Herkku-puhelin
Roomassa
Herrasmies

Olemme viettäneet ihanan päivän Roomassa katsellen nähtävyyksiä, syöden hyvin ja shoppaillen kaikkea kivaa Sinulle.
Palaamme hotelliin hieman väsyneinä ja kuumissamme, mutta hyvillä mielin.

Päätämme käydä suihkussa ja levätä hetken ennen illalliselle lähtöä.
Sinä käyt suihkussa ensin ja tulet sieltä pehmeään valkoiseen pyyhkeeseen kietoutuneena. Sitten on minun vuoroni.

Kun palaan suihkusta, olet yllätyksenä minulle pukenut yllesi ihanat mustat alusasut, jotka Sinulle kaupunkikierroksella ostimme…
Makaat sängyllä kauniina ja hivenen jännittyneenä ja kiihottuneena minua odotellen.
Näky saa minut kiihottumaan heti.

Tulen vierellesi pyyhe lanteillani ja katselen Sinua lempeästi.
Väriset jännityksestä, kun silitän hellästi hiuksiasi ja suutelen otsaasi ja poskeasi.
Sitten huuleni hakeutuvat huulillesi ja alamme suudella ensin varovammin, sitten kiihkeämmin, kielemme tunnustelevat toisiaan.
Käteni alkaa hellästi tunnustella vartaloasi, hyväilen selkääsi ja painaudut minua vasten.

Hyväilen kylkeäsi, reisiäsi, lantiotasi ja nostan käden vatsallesi ja siitä ylemmäs ja ylemmäs toisen rintasi päälle.
Hyväilen ja puristan sitä lempeästi kädelläni ja tunnen nännisi kovettuvan kämmentäni vasten. Avaan rintsikan läpän ja tunnen nännisi selvemmin. Alan hyväillä sitä sormenpäälläni samalla kun huuleni liukuvat kaulallesi, solisluullesi ja alemmas rintojesi väliin.
Vihdoin huuleni tavoittavat nännisi ja otan sen hellästi hampaiden väliin ja nuolen sen päätä kielelläni. Sitten imen sitä ja koko rintaasi, samalla kun avaan toisenkin läpän.
Kiemurtelet kiihottuneena allani kun hyväilen ja suutelen rintojasi…

Käteni liukuu nyt taas vatsallesi, lantiollesi ja reitesi ulkopintaa aina polveen asti. Sitten reitesi sisäpintaa pitkin melkein hävyllesi asti. Voin aistia sen lämmön ja kosteuden, mutten koske vielä siihen. Käteni siirtyy toiselle puolelle, toista reittä pitkin polveen asti ja taas reiden sisäpintaa pitkin melkein ylös asti. Yrität jo malttamattomana nostaa lantiotasi vastaan, mutta turhaan. Pyyhkeeni on valahtanut jo pois ja tunnet kuuman kovan kaluni reittäsi vasten…

Sitten jätän rintasi rauhaan ja alan hivuttautua alaspäin. Suutelen rintakehääsi, vatsaasi ja napaasi sekä alavatsaasi samalla kun liu’un alaspäin ja käteni vetävät pikkuhousuja alas. Nostat hieman peppuasi auttaaksesi…

Pian tunnet kuuman hengitykseni hävylläsi, lähellä klitoristasi. Ihailen kaunista kosteaa näkyä hetken, kun levität jalkojasi odottavasti.
Sitten tunnet kieleni kärjen koskevan klitoristasi ja värähdät kuin sähköiskun saaneena.
Alat huokailla, kun suutelen sitä ja alan nuolla häpyäsi pitkin vedoin aina klitorikselta pepunreiälle asti. Jalkasi nousevat hieman koukkuun, kun työnnän kieltäni sisääsi ja alan liikuttaa sitä siellä.
Sitten nuolen taas klitoristasi ja häpyäsi samalla kun työnnän pari sormea sisääsi ja etsin G-pisteesi alkaen naida Sinua sormillani.
Työntelet ihanasti lantiollasi vastaa ja kätesi hakeutuvat hiuksiini painaen suutani tiukemmin klitoristasi vasten. Imen, nuolen ja liikuttelen sormiani sisälläsi ja voihkintasi voimistuu, kunnes yhtäkkiä nostat lantiotasi ja alat väristä ensimmäisen orgasmin tullessa…
Nautin ja kiihotun värisevästä orgasmistasi ja nousen ylemmäs ottaen Sinut syliini. Annan Sinun rauhoittua hetken sylissäni ja suutelemme. Maistat oman ihanan makusi suussani.

Kun olet hetken palautunut, alamme hyväillä toisiamme ja olet edelleen kiihottunut ja haluat lisää…
Tunnustelet hieman ujosti kädelläsi kovaa elintäni samalla kun minä hyväilen alavatsaasi, reisiesi sisäpintaa ja märkää häpyäsi.
Puristat kaluani ja sanot: ”Haluan tätä…”

Käännyn päällesi ja levität jalkasi kun asetun polvilleni niiden väliin.
Otan Sinua polvitaipeista ja nostan jalkojasi, samalla kun ohjaat kaluni hävyllesi.
Annan sen liukua pitkin märkää vakoasi hetken ja Sinä nostat jalkasi olkapäilleni…

Tunnet kuinka asetan kuuman kovan terskani reiällesi ja painan hellästi niin, että se alkaa avata Sinua minulle. Hyvin hitaasti työnnyn sisääsi sentti sentiltä aina kohdunsuullesi asti, täyttäen Sinut kokonaan.
Olet samalla tiukka, mutta liukas ja kuuma ja puristat lihaksillasi ihanasti paksua kaluani.
Katson Sinua hellyydellä silmiin samalla kun alan hitaasti vetäytyä ulospäin niin, että vain terskani jää sisällesi.
Sitten työnny hieman nopeammin taas pohjaan ja vetäydyn. Löydämme pian yhteisen rytmin, kyntesi painuvat pakaroilleni. Hyväilen rintojasi, suutelen vuoroin niitä, vuoroin suutasi.
Kiemurtelet ja voihkit allani vauhtimme yhä kiihtyessä. Tunnet kuinka orgasmi alkaa taas lähestyä ja kehotat minua jopa rivosti naimaan nopeammin.
Tunnen kuinka alat taas väristä ja supistella orgasmin kourissa ja samalla en itsekään enää kestä vaan laukean ihanan orgasmin saattelemana sisääsi…

Olemme aivan hikisiä ja raukeita ja jään makaamaan päällesi, pysyen sisälläsi.
Silittelen ja suutelen Sinua hellästi.
Pidän sylissäni, kunnes pulssimme ovat tasaantuneet.
Sitten menemme yhdessä suihkuun, pukeudumme ja lähdemme syömään lämpimään Rooman iltaan, molemmat odottaen kiihkeämmin paluuta hotellille kuin ruokailua…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute