Herkku-puhelin
Naapuritapaaminen
Työn sankari

Tämä tarina on todellinen. Olin katsellut tätä viehättävää naapurin naista usein ohi kulkiessani hänen parvekkeensa alta, hänen istuessaan tupakoimassa parvekelasitukset raollaan. Moikkaamme aina hymyillen, kun näemme ohimennen.

En ollut kiinnittänyt naiseen sen kummempaa huomiota aiemmin, mutta kun näin hänet yhden kerran odottamassa kyytiä kadun varressa, aloin olemaan hyvin kiinnostunut naisesta. Pitkä ja muhkea nainen oli lähdössä selvästi viihteelle. Kireät farkut ja ihon myötäinen paita tekivät hänestä hyvin hyvin viehättävän näköisen. Moikkasimme taas ja hän vastasi maailman kauneimmalla hymyllään. Olin myyty mies. Tämä kohtaaminen jäi tällä kertaa siihen.

Eräs kerta muutti sitten tilanteen täysin uusille raiteille. Näin hänet taas sytyttämässä tupakkaa parvekkeellaan, kun olin jättänyt autoni kadun varteen. Olin käymässä kesken työpäivän kotona hakemassa unohtuneita työvarusteita, kun tarvitsin niitä vielä myöhemmin iltapäivällä. Huikkasin 'moit' matalalla olevalle 2.kerroksen parvekkeelle.

Ajattelin, että tällä kertaa jään hetkeksi juttelemaan ja kysymään kuulumisia. Katselin hymyillen hänen kauniita huuliaan, kun hän hymyili ja hymyilin takaisin. Nainen esittäytyi Teijaksi ja kertoi tekevänsä vuorotyötä. Tämän saattoi päätellä melko helposti myös pukeutumisesta. Makuuhuoneilme kasvoilla ja aamutakki yllä keskellä päivää. Teijan aamutakki oli sidottu normaaliin tapaan kankaisella vyöllä vyötäröltä. Asu korosti mukavasti Teijan pehmeää lantiota. Kaula-ukko oli myös hyvin houkutteleva. Pyöreiden rintojen väliin jatkuvan avoimen osan vilkuilu sai puntissani aikaan elämää. Pääsin kurkkaamaan paljaiden rintojen pintaa, kun Teija kurkotti tuhkakupilleen.

Teijalla ei tuntunut olevan kiire mihinkään ja omatkin kiireeni tuntuivat yllättäen varsin kaukaiselta siinä jutellessamme. Juttu luisti mukavasti ja tuntui hyvältä olla tuon kauniin naisen seurassa. Kysyin Teijalta oliko hän ollut tyytyväinen asuntoonsa, kun hänkin oli muuttanut taloomme muutamia kuukausia aiemmin. ”Oikein kiva pieni asunto, sun pitää tulla vilkaisemaan joku kerta”, hän vastasi. ”Sopii mainiosti, jos keität kahvit”, vastailin kömpelösti. ”Mulla kuules kahvit tippumassa eli jos sulla on aikaa, saat tulla vilkaisemaan hetikin”. Vastailin, että sopiihan se ja niin lupautui antamaan ovikoodin, jotta pääsen rappuun sisälle. Teija kuiskasi numerosarjan ihanalla äänellä ja lähdin kohti rappua. Pim-pom… kauaa ei tarvinnut odottaa huoneiston ovella, kun näin tutun hymyn edessäni. Jotenkin näytti, että Teijalla ei ollut mikään tarve kiristää aamutakkiaan siveämmäksi, vaan suuret rinnat olivat jopa vielä paremmin esillä kuin äsken ulkona jutellessa.

Tupatarkastus oli nopeasti tehty. Pieni keittiö ja wc, samaa sarjaa kuin meillä. Olohuoneessa pieni sohva ja olohuoneen vieressä pieni makuuhuone, jossa yhden ihmisen tarpeisiin leveä sänky. Joimme kahvit jutellen niitä näitä sohvalla istuen. Teija kaatoi toisen kupin kahvia ja kertoi käyvänsä nopeasti suihkussa, kun oli vasta herännyt. ”Voit nauttia päiväkaffeesta sillä välin” hän sanoi silmää iskien. Katselin puntti piukeana, kun Teija lähti lanteet keinuen suihkuun.

Muutaman minuutin päästä Teija tuli suihkusta pitkä t-paita yllään. Katselin silmät kiiluen paidan läpi kuultavia nännejä. Katseeni ei jäänyt huomaamatta Teijalta ja hän kysyikin nätisti hymyillen mielipidettäni näkemästäni. ”Hyvältä näyttää”, oli ainoat sanat jotka sain ulos. Oloni alkoi olla hieman vaivaantuneen tukala, sen verran miehuuteni alkoi olla myös todennut saman tosiasian. ”Hyvältä näyttää näköjään myös pikkuveljesi mielestä” Teija sanoi ja tuli vierelleni sohvalle istumaan. Katselin sivusilmällä Teijan sileitä, paksuja paljaita reisiä, joiden yläosasta alkoi vasta t-paidan helma.

Jos oli ollut hänen edessään istumassa, olisi nähnyt onko Teijalla pikkarit jalassaan vai vetikö hän pelkän paidan ylleen suihkusta tultuaan. Olin jäykistynyt paikoilleni, en keksinyt enää mitään sanottavaa. Sydän hakkasi ja ajattelin jo, että täytyy varmaan lähteä. Teija katsoi silmiini ja kiitti, että tulin seuraksi. Lauseen sanottuaan hän siirsi vapisevan käteni paljaalle reidelleen ja silloin tunsin, että meillä saattaa olla yhteistä ohjelmaa hetken päästä.

Hyvälin reisiä niiden sisäpinnalta ja vein kättäni ylemmäksi paidan alle, jossa tunsin ihanan kiihottavan karkean karvoituksen. Ei pikkareita. Teija alkoi hengittää kiihkeämmin ja huokailemaan kosketuksistani. Aloimme suutelemaan ja Teijan käsi oli siirtynyt kovalle etumukselleni. Katselin kuinka hänen kauniit kätensä lakattuine kynsineen hyväilivät farkkukankaan pintaa. Käsi askarteli vyötäni auki ja hyväilin samalla hänen runsaita rintojaan paidan läpi. Todella kiihottavat nännit tuntuivat ihanalta paidan läpi.

Aloimme olla molemmat aivan sietämättömässä kiimassa, johon on olemassa vain yksi lääke. Nostin Teijan paidan hänen päänsä yli. Sen jälkeen Teija napitti farkkuni kokonaan auki. Kova kaluni ponnahti esiin ja Teija kumartui huulineen kovalle isolle terskalle. Näytti ja tuntui todella ihanalta, kun Teija imaisi kovan kyrpäni syvälle suuhunsa. Pitkät hiukset kutittivat nivusiani ja leivoin hänen vapaana olevia pehmeitä rintojaan samalla. Voihkin äänekkäästi ja aloin tuntea, että laukean siihen paikkaan.

”Uuuhh.. mä laukean” ja samalla kyrpäni alkoi nytkiä, kun lämmin sperma pulppusi Teijan kosteaan suuhuun. Tämä ihana pakkaus nieleskeli osan lastista ja osa valui hänen huuliltaan leualle. Teija runkkasi vielä kädellään tiukalla otteellaan viimeiset tipat. Hän hymyili todella kiihottavan näköisenä sperma suusta valuen. Suutelin Teijaa taas suulle ja sain maistaa omia eritteitäni tämä kauniin naisen huulilta.

Siirryimme pehmeällä sängylle. Potkin matkalla housut kokonaan jalastani ja riisuin oman t-paitani päältäni. Teija meni makaamaan keskelle sänkyä jalat harallaan ja minä makaamaan hänen päällensä. Tuntui upealta tuntea hänen pehmeä ihonsa omaani vasten koko kropan matkalta. Suutelimme taas pitkiä suudelmia ja katselin välillä hänen kiihkeitä silmiään.

Siirryin alemmas, levitin Teijan reisiä ja aloin suukotella hänen jalkoväliään. Upotin koko naamani kosteaan, karheaan pilluun ja tunsin että kyrpäni alkaa seistä uudelleen. Teija voihki kuuluvasti ja herkuttelutuokioni päätteeksi hän alkoi täristä. Teija voihki selkä kaarella ”oooiihh – aaahhh …ihanaaa”. Ihanaa saada nainen laukeamaan ja nauttimaan. ”Huh, en muista milloin viimeksi on tuntunut näin taivaalliselta”, hän sanoi.

Siirryin hänen vierelleen ja Teija alkoi runkata taas kädellään kivikovaksi paisunutta suurta kyrpääni. Olimme molemmat aivan ekstaasissa ja Teija sanoi, että nyt haluan kyrpäsi mun märkään pilluun. Teija makaa todella kiihottavan näköisenä paksuine reisineen ja vapaana olevine suurine rintoineen valmiina. Sovitan isoa terskaa pillun huulille ja Teija anelee, että upota jo sen sun ihanan iso kyrpä muhun, upota! Työnnyn hitaasti sisään ja Teija voihkaiseen jokaisella sentillä, minkä kyrpä uppoaa syvemmälle. Alamme villin nussimisen ja Teija voihkii aina vaan äänekkäämmin. ”Nai mua syvemmälle, kovaa…. ooohh… lupaa että tuut uudestaan… aaahh…”

Näin jatkamme ihot hikisinä. Teija saa orgasmin nussimisen pyörteissä ja tunnen, että alan olla itsekin lähellä. Kaluni liukuu suurena ja kovana Teijan pillun uumenissa ja tunnen kuinka kova terska osuu joka työnnöllä pohjaan saakka. Laukean korskuen syvälle Teijan sisälle. ”Oi miten ihanaa, otetaan uudestaan joskus”. Makoilemme raukeina ja suukottelemme sängyllä maaten.

Pääsen lopulta lähtemään takaisin töihin. Autossani huomaan, että myöhästyn tapaamisesta. ”Kaikkea ei voi saada”, ajattelen ja alan soitella anteeksipyytäviä puheluita hymyssä suin.

Tästä eteenpäin saimme järjestettyä muutamia uusia tapaamisia samoissa merkeissä. Jossain vaiheessa Teija muutti sitten toiselle paikkakunnalle ja muistelen edelleen haikeana noista mukavia hetkiä hänen pienessä asunnossaan.

Kommentit ovat tervetulleita. Haluaisin kovasti toteuttaa tämän juuri sinun kanssasi uudelleen, aikuinen nainen. Otathan yhteyttä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute