Herkku-puhelin
Anne in bondage 3
BMaster

Mennyt viikonloppu oli täyttänyt erään himotuimmasta toiveestani, Annen alistamisen ja hänen muhkean perseensä valloittamisen, mutta samalla se oli syönyt minut ihan tyhjäksi. Osallistuinkin alkuviikosta vain pakollisille harjoitustunneille, mutta jätin kaikki luennot suosiolla väliin. Halusin levätä, kerätä voimia ja inspiraatiota tulevaa varten. Pian löytäisin taas itseni mielipuuhistani, bongailemassa alempikurssilaisten naisten uhkeita tissejä tai meheviä kinkkuja luentosalin perukoilla - tai sitten email-lootaani tulisi fantasiani henkiin puhaltava viesti - jos ei muulta niin Sirpalta.

Saakeli, siinä oli paitsi kaunis myös kekseliäs nainen. Olin kerran vilkaissut kesken opiskeluhommien koulun atk-luokassa sähköpostiani. "Seuraavaa kertaa odotellessa..." oli Sirpalta saapuneen viestin otsikkona. Klikkasin sen auki, ja näyttöruudun täytti upea, suuripovisen ja tiukasti sidotun naisen värivalokuva. Kuvankauniilla naisella ei ollut mitään muuta yllään kuin mustat korkeakorkoiset kengät. Hänen suunsa täytti musta, kookas pallosuukapula kiristettynä syvälle hampaiden taakse, mustat nahkahihnat tiukattuna leuan alle ja päälaen yli kiinnittyen jossain tumman hiuspehkon uumenissa leveämpään, palloa paikallaan pitävään, tosi tiukalla olevan hihnan solkeen. Naisen vartaloa puki musta, lukuisista nahkahihnoista koostuva asu, jotka kiersivät upeakurvista vartaloa ja tiukkasivat suuria, metallisten nipistimien koristamia tissejä päältä ja alta. Hihnat olivat risteyskohdistaan kiinni pienin metallirenkain vartaloa pystysuuntaan kiertävässä runkohihnassa, joka alempana upposi syvälle kosteaan häpyvakoon. Kaunottaren taakse vangitut kädet oli sullottu mustaan nahkaiseen pussiin, joka oli ripustettu paikalleen yli olkapäiden kiertävin hihnoin. Molemmat jalat oli sidottu erikseen nilkan ja reiden ympäri tiukkaan kirityillä ja lukituilla mustilla nahkahihnoilla.

Ohut kuolavirta kuvan kaunokaisen suupielessä ja hänelle laitetun leveän kaulapannan tiukkuus kiinnostivat minua vielä siinä vaiheessa, kun paikalle purjehti pirtsakka, pienikokoinen ja tummahiuksinen kurssikaverini Merja räiskyvän iloisesti tervehtien, kuten hän aina teki. Oli täysi työ pitää tietokoneen rivakat sulkemistoimenpiteet rauhallisina kiinnittämättä asiaan liikaa hänen huomiotaan. Merjaa ei kuitenkaan juuri sillä hetkellä kiinnostanut hätäilyni tietokoneen kanssa. Hän vilkuili hymyillen kohti syliäni, jossa yritin asentoa vaihdellen piilotella voimakasta erektiota.

Olin luokasta ulos kiiruhtaessani vielä ovella törmännyt Tiinaan, vaaleaan, naiselliseen atk-opettajaamme, joka pienen kokonsa takia täytti törmäyshetkellä koko sylini. Siinähän sitten olimme hetkisen, minä neuvottomana yhä kiusallisen voimakkaan erektioni kanssa, hän korjaillen silmälasejaan ja vaaleaa hiuskiehkuraansa otsalla. Jumalainen hajuveden tuoksu täytti ilman välillämme, kun hän nosti katsettaan hitaasti ylös silmiini ja muotoili täyteläisillä huulillaan sanansa: - Arska, ei kai ole tullut tiirailtua tissejä Netistä? Hän mutristi punattuja huuliaan veijarimaisesti, siristi silmiään ja siirtyi sitten hieman taaksepäin antaakseen minulle tietä. Hänen patukkamaisen vartalonsa muhkeita kurveja myötäili tiukasti istuva oranssikuvioinen, lyhyt mekko, joka oli taidokasta neuletyötä. Olin ajautunut mittailemaan Tiinan neulekoristeiden alta pursuavia muotoja. - Eh, kivan näköinen asu. No moi, sanoin mentyäni matkoihin, Tiinan katseen polttaessa selkääni.

Oli jo keskiviikko, kun vääntäydyin puoli väkisin aamu kymmeneltä alkavalle luennolle. Olin jo muutaman minuutin myöhässä, mutta suuri luentosali ammotti tyhjyyttään eikä opettajaa vielä näkynyt mailla halmeilla. Istuuduin salin peräpulpettiin ja aioin tarkistaa kalenteristani, olinko oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Pian luennolle alkoi saapua harvakseltaan opiskelijatovereitani. Moikkasin Jussia ja Mikaa, ja mieleni terästyi kun saliin asteli vireä ja raikas Susanna. Hänellä oli yllään raidallinen, ohut, tummasävyinen villapaita ja mustat haalarihousut, joiden henkselit piirsivät ääriviivat hänen kurveilleen. Susanna vaihtoi ensin muutaman sanan salin edessä Eeron kanssa. Jutustelunsa aikana hän vilkaisi pari kertaa suuntaani, sanoi Eerolle vielä jotakin ja jatkoi matkaansa salin takaosaan. Matkalla hän loi minuun innostuneen katseen valloittavan hymyn kera. Sitten hän istahti paikalleen, kaivoi repustaan muistiinpanovälineitä minun tarkkaillessa haltioituneena kyykistelyn paljastavia vartalon kaaria. Susanna vilkaisi minua vielä kerran arvoituksellisesti hymyillen, sipaisi kädellään lyhyehköksi leikattuja ilmavia, vaaleita hiuksiaan korjasi ryhtiään ja keskittyi sitten kuuntelemaan opetusta, joka oli juuri alkamassa. Ehkä pelini hänen suhteensa ei ollut vielä menetetty. Viime tapaamisemme useita kuukausia sitten oli jättänyt minut hämmennyksen valtaan.

Pian luennon alkamisen jälkeen kännykkäni värähteli vyölaukussaan. Viesti oli "Sussulta" ja sen sisältö jatkoi siitä, mihin hänen kehonviestinsä oli jo viitannut. "Jatsatko kauan kuunnella tätä soopaa? Et lähtisi kahville?"

Tuskin olin ehtinyt lukea viestin loppuun, kun kuulin jo salin puisen kaksoisoven narahtavan ja näin keinahtelevan silhuetin vilahtavan reippain askelin ovista ulos. Muitta mutkitta pakkasin omat kirjoitusvälineeni reppuuni ja riensin Sussun perään. Vanha proffa kurkisti luentopaikaltaan menosuuntaani hajamielisesti silmälasiensa takaa, mutta jatkoi puhetulvaansa eikä reagoinut sen kummemmin ovien kolahdettua takanani rientäessäni kohti päärakennuksen pohjakerroksessa sijaitsevaa kahviota.

- Heei, Arska! Minne kiire? Ääni tuli takaa ja suuri käytäväsali säesti sitä kaiuillaan. Pysähdyin ja käännyin katsomaan äänen suuntaan. Tunnistin heti liikuntatrikoisiin pukeutuneen naisen. Hänen tavaramerkkinsä olivat huomiota herättävät, valtavat, kiinteät pystyrinnat. Hän oli pitkänhuiskea blondi kiharine hiuksineen, upea pakkaus kerta kaikkiaan. Raija, omassa persoonassaan.

- Ai, moi, Raija. Sinä olet nyt sitten tullut taas paikkakunnalle? Raijalla oli pituutta melkein yhtä paljon kuin minulla, eivätkä hänen isot meloninsa pysyneet millään katsekenttäni ulkopuolella. Ne olivat uskomattomat, käsittämättömät. Massiivisia kannuja kätkevä musta, tiukka trikoo tuntui olevan suurissa vaikeuksissa aarteidensa piilottelussa. Suutani kuivasi ja tunsin hapen alkavan loppua.

- Joo, mä tulinkin jo lauantaina. Raija hymyili teennäisen oloisesti ja vaihtoi hieman asentoaan. Hän oli näköjään lukemassa jotakin kirjaa ja nojaili käytävän harmaata kiviseinää vasten. Trikoon alla kohoilevat nännit alkoivat vaikuttaa siten, että minun oli nostettava reppu jännittyvän penikseni suojaksi. Mitä ilmeisimmin, tätä hän juuri halusikin, olla esillä parhaimmillaan.

- Tulit jo lauantaina? Mietin kysymystä sanoessani, moneltako olin Annen luota lähtenyt, liekö ajankohta jo ollut lauantain puolella. Ennen lähtöäni olin jättänyt Annen suun tukkeeksi punaisen pallosuukapulan, lukinnut sen solkeen ja nahkahihnan reikään pujottamallani pienellä munalukolla ja sitten naksauttanut käsiraudat hänen eteen ojennettuihin ranteisiinsa. Kaikki avaimet olin piilottanut varotoimenpiteenä naulakon erääseen nahkasaappaaseen. Katsottuani välimatkan riittäväksi olin soittanut kännykällä ja kertonut Annelle avainten piilopaikan. Luuri oli sulkeutunut toisessa päässä hiljaisuuden vallitessa.

- Joo, oli tarkoitus olla kotona pitempään, mutta tuli juttuja. Anne oli ollut muuten ihan kauhea sottapytty. Raija naurahti. -Hän oli vielä nukkumassa minun huoneessani kun tulin kämpälle, kaikki kaapinovet selällään, tavarani ja vaatteeni pitkin lattioita.

Mietin kuumeisesti tämän tissihirmun suusta kuulemiani sanoja.

- Siis, sinun huoneessasi?

- Juu-u. Annella ei ole kyllä mitään rajaa, Raija nauroi. - Sellainen se on aina ollut.

- Siinäkö heti ulko-oven jälkeen vasemmalla olevassa. Sekö onkin sinun huone?

- No tietysti on, eikö Anne ole sitä kertonut? Sinähän olet käynyt jo monta kertaa, vissiin perjantaina viimeksi.

Saakeli, ajattelin. Oliko Anne paljastanut vierailuni lisäksi ohjelman sisällön?

- Niin, joo, kävinhän minä---

- Te olitte kuulemma opiskelleet yhdessä. Raija katseli minua tarkkaavaisesti.

- Aivan, kyllä, tulihan siinä, tuota, oppia, puolin ja toisin.. Katsoin kelloa ja jatkoin:

- Nyt minun on kyllä mentävä, jutellaan hei lisää tässä joku kerta, ihan oikeesti.

- Mielellään, Arska, palataan. Raija jäi katsomaan pitkään perääni ja nosti toisen kätensä rintojensa tasalle niukkaan tervehdykseen.

Otin kahvilan tiskiltä omenapiiraan ja mustan kahvin, mikä ei kuulu tapoihini. Etsin Susannan pienestä nurkkapöydästä. Ajatukseni askartelivat kuumeisesti Raijan sanoissa, jotka olin hetki sitten kuullut pari kerrosta ylempänä. Oliko SE huone Raijan? Jumaliste. Istuuduin ajatuksissani Susannan vastapäätä enkä tajunnut tuijottavani koko ajan Sussun pulleita kumpuja. Vielä istuessani olin pohtinut uutta tilannetta, jonka Raijan sanat olivat synnyttäneet. Vain yksi selitys oli mielestäni mahdollinen---

- Silmät pois tisseistä, Arska! Sinä olet ihan mahdoton, et ole muuttunut sitten yhtään.

Susanna herätti minut todellisuuteen reippaalla tavallaan ja nauraa kehräsi päälle. Hänen repliikkinsä sai minut toisiin ajatuksiin.

- No, mitä Lyyli, yritin heittää vitsikkäästi takaisin.

- Mitäs tässä, piti lähteä kahville, kun ei oikein meinannut jaksaa---

- Joo. Sen vanhan ukon filosofiajaaritukset eivät just nyt jaksais pitää hereillä...

- No, vieläkö muistat jakkaraleikit?

Yskäisin hieman kahvin tirahtaessa väärään kurkkuun.

- Viime kerrasta on jo aika kauan, hän jatkoi tutkien koko ajan kiinnostuneesti reaktioitani suurilla silmillään. Hän hörppi juomaansa pitäen kaakaokuppiaan molemmin käsin ja nojautuen pöytään kyynärpäidensä varassa. Korkean pöydän reunaan litistyneet tissit piinasivat minua, ja sotkivat ajatuksiani entisestään.

- Ai niin, joo, viime kerrasta... Olikos se, huhtikuuta---

Se oli tarkalleen huhtikuun 24. päivä. Kello oli jo yli yhden aamuyöllä, kun olimme lähteneet hoippumaan ravintolasta kohti Susannan kämppää kaupungin pohjoislaidalla. Tutussa opiskelijaravintolassa olimme vahvan humalan innoittamina ajautuneet keskusteluun sitomisseksin ihanuuksista. Yhtäkkiä Susanna oli ollut täysin halukas kokemaan todeksi villejä fantasioita, jota keskustelumme oli esiin loihtinut.

Susannan asunnolla olin heti oven sulkeutumisen jälkeen alkanut hänen tissiensä voimakkaan kourimisen takaapäin ohuen, ihonmyötäisen puseron läpi. Rintaliivien pitsien karheus tuntui sormissani, mikä sai mielen kiihottumaan entisestään. Olin kaiken tohinan keskellä hoksannut huoneistossa korkean keittiöjakkaran. Susanna toi komeroistaan valkoisen köysinipun, ja pian sidoin hemaiseviin tummansinisiin sukkanauhaliiveihin, rintsikoihin, pitkävartisiin hansikkaisiin ja korkeakorkoisiin avokkaisiin pukeutuneen uhkean saaliini. En säästänyt köyttä enkä välittänyt Susannan ajoittaisista pienistä kiljahduksista, kun kiristin solmuja hansikoituihin ranteisiin, käsivarsiin ja mustan nailonin peittämiin sääriin ja nilkkoihin. Sidoin raajat tiukasti korkean jakkaran kylmiin, metallisiin putkirakenteisiin. Vaimensin Susannan ääntelyn tunkemalla vaatekaapista löytyneet puhtaat alushousut mytyksi kieritettynä hänen suuhunsa ja sidoin sitten samasta paikasta löytyneen pitkän, yksivärisen mustan huivin suun tukkeeksi. Siinä hän nyt oli. Pitkät sääret ojensivat muhkean pepun herkullisesti pystyyn, ja katselin himokkaasti voimakkaassa etukumarassa korkean jakkaran yli kaartuvaa keinahtelevaa vartaloa.

Asetuin Sussun taakse ja kiihkoa täynnä tutkin hänen upeaa persettään. Pitsikuviolliset pikkuhousut kiristyivät ihanasti pepun täyteläisten kaarien mukaan. Housujen alta pujottelevat, tiukalle kaarelle jännittyneet sukkanauhat kiskoivat tummia nailoneita reittä ylös korostaen samalla Sussun alavartalon mehukkaita muotoja. Yönsinisen pitsikankaan kätkemä sopukka pullotti kutsuvana piilossaan. Susanna alkoi vaimeasti voihkimaan hieroessani jännitetyillä sormillani edestakaisin hänen lämmintä, pulleaa häpykumpuaan. Vaaleat hiukset hulmuten hän koetti löytää näköreittiä eri puolilta jakkaraa, kun aloin raottamaan piukkaa pikkuhousun tyveä tutkiakseni sormillani tarkemmin häpyhuulten pehmeyttä ja niiden kätkemää kosteaa vakoa. Hämmästykseni oli suuri, kun huomasin häpyvaon karvattomaksi. Olin aistivinani Sussun tyytyväisen hykertelyn, kun hänen salaisuutensa oli paljastunut minulle. Sain lisäenergiaa kuin sähköiskusta ja aloin ronkkia sormilla yhä voimakkaammin hänen vaginaansa. Sitten otin tiukan otteen muhkeista pakaroista ja ryhdyin näykkimään hampailla tuota suloista kumpua pikkuhousujen lävitse. Susanna vingahteli ja riuhtoi päätään voimakkaasti tämän yllättävän hyökkäyksen kiihottamana.

Kidutin vielä jonkun aikaa Sussun vaginaa näykkimällä sitä sieltä täältä ja jättämällä välillä hänen häpynsä venytykseen hampaiden puremien pikkuhousujen väliin. Lopulta nousin seisaalleni, tungin kolme sormea yhtaikaa väkivaltaisesti hänen jo täysin kostuneeseen vittuunsa. Susanna huohotti ankarasti ja tempoili vaimeasti jakkaralla nykien nyrkkiin puristettuja, valkoisen köyden tiukasti sitomia raajojaan ja kohotellen pystyyn pakotettua peppuaan ylös alas. Pian otin jo täyteen mittaan kovettuneen kyrpäni esille, kiskaisin Sussun pikkuhousut alas ja survaisin kaluni kertatyönnöllä hänen lämpimiin syvyyksiinsä. Hän päästi vaimean yninän ja jännittyi hetkeksi paikalleen, kunnes alkoi kieputtaa lanteitaan samassa rytmissä tiukkojen survaisujen kanssa. Nojauduin eteenpäin ja pullautin suojattomat tissit pois niitä vanginneista liiveistä. Avaamattomat rintaliivit kiertyivät tiukkana vyyhtinä täyteläisten rintojen alle pakottaen ne terhakkaasti pystyyn. Kourin rintoja kovin ottein ja jos mahdollista, painoin kyrpää entistä syvemmälle, entistä rajummin työnnöin. Hänen kostea lihansa hyväili kaluani pehmeästi ja tunsin Sussun vartalon värähtelyn vaginan tiukassa, kuumassa puristuksessa kyrpäni ympärillä.

Susanna tutki voipuneena toiminnan äkillistä keskeytymistä kurottaen päätään takavasemmalle. Hän ehti vain hätkähtää ja huudahtaa käheän "Mitä ny-mmmh!" kun tajusi minun irrottaneen hänen suukapulansa samalla, kun aloin tunkea paksuksi turvonnutta, kosteaa kyrpääni hänen avonaiseen suuhunsa. Susanna alkoi tempoilla voimakkaasti jakkaraan sidottuja hansikoituja käsiään ja yritti vartaloaan vääntelemällä vapautua tästä uudesta tilanteesta. Jakkara ei antanut kuitenkaan tuumaakaan periksi. Painoin niskasta Sussun päätä pakottaen hänet nielemään kyrpää yhä syvemmälle, hitaasti, syvemmälle, syvemmälle, yhä vain syvemmälle.

Kyrvän kiiltelevä, suonikas varsi alkoi painua suuhun muistikuvissani yhä hitaammin. Keskustelut Raijan kanssa käytävällä sekoittivat ajatuksiani. Viikonlopun tapahtumat alkoivat palata mieleeni. Susannan paikalle vaihtui pikku hiljaa Annen korsetin vangitsema vartalo. Hänen rautoihin lukitut kätensä tempoilivat rajusti tunkeutuessani rengassuukapulan auki pitämään suuhun.

Jäykähkö kumiseoksinen rengas oli painunut vain hiukan litteämmäksi Annen suussa, jonne aloin sulloa todella suonikkaaksi ja paksuksi paisunutta, pesun jäljiltä vielä kosteaa kyrpääni. Peniksen juuresta poistamani kuristin oli tehnyt tehtävänsä ja laskiessani ilmaa pois suukapulasta näytti siltä, ettei kaluni ehkä sopisikaan kohteeseensa. Anne puisti voimakkaasti ja terävästi päätään vasemmalta oikealle yrittäessään estää kaikin keinoin tämän suunsa julkean häpäisyn. Kuolasta märkä kieli työntyi rivon näköisenä hänen suustaan ulos. Näky oli kiihottava. Otin tiukan otteen hänen pitkästä vaaleasta letistään ja painoin voimalla hänen päätään kohti paksuna odottavaa kankeani, jonka kiiltelevä, meheväksi paisunut terska alkoikin jo painua vastustamattomasti ohi porttiaan auki pitävän kumirenkaan. Kuola suunpielistä valuen hän koetti turhaan kääntää taakse taivutettua päätään pois ammolleen avattuun kitaansa vastustamattomasti tunkeutuvan kyrvän tieltä.

Katselin Annen vartaloa nautiskellen. Ennen valtaisaa persettä vyötärön seutu tuntui tästä näkökulmasta kapenevan kureliivin puristuksessa kuin tiimalasi. Valkoisen korsetin sukkanauhat kaarsivat jyrkkänä alas näkymättömiin muhkeiden pakaroiden reunoilta ja yhden nauhan väliin olin pujottanut mustan käsipumpun. Sen letku sujahti jonnekin Annen valkoisten pikkuhousujen uumeniin ja kuvittelin mielessäni näyn, jonka olin hetki sitten saanut asentaessani ensin jättimäisen anusplugin Annen jo kertaalleen valloitettuun perseeseen. Olin poistanut hänen läpensä kostuneesta vaginastaan vibraattorit ja laittanut sinne tilalle pumpattavan kumikyrvän. Paisutin käsipumpulla kyrpää yhä suuremmaksi ja kun lopulta nostin hänen pikkupöksynsä takaisin paikalleen, häpyhuulet olivat levittäytyneet äärimmilleen sulkeakseen sisuksiinsa tuon mustan hirviön ja nyt sen paristokansi pullotti tummana möhkäleenä Annen pikkuhousujen sisältä. Hänen vartalonsa oli vavahtanut voimakkaasti anusplugin ja kumikyrvän värinämoottorien käynnistyessä täyteen tehoonsa.

Tiesin Annen ajoittaisen vingahtelun olevan peräisin uusista monstereista hänen sisällään, kun painoin väkisin kyrpääni yhä syvemmälle hänen suuhunsa. Sitten aloin pyörittää alavartaloani välillä työnnellen edestakaisin, enkä päästänyt irti Annen letistä, vaikka hän koetti jatkuvasti vapautua otteesta. Lämmin, asentoaan hakeva kostea kieli hyväili kullini suonikasta pintaa jossakin syvällä Annen auki pakotetun suun sopukoissa.

Suljin silmäni. Tunsin karhean kielen etsivän tilaa yhtäkkiä täyttyneessä suussa, hampaiden terävät pinnat hivelivät kaluani, mutta eivät uskaltaneet purra syvemmälle, kuten olin arvellutkin. "Mmmhhh! Fmmm!" Sussu äänteli ja tempoili vaaleat hiukset heilahdellen päätään puolelta toiselle, ja tempoilu kiihtyi, kun hän koki paksun kyrpäni laajenevan entisestään laukeamisen edellä. Katselin Susannan muodokasta, ylä-alasuunnassa tempoilevaa vartaloa, tiukensin otettani hänen hiuksistaan ja lopulta laukesin räjähdysmäisesti hänen suuhunsa. Vielä muutama tiukka työntö, ennen kuin hän sai vapautua otteestani. Hänen vartalonsa kohoili hengityksen mukana, valkoinen erite valui hänen suupielistään hiljalleen alas hänen yhä pystyssä oleville rinnoilleen.

- Haloo, oletko vielä täällä, kuulin Susannan sanat jossakin syvällä mielikuvieni syövereissä, sanat, jotka tempaisivat minut takaisin kahvilapöytään. Susanna katseli minua hiukan kysyvä ilme kasvoillaan. - Taidat miettiä sinäkin niitä tapahtumia, ja ihan liikaa, kuulitko?

- Taisin villiintyä silloin vähän, tokaisin takaisin ja hörppäsin hieman kahvia. Susanna nautiskeli kaakaotaan hellittämättä katsettaan, joka oli täynnä energiaa. Hän kurkotti lähemmäksi minua, hymyili ovelasti ja sopersi:

- Se oli eka kerta, kun jouduin ottamaan suihin, Arska! Tajuatko nyt? Sinun täytyy ymmärtää.

Muistin Susannan rajun suuttumuksen äkkiarvaamattomasta suihin nainnista ja myös viestit, joissa hän hieman myöhemmin kertoi pitävänsä minuun pitkän välimatkan.

- Se, mitä silloin sanoin. ja muu sen jälkeen, ne kannattaa, Arska, unohtaa. Katselin Susannan juttelua hämmästyneenä. Seurasi hieman tavallista pidempi hiljainen hetki.

- Minusta se oli tosi mahtavaa, hän jatkoi hyvin hiljaa, isot silmät säteillen sinisen kaakaokupin takana.

Meni jälleen hetki, ennen kuin sain sanat ulos suustani.

- Kiitos, samoin. Olo oli yhtäkkiä kuin autiomaan paahteesta selviytyneellä janoisella, jolle avataan isot, raikkaat vesihanat virkistäytymistä varten. Helpotus virtasi kehon joka sopukkaan.

- Olisi kiva tavata niissä merkeissä uudelleen, Arska, ihan oikeesti.

- Ehdot on kuitenkin ensin tehtävä selviksi, keskeytin Susannan lauseen matalalla äänellä. - Jos suostut siihen, että minä määrään kaikesta, homma toimii.

- Entä, . jos sattuisi jotakin, menet liian pitkälle tai jotain..

- Käytän kovia otteita. Voit vain luottaa siihen, että osaan asiani. En ota vastaan mitään toivelistoja. Nämä ovat ehtoni enkä tingi niistä.

Susanna tuntui empivän samalla kun hän yhä katsoi minua suurin, värähtämättömin silmin.

- Tuota, minä---

- Arska, olisi vähän asiaa.

Käännyimme molemmat katsomaan pöydän viereen saapunutta tiukkapuheista hahmoa. Se oli Tiina.

- Viitsisitkö tulla käymään työhuoneessani? Hän jatkoi itsevarman oloisesti. Valkoiset helmet olivat laskeutuneet hänen mustalle, ohutkankaiselle paidalleen, joka paljasti alla olevien liivien pitsikuviot ja piiloutui leveiden ja jyrkkien povikurvien jälkeen punaruutuisen, piukan, lyhyehkön hameen syövereihin. Tuttu hajuvesi riisui minut aseista. - Asia koskee tietokoneluokan käyttöä, Tiina jatkoi tiukkana.

- Ah, mi-siis, tä? Veri pakeni päästäni.

- Laitan sulle viestiä, Arska. Palataan asiaan. Nyt pitää mennä! Sussu sanoi nousten pöydästä. Hänen lähdettyään Tiina kumartui nojaamaan pöytään ja tuolini selkämykseen. Olin kokonaan hänen piirittämä, kun hän toi silmälasien kehystämät kasvonsa aivan lähelleni ja vahvasti maalatut huulet tykittivät sanat tajuntaan:

- Taidatpa olla pienessä pinteessä, Arska. Olisi parempi tulla - ja pian.

(jatkuu...)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute