Herkku-puhelin
Kuvauksissa
Jenna

Olin juuri täyttänyt kahdeksantoista vuotta ja päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja suostua kuvattavaksi alasti. Halukkaista kuvaajistahan ei ole pulaa. Chattailin muutaman kuvaajan kanssa ja mukavimmalta vaikutti yksi Make. Makella oli studio väliaikaisesti tyhjänä olevassa yksiössä.
Niinpä Maken kehoituksesta näteimpiin alusvaatteisiini pukeutuneena suuntasin sinne eräänä iltapäivänä.

Kuvaaja Make päästi minut sisään melkein tyhjään yksiöön, kirjoituspöytä, konttorituoli ja vanha sohva toimivat kuvausrekvisiittaja ja keittokomerossa surisi jääkaappi. Make oli hieman harmaantunut mutta sporttisen näköinen neljä-viiskymppinen mies. Hän komensi heti minut riisumaan alusvaatteisilleni ja ojenti minulle kylpytakin. Kiristävien vaatteiden jälkiä ei kuulemma haluttu kuviin.

Kuvaaja alkoi asetella valaistus välineitään ja minä istuin sohvalla aamutakki ja alusvaatteet päällä.
Make kysyi että jännittääkö minua, vastasin että vähän. Itse asiassa minua jännitti todella paljon. Olimme chatissa sopineet että ottaisimme kunnon pornokuvia, nännit kovana ja pilluni näytettäisiin osissa kuvia aivan peittelemättä ja sormin avattuna. Make sai rekvisiitan kuntoon ja haki jääkaapista pari jääpalaa joilla oli tarkoitus saada nännini kovaksi. Hän istui viereeni sohvalle ja käski minut istumaan syliinsä kasvot vastakkain. Tyynesti hän veti rintsikkani alas ja siveli vasenta nänniäni jääpalalla niin että se juuri ja juuri kosketti nänniäni ja teki saman oikealle puolelle. Tunsin kylmää vain vähän muttä nännini törröttivät. Seuraavaksi Make käytti enemmän jääpalaa molempiin nänneihin ja nosti oikeaa rintaa ja käski minua puhaltamaan sen nänniin. Tein niin ja hän puhalsi vasempaan nänniin samaan aikaan, tuntui tosi jännältä kun teimme näin varmaan neljä viisi kertaa. Katsoimme toisiamme silmiin ja minun oli melkein kun pakko hengittää samaan tahtiin kun Make. Molemman nännini olivat aivan kovat ja pillussani tuntui kova tykytys. Make otti vielä vuorotellen molemman nännini suuhunsa ja imi niitä kovaa. Sen jälkeen olin hänen mielestään valmis kuvattavaksi. Omasta mielestäni mä olin valmis vaikka mihin, en olis voinut kuvitella, että se kun se otti mun kylmät ja kovat nännit kuumaan suuhunsa ja imi niitä, niin se tuntui niin kuumalta ja hyvältä, että muo melkein hengästytti.

Make käski minut kontilleen sohvalle ja vetämään pikkuhousut puoleen reiteen ja avaamaan pilluni sormilla, käskystä katsoin kameraan ja hymyilin. Make käski ottamaan vakavamman ylimielisen ilmeen ja minä tottelin. Make kehui pilluani ja sai minut punastumaan äärimmilleen. Hän tuli lähemmäksi viereeni ja otti niskastani kiinni, ja sanoi tyynesti: "Jenna hei, mä näen kuinka kiimassa ja jännittynyt sä oot. Se ei haittaa mitään, anna mennä nyt vaan, susta saadaan tosi hyviä kuvia, kun sun pillu on noin märkä. Sä voit aina välillä hengittää muutaman kerran syvään että sä rentoudut." No mä hengitin ja se piti muo niskasta kiinni ja hengitti kanssa samaa tahtia, ja mun pillu tykytti vaan enemmän ja enemmän. Oikeastaan se tuntui sellaisena pakotuksena ja muo vaan panetti ja panetti.

Se laitto mut nojaamaan sohvan selkänojaan ja käski pyllistämään selkä niin notkolla kun mä saan.
Se otti muutaman kuvan ja tuli taas lähemäs Nyt se laittoi kädet mun pepulle, ai että mä rakastin sitä kosketusta. Mä värähdin ja tunsin sen hengityksen, ja sitten se lupaa kysymättä nuoli härskisti mun pyllynreikää. Mä olin luullut että mä oon jo niin kiimassa kun mä voin olla, mutta joka nuolasu tuntui mun pillussa vaikka se nuoli mun pyllyä. Mun oli pakko huohottaa. Sehän neuvoi muo hengittämään syvää ja mä hengitin ja mun kiima vaan koveni.

Se lopetti nuolemisen ja mä katsoin sitä. Sillä oli tyyni itsevarma ilme. Siitä näki että se tiesi tarkaan mitä se teki. "Sä oot varmaan miettinyt että panenko mä mun malleja. Totta kai mä panen. Nuorten kiimaisten mallien paneminen on mun mielipuuhaa, ja tänään sä olet se mun narttu jota mä panen." Tämän sanottuaan Make aukaisi vyönsä, farkkujensa napin ja vetoketjun ja otti kullinsa esiin. Hyvän kokoinen paksu kulli seisoi suorana ja terskan päässä oli vähän limaa. Ei mulla ollut muuta mahdollisuutta kun imeä sitä. "Noin, kiltti tyttö imee vähän kunnon kyrpää.." Törkeää kannustusta tuli. Istuin sohvalla. imin terkaa ja pidin mollemin käsin kyrvästä kiinni.

Make käski minut taas kontilleen, nyt toinen polvi sohvan selkänojalla ja toinen sohvalle ja muun kasvot oli alhaalla suunnilleen keskellä sohvaa ja mä näin mun jalkojen välistä sen kullin ennen kun se ohjas sen munan pään mun häpyhuulille ja pyöritti terskaana mun huulilla. Toisella kädellä se otti muo niskasta kiinni ja työnsi munansa mun sisään. Se työnteli ihan hitaasti, ja syvälle, mut ei niin syvälle että olis voinut sattua. Se osas käyttää sen kyrpää. Mun pillu supisteli ja joka työntö tuntu niin helvetin hyvälle. Se kehtas arvostella muo: "Hyväpilluinen narttu" se sano, "Ota vaan rennosti kyrpää sisään ja hengitä rauhassa". No just, samoja neuvoja noudattamalla mä olin siinä tilanteessa että muo nussittiin paljaalla kyrvällä ilman ehkäisyä ja se teki niin hyvää että enhän mä voinut pyytää sitä lopettamaan. Orkkukin alkoi tulla ja mun oli pakko ähkiä joka työnnöllä. Totta kai se huomas sen ja löi muo ensin avokämmenellä pari kolme kertaa perseelle ja veti sitte vielä hiuksista kun mä sain sen orkun.

Orkun jälkeen se veti seisovan munansa pois musta ja otti sohvan takaa patjan ja heitti sen lattialle ja käski mut sinne makaamaan. No mä menin ja avasin mun reidet ja se sano että nyt on sen vuoro ja tuli mun sisään perinteisessä lähetyssaarnaaja asennossa. Tuntui mahtavalta kun se oli mun reisien välissä, mä tunsin kun se todella halusi muo, ja nussi kovaa. Tahti oli kiivaampi kun äsken ja mä sain näyttä kuinka paljon mä halusin sitä levittämällä mun jalat levälleen ja vetämällä ne vähän koukkuun niin että se pääsi niin syvälle muhun kun se halus. Enhän mä pystynyt paljoa nussimaan vastaan mutta mä pidin sen perseestä kiini kun se pani muo aivan kiimassa ja ähki nussiessaan, mä tunsin kuinka sen muna paisu ja ehdin mukaan sen orkkuun. Mä vaan ähkin ja mun pillu lypsi sen kyrpää kun se piti sitä syvällä mussa ja astu mut ruiskuttamalla spermat mun sisään. Sitten se nuoletti mulla spermaisen kyrpänsä puhtaaksi, laittoi housut takaisin jalkaansa ja otti musta lisää kuvia, muun muassa kirjoituspöydällä kyykyssä, niin että kaikki näkis kuinka mun avoimesta nussitusta pillusta valuu sen spermaa.

Kiitos Make.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute