Herkku-puhelin
Naapuri
piikalikka kotona

Mä olin ollut siivoojana isäpuoleni veljelle jo muutaman kuukauden. Kerroinkin siitä aiemmin kun olin Joukon nussittavaksi päässyt mökin kevätsiivouksen jälkeen.
Olin sen illan tapahtumien jälkeen löytänyt seksin kunnolla vanhempien miesten opastamana, "siivoajana", ja nautin itseni tyydyttämisestä kotioloissakin aina kun vanhemmat olivat poissa.

En vaan ollut huomannut että naapuri oli nähnyt mun touhuni. Yhtenä iltapäivänä koulun jälkeen päätin mennä suoraan suihkuun. Isäpuoli ja äiti olivat molemmat iltavuorossa joten koti oli mun koko illan. Kuljin suihkun jälkeen alasti kotona ja luin kokeisiin aina välillä. Sillon tällöin kävin peilin edessä katselemassa itseäni; hyväilin rintojani ja lähes karvatonta pilluani samalla kun mietin mitä kaikkea Jouko ja ja hänen ystävänsä olivat minulle tehneet kun olin ollut "siivoamassa" heidän mökkejään. Nännini kovettuivat aina kun mietin noita siivousreissuja. En olisi vielä puoli vuotta sitten uskonut miten kiimaiseksi lutkaksi minut onkaan mahdollista muuttaa siitä lukutoukasta joka muuten olin.

Joukon ystävistä ensimmäinen joka mut palkkasi, Heikki, oli laittanut mut seisomaan puolialasti mökkinsä oven viereen, mulla oli yllä ainoastaan sukkanauhat sekä sukat ja jalassa korkokengät. Kylään tulleet miehet olivat saaneet heti ovella tehdä minulle mitä halusivat; suurin osa oli tyytynyt hieromaan rintojani tai imemään nuoren naisen nännejäni, mutta muutama oli halunnut laittaa mut polvilleni ja nussia suutani.

Toinen oli ollut Marko joka piti sitomisesta. Olin ollut yhden päivän sidottuna talutushihnasta mm. mökin pirttipöydänjalkaan ja Marko nussi minua milloin halusi. Välillä hän laittoi minut konttaamaan pitkin mökin lattiaa, talutti terassille ja jätti sinne välillä käyden naimassa puolustuskyvytöntä pilluani.

Mä kaipasin uusintaa kaikilta kolmelta, Joukolta, Heikilta ja Markolta. Erityisesti Joukon kullin muistelu sai mut aina hinkkaamaan pilluani ja niin tälläkin kertaa; seisoin alasti peilin edessä ja puristelin rintojani joita Jouko oli kehunut ihanan terhakoiksi puristellessaan niitä isoilla kourillaan. Menin huoneeni sängylle ja levitin jalkani äärimmilleen kuvitellen samalla Joukon ihanan kyrvän painautuvan hitaasti sisälle pieneen pilluuni, hieroin etusormella klitoristani, pidin silmäni kiinni ja nautin itsestäni kunnes kuulin vierestäni huohotusta. Naapurin nelikymppinen mies seisoi mun sänkyni vieressä ja tuijotti mua ahnaasti.

"Suu kiinni huora! Sä et huuda! Luuletko narttu etten ole huomannut kun keimailet peilille alasti! Nyt sä saa kyrpää mitä sä ole koko ajan halunnutkin" mies sanoi ja laski housujaan alas. Pelästyin ja menin sänkyä pitkin miestä pakoon, miten se oli päässyt sisälle?

"Kannattaa ensi kerralla, kun jättää vara-avaimen piiloon, miettiä kuka näkee sen piilopaikan" naapuri sanoi ja veti t-paidan päänsä yli. "Mä olen seuraillut sua jo keväästä, nähnyt sut kyllä eteisen peilin edessä...taidat tykätä katsella itseäsi eikö vaan" se jatkoi ja otti housujaan pois. Mä olin sängylläni alasti istumassa, olin vetänyt päiväpeittoa suojakseni ja mietin mitä tehdä. Naapuri oli nähnyt mut hyväilemässä itseäni? Miten? Mä olin kuvitellut ettei ulko-oven viereisestä pikku ikkunasta näe yhtään mitään...miten moni muu oli mua katsellut?
Naapuri seisoi mun huoneeni oven edessä, siitä en pääsisi pakoon. Toisaalta, haluaisinko mä edes pakoon...tää mies on mua vanhempi mutta silti selkeästi nuorempi kuin mut aiemmin astuneet miehet. Olisko seksi erilaista naapurin käsittelyssä...

- mitä sä haluat? kysyin naapurilta
"Kyllä sä tiedät, älä teeskentele muuta" naapuri veteli kädellään kaluaan edes takaisin "Näytti hyvälle kun makasit jalat auki, tee se uudelleen. Nyt!"
Olin jo oppinut erottamaan miesten äänessä sen tietyn komentavan äänen jota ei kannata olla tottelematta; päästin päiväpeitosta irti ja menin sängylleni selälleen, levitin jalkojani äärimmilleen ja odotin lisäohjeita naapurilta.
"Nosta kädet pään yli"
Tein niin ja naapuri tuli sitomaan käteni kylpytakkini vyöllä sängynpäätyyn. Sen jälkeen naapuri heitti pyyhkeen kasvoilleni enkä enää nähnyt mitä hän teki, mutta kuulin miten hän kulki huoneessani ja katseli tavaroitani.
Yhtäkkiä tunsin läimäytyksen pillullani, pelästyin ja kiljahdin
"HILJAA!" ja uusi läimäytys, naapuri läimi kädellään pilluani välillä kovemmin, välillä taputellen nopeasti. Jo valmiiksi märkä pilluni tuntui kihelmöivän ja kostuvan lisää. Pidin jalkojani niin auki kuin pystyin, halusin naapurin jatkavan...
--mutta hän lopetti.
Kuulin kameran sulkimen äänen "eiii, et ota kuvia! älä!" huudahdin, vedin jalkojani yhteen mutta naapuri otti nilkasta kiinni.
"Turpa kiinni huora. Mä varmistan käytettävyyden näin..levitä pillusi tarjolle tai kuvat lähtee nettiin. Sun isäpuoli varmaan tykkäis nussia sua myös, sakset auki NYT!"
Levitin jälleen jalkani, ja tunsin miten patja painui alas naapurin tullessa sängylle myös.
Mies työnsi sisälleni ensin yhden sormen, sitten toisen ja alkoi venyttämään pilluani
"Sulla on kiree vittu...onko sua edes nussittu vielä?"
- on, vastasin vähän takellellen
"Kerrohan naapurin sedälle kuka tätä herkkua on päässyt naimaan, poikaystävä?"
- ei..ei mulla oo poikakaveria.. mä tunnen yhden miehen.
"Miehen? Joku vanhempi? Vai tykkää pikkunarttu olla vanhojen kullien nussittavana...ai vittu miten herkkua sä varmaan oot sille"
- tykkään. tykkään mä, vastasin ja tunsin kun naapuri työnsi rajusti lisää sormia sisääni. Se ei sattunut mutta tuntui että hän levittää pientä reikääni liikaa, uikutin ääneen.
"Uikuta, vingu, ihan saatanan sama, ei sua kukaan kuule." Taas kuului miten kameran laukaisin rapsui, naapuri työnteli samalla sormiaan sisälleni, välillä hieroi klitoristani ja otti kuvia samalla.
Yhtäkkiä naapuri veti sormensa pois eikä koskenut minuun mitenkään. Kuulin vain miehen raskaan hengityksen ja tunsin miten patja painui miehen vaihtaessa asentoaan. Odotin paikoillani, ihan hiljaa, en tiennyt mitä odottaa.

Sitten tunsin naapurin kourat rinnoillani, mies puristi nänniä lujaa ja veti ylöspäin. Säpsähdin ja kiljaisin, pelästyin kovia otteita. Toisella kädellä mies piti rinnastani kiinni ja toisella nipisteli ja pyöritteli nänniä, päästi irti ja läimäisi.
"Sattuuko tämä?" ynisin myöntävästi "Hyvä!" naapuri sanoi ja vaan jatkoi, vuorotellen kumpikin rinta sai lyöntiä, nipistelyä ja puristelua. Tunsin miten rintani kihelmöivät ja siedin jo paremmin miehen rajuja otteita. Välillä suustani pääsi äänekästä vaikerrusta ja kiemurtelin sängyllä, en tiedä kiemurtelinko kivusta vai nautinnosta, sillä miehen käsittelyssä koin kumpaakin.

"Käänny kontallesi!" mies käski. Tottelin kuuliaisesti, tiesin saavani selkäsaunan mutta jo samalla kaipasinkin sitä. Kääntyminen oli vähän vaikeaa ja ilmeisesti se kesti liian kauan naapurin mielestä, sillä samantien kun olin kontallani sai peppuni lyönnin kämmenellä.
"Perse kunnolla ylös ja tarjolle! Mä laitan sun kiimaisen perseen punottamaan niin ettet istu viikkoon kunnolla! Saat ihailla persettäsi peilistä ja miettiä kannattaako keimailla alastomana ja tarjota pillua naapurille, huora!" Mies läimi kämmenillään mun kumpaakin pakaraa ja mä vingahtelin ja huusin, mutta ääneni vaimeni patjaa vasten. Yritin laskea tarjolla olevaa peppuani alemmas, mutta mies nosti vatsan alta mut aina vaan tarjolle. Yritin noustaa ylävartaloni patjalta, mutta sen naapuri esti painamalla lujaa patjaa vasten. Sain viime hetkellä käännettyä pääni niin että vasen korvani oli patjaa päin ja mies vaihtoi omaa asentoaan niin, etten pystynyt liikkumaan.
"Sä et ole muuta kuin tarjolla oleva lihanpala, lutka, ja mun pitää antaa sulle opetus. Sun käytöksesi on kuin huoralla ja saat sen mitä huora ansaitsee...opit olemaan kiltisti..narttu!" mies sanoi kovalla, komentavalla äänellä.
"Mikä sä olet? Vastaa!!"
- mä..mä olen huora, änkytin lyöntien lomassa. Peppuni oli varmasti jo kirkkaan punainen miehen käsien jäljiltä.
"Mitä sä ansaitset?"
- huoran kohtelun
"Mikä sä olet?"
- pelkkä li-lihanp-lihanpala..huo..huora.. ole kiltti ja lop..lopeta..mun peppu sattuu.. pyysin naapurilta. Olin jo lähellä itkua.
"Mikä mä olen?"
- sä, sä oot mun herra, sanoin edelleen takellellen
"Mikä mä olen?"
- mun herra!
"Hyvä!"

Naapuri lopetti perseeni läiskimisen ja vain silitteli kuumottavaa peppuani.
"Mä en haluaisi tehdä näin sulle, mutta jonkun on opetettava mitä lutkille käy. NÄIN niille käy. Jos sä tarjoat pillua näytille, ei saa yllättyä että sitä halutaan käyttää" naapuri sanoi, edelleen tiukalla äänellä. "Levitä jalat, pillu tarjolle!"

Notkistin selkääni sen minkä vielä pystyin, vedin polvia lähemmäs rintaa ja levitin itseäni enemmän tarjolle.
"Sä olet kuuliainen narttu. Ja sä vielä nautit tuosta!" naapuri sanoi ja levitti pillustani kosteutta pitkin peppuani. "Pahempi lutka kuin luulinkaan, pillu kastuu kun saa rangaistuksensa..nyt se saa palkkionsa" Naapuri sanoi ja alkoi työntämään kulliaan sisälleni.
Mies otti pakaroistani kiinni, mä säpsähdin ja vingahdin. "Noin! Juuri noin, vingu huora, vingu!" ja työnsi kalunsa pohjaan asti, puristeli persettäni ja nussi rajusti. Ja mä vinguin, kiljuin ja huohotin, mä rakastin tuon miehen kullia mun piukassa pillussani mutta samaan aikaan kihelmöivä kipu pakaroissani miehen puristellessa niitä sai mut inhoamaan häntä.
"Mikä mä olen?!!" Mies huusi
herra! Sä olet mun herra! vastasin samalla kun kiljahtelin ja vinguin
"Huorraaaaaaa...saatanan huorrraaaaaah..pikkupillu...kiimainen lutka" mies murisi ja kiihdytti tahtiaan kunnes laukesi sisälleni.
Melkein samantien naapuri veti kalunsa ulos kun kulli oli lopettanut sylkemästä kuumaa spermaa pieneen pilluuni, ja olin jo korjaamassa asentoani paremmaksi, mutta mies esti sen.
"Sä et saatana liiku! Et liiku ennen kuin sulla on lupa, lutka!"
- en, herra. en liiku.
Pysyin paikoillani ja tunsin miten lämmin sperma alkoi valumaan pillustani ulos. Naapuri otti taas kuvia.
"Sun vittu näyttää hyvältä. Mä laitan sulle näitä kuvia kun seuraavan kerran tulen opettamaan." Mies sanoi ja kuulin hänen pukevan jo vaatteita ylleen. Sitten hän tuli ja sanoi että mun on turha laittaa verhoja kiinni enää koskaan. Jos sen teen, hän tietää sen olevan suora kutsu tulla nussimaan ja sen jälkeen naapuri irrotti käteni kylpytakin vyöstä. "Saat liikkua kun ulko-ovi on sulkeutunut!" oli viimeinen komento ja mies lähti.
Kun kuulin ulko-oven menevän kiinni, rojahdin kyljelleni omaan sänkyyni, sperman edelleen valuessa pillustani.
Olihan se seksi erilaista naapurin kanssa. Ja nyt mä tiesin miten saan tätä lisääkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute