Herkku-puhelin
Kässäopettajan pikku apuri
Player92

Olin keväällä työharjoittelujaksolla yhteiskoulun alaluokilla. Opettajat olivat yhtä lukuunottamatta reilusti vanhempia naisia. Heidi puolestaan oli noin 35-vuotias, kaunis ja pienirintainen luokanopettaja, joka opetti myös yläkoulun puolella tekstiilitöitä. Heidillä oli pehmeä, pikkutyttömäinen ääni joka korosti hänen söpöyttään Heidin ollessa äänessä. Hän harrasti taitoluistelua ja olin varma että hänen tiukka farkkupeppunsa käänsi myös muiden päät. Sain nopeasti selville keskusteluja kuunneltuani, että Heidi oli varattu ja hänellä oli myös lapsia. Siitä huolimatta hän epäilyttävän usein vaihtoi pitkiä katseita kanssani.
Itse olen 23-vuotias urheilullinen, villi ja rohkea nuori mies. Yleensä tapoihini ei kuulu pitää kynttilääni vakan alla, ei tälläkään kertaa, vaikka aloite tulikin selvästi Heidin puolelta.
Yhtenä päivänä jutellessamme opettajanhuoneessa, Heidi ehdotti että tulisin jonakin iltapäivänä hänen avukseen käsityöluokkaan, jos ei muutakaan tekemistä olisi. En ole koskaan loistanut käsitöissä ja kerroin hänelle ettei käsityöt ole mielenkiintoisten asioiden listalla kärkipäässä. Heidi hymyili ja vastasi, ettei minun tarvitsisi kankaiden kimpussa aikaani viettääkään.
Heidin pieni salamyhkäisyys sai mielenkiintoni heräämään, ja niinpä eräänä iltapäivänä suuntasin yläkoulun puolelle. Käsityöluokan ovi oli raollaan, joten suuntasin koputtamatta sisään luokkaan. Näin Heidin luokan edessä pyyhkimässä taulua ja painoin oven perässäni kiinni. Oven kolahduksen kuullessaan Heidi havahtui ja käänsi katseensa minuun keskeyttäen samalla taulun pyyhkimisen.
- Ajattelin tulla katsomaan että tarviitko auttavaa kättä täällä, sanoin hymyillen. Heidin katse oli ilahtunut ja naurahtaen hän vastasi viimeisten tuntien juuri päättyneen. Pysähdyin opettajan pöydän viereen nojaten rennosti siihen samalla kun Heidi jatkoi taulun pyyhkimistä. Katseeni hakeutui väkisin Heidin pyöreälle pepulle hänen tullessa kohdalleni.
- Mitäköhän hommaa sille sun auttavalle kädelle voitas keksiä, Heidi aprikoi. En odotellut sen kauempaa, vaan läppäisin hellästi Heidin farkkupeppua ja vastasin olevani valmis jelppaamaan missä tahansa asiassa. Huomasin Heidin silminnähden hätkähtävän. Samalla hän irrotti otteensa taulusienestä ja sanaakaan sanomatta peruutti parilla askeleella suoraan syliini. Julkeasti napitin Heidin farkut samantien auki ja pujotin käteni huomattavan kosteiden stringien päälle. En ehtinyt mainita hänen olotilastaan mitään, kun jo kuulin hänen kuiskauksensa:
- Mä oon ihan hirvittävässä puutteessa. Painoin itseäni hänen siroa vartaloaan vasten ja virnistäen vastasin olevani oikea mies auttamaan tässä asiassa. Aloin hieroa Heidiä stringien päältä samalla kun painoin huuleni hellästi hänen kaulalleen saaden hänet voihkaisemaan kunnolla. Hetken Heidiä kiusoiteltuani ohjasin hänet edelläni varastotilaan ja tunsin omankin kiihkon nousseen jo huomattavasti. Nostin Heidiltä paidan päältä ja heitin oman paitani nurkkaan. Avasin rintsikoiden hakaset ja Heidi antoi niiden tippua lattialle. Siirsin käteni heti Heidin pienille rinnoille ja jatkoin hänen kaulansa suutelemista.
- Nyt sä oot sitte täysin mun armoilla ja teet just niin ku mä käsken, onks selvä? kähisin kiihkeästi Heidin korvaan. Heidi nyökkäsi vienosti pari kertaa mikä sai minut myhäilemään tilannetta. Käskin Heidiä laskemaan farkkunsa ja stringinsä nilkkoihin. Vastustelematta hän paljasti upean peppunsa ja katsoi minua anovasti. Painoin hänen yläkroppansa hellästi varaston matalaa tasoa vasten ja ihailin samalla tiukkaa persettä. Annoin mojovan iskun toiselle pakaralle ja kysyin naurahtaen:
- No minkäs kokonen ase sua siellä kotona oottaa ku tällä tavalla pitää koulussa käyttäytyä? Heidi punastui selvästi kysymystäni ja mumisi ettei asiasta ole syytä puhua. Läppäsin toista pakaraa vähintään yhtä voimakkaasti kuin hetkeä aikaisemmin toista ja virnuillen artikuloin hyvin selkeästi ja hitaasti, että joko hän ehti unohtaa ohjeet toimintatavoista. Heidi selvästi punnitsi asioita hetken mielessään, jonka jälkeen kasvot punoittaen nosti etusormensa pystyyn ja kuiskasi:
- Suunnilleen tän pituinen ja jonkun verran paksumpi. Tämän kuultuani avasin farkkuni ja potkin ne jaloistani sivuun. Heidin katse nauliutui pullottaviin boksereihini ja annoin hänen ihailla näkyä alkaen samalla hieroa todella märkää pillua. Kiusoittelin kiimaista naista sormillani ilman aikomustakaan työntää sormia sisään asti.
- Taidetaan jättää turhat valmistelut välistä ja siirtyä itse asiaan, totesin samalla kun työnsin Heidin nesteistä kastuneet sormeni hänen huulilleen. Heidi imi hellästi sormiani tuijottaen minua samalla todella kiimaisesti. Käskin Heidin jättää kaikki vaatteensa varaston lattialle ja siirtyä opettajanpöydän viereen lisäohjeita varten.
Kuuliaisesti Heidi totteli ja kävelin pelkät bokserit jalassa hänen perässään opettajanpöydän luo. Istuuduin opettajantuoliin ja käskin Heidin kääntyä selin minuun päin. Sain jälleen ihailla tuota mahtavaa peräsintä ja tunsin kovettuvani entisestään. Riisuin bokserini ja olin varma ettei Heidi osannut kuvitella mikä häntä odotti aivan hänen takanaan. 24 senttinen, hieman normaalia paksumpi kyrpäni ponnahti vapauteen vaativana ja odottavana. Runkkasin itseäni hetken ihaillen samalla Heidin persettä ja annoin hänen odottaa kiimoissaan. Sitten käskin häntä peruuttamaan sen verran että yltäisi ohjaamaan kyrpäni sisäänsä ja näin istumaan syliini. Heidin liikkeet olivat kuin hidastetusta filmistä hänen hamutessaan kädellään kovuuttani.
- Herranen aika! Heidi parahti tarratessaan kyrpäni varteen ja tajutessaan että hänen pyhimpäänsä oltiin nyt venyttämässä aivan toisen kaliiberin aseella kuin normaalisti. Hetken aikaa hän sovitteli paksua terskaa litimärän pillunsa huulilla ja alkoi sitten ottaa sitä sisäänsä. Terskan upotessa kokonaan erittäin tiukkaan pilluun, Heidi ulvaisi äänekkäästi. Hitaasti Heidi laskeutui yhä alemmas ja alkoi pikku hiljaa tottua kookkaaseen vierailijaan sisällään. Hieman yli puolenvälin edettyään hän alkoi hitaasti ratsastaa kyrvälläni ja huoneen täytti äänekäs pillun litinä sekä Heidin kiimainen voihkinta.
Aikansa ratsastettuaan Heidi alkoi saavuttaa huippuaan ja ilmoitti siitä hyvin katkonaisin sanoin. En halunnut antaa hänen vielä laueta, vaan kaappasin hänet syliini ja kannoin takaisin varaston puolelle missä laskin hänet sivutasolle makaamaan.
- Jestas.. mikä kyrpä.. Heidi huokaili puoliksi kuiskaten ja tuijotti minua jalat levällään. Ohjasin hänen toisen kätensä käsittelemään klittaansa ja samalla työnsin varoittamatta ainakin puolet massiivisesta kalustani tuohon ihanaan kiimapilluun. Heidi kiljui nautinnosta, enkä ehtinyt soutaa kuin pari pitkää työntöä kun hänen koko kroppansa alkoi holtittomasti täristä. Heidi tarrautui kokonaan minuun kiinni ja huusi suoraa huutoa. Nautin tilanteesta älyttömästi ja annoin kiihkeän opettajan vain nauttia olostaan sylissäni.
Annoin Heidin halata itseäni useamman minuutin, mutten ollut vielä maalissa. En lähelläkään. Heitin pari pientä tyynyä lattialle ja käskytin Heidin kontilleen eteeni. Heidin liikkeet näyttivät aavistuksen vaikeilta hänen siirtyessään konttausasentoon. Siirryin samantien hänen taakseen ja asetin sykkivän kyrpäni kunnolla auenneen pillun huulille. Heidi huokaisi ja selvästi odotti milloin täyttäisin hänet uudelleen. En aikaillut, vaan työnnyin heti takaisin sisään ja otin opettajaa lanteilta kiinni. Heidin äänekäs voihke täytti jälleen varaston ja hän ymmärsi minun työntävän kookasta asettani tasaisin väliajoin aiempaa syvemmälle hänen sisällään.
- Herra.. jumala.. mä.. halkeen.. Heidi vaikeroi allani. Sanat saivat minut ainoastaan kiihdyttämään tahtia. En aikonutkaan työntää koko komeuttani häneen, niin tiukalta Heidi oli tuntunut koko aktin ajan. Päätin kuitenki testata opettajan sietokykyä ja aloin työntyä aiempaa syvemmälle. Tämä sai Heidissä aikaan entistä voimakkaamman ulinan.
- älääääääähh.. eiiiiiihh..liian.. isoooohh.. Syviä työntöjä ei tarvinnut kauaa jatkaa, kun Heidi laukesi voimakkaasti jo toistamiseen.
-jooooohhh.. ihanaaaaaaaaa.. isooooohhh.. olivat ainoat sanat mistä sain enää selvää. Heidin täristessä jälleen huipulla, käänsin hänet selinmakuulle ja runkkasin jättimäisen lastini pienille rinnoille.
Keräsin nopeasti vaatteeni ja pukeuduin. Varmistin vielä, että Heidi oli suurinpiirtein tolkuissaan lattialla, jonka jälkeen hipsin vähin äänin luokasta, ja sitten koko koulusta pihalle.

Tuli palautetta tai ei, lisää on luultavasti tulossa ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute