Herkku-puhelin
Anne in bondage, osa 2
BMaster

Lokakuinen sade oli saanut laitakaupungin pimeät kadut kiiltämään siellä täällä palavien katuvalojen heikkoa hohdetta. Vaikka ilta oli vielä nuori, yllättävän harvassa olivat olleet ne kerrostalon ikkunat, joista vielä oli heijastunut valoa pikimustaan syysiltaan. Annen ikkunakin oli näyttänyt kauempaa ensin pimeältä, mutta kun sade ja tuuli eivät enää lähempänä olleet päässeet häiritsemään näkyvyyttä, olin pystynyt erottamaan ikkunan eteen vedetyn verhon reunoilta hentoa valoa kajastavat raot.

Metallinkiiltoinen salkku kädessäni olin astellut kohti parista aiemmasta vierailustani tuttua rappua. Lähestyessäni parkkialueelta Annen asuntoa olin alkanut epäröimään, josko varustelaukun mukaan ottaminen oli sittenkään ollut viisasta. Ehkäpä Anne oli tavanomaiseen tapaansa vain kiusannut minua ja vetänyt raskaasti nenästä antaessaan vihjeitä pimeästä puolestaan, jopa intohimosta BDSM-seksiin. Olin pysähtynyt ja kaivanut taskustani rypistyneen ruutupaperin, joka sisälsi Annen minulle jättämän viestin. Olin jo ollut melkein varma, että tässä ei ollut kyse mistään muusta kuin yrityksestä nolata minut. Onneksi en ollut palannut takaisin autolleni.

Anne osasi kyllä korventaa sielua monin keinoin. Aiemmissa tapaamisissamme hän oli saanut tietoonsa eräitä mieltymyksiäni ja käytti sitten tietojaan ärsyttävästi hyväkseen. Milloin eteeni istuutui luentosalissa korkokenkiin ja minihameeseen sonnustautunut blondi, milloin harjoitustunneille, vaihtaen aina välillä asentoaan siten, että sukkanauhat, lilanväristen pikkuhousujen pitsinen kolmio tai rintoja paljastava kaula-aukko olivat sopivasti näkökentässäni. Hän kääntyi puoleeni muka kysyäkseen jotakin, mitä ei ollut ymmärtänyt tai vaikka vain lainatakseen kirjoitusvälineitäni vilauttaen siinä samalla sulojaan. Saatoinpa kohta saada vihjailevia kirjelappusia siitä, että hän kyllä tiesi, mitä harrastin muiden kurssien naisten kanssa. Siinä sitten mietin torjuttujen lähentely-yritysteni jälkeen, mitä hän oikein minusta halusi.

Tuskinpa hän sentään tiesi salaisuuttani, vaikka olinhan jo käsitellyt aika liudan mimmejä: Katja, Susanna, Soili, sekä pari henkilökunnankin typsyä, hallintopuolen Jaana, niin, ja sitten oli vielä yksi vähän varttuneempi daami, Sirpa, erittäin hyvin muodostunut, joka oli lisäksi ainoana suostunut täydellisesti valtaani. Hän oli atk-vastaavana oppilaitoksessamme. Olin pannut hänet aiemmin merkille työhuoneensa ovella atk-tuen siivessä, jossa kävin toisinaan moikkaamassa tutuksi tulleita mikrotuen kavereita.

Olin sulkenut takkiani sateista syysviimaa vastaan Annen talolle johtavalla sateen killottamalla tiellä. Hymyilin muistikuvalle, jossa tapasin Sirpan lähemmin ensimmäistä kertaa. Laitoksen ruokalan nurkassa sijaitsevan lounaspöytäni läheisyyteen oli istahtanut punaiseen jakkupukuun sonnustautunut tumma nainen. Ruokailuni oli keskeytynyt siihen paikkaan katseeni nauliintuessa piukan jakkupuvun paljastaviin jyrkkiin kurveihin. Olin pian paljastunut alokasmaisesti tuijottelustani - yhdessä hetkessä vain tajusin naisen keskeyttäneen leipänsä voitelun ja katsovan minua kysyvästi takaisin. Siirsin nopeasti katseen edessäni jäähtyneeseen ruokaan ja kirosin mielessäni käsittämätöntä mokaani. Upea nainen, OK, mutta hänhän oli jo iältään eri sarjassa, kenties perheellinen ja kaikkea muuta sellaista, mitä kuvittelin hänestä haluavani ?!

Nostin varovaisen katseeni takaisin kohti naisen pöytää varmistaakseni kaiken olevan sittenkin ennallaan. Pöytä oli tyhjä, vain jokunen leivänmuru lojui pyöreällä pöytäpinnalla. Etsiskelin naista ruokalan kassalta ja ruokailijoiden jonosta kunnes ilmavirta ja hajuveden tuoksu kertoivat aisteilleni jonkun istuutuneen lähelleni. Käännyin, ja punaisiin pukeutunut nainen vastasi katseeseeni "Moi!" -tervehdyksellä tummien silmien tuikkiessa tavalla, joka saisi kenet tahansa polvilleen. Siinä hän istui, pyöritti lusikkaa kahvissaan enkä meinannut saada millään silmiäni kuriin niiden takana jakkupukua kiristäviltä uhkeilta kummuilta. Esittäytymisen jälkeen hän tiedusteli, olinko se kaveri, jota oppilaitoksen atk-tuen pojat olivat kiitelleet avusta jo useaan kertaan. Olin toki voinut auttaa heitä ratkomaan monia kiperiä pulmatilanteita. Selvittyäni alkuhämmennyksestä keskustelumme lähti hiljalleen käyntiin. Pian olimme sopineet tapaamisen Sirpan työhuoneessa. Olin luvannut käydä katsomassa paria juttua, joita Sirpa ei ollut ymmärtänyt.

Olin hymähtänyt ääneen ja pysähtynyt Annen rappua sulkevan lasioven eteen. Katseeni oli harhaillut talon seinään maalatussa punaisessa graffitissa, mutta ajatukseni askartelivat muualla. Sirpa oli hymyillyt arvoituksellisesti ennen poistumistaan kahvipöydästä. Olin katsellut suu kuivana hänen lantionsa keinahtelua ja jakkupuvun myötäilemiä uhkeita muotoja hänen rientäessään ravintolan kaksoisovista kohti länsisiipeä. Ovien vielä heilahdellessa olin tajunnut Sirpan hymyilleen oivalluksesta, jonka hän oli tehnyt keskustelumme aikana. Olin tiennyt aivan liian hyvin hänen työhuoneensa tarkan sijainnin isolla laitosalueella tapaamispaikasta sopiessamme...

Sirpan tapauksessa asiat alkoivat edetä nopeasti kohti nykyistä tilannetta. Nyt hän toipui viikon takaisesta yöllisestä vierailusta kammiossani, olikohan se jo kolmas tälle syksyä ? Olin useita tunteja kestäneen BDSM-session aikana nainut häntä kaikin tavoin ja lopuksi olin kahlinnut hänen korsetin kuristaman vartalonsa seinään X-asentoon ranteista ja nilkoista. Hänen suunsa täytti suuri punainen pallo, jonka kiristivät paikalleen niskan takana, leuan alla ja päälaella risteilevät nahkahihnat. Punaiseksi maalatut huulet olivat liimautuneet suuta täyttävän pallon reunoille tiiviinä, seksikkäänä kehyksenä. Naisen muhkeassa anuksessa tykytti suuri värähtelevä plugi. Olin sitonut köyden ympäri hänen vartalonsa kapeimmaksi kurotun kohdan ja vetänyt solmuja täynnä olevan vaalean köyden osan pakaroiden ja häpyhuulten välistä vartalon etupuolelle, tiukkasin köyttä niin, että valkoiset solmut upposivat mustien pikkuhousujen suojaamaan vaginaan. Lopuksi pujotin isokokoisen, voimakkaasti värisevän punertavan kumikyrvän vain hieman vaginan välistä tulevan solmuköyden yläpuolelle ja kiinnitin sen köyteen. Köysi solmuineen värisi koko pituudelta Sirpan haarojen syvyyksissä. Nainen voihki ja vääntelehti voimakkaasti, kun vielä asensin metalliset nännipuristimet puremaan hänen mehukkaita nupukoitaan, jotka olivat isojen tissien koristeena. Puristimia yhdisti ketju, ja sen keskeltä pujotetun ohuen narun kiristin varovasti kattoon kiinnitettyyn metalli-rinkulaan. Vartalo kaarelle jännittyneenä hän seurasi suurilla silmillään narua, joka kohotti hänen nänninsä kohti korkeuksia...

Olin avannut pimeään rappukäytävään johtavan oven ja kohonnut hajamielisesti ylös vieviä kivisiä portaita. Käytävässä oli ollut täysin hiljaista -se toisti vain askelteni kaiut. Kuinkahan kovan käsittelyn Anne kestäisi? Halusin enemmän kuin mitään valloittaa Annen muhkean perseen, mutta hänestä ei koskaan voinut olla varma. Sormeni oli lähestynyt Annen ovikellon nappia. Koko pimeän kävelymatkan parkkialueelta tänne saakka pääni oli täyttynyt Sirpan kanssa kokemistani hetkistä. Sirpa oli alistunut minulle ehdoitta ja meno oli ollut sen mukaista. Viimeksi seinään kahlittuna hän oli lauennut useita ketoja ennen vapauttamistaan. Mitäköhän oven takana odottaisi ?

Himokkaat muistot mehevästä ja naisellisesta, vielä äsken saavuttamattomalta tuntuneesta kinkusta kihelmöivät päässäni ja joka puolella kroppaani, kun valmistauduin valloittamaan Annen massiivista, kiinteää persettä. Tuntui huikealta tajuta todeksi näky edessäni: Anne sidottuna ja kapuloituna mitä herkullisimpaan asentoon valkoisen korsetin esiin puristaman ja sukkanauhojen rajaaman mehevän pyrstönsä kanssa.

Anne vääntelehti rajusti. Hän nyki yhteen sidottuja käsivarsiaan. Valkoisiin, pitkiin hansikkaisiin puetut kädet olivat puristuneena nyrkkiin, käsirautojen metalli kiilteli Annen ranteissa ja yönmusta nahkahihna kiristi käsivarret liikkumattomaksi pariksi. Anne yritti tehdä konttausliikettä eteenpäin ja ojenteli sormiaan rytmikkäästi vuoroin auki, vuoroin kiinni alkaessani työntyä hänen anukseensa. Hän taisteli tiukasti vastaan ynähdellen tukahdutettuja äänteitään, heiluttaen lettipäätään puolelta toiselle ja koukistaen vartaloaan tehden kaiken mahdollisen estääkseen tunkeutumiseni hänen pyhimpäänsä. Anne varmaan luuli taistelunsa tuottaneen tulosta, kun vedin vain vähän uponneen kyrpäni ulos hänen anuksestaan ja hain laukustani pienen kumisen kiristimen, jonka asensin kyrpäni juureen. Se kovetti jo ennestään juhlakunnossa olleen kaluni kivikovaksi ja teki laukeamisen hitaammaksi. Laitoin vielä liukastetta kyrpääni ja asetuin uudelleen mielipaikalleni Annen perseen tuntumaan.

Otin tiukan otteen hänen korsetin kaventamasta vyötäröstään ja aloitin agressiivisen tunkeutumisen syvälle Annen anukseen. Hän voihki ja tempoili hurjasti, mutta tiukasti kahlittuna hänen liikkeet jäivät väkisilläkin pieneksi. Sitä paitsi vaginaan asentamani vibraattorit tekivät säälimätöntä työtään ja alkoivat pikku hiljaa tehota. Pitkin penikseni vartta tunsin lihasmassan edestakaisen supistelun ja nykimisen kiihtyvän ja pian tajusin Annen huohottavan ja voihkivan jossain suukapulansa takana. Hänen oli luovuttava takaporttinsa puolustamisesta ja pääsin hyödyntämään tilanteen. Sitä mukaa kuin hänen kroppansa alkoi raueta, tunkeuduin väkisin yhä syvemmälle Annen suoleen ja pian hän joutui antautumaan lopullisesti: muutaman terävän survaisun jälkeen olin peniksen juurta myöten hänen anuksessaan.

Aloitin hitaat, voimakkaat edestakaiset työnnöt Annen voihkimisen yhä kiihtyessä. Hän koetti etsiä päälleen ja polvilleen uutta asentoa, kädet nykivät vielä hieman, mutta hän oli jo täysin armoillani. Tihensin naimistani ja Annen vartalo alkoi jännittyä kaarelle. Kaulapannan ja polvien väliin asennetun tangon yhdistävä ketju jännittyi suoraksi metalliseksi nauhaksi. Vitun sisään tunkemani rosopintaisen, värähtelevän kuulan ja vaginan päälle asennetun "perhosen" tehdessä yhä väsymätöntä työtään, oman kyrpäni veivatessa yhä rajummin, yhä kiihtyvämmällä tahdilla syvällä perseessään Anne laukesi rajusti. Kourin kevyesti hänen nipistimien puristamia rintojaan, sitten riisuin nipistimet hitaasti pois Annen värähdellessä nänninipukoittensa vapautuessa piinastaan. Siirsin otteeni korsetin kaareutuneiden luiden kapeaksi kuromalle vyötärölle. Pumpatun suukapulan takaa kantautui vaimea, rytmikäs ja suljettu ääntely. Kuola virtasi Annen suupielistä ja kureliivin muotoilema vartalo nytkähteli vielä pitkään ennen kuin tempoilut rauhoittuivat. Hänen päänsä laskeutui sivuttain vuoteelle ja käsirautojen kahlitsemat kädet asettuivat korsetin valkoisen nyörityksen päälle, vain hieman peräaukkoa täyttävän, yhä kivikovan kyrpäni yläpuolelle.

Halusin tuntea vielä hetken Annen sanoinkuvaamattoman mehukkaan vartalon puristuneena lämpimänä, nytkähtelevänä massana yhä kovettuneen penikseni ympärillä. Samalla siirsin katseen lattialla avoinna olevaan varustelaukkuuni. Varmistin, että olin ottanut mukaan uhkaavan näköisen, kookkaan, mustan anusplugin, jossa oli erityisen voimakas värinämoottori. Sama laite oli viikko sitten viihtynyt Sirpan syvyyksissä. Plugi odotti vuoroaan laukkuni pohjalla, mustan, pumpattavan kumipeniksen ilmaletkuun kiertyneenä...

(jatkuu ?!)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute