Herkku-puhelin
Löysin taas nautinnon
Kati

Jäin leskeksi 42-vuotiaana. Miehen kuolema auto-onnettomuudessa tuli melkoisena shokkina, josta toipuminen kesti vuosia. Yhtäkkiä olin 15-vuotiaan pojan yksinhuoltaja, ja ihan jo arkielämästä selviäminen vei kaikki voimani. Kesti vuosia, ennen kuin aloin katsoakaan miehiin päin.

Aika kuitenkin parantaa haavat, ja vähitellen aloin tuntea itseni yksinäiseksi. Poika valmistui ylioppilaaksi, lähti opiskelemaan ja muutti pois kotoa. Asuin yksin, edes poika ei enää ollut seuranani. Kaipasin miestä rinnalleni, kaipasin toisen ihmisen kosketusta, hellyyttä ja seksiä. En vain vieläkään tuntenut olevani valmis uuteen parisuhteeseen, laittamaan itseäni likoon, tekemään kompromisseja, joita uusi suhde vaatisi. Pelkäsin, että minut torjuttaisiin. Pelkäsin, että jäisin taas yksin.

Oli kuudes kesä miehen kuoleman jälkeen, ja olin koko sen ajan ollut ilman miestä, ilman ensimmäistäkään seksikokemusta toisen ihmisen kanssa. Minulla oli kesäloma, ja halusin viettää sen tavan mukaan mökillä, vaikka muistot kuolleesta miehestäni vieläkin tekivät välillä kipeää. Olimme olleet onnellisia siellä.

Poika oli silloin tällöin ilmaissut huolensa siitä, että olin liikaa yksin. Hän kehotti minua olemaan enemmän ystävieni kanssa, hankkimaan uusia ystäviä. Kautta rantain hän vihjaisi, ettei pahastuisi, vaikka löytäisin uuden miesystävänkin. Minä yritin selittää, että viihdyin omissa oloissani mökillä, mutta pojan oli sitä vaikea käsittää. Ehkä osittain sen vuoksi hän lupautui tulemaan viikoksi mökille kanssani, mikä tietenkin ilahdutti minua. Lupasin auliisti, että hän sai ottaa pari urheilukaveriaan mukaan.

Sitä lupausta ehdin viikon aikana katua useamman kerran. Ei sen takia, että pojissa olisi ollut jotain vikaa. Kumpikin oli oikein mukavan oloisia poikia. Vähän liiankin mukavia, ja vielä niin kovin hauskannäköisiä. Yhtäkkiä huomasin katsovani itseäni 25 vuotta nuorempia poikia vähän turhankin pitkään.

Oli kuin vuosia piilossa ollut seksuaalisuuteni olisi yhtäkkiä puhjennut uuteen kukoistukseen. Makasin valveilla sängyssäni ja muistelin poikani kavereita, ja tunsin himoni kasvavan. Varsinkin toinen pojista, 22-vuotias pellavapäinen Ville, oli mielestäni todella söpö. Eikä vain söpö, vaan suorastaan seksikäs. Hänellä oli kauniit, nuoret, mutta kuitenkin miehekkäät kasvonpiirteet, ja todella täydellinen urheilijanvartalo, jota salaa vilkuilin, kun poika liikkui hellepäivinä pelkissä uimahousuissa. Yöllä sängyssä kuvittelin, millaista olisi räplätä niitä uimahousuja, antaa käden liukua pitkin niiden kangasta, tunnustella sitä, mitä sisältä löytyisi.

Se oli melkein painajaismaista. Himoitsin poikani kaveria, ja häpesin himoani. Entä jos poikani huomaisi katseeni, tajuaisi ajatukseni! Yritin hillitä itseäni, olla luomatta Villeen katseita, olla sukupuoleton ja neutraali olento poikien seurassa. Onnistuin sen verran, että oma poika ei tainnut aavistaakaan millaisia ajatuksia päässäni liikkui. Mutta komea Ville oli huomannut katseeni. Loppuviikosta tajusin, että poika puolestaan tuijotti minua ja hakeutui hanakasti seuraani, kun puuhailin jotain yksikseni.

En kuitenkaan näyttänyt pojalle vihreää valoa, vaan esiinnyin suorastaan torjuvana, kun koetin pitää kanssakäymisemme asiallisena. Eikä Villekään uskaltanut mennä rajan yli, tyytyi vain juttelemaan kanssani ja katsoa napittamaan minua kauniilla silmillään. Ja joskus kun pojan kasvoille ilmestyi iloinen hymy, jouduin todella käskyttämään itseäni, etten olisi sortunut vastaamaan hymyyn. Muutaman kerran oli aivan hilkulla, etten olisi rynnännyt pojan luo, painautunut tätä vasten ja painanut huuleni tämän nuorille huulille.

Sitten poikien viikko mökillä oli ohi, ja tunsin yhtä aikaa valtavaa helpotusta siitä, että kiusaus olisi kohta ohi; ja valtavaa pettymystä siitä, että Ville lähtisi, enkä ehkä näkisi häntä enää koskaan. Pojat olivat jo pakkaamassa tavaroita autoon, kun Ville yhtäkkiä ilmestyi yksin sisälle, missä minä olin tarkastamassa, etteivät pojat olisi unohtaneet mitään tärkeää.

Ville vaikutti hermostuneelta ja vilkuili taakseen. Pelkäsi, että toiset pojat tulisivat sisälle.

- Olisi ollut mukava jäädä pitemmäksi aikaa, Ville aloitti asiallisesti, mutta pojan kiinteä katse kertoi minulle, että sanoissa oli enemmän merkitystä kuin mitä päältä päin näytti. Sitten Ville tuntui keräävän rohkeutta, kaivoi taskustaan jotain paperilappua, ja ojensi sen minulle.

- Siinä on minun puhelinnumero, poika sanoi ja vilkaisi vielä taakseen, etteivät toiset yllättäneet meitä. – Soita, niin minä tulen käymään. Eihän tänne ole kuin tunnin ajomatka kaupungista. Eikä kenenkään tarvitse tietää …

Sitten Ville kumartui lähemmäs ja muiskautti pusun poskelleni. Siinä ei ollut mitään varsinaisesti eroottista, sen pusun olisi poikanikin voinut nähdä, eikä olisi kummastellut sitä yhtään. Näennäisesti Ville vain halusi kiittää mökin emäntää ja samalla hyvästellä hänet. Mutta minun poskellani nuoren miehen pusu poltteli vielä monta tuntia myöhemmin. Ja vielä enemmän poltteli sormiani paperilappu, johon Ville oli kirjoittanut puhelinnumeronsa.

Sinä yönä en ollut saada unta. Piehtaroin hikisenä ja himokkaana sängyssä, taistelin häpeän ja halun välillä. Ja aamulla laitoin tekstiviestin Villen antamaan numeroon. Siinä luki: Milloin voit tulla? Melkein heti sain vastauksen: Tänään ei käy, mutta huomenna voin tulla ja jäädä yöksi. Jos tahdot. Minä vastasin: Tahdon.

Kun Ville seuraavana päivänä hyppäsi mökin pihalla moottoripyöränsä päältä ja lähti tulemaan minua kohti, meidän ei tarvinnut sanoa mitään. Yhtäkkiä olimme vain toistemme sylissä, ja Villen kuumat, innokkaat huulet hakivat huuliani. Minä painauduin nuorta miestä vasten, ja aivan liian monen yksinäisen vuoden jälkeen tunsin taas miehen vartalon omaani vasten, miehen hyväilyt, miehen himon. Unohdin kaiken muun, surun, kipeät muistot, häpeän ja sen, että Ville oli poikani kaveri.

Nuori mies painoi minut mökin kuistin seinää vasten ja tunsin hänen hengityksensä kaulallani, hänen kätensä rinnoillani ja hänen lanteittensa painautuvan lanteitani vasten. Minä puristelin pojan pakaroita, ja tavoittelin kädelläni farkkujen haaroja, joissa tunsin muhkeaksi paisuneen kalun ääriviivat.

- Sinä olet niin kaunis, Ville huohotti korvaani. – Minä olen aina haaveillut kysemmistä naisista.

- Mennään sisälle, minä huohotin. Suunnistimme makuuhuoneeseen, heittäydyimme sängylle, ja aloimme riipimään vaatteita toistemme päältä. Ville riisui minulta puseron ja rintaliivit ja hänen kuumat kätensä leipoivat nautinnollisesti rintojani. Minä väkersin pojan farkkujen vyön ja vetoketjun kimpussa, kunnes pääsin kiskomaan housuja alemmas, ja paljastamaan nuoren miehen jäykkänä seisovan kangen. Yhtään sen enempää en kestänyt.

Kuuden vuoden selibaatin epätoivolla aloin rukoilla, että Ville panisi minua. Taisinpa suorastaan huutaa haluani. – Pane mua, pane mua poika!

Olin kontillani sängyssä tarjosin itseäni estottomasti takaapäin. Eikä Villeä olisi tarvinnut käskeä. Poika alkoi työntyä sisälleni, ja jo se oli antaa minulle orgasmin. Taisin huutaa ja ulista, mutta samalla lailla en ollut nauttinut vuosikausiin. Edes mieheni kanssa en enää viimeisinä vuosina ollut antautunut yhtä ehdottomasti halujeni vietäväksi. Oli kuin olisin palannut takaisin nuoruuteni päiviin.

Ville tarttui minua lanteilta, ja kohta nuori mies pani minua kuin räsynukkea. Nuori mies rynkytti sisälläni ja kuulin hänenkin vaikeroivan mielihyvästä. Orgasmin ilotulitus vei minut lopullisesti irti tästä maailmasta, oli vain nautinto, jonka komea Ville minulle antoi. Se purkautui rajuna kuin ukkoskuuro.

- Sinäkö voit jäädä koko yöksi? kysyin nuorelta rakastajaltani, kun makasimme hikisinä ja voipuneina nainnin jälkeen. Ville nyökytti päätään. Ja yhtäkkiä valtava hellyyden tarve valtasi minut. Aloin hyväillä poikaa, hivellä tämän kaunista vartaloa joka puolelta. Painoin pojan alleni ja suutelin tätä. Minusta tuntui, kuin olisin halunnut saada korvauksen jokaisesta puuttuvasta suudelmasta, jotka minulta oli jäänyt kokematta kuuden vuoden leskeyden ajalta.

- Anna minä nautin sinusta koko yön, kähisin pojalle. – Minä olen ollut niin yksin niin pitkään.

En tiedä tuntuiko minusta vain siltä, vai säikähtikö poika vähän kiihkeyttäni. Hän ei kuitenkaan estellyt tai kieltänyt minua, kun aloin tutkia jokaista neliösenttiä hänen täydellisestä vartalostaan. Päinvastoin, kohta Villellä seisoi taas.

Vedin pojan päälleni ja levitin hänelle reiteni. – Tee se tällä kertaa hellästi ja jatka pitkään, opastin poikaa. – Minä yritän, hän vastasi kauniisti hymyillen.

Se oli melkein vielä parempaa kuin ensimmäisen kerran kiihkeys. Poika vei minua melallaan hitaasti pitkin nautinnon jokea, ja minä keinuin aalloilla tahdottomana nauttien, kunnes virta muuttui voimakkaammaksi ja kosken kuohut alkoivat tärisyttää kanoottia. Lopulta huohotimme ja voihkimme nautinnosta molemmat, ja Ville piti lupauksensa ja jaksoi ohjata matkaamme kauan, antaen minulle aivan uskomattoman pitkään jatkuneen orgasmin räiskeen.

Viimein Villeltäkin tuli, ja nukahdimme tuokioksi sylikkäin, toisiimme kietoutuneina. Kun heräsin, painauduin alastonta nuorta miestä vasten ja puristin niin lujaa kuin jaksoin.

Pelkäsin, että Ville katoaisi elämästäni yhtä nopeasti kuin oli siihen tullutkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute