Herkku-puhelin
Sain kunnolla
Tyttöilijä

Sakari murahtelee tyytyväisenä sohvalla kun imeskelen hänen suonikasta, paksua kalua nelinkontin lattialla. Takanani on peili mistä hän katselee pystyssä olevaa peppuani, venyttelen reikääni paksulla tapilla sopivaksi Sakarin kalulle. Pepputappi plophsahtelee reiästäni ulos ja painelen sitä takaisin liukuvoiteen litistessä, valutan kuolaani Sakarin elimen päälle ja nuolen sitä silmiin katsoen. Mustat pienet stringit sivuun vedettynä ja verkkosukat, korkosandaalit, musta peruukki ja mustat rintsikat, siinä kaikki mitä Sakari halusi päälleni.
Tottelin kiltisti ja se kannatti, kovana seisova kiimaisen miehen kyrpä valuttaa kiimalimaa huulilleni, imen terskaa ja liu'utan kieltä vartta pitkin. Sakari huokailee syvään kun runkkaan hänen kaluaan ja imeskelen posliineja palleja, hellästi suuhun niitä ottaen. Hän kurottaa käden pakaralleni ja puristelee sitä, alkaa läpsimään kämmenellä ja katselee peilistä kun perseeni värähtelee. Ynähtelen läpsäyksistä ja Sakari tuntuu kiihottuvan siitä, alan pitämään enemmän ääntä, ulvahtelen ja voihkaisen hänen läpsiessä peppuani nyt kaksin käsin. Välillä Sakari leipoo pakaroitani ja runkkaa tapilla reikääni voimakkaasti, huohotan ja ynähtelen silmät kiimasta kiiluen.

Miehen kyrpä huulieni välissä ja Sakarin omistajan otteet saavat minut sekaisin, pyörittelen lantiotani ja imen entistä ahnaammin kalua. Syljen sille ja tahrin naamaani omaan kuolaani, lutkutan äänekkäästi Sakaria silmiin katsoen ja hymyilen onnellisena. Oma klittani valuu stringeihini Sakarin vedellessä tappia reiässäni, meinaan jo hypätä naamani edessä heiluvan ja sykkivän kyrvän päälle, kun Sakari ottaa ohjat itse. Hän vetää minut ylös ja puoliksi työntää edellään sänkyä kohti, pakaroitani puristellen ja läpsien, kikatan hiljaa Sakarin heittäessä minut sänkyllä kontalleen.
Hän asettuu taakseni huohottaen hieromaan kaluaan posliinissa vaossani, voihkin peppu keinuen katsellen Sakaria olkani yli. Hän riuhtoo stringit rikki ja voitelee koko peppuni ja oman kullinsa liukuvoiteella, tapin Sakari vetää ulos ja pilluni ollessa vielä avoin työntää terskan huulille ja hieman sisään. Hetken odotettuaan hän työntyy syvälle sisääni pitäen lantioltani kiinni ja nussii hitaasti, en saa mitään järkevää suustani ulos. Ynisen ja voihkin Sakarin naidessa lämmittelystä huolimatta vieläkin tiukkaa pilluani, perse litisee liukuvoiteesta ja Sakari läpsii pakaroitani kannustaen minua pyörittämään lantiotani. Nussin vasten kalua selkä notkolla ja vauhtimme kiihtyy, kyrpä painelee juuri oikeaan kohtaan ja valun entistä enemmän. Vapisen kauttaaltaan ja alan saamaan uskomatonta peppuorgasmia, pilluni supistelee Sakarin kalun ympärille ja hän nussii jo kovaa.
Ulisen orgasmissa ja en pysty käsiini nojaamaan, ylävartaloni tippuu sänkyä vasten Sakarin alkaessa nussimaan spermaansa sisääni. Hän murahtelee ja paksu kalu sykähtelee voimakkaasti, kuumaa spermaa ryöppyää sisääni runsaasti Sakarin pitäessä kyrpänsä sisälläni. Hän huohottaa syvään ja tiristää viimeisetkin tipat sisääni voipuneena, Sakari nousee vetäen kalun sisältäni, spermaa valuu avoimeksi nussitusta pillustani reisiäni pitkin enkä jaksa liikkua sängyltä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute