Herkku-puhelin
Sattuma
Vaimoke

Haluan jakaa tarinani muiden kanssa. Olen ihan tuikitavallinen 32-vuotias rouva ja kahden lapsen äiti. Elän tavallista kiireistä perhe-elämää. Siksi tapahtunut on minulle melkoinen yllätys ja järkytys.

Olin yhtenä lauantaina tyttöystävieni kanssa juhlimassa Turun yössä. Tapanamme on juhlistaa pikkujouluja porukalla. Vietimme aikaa keskustan ravintolassa tanssien ja juoruillen. Siinä illan aikana hukkasin kaverini ja päätin lähteä kotiin. Ulkona oli jo viileä. Kävelin taksitolpalle. Ei mennyt montaa minuuttia kun auto ajoi tolpalle. Auto ei ollut taksi.

Kuski huikkasi minut ikkunan äärelle. Tolpalla ei juuri silloin ollut muita. Sisällä istui vanhempi, ehkä 60-vuotias mies. Mies puhui murtaen suomea. Hän kysyi minne päin olen menossa, kerroin missä asuin. Mies sanoi kyyditsevänsä minut sinne kympillä. Ajattelin, että rauhallisen näköinen mies ja pääsen reilusti halvemmalla kuin taksilla. Hyppäsin kyytiin. Asuimme Turun itäpuolella, mutta mies lähti ajamaan sataman suuntaan. En ensin huomannut sitä, mutta kun maisemaan ilmestyi vanha Kakola, sanoin kuskille että nyt on kyllä väärä suunta. Kuski sanoi, ettei hätää, että hän käy täällä aina tankkaamassa. Kuski ajoi pienelle kadulle lähelle sähkölaitosta. Pysähtyessään tuo viiksekäs kuski tokaisi, että nyt on kaksi vaihtoehtoa. Joko annat minun naida sinua tai saat selkääsi ja vien sinut metsään, jossa useampi kaverini saa naida sinua. Jäin suu auki katsomaan, että onko tuo tosissaan...

Mies lukitsi ovet ja ahtautui takapenkille kanssani. Mies kysyi kuinka on? Pidättelin itkua ja nyökkäsin. Kuski otti kädestäni kiinni ja vei sen housujensa edustalle. Tunsin kovan kalun housuissa. Mies riisui päältäni takin ja nosti hamettani. Mies avasi sepaluksensa ja työnsi pääni haarojensa väliin ohjaten kullinsa suuhuni. Kuski sanoi että nyt otat kunnolla suihin tai se toinen vaihtoehto toteutuu. Aloin imemään miestä.. Ajattelin että pääsen nopeammin pois jos runkkaan miehen. Toisin kävi. Mies nosti minut istumaan, avasi ovet ja meni ulos. Ennen kuin huomasin oli hän tullut puoleiselleni takaovelle. Kuski avasi oven ja käski minut pyllistämään ulos.

Pyllistäessäni ulos mies nakkasi hameeni ylös ja veti veitsen esiin... Pelästyin. Mies teki nopealla liikkeellä reiän sukkahousuihini, repäisi ne auki j veti pikkarini sivuun. Sanoin että kondomia pitää sitten käyttää. Mies otti hiuksistani kiinni ja sanoin, että naiset eivät sanele ehtoja.

Tunsin jollain tavalla kiihottuvani ja kostuvani. Mies huomasi tämän. Hän sanoi että huora on jo valmis. Tunsin kovan kalun pillullani, mies laittoin kyrpänsä sisääni. Häpesin ajatusta, minä kotirouva olen vanhan arabin naitavana sivukujalla. Mies örisi naidessaan. Kuski sanoi ettei halua minua raskaaksi. Ajattelin että se onneksi tajusi lopettaa. Mutta arabi alkoi laittamaan tuota kaluaan anaaliini. Se sattui eikä tahtonut mennä sisään. Mies kuitenkin sai työnnettyä kullinsa hiljalleen sisään peppureikääni. Kuski aloitti nopean naimisen ja melko pian tunsin sperman syöksähtelevän sisääni. Sanaakaan sanomatta kuski meni etupenkille käynnisti auton ja vei minut kotiin. Olin aivan hämmästynyt mitä tapahtui. Kävelin kotiin peppu kipeänä sukkikset riekaleina ja spermaa pyllystä valuen. En kertonut kellekään tapahtuneesta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute