Herkku-puhelin
Pomon pantavana
Cherie

Työskentelin osapäiväisenä toimistoapulaisena Markukselle. Hän oli arvostettu IT-alan konsultti, fiksu, minua hieman pitempi ja rauhallinen. Hän tiesi mitä aina teki ja Markuksen kanssa oli aina jotenkin turvallinen olo. Markus oli usein poissa työmatkoilla, jolloin jäin yksin pyörittämään toimistoa. Tämä antoi minulle mahdollisuuden toteuttaa salaista pahettani eli naiseksi pukeutumista. Vaatteitani säilytin työpöytäni isossa vetolaatikossa sillä Markus oli todennut sen olevan minulle henkilökohtainen.

Eräänä päivänä Markus oli jälleen työmatkalla ja pääsin pukeutumaan. Valitsin lempiasusteeni eli sihteerilookin. Se jotenkin sopi toimistoon. Riisuin ensiksi miehen vaatteeni ja laitoin ne nurkkaan. Seisoin nyt hoikka, liki karvaton vartaloni alastomana. Sitten laitoin pikkuhousut, rintaliivit, mustan kynähameen ja valkoisen, silkkisen naisten kauluspadan. Peitin sääreeni stay upeilla ja laitoin jalkoihini korkokengät. Lopulta täydensin kokonaisuuden mustalla, keskipitkällä peruukilla ja unisex silmälaseissani. Näytin siinä sitten peilin edessä mielestäni aika seksikkäältä pakkaukselta.

Äkkiä kuului rasahdus, käännyin ympäri ja kuten lukija ehkä jo arvasikin, näin Markuksen. Kauhistui ja tunsin kun voimat olisivat valahtaneet koko ruumiistani. Yritin äkkiä ottaa peruukkia pois, mutta silloin Marks komensi tiukasti: ”Pidä se päässäsi.”

Markus asteli luokseni ja sanoi virnistäen: ”Tältä se siis näyttää. Ihan hyvä. Tämä onkin kiinnostanut minua siitä asti, kun etsiessäni jotain kynää löysin nuo vaatteesi.” Hän tarttui minua ranteesta ja jatkoi: ”Esimiehen tulisi voida luottaa alaisiinsa ja jos tällaista salataan, niin tuo luottamus kyllä kovasti vaarantuu.” Tämä nyt on vain tällaista…” yritin änkyttää, mutta Marko laittoi sormen suuni eteen ja sanoi: ”Mikäli haluat, että voin luottaa sinuun, on sinun alettava tehdä nyt täsmälleen kuten sanon.” Hän otti sormen suultani ja nyökyttelin pelokkaasti.

Markus istahti tuolille yhä ranteestani kiinni pitäen ja sitten kiskaisi minut polviensa päälle. Hämmennyn. Hän nosti hamettani ja alkoi sivellä takapuoltani. Sitten hän yllättäen läpsäisi sitä. Hätkähdin. Seurasi toinen ja kolmas isku ja nopea sarja. Tuli pieni tauko ja sitten lyönnit alkoivat uudelleen. Peppuani alkoi miellyttävästi kuumottaa ja äännähdin kivusta. ”Pitäähän sinua rangaista”, Markus totesi ja jatkoi vielä yhden sarja.

Tämän jälkeen Markus työnsi minut pois jalkojensa päältä ja nousi ylös. ”Suutele kenkiäni”, hän komensi. Ryömin alas hänen eteensä ja tein kuten käskettyä. Yritin sitten nousta, mutta Markus komensi: ”Jatka vain”. Vähän ajan kuluttua hän sanoi: ”Nouse polvillesi.” Kun kohottauduin näin hänen kyrpänsä roikkuvan pitkänä edessäni. ”Voi ei, eihän”, huokasin. ”Kyllä”, Markus totesi yksikantaan.

Kosketin sitä ensin huulillani sitten kielelläni. Se jäykistyi vähitellen ja samalla tunsin, että omissa pöksyissänikin kohosi. Siinä sitten olin toisen miehen kyrpä suussa ja ilmeisimmin se kiihotti minua. Hävetti, mutta jatkoin kuitenkin. Leikittelin parhaani mukaan kielelläni hänen kiveksillään ja terskan päällä. Sitten otin sen suuhuni ja imin. ”Hyvä lutka, osaat hommasi”, Markus huokaisi. Tuo kohteliaisuus lämmitti mieltäni.

Sitten Markus ojensi jotain käteeni ja sanoi: ”Laita se päälle”. Huomasin, että kyseessä oli kondomi ja innokkaasti revin suojapaperin rikki ja astin sen kyrvän päälle. Päätin kokeilla, saisinko rullattua sen perille suullani ja sehän onnistui! ”Hyvä”, Markus huokasi ja sitten hän komensi.: ”Nouse ja ota hameesi ja pikkuhoususi pois”.

Tehtyäni työtä käskettyä hän kumosi minut pöytää vasten, niin että peppuni oli pystyssä. Kuului pulpahdus ja äkkiä tunsin jotain viileää anaaliaukkoni luona ja sitten sormen tunkeutuvan sisälleni. Voihkaisin. ”Rentoudu vain”, Markus sanoi. En tiennyt, mitä ajatella. Toisaalta ajatus kyrvästä työntymässä anaaliini pelotti, toisaalta kiihotti. Lopulta sain vain hiljaa, liki kuiskaten sanottua: ”Olethan hellä.”

Sitten tunsin jotain peppuani vasten. Se kuin tunnusteli tietä, löysi reiän, tunkeutui ja painoi sisään. Voihkaisin kivusta. Markus aloitti edestakaisin liikkeen. Se sattui yhä mutta samalla tuntui jotenkin ihanalta. Olin nyt täysin Markuksen vallassa, hänen peniksensä perseessäni ja saatoin vain vikistä. Sitä teinkin suureen ääneen ja voihkin jatkuvasti. Ei tee yhtään mieli olla ylpeä, kun vedetään perseeseen.

Itsekin olin kiihottunut ja käteni oli menossa penikselleni. Pysäytin sen kuitenkin sillä alistetussa olotilassani pelkäsin suututtavani Markuksen. ”Saanko kosketella itseäni… herra” voihkaisin. ”Siitä vaan” Markus sanoi työntöjensä lomassa. Nyt oli sitten kaksi edestakaista liikettä. Minä runkkaamassa pientä kyrpääni ja Markus survomassa mahtavammalla aseellaan anaaliani. Tahti kiihtyi. Sitten Markus suorastaan ulvahti ja melkein hevi perään minä laukesin. Paine perässäni hellitti, kun hän veti kyrpänsä suolestani ja laskeutui makaamaan päälleni.

Olin rauhallinen ja seestynyt. Anaalini tuntui juuri siltä kuin sitä olisi naitu, päälläni makasi vahva mies, minulla oli korkkokengät ja naisen paita päällä. Tämä oli sitä, mitä haluan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute