Herkku-puhelin
Ihana vanhempi nainen
nuorimies

Haavenani parikymppisenä pojankloppina minulla oli tavoitteena saada vanhemman naisen opetusta sänkypuuhissa, mitä en ollut vielä omasta ujoudesta saanut vielä nuoremmilta.

Tutustuin Oonaan seuranhakupalvelun kautta, mikä tuli yllätyksenä että niin ihana nainen haluaa nuorta lihaa. Viestittelimme päivittäin, sain Oonan puhelinnumeron ja aloimme heti lähetellä tuhmia viestejä. Eräs silmäänpistävä asia naisessa oli tissit, joihin rakastuin heti. Oona taas tykkäsi hyvästä vartalostani, mistä pidin huolta kuntosalilla ja lenkkeilyllä.

Eräänä päivänä töissä sain viestin Oonalta, jossa hän kertoi olevan yksin kotona, ja sanoi että "kahvia ja hierontaa on saatavilla".

Ajo-ohjeiden saatua päädyin Oonan kerrostalon pihalle, minne hän jo näki. Ovelle päästyäni kokosin vielä itseäni, ja nipistin vielä että tämä kaikki oli totta että kohta saisi nuorimies hierontaa.

Oven avattua seisoi edessäni noin minun mittainen vanhempi nainen, tietysti hieman pyöreyttä oikeissa paikoissa ja käski ottaa takin jo pois.

Hämmentyneenä seurasin naista sohvalle, minne hän meni jo istumaan.

- Vieläkö jännität? kysyi Oona ja puna levahti poskilleni.

-Sinuako pitäisi hieroa? Ota vaan paitaa pois ja käy tuohon sängylle makaamaan kehoitti tämä tummahiuksinen nainen ja tottelin käskyjä.

Makoilessani sängyllä juttelimme kaikenlaisia ja tämä ihana nainen haki jostain rasvaa, ja kehui selkälihaksiani hieroessaan.

Omasta tahdosta pyörähdin selälleni ja painoin pääni häneen rintaan, missä tuntui kaksi taivaallisen ihanaa tissiä.

Suutelimme kiihekästi ja Oona otti topin pois, mistä paljastui ihanat pitsiset rintaliivit, joita aloin suukottelemaan. En malttanut kauaa olla siinä vaan otin ne pois, missä näin ensimmäistä kertaa elämässäni kaksi kaunista tissiä, joiden päässä oli jo kovat nännit.

Hyväilin tissejä, ja erityisesti tissejä pitkään, ja suukottelin kovia nännejä ja kuulin naisen jo huokailevan ja kädet haarojenvälissäni. Päätin antaa Oonallekkin jotain ja hän kaivoi kovan kaluni housuistani, ja alkoi runkkaamaan ja suukottelemaan sitä, mistä pidin erittäin paljon.

-Haluan sua jo niin paljon, huokaili Oona ja otti koko kaluni suuhun samalla pääsin puristelmaan tissejä.

Tätä jatkuin vähän aikaa, ja sitten Oona kiipesi päälleni, ja alotti ratsastuksen mikä tuntui niin hyvälle, että kumpikin vain huokaili, ja sain samalla hyvän otteen tisseistä, mikä vaan kiihotti naista enemmän.

Talossa kaikui vain voihkinta, ja tunsin pikkuhiljaa kuin Oona kovensi tahtia, että kohta tulen.

-Tule sisälleni, Oona huokaili ja tuli enemmän etukenoon niin, että sain paremman otteen tisseistä.

Tunsin alavatsassa kouristeluja, ja sitten en voinut enää pidättää vaan sperma alkoi suihkuamaan naisen sisään.

Vähän aikaa huokailtuamme olimme onnellisia ja Oona kipusi pois päältäni, ja nuoli vielä terskani puhtaaksi.

-Kiitos, nainen sanoi.

-Kiitos sinulle, senkin ihana milf ja pussasin vielä pitkään naista suulle.

Pukeuduimme ja huomasimme, että kello oli jo niin paljon että naiseni piti lähtä hakemaan tyttöään kaverilta, ja minun piti lähtä jo nukkumaan koska aamulla oli töitä.

Päästyään kotiin menin suihkuun, ja pesin kaluni vielä, mikä oli saanut oikean synttärilahjan ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute