Herkku-puhelin
Jukan synttäreillä
Tats

Vaimoni serkku ja hyvä ystävämme Jukka täytti pyöreitä vuosia ja oli kutsunut myös meidät mukaan juhliinsa. Jukka asui puolisonsa kanssa lähes toisella puolella Suomea, ja senpä takia meille oli luvattu majoitus koko pitkäksi viikonlopuksi. Tiedossa oli myös mukavat bileet, kun lähes kaikki vaimoni lapsuudenystävät olivat tulossa juhlimaan ystäväpiirin kesken ja tapaamaan toisiaan monen vuoden jälkeen.

Varsinaiset juhlat olivat vasta lauantaina, mutta meidän lisäksemme muitakin pitkämatkalaisia oli saapunut paikalle jo perjantai-iltana. Suomalaiskansalliseen tyyliin ei perjantai-ilta ehtinyt vanheta kovinkaan pitkään kun jo ensimmäiset juomat poksahtivat auki ja bileet pääsivät käyntiin. Vaimoni vanha lapsuudenystävä Kaija oli myös saapunut juhliin. Kaija asui vakituisesti ulkomailla ja edellisestä tapaamisestamme oli vierähtänyt jo pari vuotta, joten meillä oli paljon juteltavaa varsinkin hänen kanssaan.

Ilta kului kuin siivillä porukassa istuen. Juttu lensi ja viinipullot tuntuivat tyhjenevän yksi toisensa jälkeen. Tunnelma oli katossa. Illan edetessä porukka alkoi jakaantua pienempiin ryhmiin. Itse tapani mukaan jututin useampaakin henkilö, kun taas vaimoni näytti syventyneen keskusteluun Kaijan kanssa. No mikäpä siinä, lapsuuden bestikset, joilla varmasti oli paljon yhteistä, ajattelin.

Pikkuhiljaa porukka alkoi hajaantua nukkumaan ja niin myös minä ajattelin säästellä voimavaroja varsinaiseen juhlapäivään, ja siirtyä nukkumattia tervehtimään. Innokkaimmat jäivät vielä jatkamaan tarinointia ja tyhjentelemään juomapullojaan.
Muutaman tunnin torkuttuani havahduin hereille ja olohuoneen puolelta kantautuva meteli kertoi, että bileet jatkuivat. Torkahdin uudelleen metelistä huolimatta, kunnes sitten taas jossakin vaiheessa säpsähdin hereille. Ehkä syynä oli se, että meteli olohuoneessa oli hiljennyt. Vihdoinkin ne tajusivat lopettaa, ajattelin. Vaimoani ei kuitenkaan vielä näkynyt makuuhuoneessamme.

Kaikki illan aikana juomani alkoholi oli saanut aikaan hillittömän janon, joten nousin sängystä, ja ajattelin varovasti hiippailla keittiöön hakemaan vettä. Matkani kuitenkin tyssäsi alkuunsa kun näin silmäkulmastani vilauksen paljasta ihoa. En ollut uskoa silmiäni. Kaija istui olohuoneen sohvalla rintsikoissa ja farkuissa. Ja vaimoni istui puolittain hänen sylissään, ilman paitaa rinnat paljaina vain pikkuhousut yllään. He suutelivat ja vaimoni hyväili Kaijan rintoja rintsikoiden läpi. Vaimoni kädet kiertyivät Kaijan ympäri kun hän avasi Kaijan rintsikat ja kumartui sitten suutelemaan hänen nännejään. Sitten hän liukui hiljalleen alaspäin koko ajan suudellen Kaijan paljasta vatsaa. Hän avasi Kaijan farkut ja kiskoi ne pois Kaijan jalasta. Koko ajan he katsoivat toisiansa silmiin.
Minulle avautui kuin aitiopaikalta näkymä tähän kiihottavaan tapahtumaan. En uskonut sitä todeksi, mutta siinä kuitenkin silmieni edessä oli kaksi kaunista uhkeaa naista täysin keskittyneenä toisiinsa. Vaimoni riisui pikkuhousunsa ja kumartui sitten Kaijan puoleen. Kaija nosti pyllyään ja vaimoni riuhtoi kiimaisena Kaijankin pikkuhousut pois. Kaijalla oli paljaaksi ajeltu pillu. Vain pieni kiitorata oli jätetty häpykummulle.

Sitten Kaija otti ohjat. Hän työnsi vaimoni selälleen sohvalle, levitti hänen reitensä ja alkoi nuolla hänen pilluaan. Vaimoni selkä taipui kaarelle ja hänen suustaan pääsi syvä nautinnon huokaus. Vaimo hyväili Kaijan selkää ja hiuksia. Pian Kaija kääntyi vaimoni päälle 69 asentoon. Ja kohta taas hänen vierelleen. Molempien kädet liikkuivat toistensa vartaloilla, pikkuhiljaa yhä enemmän keskittyen hyväilemään toistensa jalkoväliä. Huokailut tuntuivat täyttävän koko olohuoneen ja hetken jo ihmettelin että eikö muka kukaan kuule heitä.

He saivat kuitenkin olla rauhassa omassa maailmassaan, eikä kumpikaan huomannut minun heitä katselevan. Kaluni oli jäykistynyt tästä kiihottavasta näytelmästä. Samalla kuitenkin tunnetilani oli jotenkin katkeran suloinen. Ajatus siitä, että vaimoni harrastaa silmieni edessä seksiä sai minut tuntemaan mustasukkaisuutta. Ehkä nöyryytystäkin. Ja silti tuo näky oli jotakin niin kaunista ja kiihottavaa.

Nyt molemmat naiset hieroivat toistensa pilluja. Märkä litinä ja pidätetyt huokaukset. Pitkät suudelmat. Hiestä kosteat vartalot. Vaimoni sai orgasmin ensimmäisenä. Hän vapisi orgasmin kourissa, mutta ei lopettanut Kaijan pillun hieromista. Kaija sai oman orgasminsa vain hetkeä myöhemmin. Hiljaa käännyin ja palasin takaisin makuuhuoneeseen. Olin kiihottunut. Ehkä vähän järkyttynytkin. Hetken kuluttua vaimo tuli huoneeseen täysin pukeutuneena. ”Sori en kai herättänyt sua”, hän kysyi. Vastasin että joo, herätit.

Seuraavana aamuna yritin hieman kysellä vaimoltani kuinka myöhään he olivat juhlineet ja edellisen yön tapahtumista. Ei kuulemma ollut tapahtunut mitään erityistä, vaan pikkuhiljaa muut olivat väsähtäneet ja hänkin oli sitten tullut nukkumaan. Ja että ilta oli kuulemma kulunut juuri sillä tavalla kun olisi voinut odottaakin…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute