Herkku-puhelin
Eestin reissu
Peppu friikki

Jo viimeinkin koitti se päivä kun päästiin lähtemään eestin maalle. Jouduttiin heräämään jo viiden aikaa aamusta. Vietiin auto sataman lähettyville ja siitä laivaan. Normaalit tarkastukset ja pitkät jonotukset.

Kello oli jotain yheksän kupuussa kun laiva pääsi Kustaan miekan paremmalle puolella. Oli upea päivä tulossa, lämmin ja erittäin aurinkoinen. Ajateltiin nauttia aamukahvit kannella ja mentiin kattomaan mistä sieltä saisi kahvit.

Jo löyty kahvikiska tai mikä lie olikin mutta kahvit saatiin. Oltiin kaikessa rauhassa laivan takakannella aivan kahden. Jostain syystä kukaan muu ei ollut löytänyt tietään kannella tai ei meidän silmiin osunut ketään. Hetken aikaa kun oltiin istuskeltu aurinko tuolissa tulit istumaan mun syliin ja halasit.

-" Onpa kiva kun päästiin vihdoin lähtemään.."

-" Niin on ja ilmatkin tuntuu suosivan."

Katseltiin toisiamme silmiin kunnes rikoit hiljaisuuden.

-" Mehän ei olla naitu koskaan aamusta?" hymyilit oudosti.

Pieni puna nousi mun kasvoille.

-" Ei ollaakkaan. Kui?"

-" Mä haluun että sä nait mun nyt just tässä kannella. Ota mut takaapäin tossa kaiteella."

Menit kaiteelle nojaamaan kyynärpäitten varaan ja vilkaisit ympärilles. Annoit tuulen osua hiuksiisi. Samalla kun tuuli hyväili rintojasi painoit selän notkolle ja nostit hameen helman ja laskin alushousut.

-" Tuu jo mä valun ja mua panettaa ihan pirusti."

Minuahan ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Olin hetkessä juhlakunnossa. Tulin sun taaksesi ja tuikkasin kullini juurta jaksain kireän pillusi sisään. Muutaman kunnon vedon jälkeen aloit tärisemään ja tunsin kyrvän varressa supistuksia. Sait orgasmin, jonka johdosta minäkin laukesin lähes liian aikasin. Sain juuri ja juuri vedettyä itseni ulos. Laukesin persees päälle. Sä olit vieläkin niin innoissas, että hieroit spermat pitkin perseposkia ja pepunreikää. Sun persees oli kiihottavan kiiltävä auringon valossa. Käännyit olkas yli kattomaan mua ja hymyilit kierosti.

-" Sähän tän putsaat ja sulla tuskin on paperia, joten käytä mielikuvitusta."

Eihän mulla ollu mitään paperia, joten oli pakko keksiä jotain muuta. Tulin polville taakses ja aloin nuolemaan pakaroitas.

-" Tästähän sä oot aina unelmoinu:" sanoit ilkikurisesti.

Nolostuen myönsin sen. Olinhan joskus sulle maininnut asiasta.

Kun sain pakaras puhtaaksi siirryin peppu vakoon. Nuolin kaiken puhtaaksi ja

upotin muutaman kerran kielin anuksen syvyyksiin. Tunsin kiihoituksen nousevan taivaisiin. Mua ei oo koskaan nöyryytetty näin paljoa ja vielä julkisesti. Sä kuitenkin keskeytit melko lailla alku tekijöihin.

-" No no, älä innostu liikaa. Jos oot kiltti poika, niin saatat ehkä päästä naimaan mua perseseen. Se on tosi kiree ja siitähän sä vaan tykkäät."

Matka Pärnuun meni hyvin ja päästiin hotellille. Tutustuttiin uuteen kaupunkiin ja maisemiin päivän ajan. Käytiin syömässä ja pikku hiljaa iltaanpäin mentäessä hakeuduttiin baariin.

Useamman juoman jälkeen keskustelu muuttui vaihteeksi seksiin. Keskustelimme aiheesta miksi minä tykkään nuolla sinua niin paljon. Ei mihinkään tulokseen päästy, mutta muutaman kohteliaisuuden jälkeen suuntasimme hotellille.

Saavuttiin hotelli huoneeseen ja avattiin mini-baarista yksi bisse puoliksi. Mun oli pakko mennä tyhjentämään illan tankkausta. Sillä aikaa kun kävin vessassa sä menit parvekkeelle tupakalle.

Sulla oli hame, toppi, pitkät sukat ja korko kengät. Olit todellä seksikäs näky. Tuskin kukaan ihmettelee miksi sua haluan niin paljon. Kaunis, pitkä, terhakat tissit ja tiukka peppu. Voiko mies muuta toivoa... hmm joo vielä kun se on oma.

Kun tulin parvekkeelle, heiluttelit mulle kiimaisesti peppuasi.

-" Avaa housus, jotta sua voi imeä!" tokaisit yllättäen.

Toki olin juonessa heti mukana ja aukaisin vyön ja napit niin nopeasti ku suinkin kykenin. Laskeuduit polvilles mun eteen ja tartuit veltosta kalustani kiinni.

-" Onkohan tästä mihinkään? Jospa annetaan olla. " Naureskelit.

-" Ei ei, kulta älä. Ota se suuhun kyllä se nousee." Hätäännyin.

Pyörittelit hetken aikaa kaluani kädessäs, kunnes lipaisit kerran. Värähdin kielesi kosketuksesta ja tunsin kuinka paine alkoi kasvamaan. Laskit kuumat huulesi kyrvän ympärille ja se tuntui taivaallisen hyvältä.

-" No niin, ei liikaa hyvää kerrallaan." Lopetit kesken.

Laskit hameesi pois päältä jolloin huomasin ettei sinulla ollu enää alushousuja jalassa. Tulin eteesi polvilleni ja aloin nuolemaan kosteaa pilluasi. Niin kiimainen pillun tuoksu ja maku sai minut lähes sekoamaan.

Käännyit nojaamaan kaiteeseen ja muistutit mihin olin laivalla jäänyt. Jatkoin siis pyllysi nuolemista. Kiersin kielelläni joka kohdan pepustasi. Upotin kieleni reikään...

-" Nai mun persettä kielelläsi. Nussi sitä. Sä oot mun huora tän illan. Ansaitse palkkiosi kunnolla. Mä haluun tunteen sun märän kielen mun perseessä ja pillulla. Jos oot hoitanut sen osan hyvin saatat palkkiosi päästä käymään pillussa."

Siirryttiin sitten sängyn puolelle jossa otit paidan ja rintsikat pois. Nuolin sun rintojasi ja imin nännejä kuin hullu. Olin aivan hulluna suhun. Kännyit mahalleen ja nostit seksikkäät pakarasi ilmaan.

-" Luulitko sä, että se olisi siinä. En mä vielä oo saanu tarpeeksi." käskit.

Tarrasit mun päästä kiinni ja painoit naamani kohti anusta. Samalla käskyttäen upottamaan kieltä sisääsi.

Aikani nuoltua käännyit selällesi ja käskit siirtyä pillun puolelle. Olin jo nuollut sua useamman kymmenen minuuttia, mutta vielä halusit pillullesi kieleni. Enhän minä hanttiin pannut.

Kun olit saanut tarpeeksi nuolemisesta käskit minun tulla sisääsi. Pillusi oli tosi märkä, kiree ja erittäin kuuma. Meinasin menettään järkeni kun tunnuit niin hyvälle. Samalla kun souduin sisälläsi nuolaisit sormeasi ja ujutit sen perseeseeni. Uikutin hyvää oloa ja pieni nöyryytyksen tunnetta.

Olit jo tulossa kun työnsit minut pois päältäsi ja käännyit. Otit laukusta rasva tuubin ja jonkun paketin.

-" Saat naida mua perseeseen varovasti, mutta ensin sä tunnustelet miltä se tuntuu."

Avasit paketin jossa oli oikean kyrvän muotoinen dildo. Rasvasit sen ja tulit viereen.

-" Mähän sanoin, että sä oot tänään mun huora. Kontilles siitä!" käskytit.

Käännyit kontilleni, jolloin tulit taakseni. Rasvasit sormesi ja aloit ujuttaa sitä perseeseeni. Hetken pyöriteltyäsi sormea, otit sen pois. Tusin viileän pään painamassa anustani.

-" Nyt sun perse korkataan !" naureskelit ja painoit dildoa hitaasti sisälleni.

Pääsit perille asti. Tunne oli uskomaton. Tuskan ja nautinnon sekainen tunne sai haukkomaan happea. Olin unelmoinut toisinaan tästä, mutta tunne oli erilainen.

Pikku hiljaa tuska helpotti ja häpeä alkoi olla äärimmillään. Samalla sä aloit liikuttamaan dildoa edestakaisin vauhtia hiljalleen lisäten. En kyennyt sanomaan mitään... haukoin happea ja nautin osastani ja häpesin nautinnon tunnetta.

-" No eiköhän se riitä." lopetit " Sä saat naida nyt mua, kun tiedän miltä se tuntuu."

Siiryit eteeni kontillesi ja ojensi rasva purkin. Rasvasin kaluni ja perseesi huolella. Painoin Ensin sormen ja hetken päästä toisen sisällesi. Äännähtelit oudolla tavalla. Tunsin sulkijalihaksen helpottavan otetta, jolloin poistit sormet ja sijoitin kyrvän reijälle. Painoin rauhallisesti välillä pysähdellen itseni perille saakka, jonne pysähdyin. Perseesi oli todella kireä. Tunne oli niin huima, että meinasi tulla heti. Olihan tämä ekakerta kun saan naida perseeseen ketään. Eikä edellinen oman perseeni korkkaus mitenkään helpottanut tilannetta. Annoin sinun totutella tilanteeseen, jonka keskeytit kysymällä enkö meinaakkaan naida.

Aloitin työnnöt rauhalliseen tahtiin. Pikku hiljaa vauhti kiihtyi ja huohotus lisääntyi molemmilla.

-" Nussi kunnolla. Anna tulla. Näytä mihin susta on." Huusit.

Nain niin kovaa kun kykenin. Huippu lähestyi nopeasti ja kiljuen tulimme lähes samaan aikaan. Lysähdimme sängylle makaamaan, josta tupakoiden jälkeen siirryttiin suihkuun ja nukkumaan. Onnellisina ja tyydytettyinä nukuimme toistemme kainaloissa.

Polte pepussani odotan seuraavaa kertaa kun saan antaa ja ottaa peppuun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute