Herkku-puhelin
Se perse. Ja ilkikuri hänen suupielissään
AndySander

Kermavaahtoa, mansikoita ja kinuskia juuri oikeassa suhteessa. LadyTyrkkyPerse, kuten hänet mielessäni olin nimennyt, söi kakunpalansa ja imi sormiinsa jääneet kermavaahdot suihinsa kahvilan terassilla. Olin arvioinut hänet noin viisitoista vuotta itseäni vanhemmaksi. Olin toki liian hyvätapainen kysyäkseni hänen täsmällistä ikäänsä. Olin aina kovin kohtelias ja avuliaskin. Olet niin kultainen, hän sanoi ja usein sanoikin. Parhaillaan puhuimme tähtimerkeistä. Hän kertoi olevansa horroskoopiltaan puuma. Mä olen puolestani pupu, duracell-pupu, vastasin, ja kiinalaiselta horroskoopiltani olen hunajanäätä.

Uskallankohan ottaa lisää kakkua etten vain lihoisi, hän taivasteli. Hän oli keimaillen kääntänyt sivuprofiiliaan minua kohti jotta näkisin hänen näyttävän takamuksensa. Tuijotin sitä miettien oliko se liian iso makuuni. Niillä rajoilla,. tuijotin kykenemättä päättämään. Se oli barokkiperse. Ja hänen reitensä olivat paksut ja lihaisat mutta ei hän varsinaisesti lihava ollut. Ja tissitkin olivat isot. Sinulla on naisen vartalo, sanoin. Olet niin kultainen, hän siihen. Ja rehellinen, vastasin. Tunsint/tiesin hänet parin vuoden takaa koska hän oli virkansa puolesta auttanut minua eräässä byrokraattisessa askareessa. Hänkin oli muistanut minut kun olin nähnyt hänet istumassa kahvilassa ja olin päättänyt liittyä seuraan. Puhuimme kakusta, kuinka hyvää se oli . Hän sanoi että hänellä oli siitä huono omatunto ja että hänen pitäisi polttaa kalorit pikimmiten pois. Sitten hän kysyi ilkikurisesti: Haluisitko olla avuksi?

Hänen asunnollaan. Odota olkkarissa kun vaihdan jumppavaatetta päälle, LadyTyrkkyPerse sanoi. Hän kipaisi ensin makuuhuoneessa ja katosi sitten pesuhuoneeseen. Kurkistin makkariin: hän oli tarkoituksella tai tarkoituksetta jättänyt sängylle alusvaatteet, mustat rintaliivit ja mustat pikkuhousut joissa luki jotain isoilla punaisilla kirjaimilla. En nähnyt mitä sillä pöksyt oli taiteltu sängylle siten että puolet jäi piiloon. Vain L ja F -kirjaimet olivat näkyvissä. Pöksyt näyttivät kovin pikkuisilta miettiessäni kuinka iso perse Ladylla oli.

Hän tuli kylpyhuoneesta, käväisi vielä makarissa ja katosi takaisin kylppäriin. Kun vilkaisin makuuhuoneeseen huomasin että alusvaatteet olivat kadonneet sängyltä. Hänen oli täytynyt pukea ne ylleen. Olohuoneessa hänellä oli valokuvia lapsistaan jotka kuvien perusteella olivat teini-iässä.

Käy sohvalle istumaan, ole hyvä, herra näätäherra, hän huikkasi. Mustassa pikkumekossa ja reisisukissa hän tuli ja istui syliini sohvalle ja suuteli minua. Ensin kätemme sitten kielemme alkoivat leikkinsä.

Hän nousi ja kääntyi minuun selin ja antoi pikkumekkonsa pudota ja pyllisti minulle noukkiessaan sen jaloistaan. Perse oli repiä kaksi kokoa liian pienet pikkupöksyt hajalle. Tulipunaiset kirjaimet M ja I olivat vasemman pakaran päällä ja oikean päällä olivat nuo L ja F. The -sana oli painettu pienemmällä präntillä M-kirjaimein ylle. Pakarat pursusivat saumoista. Näpsäise valokuva muistoksi ja käy kiinni, The Milf mourusi kurkistaen olkansa yli polvet vähän koukussa ja jalkaterät ja nilkat hieman sisäänpäin käännettyinä jolloin takamus otti täydellisen sydämenmuodon.

Se perse. Ja ilkikuri hänen suupielissään.

Hitaasti vedin pikkuhousuja alas (eivät aivan kitkatta suostuneet liikkumaan) paljastaen persevaon, pyllyreijän ja reisien välistä pilkistävät pillunhuulet. Nuolin ja imin reistä ja persettä ja nuolin pillua ja lypsin huulillani klittaa.

Nänninpihat olivat tummat ja laajat. Nekin tarvitsivat imemistä. Olisitko niin kultainen. Olinhan minä. Hän oli nyt sohvalla selällään ja minä paidatta hänen reisiensä välissä. Samalla potkin housut jaloistani ja vapautin kaluni.

Kiusoittelin kalullani pillunhuulia. Hän hyväili käsillään selkääni. Pitkät sormenkynnet olivat kuin partaveitsen terät. Ne upposivat pakaralihaani. Hän alkoi kiskoa minua sisäänsä. Keskityin tukemaan käsiäni sohvaan ja pitämään kroppani suorana. Toin kasvoni lähelle hänen kasvojaan ja hän työnsi pitkän kielensä suustaan mutta ei tavoitellut suutani vaan työnsi sen sieraimeeni.

Pakaratreenin vuoro, nainen sanoi keskeyttäen panon. Hän pyysi minua käymään lattialle selälleni ja tuli jalat harallaan ylleni. Hän kyykistyi kohti kaluani. Pidin sitä suoraan ylöspäin suunnattuna niin että se uppoisi pilluun. Toisella kädellä annoin tukea hänen kädelleen kyynerpääni lattiaan tukien. Sormemme lukittuivat toisiinsa. Kun kalu oli pillussa, hän ojensi myös toisen kätensä otteeseeni. Sitten Lady aloitti treenamaan isoja lihasryhmiään. Hän nousi kyykkyyn ylös ja vuoronperään taas alas pitkin kalunvarttan, ja tissit heiluivat. Pian reidet alkoivat vapista väsymyksestä. Sitten alkoi vielä todellisen loppuspurtti. Ja mällini lensivät.

Hänellä oli keittiössään kolmea erilaista juustoa - sinihomejuustoa, kermajuustoa ja cheddaria - ja leipää ja päärynöitä. Emäntäni tarjoili välipalan pöytään viinin kera ja istuutui pöydän päähän jakkaralle. Söimme ja joimme ja humalluimme hiukan. Minun teki mieli maistaa hänen huuliaan. Suutelin hänen ruokaisaa suutaan ja hän syötti kielellään juustonpalan suustaan omaani. Syötyäni tarpeeksi mutta en liikaa nousin noutaakseni kaakaojauhepussin jonka olin huomannut työtasolla hellan vieressä. Kävin polvilleni jakkaralla lepäävän perseen taakse ja kaadoin jauhetta pakaroiden väliin. Hän notkisti selkäänsä jotta perse olisi paremmin tyrkyllä. Työnsin kieleni emäntäni kaakaoiseen persereikään.

Olin suklaahuumassa. Olet niin kultainen, hän mumisi. Naamani näytti varmasti törkyiseltä kun se nousi esiin hänen perseestään. Laita jääkaapista kiisseliä liukasteeksi senkin sottapytty, emäntäni neuvoi.

Hän jatkoi syömistä kun työnnyin sisään ahtaaseen herkkuun. Käteni ottivat tuen, toinen pöydän reunasta ja toinen tisseistä ja leukani lepäsi hänen olallaan. Oikealla kädellään LadySuklaaPerse puristi jakkaran reunaa jotta emme kellahtaisi kumoon ja vasemmalla hän alkoi syöttää minulle päärynän paloja. Ilmeisesti sitten kaluni löysi hänen anaalistaan herkän kohdan sillä ilkikuri hänen suupieliltään katosi ja hänen hampaansa pureutuivat alahuuleen. Sitten hän alkoi vimmaisesti lipoa kaakaonjäämiä naamaltani ja minä pumppasin. Otetaan vielä vähän jätskiä jälkkäriksi, hän sanoi kun kyrpäni oli huippunsa saatutettuaan alkanut veltostua suoleen. Jäätelössä oli kuningatarhilloa.

Hän kertoi tuntevansa olonsa todella hyväksi ja rauhaisaksi kun oli saanut herkuteltua ja juotua sekä saanut molemmat reijät, pillun ja perseen, nuohutuksi. Vasta nyt hän huomasi raapimajäljet pakaroissani. Teinkö minä nuo, hän kysyi kauhistuneena. Hän vei minut hoivattavaksi makuuhuoneen sängylle. Hän laittoi jääpaloja ja salvaa arpiin joita hän oli ihooni kynsinyt. Hän antoi minulle hieronnan levittäen salvaa koko kehoonii. Rentouduin.

Mikä on märkä, taipuisa ja perusteellinen? Vastaus: Hänen kielensä persereijässäni. Nousin kontilleni jotta hän pystyi lypsämään kaluani kädellään samalla kun nuoli persettäni. Lakanoille kaluni syöksi vielä yhden lastin.

Mikä on paksu, kova ja armoton? Vastaus: Se mikä otti hänen kielensä paikan perseessäni. Orgasmin jälkeisessä tokkurassa kyykistellessäni hän puki ylleen strap-on -valjaat joihin oli kiinnitetty ihan mukavan/epämukavan kokoinen dildo. Sängyn jalkopäässä polvillaan uhkeana hän oli kuin jokin babyloonialainen pakanajumalatar joka oli tullut panemaan perseeseen koko miessukua joka kiimassaan ja ylpeydessään oli unohtanut paikkansa kosmoksessa. Nyt hikoillaan sitten loputkin kalorit pois.

Salvaa, hikeä ja kyyneliä. Hän pani minua kumipampulla perseeseen oikein huolella. Otti pienen nihkeän ikuisuuden ennen löysin oikean kulman jossa ottaa fallosta vastaan. Suoleni alkoi myötäillä panoa. Liekö vyödildossa ollut jokin kantajansa pillua stimuloiva nuppi sillä LadyPaganGoddess kiihottui todelliseen hurmokseen. Sitten hän tarttui tukastani, vetäytyi melkein kokonaan sisältäni ja laski painonsa kokonaan selkääni jolloin käteni pettivät.

Haluaisin adoptoida sut tai sitten naitan sinut tyttärelleni kun muutaman vuoden kuluttua hän tulee täysi-ikäiseksi, päälläni makaava Lady kuiski hengästyneenä korvaani jatkaen anaalini kirnuamista, koska sä oot niin kultainen. Sitten hän pussasi poskeani.

En koskaan ollut tuntenut sellaista sielunrauhaa kuin tuon session jälkeen. Tuosta päivästä lähtien annoin anaalini naisten valtaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute