Herkku-puhelin
Mattia kans
satuli

Joopa joo. Palautetta olen saanut runsaasti tarinastani "Sattuipa minulle", joten jaan nyt kokemukseni Matin kanssa.

Tuosta oudolla tavalla kiihottavasta yöstä oli kulunut muutamia päiviä, kun sain tekstiviestin tuntemattomasta numerosta. Olin koululla kun luin viestin. Tuossa kerrottiin kuinka kiva oli leikkiä kanssani ja haluttiin jatkoa. Ei ollut vaikea arvata keltä viesti oli tullut...

En kuitenkaan vastannut viestiin. Seuraavana päivänä puhelimeeni tuli kuvaviesti, jossa olin imemässä kullia. Kuvan alla oli teksti "haluatko kuvan levitettävän?" En tietenkään halunnut. Vastasin että älä viitsi, en halua ongelmia. Seuraavassa viestissä oli osoite ja kellon aika seuraavaksi aamuksi sekä vaatetusohjeet... Vastasin lyhyesti, että ok.

Sinä yönä en nukkunut hyvin. Aamulla en lähtenyt koululle vaan ilmoitin olevani kipeä. Ohjeiden mukaan puin lyhyen hameen sekä t-paidan. Ei pikkuhousuja tai rintsikoita. Lähdin annettuun osoitteeseen. Talo mihin minut oli käsketty tulla oli kerrostalo. Alaovi oli auki, joten menin hissillä oikeaan kerrokseen. Olin juuri sovittuna aikana perillä. Jäin oven taakse seisomaan, enkä saanut soitettu ovikelloa. Hetken kuluttua oven avasi Matti, se lihava ja haiseva mies. Matilla oli tupakka suussa. Matti tokaisi että tule pikkupillu sisään.

Kävelin sisälle täristen, pelästyin kun ovi meni takanani kiinni. Matti ohjasi minut sohvalle istumaan. TV:sta tuli pornoa, jossa tyttöä naitiin nyrkillä. Matti kysyi, että pidätkö tuosta. Ravistin päätäni. Tuo haiseva mies istahti viereeni ja tumppasi tupakan. Matti sanoi että "kiva kun tulit, tuntui jäävän viimeksi vähän kesken". Samassa Matin käsi oli jo hameeni alla. Olin kauhusta kankea. Sormet etsivät pilluni ja Matti runnoi kahta sormea heti sisääni. Matin mukaan olin kuiva narttu. Matti kävi hakemassa jotakin rasvaa, joilla rasvasi sormensa ja teki uudelleen saman. En ollut lainkaan kiihottunut, mutta Mattia tuo ei haitannut. Hän lopettu sormettamisen ja nousi ylös. Matti seisoi edessä ja laski verkkarinsa alas. Edessäni heilui paksu kulli. Matti käski ottamaan sen suuhun, että saa aamuisen suihinoton.

menin polvilleni maahan ja avasin suuni. Tämä riitti Matille. Hän otti päästäni kiinni ja tunki kullinsa suuhuni alkaen samantien naimaan suutani. Tuntui että tukehdun. Aikansa naituaan suutani Matti käsi minut ikkunan eteen. Ikkunalauta oli leveä. Matti painoi minut kyynärpäiden varaan ikkunalaudalle ja nosti hamettani hieman ylös. Katsoin taakse ja näin Matin rasvaavan kulliaan. Pyysin Mattia laittamaan kumin, ettei olisi mitään riskiä saada tauteja. Matti nauroi ja sanoi, että älä sinä niistä huolehdi. Samalla tunsin paineen pilluni huulilla kun Matti työnsi kullinsa sisääni. Matti alkoi röyhekästi naimaan minua. Alkuun se sattui, mutta aloin kostua ja kipu helpottui, naiminen alkoi jopa tuntua hyvältä. Tunsin kuinka ihrakasa oli osin selkäni päällä ja kuinka kivekset osuivat minuun. Matti sanoi, että tästä lähin olen tamma, jota pitää astua niin kuin tammoja astutaan. Panoa ei kestänyt kauaa, tunsin lämpimän nesteen sisälläni. Ehdin ajatella, että pääsen lähtemään kotiin. Matilla oli kuitenkin toiset ajatukset mielessään..

Matti repi hameeni ja paitani pois päältäni. Vei minut sänkyynsä vatsalleen. Käski olla paikallaan. Matti kävi hakemassa narun jolla sitoi käteni sängyn päätyyn. Minua pelotti. Matti napsi kännykällään kuvia, kuulemma varmistaakseen etten kerro kenellekkään. Läski tuli istumaan pääni viereen kertoen, että hakee dildon kaapistaan ja nai sillä persettäni ennen kuin nai omallaan sitä. Matti sanoi naivansa kaikkia tammoja paljaalla munalla että spermat menee sinne minne ne kuuluukin.

Tärisin pelosta ja pyysin Mattia päästämään minut irti. Lupasin ottaa suihin ilman kumia. Tähän Matti nauroi, että tietysti puhdistat kullini...

Matti haki dildon jonka rasvasi. Tuon jälkeen Matti laittoi tyynyn alleni ja sanoi että ole paikallasi! Tunsin painetta pepussani kun dildo upposi sisääni. Matti nauroi ja sanoi että vittu sulla on pikkunen perse. Matti tunki dildon loppuun asti sisääni ja piti kädellään sitä paikallaan. Samalla hän tuli eteeni tunkien kullinsa suuhuni. Tunsin kuinka kulli kasvoi. Aikansa naituaan suutani Matti siirtyin taakseni riuhtaisten dildon pois. Peppuni oli aivan jäätävän kipeä. Matti rupesi heti survomaan isoa kulliaan peppuuni. Kuulin takaani ähinää samalla kuin purin hampaani yhteen. Tuo likainen kulli pääsi sisääni. Matti piti lanteistani kiinni samalla kuin alkoin naimaan peppuani. Takaani kuului huohotusta. Matti läiski peppuani kädellään sanoen minua myytäväksi tammaksi. Matti sanoi että minusta saa kivat rahat kun myy naitavaksi naapurin juopoille. Perseeni oli tulessa. Aika tuntui menevän hitaasti ollessani sängyllä naitavana. Matti mylvi takaani samalla kuin päästi spermansa peppuuni. Läskikasa kaatui päälleni ja tunsin tukehtuvani.

Matti otti muutaman kuvan minusta ja näytti niitä. Olin kääntänyt juuri pääni, joten minut pystyi tunnistamaan kuvasta.. Kuvassa perseestäni valui spermanoro. Matti nauroi ja sanoi nyt polttavansa tupakan ja sitten lepäävänsä hetken. Matti jätti minut makuuhuoneeseen ja meni itse olohuoneeseen sohvalle.

Matti röhnötti sohvalla ja huuteli minulle, että valmistaudu naimaan pikkupossu. Olin niin häpeissäni ja takapuoltani kuumotti ja sattui. Matti sanoi olohuoneesta, että laittoi kuvani muutamalle kaverilleenkin. Itkin ja pyysin että hävittäisi kuvat. Matti tuli luokseni ja sanoi, että kukaan jos tulen hänen luokseen uudelleen, niin hän ei kerro kavereilleen kuka kuvassa on, eikä anna minun puhelinnumeroani heille. Lupasin. Matti irroitti minut. Olin nousemassa sängyltä kun Matti tuuppasi minut selälleni sänkyyn. Matti piti kättään rintakehälläni etten päässyt nousemaan. Matin kulli oli löysä ja vaikka kuinka sitä yritti runkata, niin löysänä se pysyi. Näin että Matin teki mieli vielä naida, muttei pystynyt enää.

Matti irroittu minusta ja lähti makkarista. Nousin ylös ja hain vaatteeni olohuoneesta. Olin lähdössä kun Matti otti olkapäästäni kiinni kasvoillaan virne. "et sinä vielä mihinkään lähde". Matti talutti minut olkapäästä sohvalle, jonka kaidetta vasten kaatoi minut. Taas hamettani nostettiin. Tunsin rasvaiset sormet pillullani. Matti käytti useampaa sormea minuun. Tuntui että halkean. Matti sanoi laittavansa koko kätensä sisääni. Luoja että se sattui, mutta Matti ei saanut kuin muutaman sormen sisääni. Selvästi pettyneenä Matti päästi irti.

Pääsin vihdoin ovelle. Matti sanoi että lähde menemään, mutta kun laitan viestiä tulet paikalle. Ja niin tulin monta kertaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute