Herkku-puhelin
Ystävän auttaminen
Teukka

Autettuani ystäväni Heidin kaveria Janinaa tämän pakoillessa virkavaltaa ja perhettään luonani, sain yhtäkkiä soiton minulle tuntemattomasta numerosta. Numero kuitenkin näkyi, joten vastasin siihen:

T: Teemu.
I: No hei Teemu. Ilona täällä. Muistaks mut?

No totta kai muistin Ilonan. Tuon ikäisekseen (18) pienikokoisen ja nätin tytön. Olin usein ajatellut millaista olisi tunkea kaluni hänen ihanan pienen peppunsa sisään. Ja tänään nyt toteuttaisin sen haaveen.

T: Totta kai mä sut muistan. Mitäs sulle kuuluu? Ei olla vähään aikaan nähty.
I: No... mitäs tässä. Ollut ja oleskellut. Hei muuten...
T: No?
I: Oon tänään tulos Mäntsälään ja... tarttisin majapaikan.

Arvasinhan. Nyt kun asun yksin on helpompaa kysyä multa. Mutta päätin, että esitän hankalasti suostuvaa vaikka olin jo päättänyt, että hän saa tulla.

T: Vai niin... no tänään on kyl vähän paha luvata...
I: Hei pliis... sä oot mun ainoo toivo. Heidi ei vastaa ja mun perheen luo en voi mennä.
T: Mikset?
I: No... otin hatkat ja niiden kaa välit on huonot. Pliis... korvaan tän jotenkin sulle.
T: No hyvä on. Tuu vaa.

Kerroin Ilonalle osoitteeni ja sanoin meneväni kaupassa käymään ennen kuin hän tulisi. Kaupasta ostin ruokaa, lonkeroa, siideriä, kaljaa ja tupakkaa. Eiköhän niillä selvittäisi.

Saavuttuani takaisin kotiini, huomasin Ilonan ja odottelevan minua siellä. Ovella tervehdimme toisiamme ja katselin hieman Ilonan nuorta kehoa. Hänen asukseen valitut minihame ja tiukka tanktop nahkatakin kanssa eivät jättäneet paljoa mielikuvituksen varaan. Timmi ja tiukka perse ja pieneen vartaloon jotenkin sopivat 90C tissit saivat minut haluamaan häntä vain enemmän.

Purin ostokset jääkaappiin ja istahdin sohvalle Ilonan viereen. Keskustelimme niitä näitä ja naureskelimme. Hain itselleni lonkeron ja tarjosin Ilonalle samalla yhden.

I: Kiitti. Tääl onkin aika lämmin.
T: No juu. Tuuletin on hajalla ja broidi lupas tulla viikonloppuna kattoo mikä siin on vialla.

Avasimme lonkerot ja niitä juodessamme aloimme keskustelemaan Heidistä.

T: Mites sulla ja Heidillä? Kaikki hyvin?
I: No ei...
T: Kuis? Tehän ootte aina ollu ku paita ja peppu
I: No joo...

Huomasin Ilonasta, että jotain on tapahtunut ja esitinkin kysymyksen:

T: Ei kai Heidi vaa oo tehny sulle mitää?
I: On...
T: Mitä?

Ilona sai lopulta sanottua mitä oli tapahtunut muutaman kyyneleen pudotessa

I: Se nussi mun poikakaverin kaa...
T: Mitä helvettiä? Koska?
I: Just... viime viikolla

Itseänihän tämä tilanne kanssa söi koska Heidi oli minun tyttöystäväni. Ja, että saan kuulla hänestä sitä että hän on käynyt nussimassa toisen kanssa... Suuttuuhan siitä.

T: Helvetin helvetti! Se saatanan ämmä...
I: Nii Heidihän on sun likkafrendi?
T: No juu.. en tiiä kuin kauan enää...

Siemaisin loput lonkerostani ja otin toisen. Samalla kun käännyin takaisin terassille päin katseeni kiinnittyi vääjäämättä Ilonan tiukkaan peppuun ja päätin tehdä liikkeni. Kävelin hänen luokseen ja samalla kun kävelin takaisin hänen vierelleen siirsin käteni hänen perseelleen.

I: Mitä sä oikee?
T: Ilona... mä haluan sua. Tässä ja nyt.

Kuvittelin Ilonan suuttuvan tästä ja painuvan ulos, mutta suureksi yllätyksekseni Ilona yhtäkkiä antoi minulle syvän suudelman kielarin kera. Suutelimme jonkin aikaa parvekkeella ja suutelun aikana siirsin käteni takaisin hänen perseelleen ja aloin puristamaan.

Heidi kehu sua kerran... haluun nähä et onks se totta. Ja jos se nussiin mun poikakaverii nii mä teen sit saman. Sanoi Ilona ja veti minulta housut pois jalasta paljastaen kaluni koko seisokissaan.


I: Wau. Eihän tää okkaa mikää kääpiö.

Tämän sanottuaan Ilona alkoi imemään n. 18cm kaluani ja voi luoja millaisen suihinoton häneltä sain. Nopeaa imua, kassien nuolemista, kalun nuolemista ja kaiken huipuksi syväkurkku. Imun aikana laitoin käteni hänen takaraivolleen ja sanoin: Älä liiku.

Ilona teki työtä käskettyä ja aloitin hänen suunsa nussimisen. Oli todella kiimaista nähdä kuinka sylki hänen suustaan oli kaluni päällä ja alkoi valumaan hiljalleen hänen tissiensä päälle.

T: Ei luoja ku sun suus tuntuu hyvältä.

Sanoin ja ei mennyt kauaa siitä kun laukesin suoraan häneen suuhunsa. Kilttinä tyttönä Ilona nieli kaiken ja jatkoi kaluni imemistä

I: Kyl susta on viel toiseenki kieroksee?
T: No juu.

Sanoin ja nostin Ilonan tanktopin pois paljastaen hänen isot rintansa. Aloin puristelemaan toista ja toista aloin kiltisti imemään Ilonan voihkiessa. Jatkoin tätä aikani kunnes Ilona sanoi, että haluaa tuntea minut sisällään. Tottelin kuuliaisesti ja asetin kaluni suoraan hänen pillunsa kohdalle ja työnnyin sisään. Huomasin Ilonan reaktiosta, että ei tainnut poikakaverin kalu kummoinen olla. Aloitin nussimisen ja panon aikana kysyin Ilonalta:

T: Kumman kalu on parempi? Mun vai sun poikaystävän?
I: Sun... Sun. Sata kertaa parempi.
T: Noinko hyvält se tuntuu. Mitäs sanoisit jos painaisin tänne?

Kysyin ja samalla tungin yhden sormeni Ilonan perseeseen. Helposti se sinne vilahti. Tainnut tyttö leikkiä pepullaan aiemminkin.

I: JUUH... Juuh... Anna mulle kalua.

Tottelin käskyä ja irrotauduin Ilonan pillusta ja käskin hänet nelinkontin sängylle. Ilona totteli käskyä ja meni niin. Otin hieman sylkeä ja kostutin Ilonan peppureikää hieman ja sen jälkeen aloin porautua sisään.

I: Aaaahh....
T: Se on kohta sisällä...
I: Aaaaahhhhhhh!

Huusi Ilona kun pääsin sisälle ja aloitin poraamisen. Huomasin Ilonan ottaneen puhelimen esiin ja soittavan jollekkin. Arvatenkin Makelle (nimi muutettu).

M: Moi kulta.
I: Älä sä aah... mua kullittele. aahh
M: Mitä sä oikee puhut? Ja mitä sä teet?
I: Ihan ku et tietäis. Viime viikonloppuna niis juhlis mä näin sut nussimassa Heidin kanssa.
M: Mut kulta mä rakastan sua
I: No oisit miettiny sitä ennen ku menit nussii. Ja ai niin. Täl hetkel mua nussii yks jätkä joka on sua parempi sängyssä. Hyvästi!

Kuultuani nuo sanat en pystynyt enään pidättelemään ja ammuin lastini suoraan Ilonan perseen sisään.

I: Mmm... ehkä voin jäädä pidemmäks aikaa?
T: Juu... voit

Seuraavana aamuna heräsin siihen kun Ilona imi aamuseisokkiani mutta se on eri tarina ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute