Herkku-puhelin
Kaverin setä
Kukka

Se oli se uutuuden kesä, olin juuri eronnut ensimmäisestä poikaystävästäni ja olin juuri täyttänyt 18. Kesä oli mitä kaunein, todella lämmin. Päätimme kavereiden kanssa lähteä pitkäksi viikonlopuksi yhden kaverin mökille pienen järven rantaan vilvoittelemaan, grillaamaan ja juomaan vähän kylmää juomaa.

Perille päästyämme, oli nuotiolla jo tuli ja kylmää juomaa järvessä katiskassa. Kaverin setä oli tullut jo aamulla lämmittämään mökiltä liiat kosteudet pois ja hakannut saunaan puut. Olin aina ollut tykästynyt kaverini setään, mukava ja kiltti mies, mutta sisällä sykki, sen huomasi jopa vähän viattomampikin naisen alku. Olin aina miettinyt, miten kuuma voi viisikymppinen mies olla. Lihaksikkaat käsivarret, lihaa luiden päällä, täytyy myöntää vieläkin kiihottuvani tuosta muistosta.

Hetken aikaa istuimme kavereiden kanssa nuotiolla juomassa ja juttelemassa, siitä päädyimme naku uinnille. Vesi oli ihanan viileää, toiset juoksivat edeltä saunaan, kun itse jäin vielä hetkeksi veteen. Sitten melkein sain sydänkohtauksen, kun kaverin setä tulikin ulos juuri kun olin nousemassa laiturille.

Jorma huomasi minut heti, ei kuitenkaan lähtenyt kun huomasi, että jatkoin matkaani hänen luokseen. Tunsin sydämeni repeytyvän, huh, tässäkö se olisi, toinen mies joka pääsisi jalkojeni väliin. Huomasin Jormalla housuissa pullotusta, mies otti kädestäni ja ohjasi minut sisälle mökkiin, hän oli nähnyt minut jo kokonaan alasti.

Ne huulet huulillani, kaulallani, siitä rinnoille ja vatsan kautta alas varovasti aloittamaan nuolemisen. Tajun lähteminen ei ollut kaukana siinä kohtaa. Maltoin tuskin odottaa pääseväni imemään hänen paksua ja maailmaa nähnyttä lämmintä elintään, huomasin olevani tässä vaiheessa jo aivan märkänä, annoin helliä suudelmia ensin vatsalle ja siitä kalun varrelle kunnes otin jättimäisen kalun, josta hädintuskin sain edes päätä suuhun, ensin hitaita imuja kokoajan nopeuttaen ja kädellä auttaen. Seuraavaksi Jorma työnsi minut selälleni, "oletko valmis muru? Tämä sattuu varmasti.".

Minua jännitti ja pelotti, samalla halusin vain hänet lujaa sisääni. Jorma otti kalunsa käteen, hetki tuntui ikuisuudelta, sitten sain vähä vähältä sisääni niin isoa kalua, ulisin kivusta ja nautinnosta sekaisin. Pyysin lujempaa ja kokoajan tahti kiihtyi työntyen vain syvemmälle ja syvemmälle. "Sä tunnut niin hyvältä ja kireeltä ja liukkaalta, sua vois vetää takaapäin" Jorma murisi ja saatuaan luvan, hän käänsi minut doggy styleen ja juuri kun oli työntymässä sisääni uudelleen, tuli kysymys "ei kai tää oo sun eka kerta? Onks sulla menkat alkamassa?" Vastasin molempiin kieltävästi, enhän minä ollut neitsyt, eikä kyllä taukoa ollut ehkäisystäkään. Toisaalta kipu eksän kanssa oli älytön, vaikka kokoeroa oli järkyttävän paljon, enkä kyllä ikinä vuotanut vertakaan.

Haluni jatkaa sai Jorman repimään minut ylös sängyltä ja työntämään korkeahkoa baaripöytää vasten, 156 senttisen vartaloni yläkroppa pöydällä ja jalat ilmassa kun hän sitoi käteni köydellä yhteen hankalaan solmuun ja jalkani vyöllä yhteen, tunsin kuinka olin jo niin märkä, että minua oli jo reisissä, häpeäkseni tiesin sen olevan myös verta. Ehdin huomata kuinka vain viiltävä kipu muuttui hetkessä nautinnoksi Jorman yhdellä työnnöllä. En pystynyt liikkumaan, ehdin vain nautiskella. Rytmikkäästä työntelystä aloin tuntemaan lämmintä aaltoa, ensin ihan vähän ja yhtäkkiä rajuna pitkin kehoa, en voinut muuta kuin täristä, Jorman kokeneet työnnöt tiesivät, ettei loppu ollut vielä käsillä. Vasta, kun hän huomasi tärinän loppuvan, laukesi hän sisääni lämpimiä sykähdyksiä, ihanalta tuntuvaa spermaa, vielä pari työntöä, että oli varmasti tyhjentänyt lastinsa minun sisääni.

Jorma avasi hellästi vyön ja köyden, veti syliinsä ja suuteli minua. Juuri kun olin pulahtanut veteen tulivat kaverini pois saunasta. "Me oltii jo kerra röökitauollaki saunast, eipä näkyny neitii, pyyhe vaan!" Kohautin olkiani ja sukelsin saadakseni poskistani punan häipymään. Tuo kesä ei unohdu ikinä, salaseksi kaverini sedän kanssa on jatkunut säännöllisen epäsäännöllisesti hänen vaimostaan ja lapsistaan huolimatta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute