Herkku-puhelin
Arkitodellisuus
AndySander

Oli ollut kuuma päivä. Taivaankappaleet sylkivät sisuksistaan kuumaa laavaa avaruuden pimeyteen. Äpäräpojat ratsastivat maanpiiriä. Olit tänään heidän kuningattarensa. Kiimasi oli kuluttavaa. Olit elänyt ilman periaatteita mutta et ilman hyveitä. Ja sun tukka oli kuin villipedon harja kun se hiestä ja spermasta kiiltäen nousi yllesi. Odotit että näkisit enemmän kuin käsitit ja sun silmät oli villit kun kyrvät jyystivät sun reikiä. Punaisen iltahämärän kutsuma tuulenpuuska riehui ikkunan takana. Männynrungot kurkottivat taivaaseen. Pilvet vaihtoivat väriään kun eilinen aamunkoitto loittoni. Kuinka kovaa todellisuus lyökään vasten kasvojasi kun joskus heräät unestasi. Puhki pantu lutka.

Kurjuus ja narttukoiranluonne, et koskaan oppinut uneksimaan. Aivosi olivat polttaneet kaiken dopamiininsa. Kroppaasi särki ja kolotti. Pelko, häpeä ja syyllisyydentunto painoivat mieltäsi ja tahrasivat nimeäsi ja mainettasi. Oli aika taas alkaa larpata salkkareita, opetella ihmisten tavoille mutta ennen sitä tarvitsit vähän jotakin jotta voisit hetken vielä kulkea kuin unessa. Minuutti ehti vaihtua viidesti mutta et hetkeäkään uskonut itseesi. Pieni kyynelkö valui pitkin poskeasi? Silloin saavuin.

Olit yhä eilisissä vaatteissa, takkisi punainen huppu kasvojesi suojaksi vedettynä, ja vaatteitesi alla eilisissä eritteissä. Se haisi hajusteidesi läpi. Se oli kiimainen, pistävä haju ja tiesit että se mielytti minua. Se sai lintusen luuppaamaan aivossani.

Mennään suoraan pesuhuoneeseen ja otetaan vaatteet pois. Pikkuhoususi ottaisin itselleni talteen. Mutta ne ovatkin unohtuneet eiliseen kutuluolaasi.

Tummat ja punertavat mustelmat värjäsivät laikkuina pakaroitasi. Kuivuneet spermanorot kulkivat pitkin reisiäsi. Lattialla kontillasi oleva kroppasi värisi väsymyksestä ja särystä. Sinun oli kai vähän kylmä. Tissiesi iho oli noussut kananlihalle. Sinulla on sellaiset naisenmuodot joille annetaan arvoa tässä maailmassa. Tukkasi oli sekava pehko. Kasvosi olivat seksikkäät vaikkakin sottaiset ja väsyneet.

Silitin ja taputtelin kylkiäsi niinkuin ratsastaja tekee rauhoitellakseen ratsuaan ennen kuin nousee satulaan. Yksi pieni pyrähdys vielä ennen pesua ja lepoa. Olen sadisti. Toin käteni poskellesi ja painoin sormeni huulillesi. Imaisit sen suuhusi kuin lapsi tikkarin. Kaluni paisui valmistautuessaan ottamaan paikkansa sormeni tilalla. Maltoin vielä.

Nousin viereltäsi ja kävin sammuttamassa valot. Hengitin hetken hajuasi pimeässä. Olin hellä sadisti. Varoen työnnyin sisääsi ja varoen aloin nussia ja kun kätesi pettivät altasi, varoen autoin sinut takaisin kontillesi. Kunnes lantiosi alkoi panoliikkeen. Kroppasi löysi viimeiset voimavaransa ja käytti ne lypsääkseen vielä yhden kalun spermat sisäänsä.

Seuraavalla viikolla näin sinut kaupungilla, ikkunan takana ravintolan pöydässä. Istuit isäsi oikealla puolella. Voit jälleen tulla luokseni, voit tulla syvimmän vakaumuksen vallassa tai voit tulla epäuskossa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute