homma hoidetaan loppuun. Niin nainti jatkui, laitoin silmät kiinni ja häpeän tunnustaa tämän asian: se tuntui ihan h..tin hyvältä. Katsoin Laurin mulkkua, se oli tosi suuri, ainakin 25cm.

Lauri nosti jalkani ylös koukkuun ja alkoi nuolla pilluani, se oli jo liikaa. Työnsin hänet väkivalloin pois ja pystyyn. Menin pesuhuoneeseen siisteytymään, Lauri meni touhuamaan ulos. Seppo tuli kaupasta ja kyseli miten olin niin punainen kasvoiltani, sanoin että hikistä hommaa tämä siivous. Vierailumme jatkui "ihan normaalisti" ja lähdimme seuraavana päivänä pois.

Lauri tuli sitten viikolla käymään, Seppo oli vielä töissä. Juttelimme niitä näitä aivan kuin mitään ei olisi sattunut. Lauri tosin katseli minua himokkaasti. Minua alkoi ärsyttää, työnsin äijän sohvalle makaamaan, otin mulkun esiin, vetäisin vaatteeni pois ja istuin satulaan. Siinä sitten naitiin edestä ja takaa, Lauri oli juuri sopivan kova eli satutti muttei liikaa. Session jälkeen sanoin että nyt olet kuule saanut pillua parin vuoden edestä, älä edes kuvittele että tämä jatkuu.

Tapahtuneesta on vuosi enkä ole apen kanssa nainut, himokkaasti kyllä katselee. Olen joskus ihan piruuttani vilauttanut hänelle tissejäni, kerran annoin imeä niitä ja laittaa sormen sisälleni kun olimme siellä ja tulin juuri saunasta saunatakki päälläni mieheni vielä jäädessä peseytymään. Olen ilmeisesti pervo kun kiihotun tätä nykyä kun vilauttelen hänelle. Kiusa se on pienikin kiusa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute