Herkku-puhelin
Laivareissulta se alkoi
Ihanaa

Tapahtui joskus muutamia vuosia sitten kesäisellä kellunta risteilyllä.

Olimme puhuneet vaimoni kanssa erilaisista kimppa jutuista, mutta emme koskaan kokeilleet moista. Risteilylle mentäessä olimme sopineet, että jos jotain tapahtuisi se oli olisi ok ja sallittu. Vaimolleni valittiin myös sopivaa päälle laitettavaa, joka houkuttelisi sopivia ehdokkaita lähempään tuttavuuteen.

Vietimme kahden normi illan: söimme, sitten tanssimme yökerhossa. Nautimme jonkin verran juomia. Estoja katosi ja puolen yön jälkeen päätimme siirtyä laivan discoon, mutta ensin hytin kautta vaihtaen kevyempää ylle.

Vaimoni laittoi valkoisen sangen läpi kuultavan vartalonmyötäisen mekon päällensä, joka ei ollut pituudellakaan pilattu. Alle ei siis jäänyt mitään. Hän tykkäsi ajaa myös karvansa pois täysin, joten nekin oli iltaa varten jo hoidettu. Asuun sopivat korkkarit jalkaan ja olimme jo discossa. Minua kiihoitti tilanne kovasti. Ja vaimoani vielä enempi. Tunnustelin hän jalkoväliään vaivihkaa hämärässä nurkkauksessamme, jossa siemailimme juomiamme.

Kävimme tanssimassa muutaman kerran. Ja täytyy sanoa, että vaimoani suorastaan kuolattiin katseilla.

Koska join oluttakin jouduin sitten käymään vessassa ja jättämään vaimoni odottelemaan. Vaimoa ei näkynyt kun palasin, mutta sitten huomasin hänen tanssivan parin nuoremman kollin kansa. Toinen oli sangen läheisissä tunnelmissa vaimoni kanssa. Tunnusteli pakaroita mekon läpi vapaasti ja hieman helman altakin. Vaimoni suorastaan tarjosi takapuoltaan kosketuksille. Kappele päättyi ja vaimo palasi luokseni. Sitten tuli hitaiden aika ja ajattelin, että ehkä sitä itsekin voisi vaimonsa kanssa tanssia. Tanssilattialla oli väkeä jo aikamoisesti, kun keksin hieroa vaimoni pakaroita mekon helmaa nostattavasti. Lopulta pyörittelin kämmeneitä vaimoni pakaroilla ja venyttelin niitä toisistaan pois päin mekon helmän jäädessä pakaroiden päälle. Varmasti reunamilla oli katselijoita, jotka kiinnittivät asiaan enemmän kuin huomiota. Asia kiihotti minua ja vaimoani.

Palasimme pöytäämme mekko alas laskettuna, tilasimme juomat ja päihdyimme lisää. Ympärillä pyöri muutamia kundeja myös nuo aikaisemmat vaimon tuttavuudet, mutta kukaan ei tullut tekemään tuttavuutta.

No koska kukaan ei tullut tekemään tuttavuutta kanssamme, päätimme, että otan hiukan etäisyyttä ja meni toiselle puolelle discoa nojailemaan. Sieltä oli näköyhteys vaimooni. Ja jo alkoi tapahtua. Useampi mies pörräsi aivan lähituntumalla. Vaimoni lähti tanssimaan erään uudemman tuttavuuden kanssa, mutta palasi takaisin baaritiskille, jossa hänelle tarjottiin juotavaa. Juoman tarjoaja oli sangen komea mies ja selkeästi näytti siltä, että herran kädet olivat jossain helman alareunan alla.

Vaan siinä samalla viereeni tuli kaksi oikein viehättävän seksikästä neitokaista ja kyseli kuulumisiani. Täräytin suoraan, jotta mikä oli tilanne. Ja yllättävästi molemmat innostuivat tilanteestani. Totesivat sitten, että he eivät olekaan ainoita ilman alushousuja. Toisella oli sangen sitova toppi, jossa edessä oli napit alas saakka sekä sangen lyhyt musta nahkahame. Toisella oli valkoinen mekko, joka paljasti selän lähes kokonaan. Edestä se antoi rintojen vapaasti heilua. Pituutta mekolla ei kovin ollut, mutta se oli sangen väljä.

No huomioni kiinnittyi näihin neitosiin varsin kovin ja en ehtinyt vaimoni toilauksia sitten enempi seurailemaan. Lupaiduin tilaamaan neitosille juomat ja toin ne tuplana heille. Ja sitten vielä toinenkin kertai. He avautuivat seksuaalisista suuntauksistaan ja kuuntelin korvat punaisina heitä. He asuivat yhdessä ja heillä oli suuntauksensa. Molemmat olivat bi-seksuaaleja, mutta tämä nahka hameinen enempi tykkäsi vain naisista. Nahkahameisella oli myös paheensa ja hän tykkäsi erilaisista eritteistä kovin. Ei vielä kakkaa ollut kuitenkaan nautiskellut, mutta pissa ja sperma kinnostivat ja maistui. Vaalea oli hyvin bi-seksuaali ja tykkäsi siitä, että hän kävi välillä miehissä spermaamassa itseään. Ajattelin, että onpas hurjaa menoa.. Kerroin heille, että kello on jo paljon ja pitäisi päästä vessaankin, niin he ehdottivat, että tulisin heidän hyttiinsä hetkeksi ja kävisin siellä kusella. Ajattelin, no mikä ettei... Vaimoakaan ei missään näy.

Heidän hyttiin päästyään nahkahame kuoriutui vaatteistaan alasti ja meni vessaan ja sanoi kaverilleen, että tule. Ennen sitä hän sanoi minulle, että ota kaljaa tai kaksi. Otin oluen. Ovi jäi auki ja katsoin mitä vessassa tapahtui. Tuo nahkahameinen makasi alasti lattialla pää suihkutilassa ja hänen vaaleassa mekossaan oleva kaveri nostimekkonsa ylemmäs ja istuutui ”nahkahameen” kasvoille ja siihen pissi. ”nahkahame” nuoli kaveriaan varsin voimakkaasti alapäästä joka paikasta.

Kun tilanne oli ohi vaaleahameinen tuli vessasta pois ja suuteli minua kunnon kielarilla ja sanoi, että olisi minun vuoroni. Hetken olin, että mitähän nyt tapahtuu. Housuni riisuttiin ja oli vessassa tuon nahkahame naisen päällä. Nuoletin persettäni, pallejani ja kulliani. Kusihätä oli hurja. Niin hurja, että ei oikein seksijutut ollut mielessä. ”Nahkahame” huusi altani, että jos kusettaa, niin anna tulla ja että nuole samalla häntä. Vaalemekkoinen sormeili kaveriaan ja painoi päätäni hänen haaroihin. Nuolin... Kullini oli nahkahameen suussa ja vaalea sanoi, että anna pissan tulla kaverinsa suuhun. Nuolin ja kusin vaikeasti. Kusta tuli sykäyksittäin. Nuolin edelleen ja sitten ”nahkahame” päästi kusta naamalleni, suuhuni ja nenääni. Vaalea mekkoinen suukotteli ja hyväili minua samalla sekä kiitteli. Kusihätäni helpottui, mutta ei se ohi mennyt. Pesin naamani ja pukeuduin sekä sanoin jatkavani omaan hyttiin. Vaaleamekkoinen sanoi, että hän haluaa tulla mukaan katsomaan mitä vaimolleni kuuluu. No en pitänyt asiaa ollenkaan huonona ajatuksena. Menimme hyttini luokse kuuntelimme, että sisällä oli tapahtumassa jotain. Menimme sisään ja vaimoni oli kontallaan sängyssä. Vieraina hänellä oli kaksi miestä. Kummatkin miehet olivat alasti, vain vaimollani oli tuo mekko päällä, joka hänellä oli discossakin. Miehet eivät säikähtäneet, kun minullakin oli seuralainen, vaan jatkoivat touhuaan, toisella oli kulli vaimoni suussa ja toinen tahkoi pillua.

Seuralaiseni innoistui näkemästään niin, että meni heti nuolemaan vaimoani pakaroista ja välillä mahdollsimman läheltä pillua, jossa kyrpä seikkaili. Mekko nousi heti selkään saakka ja paljasti seuralaiseni paljaan alapään, josta suuhun paneva kundi innostui.

Tuo vaalea mekkoinen seuralaiseni huomasi pöydällä liukkarin. Otti sen käteensä ja soitti sisäpuhelimella omaan hyttiinsä ja käski ”nahka”hametta tuleemaan heti nuolemaan spermaperseitä. Vaaleamekko rasvasi perseensä tarjosi sitä vaimoni suussa olleelle naitavaksi. No hän ei aikaillut. Pani parastaan kun oveen koputettiin. Käytävältä tulevalla ei nyt kyllä ollut liikaa päällä. ”Nahkahame” oli laittanut päällensä vain bikinien yläosan ja läpinäkyvän hameen. Sellaisen hiukan tumman, mutta hyvin läpinäkyvän tiukan lateksihameen. Siitä näki läpi, että alla ei ollut mitään ja että perseessä oli jotain sisällä. Vaalea mekko suuteli tervetulosuudelmat, joka ei ollut ihan vaan pusu. Sormet oli latexin alla pillussa samalla kun persepanija jatkoi. Latex hame laittoi päänsä vaalea mekon pepun päälle odottamaan, että persepanija saa spermansa laskettua suoleen. Kun tilanne oli valmis ja spermat perseeseen saatettu nappasi latexhame veltostuvan kullin suuhunsa hetkeksi kunnes siirtyi vaaleamekon persettä nuolemaan. Vaimoni katsoi ihmeissään himoiten toimitusta ja osallistui sitten myös tuon vaaleamekon perseen nuolemiseen.

Vaimoni vitussa oleva kundi irrottautui vaimostani tuumaten, että liikaa viinaa ja avasi oluen itselleen ja kaverilleen.

Naiset riisuivat minut alasti ja alkoivat nuolla minua joka paikasti. Tuo latexhame keksi laittaa liukkaria perseeseenikin, sormetti minua ja kiihotuin siitä kovin. Vaimoni huusi, että hän haluaa nähdä kuinka miestänsä pannaan perseeseen ja tuo kerran saanut kundi innostui asiasta ja alkoi panemaan. Panemista kesti, kunnes tuo ”liikaa viinaa” kundikin innostui ja siirtyi tilalle panemaan. Mulla seisoi ja perseessäni vatkassi kulli. Olin siinä kontallani kunnes tuo kundi murahtaen laukesi sisääni. Ja sitten kaikki kolme naista alkoi nuolemaan persettäni spermasta puhtaaksi.

Kundit häippäsivät hytistä, mutta naiset jäivät. He sanoivat, että nyt saat panna vaimoasi perseeseen. Se oli rasvattu valmiiksi ja mua panetti kovin, joten laukesin aikalailla nopeasti.

Ja nämä kaksi vierailevaa naista oli kuin salamana nuolemassa vaimoni persettä spermasta puhtaaksi.

Vierailevat naiset menivät sitten vessaamme ja jättivät oven auki... Nyt tuo latex hame meni makoilemaan ja vaalea mekko kyykistyi hänen päällensä. Sitä nuolemisen määrää ja sitten lopuksi laukesi ja antoi kaiken pissan tulla latexhameen päälle.

Häippäsivät ja jäimme vaimoni kanssa kahden. Keksimme kokeilla pissaleikkejä koska meitä kumpaakin kusetti kovin. Nuolimme toisiamme vessan lattialla 69:ssä ja koitimme pissiä. Pissasin ensin ja vaimoni innostui nuolemaan minua kovin. Siinä taas perseenikin sai vaimoni kieltä. Sitten vaimonikin uskaltautui ja pissi suuhuni. Yritin juoda mahdollisimman paljon. Huomasin, että vaimoni joutui pinnistelemään ja kuinka ollakaan hänen perseestään purskahti spermaa. Se oli jo maustunut jollain väkevämmällä. Nuolin intohimoisesti sitä makua.

Ja sen jälkeen olen käskenyt ja pyytänyt hänen ottamaan kullia ja spermaa hänen perseeseensä. Ravintola iltojen jälkeen olen saanut nauttia spermakaviaarista unohtamattakaan tuota kultaista nestettä, joka sitten kruunaa kaiken. Vaimoni on myös saanut nauttia perseeseeni ruiskutetuista spermoista. Sillä olen saanut ihania miesystäviä, jotka tykkäävät käydä purkautumassa vaimoni reissujen aikana suoleeni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute