Herkku-puhelin
Jatkot
Jonne

Ouh jees... Kuselle oli päästävä. Olin lipitellyt koko illan ilmaista bisseä firman piikkiin talon pikkujouluissa; viimeiset tunnit olimme istuskelleet samassa pöydässä pomoni Minnan sekä työkaverini Ritvan kanssa. Seura oli kieltämättä hieman outoa itselleni mutta niin vain juttu oli luistanut. Kello oli pian kaksi yöllä ja jatkot olivat siirtyneet Minnan huoneeseen juhlapaikan hotellin ylempiin kerroksiin. Minna oli lähtenyt tupakalle ja Ritva istuskeli olohuoneessa; molemmat naiset olivat kohtuullisen päissään joten pieni pikkutuhma vihjailu oli jatkunut yökerhosta saapumisesta saakka. Lorottelin helpottuneena ja olin lähes valmis kun Ritva astui yllättäen kylpyhuoneeseen.

"Oho, mulla jäi ovi auki, ootas hetki", virkoin nolona vaihtaen samalla asentoa siveellisemmäksi. Se oli turhaa, sillä Ritva näki estotta kaluni peilin kautta.
"No, no, äläs nyt turhaan ujostele, oon mä ennenkin kikkeleitä nähnyt", Ritva hihitteli ja astui viereeni. "Komee tatti sulla", Ritu heitti ja jatkoi hymyillen: "Saako ravistaa?" En ehtinyt sanoa mitään kun Ritva oli jo ottanut kiinni kullistani napakalla otteella. "Mit... mitä sä nyt...", änkytin. "Hyss, annas kun mä kokeilen vähän", Ritva sanoi nauraen ja teki kevyen runkkausliikkeen paljastaen terskani. Kullini reagoi välittömästi Ritvan otteeseen ja tunsin kuinka paine alkoi kasvamaan. "Saanko mä ottaa sulta suihin? Silleen nopeesti ennenkuin Minna tulee", humalainen Ritva pamautti.
"En mä oikein tiedä...", vastasin vaikka tiesin kyllä oikein hyvin vastaukseni. Samassa Ritva kyykistyi eteeni, nuolaisi kusista terskaa ja imaisi kaluni ahnaasti suuhunsa. Tunsin kuinka kyrpäni kasvoi täyteen mittaansa Ritvan kiihkeässä käsittelyssä. Ritu imi kokemuksen tuomalla varmuudella; voin vain kuvitella kuinka paikalliset karvarinnat olivat saaneet ja antaneet kyytiä Ritulle tämän lukuisilla Turkin reissuilla. Olin jopa kuullut huhuja kuinka kaksi allaspoikaa olivat nussineet Ritvaa läpi yön Alanyalaisessa hotellihuoneessa.

"Nopeesti nyt ennenkuin Minna tulee", voihkaisin. Siinä samassa tajusin, että huoneiston ovi kolahti... Ritva ei kiinnittänyt tähän mitään huomiota joten vedin kaluni nopeasti ulos tämän suusta. Ja samalla hetkellä Minna astui kylppäriin: Ritva kyykki polvillaan seisovan kullini edessä eikä tilanteessa ollut mitään epäselvää. Tunsin kuinka puna nousi kasvoilleni, samoin tunsin harmistusta siitä että Ritva ei ehtinyt saattaa loppuun aloittamaansa...

"Mitäs täällä oikein... Oishan mun pitänyt arvata että Ritva innostuu heti kun mä oon pois", Minna sanoi hymyillen. Yllätyksekseni tilanne lähti heti toisille raiteille: Minna astuikin viereeni ja otti kiinni puolikovaksi valahtaneesta kullistani. "Mmm, mäkin haluun...", Minna sanoi hymyillen ja veti esinahan taakse jämäkästi mutta hellästi. Näin kuinka naiset loivat toisiinsa merkitseviä katseita. Mittailin naisia katseellani ja huomasin, että Ritvalla oli ns. Pitkät päällä: nännit nöpöttivät vaalean topin lävitse kuin viinirypäleet. Ajatus Ritvan roikkuvista maturetisseistä sai väristyksen kulkemaan lävitseni; Minnan rinnoista puhumattakaan. Molemmilla oli varsin uhkea rintavarustus sekä herkullisen leveät takapuolet. Suoraan sanottuna, olin koko illan katsellut himoiten molempia mutta tätä tilannetta en olisi uskaltanut toivoa villeimmissä haaveissanikaan.

"Mulla on vähän lämmin; pakko keventää hieman", Minna virkkoi ja riisui villatakkinsa paljastaen tiukan topin jonka alla kumpuilivat suuret tissit. Seuraavaksi lähti toppi jonka alta paljastuivat upeat, liivien peittämät rinnat. Ritva teki samoin ja pian molemmat olivat pelkissä alusvaatteissaan: Minnan pikkuhousut olivat mallia string kun taas Ritva oli pukeutunut perinteisiin mutta läpikuultaviin pikkareihin: tumma karvoitus näkyi viettelevästi vaaleiden mammamallin pöksyjen alta. "Noh, kaikki pois vain", Ritva komensi riisuen samalla pikkarit sekä rintsikat paljastaen alastoman, rehevän vartalonsa. Tuijotin Ritvan rehevää alapään karvoitusta sekä roikkuvia rintoja naama punoittaen. Ne olivat kuin suuret ja pulleat patakintaat: nännit olivat peukalonpään kokoiset ja nännipiha halkaisija ainakin 7cm, sellaiset irstaat ja seksikkäät keski-ikäisen naiset tissit. Myös Minna oli pian ilkosillaan: tumma, Ritvan vastaavaa huomattavan siistimmin trimmattu häpykarvoitus paljastui pikkareiden alta; rinnat olivat isot ja roikkuvat mutta Ritvan tissejä selvästi kiinteämmät. Suuret nännipihat terhakoine nänneineen kruunasivat klassisen Voluptous -tyypin milfin. Olin jo vuosia miettinyt minkälaiset herkkumelonit Minnan paidan alta löytyisivät.

Olin niin pökerryksissä, että en ollut tehnyt elettäkään riisumisen eteen. "Jonne myös", humalainen Minna komensi hymyillen. Tein työtä käskettyä ja pian seisoimme kaikki alastomina kylpyhuoneessa. Samassa Minna kyykistyi eteeni ja suuteli terskaani. Ritva taas suuteli minua kiihkeästi jolloin tartuin kiinni Ritvan rehevästä perseestä levittäen pakaroita livautteen sormenpääni hyvin lähelle Ritvan peppuareikää. Nuolimme toisiamme kiihkeästi Minnan imiessä samalla kyrpääni. Uskaltauduin laittamaan käteni Ritvan tuuheaan pöheikköön ja tunsin suuret, liukkaat ja lämpimät häpyhuulet. Laitoin sormein Ritvan vaginaan: se oli iso! Pian olin ujuttanut neljä sormeä Ritvan sisään ja tunsin happaman pillun tuoksun nenässäni. Ritva kyykistyi eteeni suudellen samalla rintaani, laskeutui kullini tasolle, suuteli Minnaa kiihkeästi ja otti vuorostaan kaluni suuhunsa. Minna siirtyi kivesteni kimppuun Ritvan imiessä tattiani. Näky oli jotain uskomatonta... Istuin wc-pöntölle ja otin molempien rinnoista kiinni hyväillen samalla rouvien nännejä. Minna katsoi ylös ja hymyili laittaen kätensä samalla Ritvan pyhimpään...

Hetken taivaallisen suuseksin jälkeen naiset nousivat ylös. "Sun vuoro", Ritva komensi, istui lavuaaripöydälle hajareisin ja paljasti suuren, karvojen ympäröimän vittunsa: limasta kiiltelevät häpyhuulet pilkottivat tuuhean karvoituksen seasta paljastaen kunnon keski-ikäisen naisen pillun! "Nuole mua", Ritva sanoi äänessään tuttua Ritvan määräilyä. Nousi seisomaan ja suutelin Ritvan nännejä siirtyen pikkuhiljaa alemmas kohti kosteutta uhkuvaa pillu: Rinnat, napa, karvat... Suutelin kevyesti näykkien Ritvan nivusia tuntien samalla voimakaan pilluhien tuoksun: pian löysin Ritvan klitoriksen ja aloin hillittömän nuolennan sekä sormipillun. Sillä välin Minna oli istuutunut hajareisin wc-istuimelle tarkkailemaan tilannetta sekä lämmittelemään itseään. Yhtäkkiä Ritva otti päästäni kiinni ja painoi kasvoni voimalla märkään pilluunsa. "Nuole sitä, nuole!", Ritu komensi. Samalla Minna nousi ylös ja istui Ritvan viereen. Naiset suutelivat toisiaan kiimassa ja pian Ritvan sormet löysivät Minnan alapään. Kylpyhuone täyttyi rouvien voihkinnasta sekä kiimaisen vitun hajusta. Aikani Ritvaa nuoltuani tunsin, kuinka pillu alkoi supistella voimakkaasti: olin löytänyt Ritun g-pisteen. Ritvan voihkinta kiihtyi: orgasmi oli lähellä. Työnsin kaikki viisi sormea Ritvan sisään ja boom: Ritva laukesi ynisten ja voihkien: tunsin kuinka Ritvan pillu supisteli käteni ympärillä.

Nousin ylös, sillä halusin nähdä miltä nuo kaksi kiimaista puumaa näyttäisivät alastomina, pillut paljaana ja tuhannen kiimassa. Ritva oli rehevämpi, lantio oli leveämpi ja rinnat roikkuvammat; nännit olivat puolikkaan viinirypäleen kokoiset ja niitä ymmpyröi tummat nännipihat. Minna taas oli hieman hoikempi mutta kuitenkin mallia voluptous. Minnan rinnat olivat täydelliset... Samassa Minna komensi: "Mua, mun vuoro!" Siirryin Ritvan jo lämmittämän vitun eteen ja nuolaisin Minnan pullottavaa klittaa. "Oooh...", Minna voihkaisi. Jatkoin pitkin, hitain vedoin, välillä imaisten klitoriksen suuhuni. Yhtäkkiä tajusin, että Ritva oli kontillaan edessäni ja nuoli mulkkuani. Tuntui aivan vitun hyvältä... Minnan pillu oli huomattavasti paremmin trimmailtu vaikkin karvoitus oli enemmän 80- kuin 2000-lukua. Myös itse vagina oli huomattavasti Ritvan löysähköä mammapillua tiukempi. Pian tunsin kuinka Minnan pillu alkoi kouristella ja samassa pomoni laukesi voihkien. Samalla tunsin tutun kihelmöinnin kalussani ja tajusin, että olin juuri laukeamassa Ritvan suuhun. Annoin palaa ja ammuin lastini Ritvan ahnaaseen kitaan. Yllätyksekseni Ritva jatkoi imemistä ja nieli kaiken spermani. Olin taivaassa. Nousimme ylös ja hymyilimme toisillemme. Tajusin, että molemmat näyttivät todella seksikkäiltä siinä seisoessaan. "Sori vaan, en pystynyt pidättämään", kakaisin ja jatkoin: "Olisin kyllä halunnut... no kyllä te tiedätte...". "Ei se mitään", Minna tokaisi hymyillen. "Onhan meillä vielä aikaa", Ritva jatkoi naurahtaen. "Käydään pesulla ja katellaan sit...".

Kävimme kaikki vuorollamme suihkussa, minä viimeisenä. Astuin suihkun jälkeen huoneeseen jossa Minna ja Ritva jo odottelivat - alasti. Minna istui tuolilla ja Ritva makoili sängyllä. "Meillä jäi jotain kesken", Minna sanoi ja tunsin kuinka kullini heräsi eloon. Minna siirtyi sängylle Ritvan viereen molempien ottaessa alapäät paljastavan hajareisiasennon. "Me arvottiin ja mä oon eka", Minna kihersi. "Eli vaatteet pois", Ritva jatkoi. Riisuuduin ja paljastin juhlakunnossa seisovan kullini. Astuin Minnan eteen, nousin sängylle ja asetin terskani Minnan vitulle. Katsoin Minnaa silmiin ja hymyilimme. Painauduin hiljaa Minnan sisään. Ritva otti pakaroistani kiinni ja antoi vauhtia. Nain hitain vedoin. "Älä tuu heti, et riittää molemmille", Minna sanoi ja sulki silmänsä. Täytyy sanoa, että Minnalla oli aika herkullisen tiukka pillu. Aikani jumpattuani päätin kääntää Minna polvilleen: halusin naida takapäin tuota herkullista takamusta. Minnan perse ja pillu oli kiimaisen herkullinen näky. Työnsin kullini hitaasti sisään ja aloin rytmikkään panemisen. Ritva oli siirtynyt samalla selälleen viereemme masturboimaan itseään. Näky oli todella seksikäs. Pian Minna alkoi näyttämään laukeamisen merkkejä: pian olisi aika vaihtaa. Ritva vaistosi tämän ja nousi kontilleen viereemme. "Mun vuoro, laita se kyrpä mun sisään", Ritva voihki. Minna oli siis tyydytetty ja nyt olisi Ritvan vuoro. Vaihdoin Ritvan taakse ja levitin takapuolta paljastaen pillun sekä pyllyreiän. Tinttasin kaluni Ritvan löysään pilluun ja kyllä: ero Minnan tiukahkoon rakoon oli huomattava. Ritva oli heti mukana pelissä: "Just, nussi mua, nussi kovaa!", Ritu komensi voihkien. Nain kuin viimeistä päivää. Minna suuteli vuoroin minua, vuoroin Ritvaa, välillä levittäen Ritun pakaroita. Olimme kuin suoraan kovimman luokan pornoelokuvasta. Ritvan peppureikä vilkkui kiihottavasti edessäni jolloin laitoin peukaloni sisään. Sulkijalihas antoi helposti periksi. Samassa Minna otti kiinni kaluni juuresta ja asetteli sen Ritvan anukselle. Työnsin varovasti tuntien kireän pepun puristuksen. Ritva tuntui innostuvan entisestään ja pian kullini kirnusi Ritvan tiukassa pepussa. En pystynyt enää pidättelemään: tunsin kuinka uusi lasti irtosi kasseistani ja sperma pulppusi Ritvan sisään. Huusin suoraa huutoa ja samoin teki Ritva. Lysähdyin Ritvan päälle Minnan halatessa meitä molempia. Kietouduimme toisiimme kiiman, hien sekä pillun tuoksuisessa hotellihuoneessa. Mikä yö tämä olikaan.

Heräsin aamulla kevyeen päänsärkyyn. Katselin ympärilleni: Minna makasi vieressäni mutta Ritvaa ei näkynyt missään. Viime yön tapahtumat alkoivat palata mieleeni: ei vittu, mitä helvettiä oli tullut tehtyä? Kyseessä olivat olleet oikeat orgiat: kaksi milfiä ja minä; suuseksiä, pillua ja anaalipano. Sairasta. Mutta aivan vitun nautinnollista.

"Huomenta", kuulin vierestäni. "Nukuitko hyvin?", Minna jatkoi juuri heränneellä äänellä. "Ihan jees", vastasin ujona. Tajusin, että olin edelleen alasti peiton alla. Olikohan Minnakin...? Samassa tunsin kuinka krapulapanon houkutus alkoi puskea lävitseni. Käännyin Minna kohti ja hyppäsin saman peiton alle. Tunsin alastoman Minnan vasten kehoani. Sanomatta mitään suutelin Minnaa suulle. Minna vastasi suudelmaan ja pian nuolimme toisiamme täydessä kiimassa: vitut aamupaskan hajusta, vitut hampaiden pesusta: kohta naitaisiin. Levitin Minnan haaroja, asettelin terskan jo kostuneelle vitulle ja työnnyin voimalla Minnan sisään: pillu oli litimärkä. Suutelimme kiihkeästi kunnes nousin ylös nähdäkseni koko irstaan kauneuden edessäni: Kyrpäni upposi Minnan pilluun suurten rintojen hytkyessä panemisen tahtiin. Minna voihki ja huokaili kuin viimeistä päivää kiimaisen pilluntuoksun täyttäessä huoneen. Jatkoin perinteisellä tyylillä panemista ihaillen samalla Minnan seksikästä kiemurtelua allani. Pian tunsin kuinka orgasmi alkoi ilmoitella itsestään. "Aaaah, mä tuun kohta...", huusin. "Sisään, tuu mun sisään", Minna voihki jatkaen: "Ei tarvi välittää...". Samassa tunsin kuinka valkoinen pikajuna lähti liikkeelle kohti Minnan lämmintä ja kosteaa pillua. Pumppasin viimeiset lastit Minnan pyhimpään ja tunsin kuinka Minna laukesi samalla. Lysähdin sängylle kaikkeni antaneena

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute