Herkku-puhelin
Alistettu ja rakastettu
Janina

Ajatuskin sinusta saa pienen pilluni sykähtämään. Jokaisen panomme jälkeen haluan sinua aina vaan enemmän ja enemmän. Tuntuu kuin olisit tekemässä minusta omaa pientä nymfomaaniasi.

Havahdun haaveistani ovikellon pirahdukseen ja pudotan tiskiharjan ja murokulhon takaisin tiskialtaaseen. Yöpuku päällä hipsin ulko-ovelle, jonka takana aukeava näkymä saa jälleen kerran sydämeni pakahtumaan ja nauravan hymyn leviämään kasvoilleni. Ruskeat kiharat puskevat välksin ulos päähän painetun pipon alta ja ruskeat, jumalaiset silmäsi katsovat minua tapansa mukaan ihailevasti ja rakastavasti. Hymyillen otat kasvoni käsiesi väliin ja annat minulle kevyen, viivyttelevän suukon huulille jonka jälkeen virnistät ja painat nuo taivaalliset muhkeat huulesi solisluulleni samalla riisuen takkia pois päältäsi. Tunnen kuinka kielesi käy huuliesi välissä kutittamassa ihoani. Märät huulet kapuavat ylöspäin kohti korvanlehteäni pienin liikkein. Saapuessasi korvani juurelle hivutat ison kämmenesi selkääni pitkin ylös, ujutat sen pitkiin vaaleisiin hiuksiini, puristat kätesi nyrkkiin ja taivutat päätäni hellästi mutta määrätietoisesti taaksepäin. Imaiset korvanlehteni huuliesi väliin.

”Kaunis, seksikäs.. tuhma pikku lutkani..”

Kuiskaat korvaani matalalla äänellä ja tiukennat otetta hiuksistani. Pilluni on niin märkä, että jo ajatus karheista sormistasi klitoriksellani saa minut sekoamaan. Toinen kätesi hiuksissani ja toinen tiukasti lantiollani pitää minua sinun ja seinän välissä kuitenkin aloillaan. Tiedät tasan tarkkaa, miten saat minut sekoamaan. Lopetat kaulani ja korvanlehteni kiduttamisen.

”Sulla ei oo aavistustakaan kuinka paljon mä oon kaivannut sua. Tänään mä panen sua niin helvetisti..”

Supatat vielä korvaani samalla vapauttaen hiukseni nyrkistäsi. Poimit käsivarteni selkäni taakse puristaen ne kiinni isoon nyrkkiisi. Toisella kädellä silität hiuksiani samalla katsoen minua silmiin sinun totisilla silmilläsi. Suutelet minua jälleen hellästi noilla jumalaisilla huulilla ja lähdet työntämään minua hiljaa kohti keittiötä. Olen saapumisestasi saakka ollut täysin lamaantuneena kiihotuksesta, enkä kykene saamaan yhtään sanaa ulos suustani. Jokainen liikkeesi saa minut vingahtamaan ja hengitykseni kiihtymään.

Painat minut rajusti keittiön pöydälle vatsalleni ja mietin vain mielessäni, että en pysty enää käsittelemään tätä tilaa, jossa kroppani ja mieleni ovat. En voi käsittää, että elämässäni on tälläinen mies.

Sidot käteni selkäni taakse keittiöpyyhkeellä ja vetäydyt hetkeksi taaksepäin. Kuulen kuinka housusi putoavat lattialle. Tunnen itseni tuhmaksi ja seksikkääksi. Makaan keittiön pöydällä peppu pystyssä, yöpaita nostettuna pepun yli vyötärölle ja rintani painuneena pöydän kylmää pintaa vasten. Tunnen kuinka iso vartalosi kumartuu ylleni. Käännät päätäni, leikittelet huulillasi kaulaani pitkin.

”En varmaan kykene ikinä pukemaan tarpeeks hyvin sanoihin sitä, kuinka seksikäs ja kaunis sä olet. Mun oma tuhma pikku lumppu.”

Kuiskuttelet ja minä tärisen himosta allasi.

Nouset ylös. Painat minua alaselästä pöytää kohti niin, että pyöreä peppuni nousee entisestään pystyyn. Toisella kädellä silittelet hellästi pakaraani. Inisen ja ynisen..

”Ihana pyöree pikku peppu.”

Muriset ja lyöt minua yllättäen avokämmenellä pakaran alaosaan niin kovaa, että meinaan yllätyksestä kierähtää ympäri. Vaativa kätesi alaselälläni painaa lujemmin ja pysyn paikallani. Hengitykseni on jo niin tiheää, että en kykene enää hallitsemaan sitä. Kuulen takaa tyytyväistä murinaasi. Olen sinun ja annan sinun tehdä itselläni mitä ikinä haluat.

Levität jalkojani enemmän auki edelleen painaen minua pöytää vasten alaselästäni. Ranteeni ovat tiukasti sidottuina selkäni taakse ja oloni on irstas. Alat sivellä sormellasi ihoa anukseni ympärillä ja parkaisen nautinnosta ja suustani alkaa kuulumaan tasainen kärsivän kuuloinen yninä ja vikinä.

”Mmm.. hyvä tyttö.”

Mutiset takanani samalla kun ihana sormesi alkaa pikkuhiljaa hivuttautua välilihalleni ja siitä aina alaspäin. Sormesi saavuttaa märän pienen pilluni ja hymähdät tyytyväisenä. Matka jatkuu eteenpäin kunnes vihdoin kosketat klitoristani. Ääntelystäni ei varmaan saa enää selvää, itkenkö vai inisenkö nautinnosta. Tärisen kauttaalttani sinun aloittaessasi jumalaisen hitaan ja hellän hyväilyn klitorikseni ympärillä, samalla kun toisella kädellä painat minua pysymään paikallani pöytää vasten. Olen nirvanassa. Hitain, määrätietoisin pyörivin liikkein hierot märkää jalkoväliäni. Pillustani kantautuva litinä kiihottaa sinua ja minua entisestään. Joudut nojaamaan selkääni vasten kovalla voimalla, jotta saat minut pidettyä aloillani. Tahti ei kiihdy, se on tasainen ja hidat. Määrätietoinen. Tiedät että tämä hellyyden ja määrätietoisuuden ristiriita saa minut sekaisin.

”Hyvä tyttö.. ” Kuiskit.
”Mä haluan nähdä ja kuulla kuinka sä tuut.. Sen jälkeen mä panen sua.”

Isot karheat kätesi jatkaa hellää hyväilyäni. Kuulen kuinka pilluni litisee ja tunnen kuinka kielesi laskeutuu kutittelemaan anustani.

"Ei sitä kulta.. ei sinne.." Ynisen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute