Herkku-puhelin
Antiikkitukun tuoretiski
isotuhma

(Omistettu halut herättävälle antiikikauppialle; jaskalle!!!)

Olimme tyttäreni kanssa shoppailleet koko päivän, kun päätimme poiketa vielä AntiikkiTukkuun ihailemaan sen monipuolista valikoimaa. Olimme riehakkaita, väsyneitä, ja jo turhankin levottomia.
Astuimme auringionpaisteesta sisälle viileään kauppaan, ja ensisilmäys osui paikan parhaaseen valikoimaan; kahteen nuoreen, komeaan, hyväkroppaiseen nuoreen miesmyyjään.
Sisäinen puumani valpastuu heti ja tunsin vatsanpohjassa himon hörähdyksen. (se oin kuin v-kutosen hörpötys; halusta paljas ja pidättelemätön!) Pojatkin ovat mitä ilmeisemmin levottomin mielin, sillä alle viiden minuutin keskustelu on siirtynyt rinnoilla saataviin alennuksiin, ja siitä koko ajan rohkeammaksi, käyden läpi jokaisen seksifantasiat ja kokemuksiamme.
-No johan sattukin somasti, mietin samalla, kun ”muka vahingossa” avaan paitapuseroni ylimmät napit ja röyhistän suuret rintani esille. Kumarrun alahyllyn ”kivan esineen lumoissa” niin, että pojat varmasti pääsevät nauttimaan rintojeni näkymistä. Samalla tulee tyrkättyä mehukas perseeni terhakasti pystyyn ja se tuntuu melkein huutavan miehille, että haluaa jotain sisäänsä.
Huhhuh! Huomaan olevani kuin kiimainen kissa maaliskuussa, kun venyttelen, kohottelen ja esittelen avujani, samalla kun paras aseeni, eli puhuminen hoitaa tilanteen virittelyä entistä seksuaalisemmaksi.. yllättävän luja himo lanteissani poltteleekin, ajattelen, ja nautin täysin rinnoin sen tuomista tunteista sisälläni..
Näen Jaskan (toinen myyjistä; se himokkaamman oloinen!) hieraisevan muka ”ohimennen” mittavaksi pullistunutta etumustan, samalla kun luo halukkaita katseita poveeni. Mies tunnustaakin potevansa armotonta tissi- ja peppufetissiä, joka kyllä todellakin käy selväksi perseestäni rinnoille vaeltavista silmistä. Ja Luoja!! -mikä halun määrä niissä palaa! Raju, paljas ja lähes eläimellinen kiima huokuu tuosta miehestä jokaisella eleellä, niinkuin toisista partavesi tai vaikka hien tuoksahdus. ”Tuolta mieheltä saisi varmaan aikamoiset kyydit” huomaan ajattelevani. Ajatuksen mukana tunnen kuinka jalkovälini kostuu ja turpoaa hetkessä, kuin olisi pahemmassakin puutteessa! Pieni hankausliike farkkujen saumaan saa vain vitun liemet kiehumaan halusta, eikä tuo olooni yhtään helpotusta, kuten ensin oletin.
Jaska pyytää mukaansa yläkertaan, katsomaan persialaisia mattojaan. Mattopino houkutteleekin istahtamaan sille. Katson pitkään Jaskaa silmiin, ja otan sitten housujen kauluksesta kiinni, ja vedän miehen eteeni. Kirjaimellisesti vesi kielellä auon nappeja ja vetoketjua.. mieli tekisi repiä housut pois niin, että napit vain lentelisivät.
Lopulta saan kaivettua sykkivän, kovan kyrvän esille ja huokaan tyytyväisenä. Käsi juuressa, toinen pallleja kosketellen, vien kieleni mulkun samettiselle pinnalle. Elin värähtää kosketuksestani, ja himotippa herahtaa esiin. Työnnän kieleni ulos ja maistan sperman kiihottavan maun suussani. Yhmmm.. nyt päästään asiaan..
Rakastan suihinottoa yleensäkin, mutta nyt koko tilanteen omituisuus, kiinnijäämisen pelko ja tädellisesti yllättänyt valtava halu saa kyrvän maistumaan suussani tavallistakin makeammalle. Kuljetan kieltäni kiusaten sen sykkivillä suonilla maistellen ja nautin sen tunnusta suussani, kunnes en enää malta hidastella, ja otan koko mittavan meisselin syvälle kurkkuuni; niin pitkälle kuin suinkin saan sen upotettua, ja vielä sittenkin imen sitä ehkä sentin enemmän nälkäiseen nieluuni!! Kakostelen lievästi, kun upotan kyrpää kurkkuuni syvemmälle, kuin keneltäkään koskaan ennen. Haluan saada tuon halukkaan elimen sisälleni joka kautta; Suuhuni, märkään kuumaan vittuuni ja vielä pikaisesti pepun reikäänikin. Tämä halun määrä on aivan järjetön; ahmisin kai koko kundin sisääni, ellei se olisi fyysisesti mahdotonta.. haluaisn kyllä. Enemmän, syvemmälle, ja lujempaa; täyttämään kaikki nälkäiset aukkoni. Huomaan yniseväni himosta, kun imen kalua kurkkuuni. Perseeni pyörii mattoa vasten, että saan jotain ärsytettä kuumalle vitulleni. Katson Jaskan silmiin haastaen, ja luen niistä rukouksen, etten vain lopettaisi sitä mitä juuri tein. Miehen kurkusta purkautuu eläimellisiä urahduksia ja isot kourat ovat uponneet syvälle hiuspehkooni. Kiimani vain yltyy, kun koura puristautuu nyrkkiin tukistaen niin, että päänahkaa kivistää.. ja se tuntuu ainoastaan hyvälle! Pieni kivun mauste kuuluu tähän alkukantaiseen, alastomaan kiimaan, jossa vellomme.
Syke kiihtyy, urahdukset lujenevat ja kyrpä paisuu entisestäänkin, kun se valmistautuu sylkemään mällit syvälle kurkkuuni. Ja äkkiä Jaska päästää kurkustaan ”..perkele.. nyt jo..”, ja tumppaa meisselin syvälle kurkkuuni.. ja sitten suuhuni purskahtaa kuuma ja herkullinen spermalasti. Sykkien tulviva mälli maistuu puhtaalle pornoille, ja nielen sen halukkaana. Kaikkea en kai ehdi niellä, ja osa aarteesta valuu ulos suupielestäni samalla, kun jatkan yhä edelleen kyrvän muuttuvan olemuksen imemistä.
Jaska yrittää vetäytyä irti, mutta haluan jatkaa tämän elimen kanssa vielä kauan! Hellästi, mutta päättäväisesti, houkuttelen kyrvän taas nousemaan taistelukuntoon. Tällä kertaa siitä oikein uhkuu päättäväisyys ja lupaus yhä uudelleen uppoavasta mulkusta sisääni. Mielikuva on elävä, ja huomaan toimivani sen mukaan. Riuhdon housuni jalasta, ja vapautan suuret rintani ulos kupeistaan. Nännit törröttävät kovina ja kaipaavat huulia imemään, käsiä kourimaan ja hampaita näykkimään niitä. Vien Jaskan käden märkään jalkoväliini ja toivon sen osaavan hommansa. Ja kyllä mies tietääkin mitä tekee; sormi uppoaa likkaaseen loveen kaverin kanssa, pyöräyttää klitoriksella, ja tunkeutuu takaisin lihaani. Haukon ilmaa ja voihkin ääneen, kun vittuni nauttii saamastaan huomiosta. Onneksi mies todella tietää mitä tekee, ja kääntää minut kontalleni eteensä. Kohotan perseeni mahdollisimman tyrkylle ja taivutan selän kaarelle. Haluan sisääni tuon ihanan miehen!! -Ja heti!!
Inisen, ja kerjään malttamattomana kyrpää sisääni ennenkuin se ehti painua pillunhuulilleni. Ja sitten. Kyrpä levittää märät, turvonneet pillunhuulet enemmän auki. Mahduttaa itsensä sisääni hitaasti ja herkutellen. Mulkku uppoa kiduttavan ihanasti ja hitaasti syvemmälle sisääni. Se painuu peremmälle sentti sentiltä enemmän. Perseeni vapisee halusta ja uikutan miestä nussimaan kovemmin, ja yritän työntää itseäni kyrpää vastaan, että saisin nauttia siitä kokonaan. Lujat kourat perseelläni määräävät sen liikkeet. Aluksi Jaska nussii hitaasti ja nautiskellen kiusaamisestani, mutta pian tahti alkaa kiihtymään, eikä miehelläkään ole mitään sanomista tätä halun pyörrettä vastaan. Hetken, tai pienen ikuisuuden.. ajattoman ajan verran tajunta ymmärtää vain lihan liikkeen sisällään. Pilluni suorastaan imee kyrpää syvemmälle itseensä, iho lätisee toista vasten rytmikkäästi ja helvetti, kuinka paljon minun kiimainen vittuni osaakaan nauttia tästä armottomasta painamisesta!!
Vaikka haluankin laueta, tahdon samalla, ettei tämä nautinto loppuisi koskaan. Yritän siis pitkittää orgasmin laukeamista niin kauan kuin mahdollista. Tosin se on aika turhaa, kun mies soittelee pilluani, kuin mestari soitinta ikään. Minä en voi kuin antaa nautinnon kulkea ylitseni, lävitseni, ja sitten hukkua siihen. Orgasmi tuntuu heti alusta lähtien siltä, että ennen sen loppuumista on tajuntani tiessään ja varpaankynnet katossa. Nielustani kaikuu ikiaikainen ylistyslaulu pyhälle nautinnolle; voihkin, ulisen ja huudan lisää kyrpää sisääni, enkä tajua ajasta, tai paikasta tuon taivaallista. Pitkän ja piinallisen nousun jälkeen lopullinen laukeaminen on kuin putoaisin äkkiä tyhjyyteen. Peruuttamaton, raju ja loputtoman pitkä. Jaska kuljettaa minua sen harjalta toiselle taitavasti, eikä jätä piiruakaan halustani tyydyttämättä. Mies nussii aristavaa pilluani vielä sittenkin, kun itse kuvittelen haluavani kaiken joi loppuvan. Ensin yritän aristavan pilluni kanssa paeta käsittelyä, mutta yllätyksekseni huomaan pian, että vittuni on jo täysillä mukana uudessa sessiossa, vaikkei pääparkani ole tointunut ensimmäisestäkään!
Äkkiä huomasin olevani taas kyrpä suussa.. tällä kertaa se vain maistui omalle pillulleni. Maku kiihotti ja lisää kiimaa nosti vitullani tuntuva sormileikki, jonka mies oli aloittanut. Tuntui, että liu'un orgasmista toiseen saamatta levätä lainkaan lopussa.
Tahti rauhoittui pikkuhiljaa, ja lopulta olimme lusikka-asennossa ja liikkuminen aika pientä. Siihen me jäimme, sisäkkäin, mutta niin antaneina ja saaneina, ettei ollut tarvetta enempään.
Hetken levättyämme, nousin ja puin hätäisesti vaatteet päälleni. Äkillinen tajuaminen kaupan keskellä olemisesta sai minutkin punastumaan hetkeksi. Nousin, ja kiittelin tyydyttävästä kauppakierroksesta, ja hyvästä myyjästä. Puna hehkui poskilla ja hymy oli herkässä kun poistuin liikkeestä. Varmaa oli ainakin se, että liike oli juuri saanut itselleen vakituisen asiakkaan!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute