Herkku-puhelin
Autoilemassa
Aino_tv

Töissä yritän olla rauhallisesti, viestin sinulle qruiserin kautta ja pikkuhiljaa saat kiimani nousemaan. Olen ollut pari viikkoa ilman seksiä ja nyt olen halukas lähes kaikkeen. Työkavereiden moikkaillessa ja lähtiessä huomaan paikalle jääneen enää yhden konttoristin lisäkseni. Kerään vähän rohkeutta ja poistun vessaan pienen vaatekassini kanssa jossa kuljetan kevyitä asujani. Huuhtelen suoleni käsisuihkulla ja lisään liukkaria, anaalitappi sisään pieni wc paperin pala suojaksi ja hipsterit jalkaan. Saman setin topatut liivit ja valkoinen kauluspaita. Jätän paidan avoimeksi ja laitan helmet kaulaan. Matkalla luoksesi pysähdyn tienvarteen ja puen peruukin ja farkkutopin. Auringon paiste on kuuma, kevät on vaihtumassa kesäksi. Soitan sinulle ja ehdotan että lähtisimme ajelemaan, olet heti valmis. Jätän autoni parkkipaikallesi ja hyppään repsikan paikalle viereesi. Suutelet minua suulle kehuen kauneuttani. Lähdemme liikkeelle ja etsin radiosta jotain matkamusaa, kantri sopii hyvin ja tekee tunnelmasta sopivan notkean.

Hetken ajettuamme ryhdyn koskettelemaan sinua, tiukat farkkusi pitävät kalleutesi piilossa, mutta tunnen kuinka kovetut. Imen korvalehteäsi ja avaan paitasi napit, sormeni kulkevat rintakarvoissasi ja nipistelen nännejäsi. -Olen niin kiimainen että sulan kohta. etsi paikka jossa panet minua.

Käännyt metsätielle ja ajamme eteenpäin, tie nousee pienelle mäelle ja tulemme kääntöpaikalle. Nousen autosta ja kuulen liikenteen äänet aivan edestä. Kävelen eteenpäin puiden ohi ja tajuan tulleeni sillalle joka kulkee moottoritien yli. Tämä on eläimiä varten tehty silta jolla kasvaa puita. Nojaudun kaiteeseen ja kuulen kuinka tulet taakseni. Puristat minut kiinni itseesi ja suutelet kaulaani. -Eikö ole hyvä paikka tulla nussituksi? - Ihana. Avaat housuni ja painat ne alas nilkkoihini. Kumarrun eteenpäin tarjoten peppuani sinulle. Liikuttelet tappia ulos ja sisään, lisäät liukkaria niin että sitä valuu reisilleni. Laitat tapin viereeni sillan kaiteelle ja tartut voimakkaasti lantiostani.

Huohotan himosta kun tunnen kalusi kulkevan peppuvaossani, -panepanepanemuaaa, joohh. Työnnyt reisieni väliin ja nussit sinne runkaten klittaani samalla. -Älä pliis, mä tuun just, pyydän. Lopetat ja levität pakaroitani. Tunnen kun olet oikealla kohdalla ja painun sinuun kiinni imaisten kyrpäsi sisälleni. -Aah, levität minua ja olet taas kokonaan minussa. Katselen onnibussin linja-autoa joka lähestyy samalla kun minä lähestyn. Yläkerran etupenkillä rouva lukee ja mies katsoo maisemia ja minua jonka katse sumenee juuri tulevan orgasmin saapuessa. Työntösi nopeutuvat ja tunnen kuinka laukeat sisälleni. Huohotamme raukeina nojaten sillankaiteeseen. Tunnen kalusi kutistuvan ja luiskahtavan ulos. Spermaa tippuu klöntteinä nilkoissani oleville housuilleni. -Luoja se teki hyvää kuiskaan. -Niin teki, sait minut hulluksi kiimasta ajon aikana.

Riisun housuni ja pyyhin paperilla niitä kuiviksi. Nojaat kaiteeseen kalu pehmenneenä mutta suurena. Terskasi on valtava, esinahka pingottaa sen esiin ja katselen kuinka siitä valuu rihmana spermaa. Polvistun peppu paljaana eteesi ja tartun kaluusi. Nuolen terskan kärkeä kielelläni kiusaten kunnes kiellät. -Älä, se on hellä hetken aikaa. Anna kalun liukua suuhuni ja katson silmiisi. Työntelen ihanaa lämmintä samettista kaluasi suuhuni, tunnen kuinka veri alkaa virtaamaan sinne uudestaan. Nojaat kaiteeseen ja annat auringon lämmittää itseäsi samalla kun otan sinulta suihin. Tiedän ettet laukea toista kertaa helposti, mutta silti mikään ei tunnu paremmalta kuin märkä suu johon saat upota omaan tahtiisi. Pidät silmiäsi kiinni, en tiedä mihin itsesi kuvittelet mutta liikutat päätäni rauhalliseen tahtiin. Yritän pitää suuni märkänä ja kieleni liukkaana. Äkkiä vetäydyt ulos ja kätesi tarttuu kyrpääsi. Runkkaat nopeasti ja se sperma joka sinulla vielä oli lennähtää kasvoilleni. Nuolen sinut puhtaaksi ja nousen ylös.

Otat tapin kaiteelta ja laitat sen sisälleni, -Nyt mennään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute