Herkku-puhelin
Appiukko osa 2
Kiimapillu69

Derek työntyi hitaasti sisääni koko mitaltaan, samalla suudellen minua kiihkein kielisuudelmin. Rintani lepäsivät hänen käsissään ja nännini saivat Derekin sormista oman osansa, viimeinkin huokaisin suudelmiemme välissä.

Derek nousi ja alkoi hitaasti nussia minua, vinguin nautinnosta hänen allaan tuntien jokaisen hitaan työnnön ja nautinnollisen ulospäin vedon. Derek huokaili ja nautti siitä kuinka märkä pilluni suorastaan imi hänen kulliaan sisälleni toivoen saavansa sitä kovemmin ja kiihkeämmin.

Derek kiusoitteli nännejäni välillä työntyen kokonaan sisääni ja välillä vetäen sen kokonaan ulos, päässäni ei pyörinyt mitään muuta kuin nautinto mitä juuri nyt sain mieheltä joka rakasti saada nuorempaa pillua kullinsa ympärille. Pilluni kostui kostumistaan ja minä voihkin hänen allaan nytkähdellen nautinnosta ja kiihkosta.

Derek otti minut kunnolla käsittelyynsä puristaen rintojani kiivaammin alkaen samalla antamaan minulle suurempaa nautintoa panemalla märkää pilluani kovemmin ja kovemmin, pian Derekin kädet siirtyivät rinnoiltani lantiolleni ottaen siitä kunnolla kiinni jotta saisi tarpeeksi momenttia oman lantionsa kanssa. Derekin ilme muuttui nauttivasta miehestä kiivaaseen ja määrätietoiseen mieheen joka todella halusi päästä nauttimaan nuoresta neidosta allaan, näyttäen minulle kuinka kokenut hän on ja tulee olemaan.

Derek nussi minua voimaikkain ottein ja murhadellen kuin villi eläin, hänen kullinsa työntyen uudellen ja uudelleen voimakkaasti hieroen sisääni. Voihkin ja inisin hänen voimakkaassa otteessaan samalla tuntien hänen kätensä välillä puristaen ihoani lanteillani ja välillä siirtyen lähemmäs klitoristani, Derek liikutti lannettaan yhä tiheämmin ja tiheämmin saaden minut voihkimaan kiihkosta joka ympäröi minua jokaisella työnnöllään. Pian hänen kätensä vaeltelivat pitkin alastonta ja hikistä vartaloani, välillä hieroen rintojani ja välillä napaani. Nyt hän päätti työntöjensä yhteydessä hieroa alempaa klitoristani joka tuntui olevan yksinäinen mutta erittäin herkkä varsinkin kun alempana kivikova kulli työntyi sisääni uudelleen ja uudelleen, tuottaen taivaallisen kiihkeää nautintoa.

Derekin vasen käsi piteli minua voimakkaassa otteessaan pakarastani ja hänen oikea kätensä hieroi sormillaan klitoristani saaden pilluni ja vartaloni hikoilemaan ja nytkähtelemään voimakkain ottein hänen hellästä mutta rajusta hieronnasta juuri sellaisesta mikä antaisi minulle toivotonta nautintoa joka käänteessä. Derekin kulli janosi pilluni nesteitä niin rajusti etten voinut edes pian liikkua kunnolla vaan holtittomasti nytkähdellen ja yrittäen puristella välillä lantionpohja lihaksiani niin että Derek saisi tuntea kanssa samanlaista nautintoa mitä hän tarjosi juuri nyt minulle.

Derek huokaili ja hengitteli tiheään päästäen sisäisen petonsa vapaaksi, hän lopetti klitorikseni hieronnan ja nosti minut syliinsa vielä työntyneenä syvälle sisääni. Derek laskeutui lattialle selälleen ja antoi minulle vapaat kädet naida häntä niinkuin haluan ja himoni saisi viimeinkin taas ottaa minusta otteensa, Derekin kulli sykki kiimanesteitään sisääni ja antoi juuri oikein määrän liukastetta jotta voisin nyt nauttia rajusta ratsastuksesta hänen kullinsa päällä. Villist aloitin ratsastamaan hänen päällään välillä nauttien vaan nojaten ja ottaen tukea hänen voimakkaista jaloistaan näytteän kuinka nännini ja rintani liikkuisivat kiihkeän nainnin tahdissa. Kuulin kuinka ihana litinä kävi pillullani kun annoin kiihkeää ratsastusta kullin päällä jota himoitsin juuri nyt kaikkein eniten tässä maailmassa.

Derek voihki allani tuntien jokaisen lihakseni puristavan hänen kulliaan kiimassa, tunsin hänen katseensa vaeltelevan vartalollani ja hänen kätensä hieromassa myös samalla ihailemassa alastonta ja kiinteää vartaloani joka nytkähteli nautinnon kiimasta hänen päällään.

Derek sulki silmänsä ja antoi minulle kaiken vallan hänen kullinsa ympärillä. Tahtini vain kiihtyi kiihtymistään saavuttaakseni orgasmin joka varmana tyydyttäisi tämän miehen himot minun vartalooni hetkeksi aikaa, tunsin olevani lähellä mutta en ollut varma kuinka lähellä Derek olisi koska hän oli kuitenkin lauennut vain hetki sitten jo kerran sisälleni mutta jotenkin hänne olemuksessaan oli ilmiselviä merkkejä siitä että hän oli ollut monen monta kertaa lähellä tulemistaan.

Derekin hengitys kiihtyi ja hänen otteensa lantiollani alkoi tehdä jo kipeää, mutta tiesin hänen olevan valmis laukeamaan mutta minä en vielä. Halusin nauttia hänestä vielä hetken aikaa ennen kuin joutuisin esittämään onnellista tulevaa vaimoa miehelleni jonka kanssa vasta seksielämämme on alussa. Painauduin Derekin kullin päälle ja hieroin lihaksillani hänen kulliaan sisälläni, nautin suuresti kuinka hänkin alkoi nytkähdellä nautinnosta, hyvin herkästä kullista ja myös siitä että hän oli aivan laidalla tulemisessaan. Kumarruin hieman eteen päin vain sen verran että kovettuneet nännini hieroivat hänen karvaista rintakehäänsä tuottaen minulle ekstaasimaista nautintoa, vielä hetken aikaa ihan pienen hetken.

Tunsin sen tulevan ja se oli lähellä jopa todella lähellä. Tunsin ihan kuinka olisin saanut voimakkaan sähkö iskun keskelle koko alastonta vartaloani, tämän orgasmin saavuttaminen oli todella harvinaista vain yksi mies on päässyt tälläisen orgasmini syylliseksi ja hän makasi allani juuri nyt nytkähdellen, pidättäen hengitystään ja laueten sisääni täyttäen minut mahtavalla määrällä spermallaan. Derekin laukeamin oli joka kerta oikea näky jonka muistaa aina varsinkin jos tuntee tämän sisällään. Derekiltä tulee niin isolla voimalla että se kauhistuttaa aluksi mutta ihastuttaa joka kerta kun saa hänen kanssaan kokea tälläistä hurmiota silloin tietää että mies on tyydyttynyt vähäksi aikaa kun näin massiivinen määrä spermaa lentää hänen kullistaan.

Makasin hänen päällään hengittäen raskaasti hänen mukanaan, Derek pyyhki hikeä otsaltaan ja hyväili samalla kiinteää peppuani sanoen;

"Milloinkahan vaimo saa taas tietää ja milloin varsinkin juho saa tietää tästä? Siis tarkoitan että eihän siinä mitään kun seksiä saa mutta tää on kyl jotain muuta. Siis ihan muuta taidan olla rakastunut koko kyrvän mitaltani suhun."

Läpsäisin Derekkiä ja sanoin että;

"Kuules ukko sul on nyt päässä pimentyny en mä ny niin hyvä oo että voisit vaan ottaa mut omaksesi varsinkin kun oon rakastunu poikaas en suhun."

Derek nauroi ja hieroi rintaani joka oli kosketuksesta todella herkkänä. Derek ihaili rintojani ja suuteli nännejäni hellin ottein kuiskaten korvaani;

"Muista mitä olemme suunnitelleet myöhemmin tänään"

Myöhemmin kun pääsimme ylös lattialta kävin suihkussa jottei Juho epäilisi mitään, Derek oli kanssani suihkussa ja tiesi etten haluaisi varsinaista seksiä enään vähään aikaan mutta vaatimalla vaati että sai pestä kiimaisen pilluni. Annoin hänelle luvan vielä antaa vähän aikaa nautintoa minulle ennen kuin tiemme erkanisivat muutamiksi tunneiksi. Derek sormetti ja hieroi rintojani suihkussa saaden minut haluamaan vielä kerran häntä mutta tiesin etten saisi ihan vielä ja minun olisi hyvä valmistautua iltaa varten johon olimme suunnitelleet eroottista ja kiihkeää hetkeä.

Peseydyimme ja puimme puhtaat vaatteet päällemme, käännyin Derekiä kohden ja suutelin vielä kiihkeästi jättäen hänelle puoli seisokin muistutuksena mitä on luvassa myöhemmin. Juho palasi muutaman tunnin päästä veljensä luota ja otti minut samantien voimakkaaseen halaukseen kuiskaten korvaani;

"Saanko minä sinut laukeamaan tänään illemalla? saanko nussia sinua, antaa nautintoa, hieroa muhkeita rintojasi, saanko nuolla spermat pillultasi ja nussia sinua niin että olet hellänä aamuun asti?"

Hymyilin vain ja menin valmistautumaan iltaa varten. Myöhemmin samana päivänä kun kello löi kuutta oli Derek järjestänyt pienet juhlat kihlauksemme kunniaksi, Maarit ei päässyt paikalle koska he jäivät vielä yöksi kylpylä lomalleen.

Katsoin ikkunasta kuinka Derek laittoi grilliä ulkona ja laittoi valmiiksi juomia, Derek katseli minua himoikkain silmin samalla kun hän ilman paitaa puursi tehdäkseen vieraille mahdollisimman hyvät oltavat ja juoma rikkaat myöskin. Juho makasi alastomana sängyllä ja minä hieroin hänen hartioitaan raskaan päivän kunniaksi, Juho kertoi kuinka hän ja veljensä olisivat halukkaita kokeilemaan jotain uutta ehkäpä parin vaihtoakin jos vain se kävisi minulle. Huokailin Juhon hulluille ideoille jaa myöntelin vain siksi koska tiesin hänen olevan hieman humalassa muutaman oluen jälkeen. Juholla ei tyypillisesti ole ikinä ollut hyvää viinapäätä ja siksi hänellä oli aina yhtä hyviä ideoita tai oivalluksia kun hän joi muutaman.

Juho oli sitä mies luokkaa että hän halusi naista enemmän kuin yksikään mutta myös ei halunnut juurikaan jakaa naistaan kenenkään kanssa, mutta jos tilanne vaatisi sitä niin hän varmasti luovuttaisi pakon edessä minut jollekkin muulle miehelle joka huolehtisi himoistani ja vaatimuksistani, se oli suloista ja jotain sellaista mihin en ikinä tottuisi mutta yrittäisin silti päästä tästä oireestani eroon tosin mitä se ketään haittaisi jos tuottaisi jollekkin miehelle maailman parhaimman tunteen ja tietenkin saan maistella ihanaa spermaa jota himoitsen aina kun vaan haistan tai näen sitä jossain.

Derek sai valmiiksi kaiken ja pyysi minua auttamaan höyläpenkin kanssa. Ihmettelin aluksi mitä varten muka höyläpenkkiä voisi tarvita mutta ajatus siitä sai minut kosteaksi, menin auttamaan silti häntä ja jätin Juhon lepäämään makuuhuoneeseemme. Derek sanoi minulle;

"Kuuleppas tyttösein haluaisin sinun tietävän että suvunperinne on että nainen tulee raskaaksi toisena vuonna kihlajaisista jos ei ole vielä päässyt jakamaan häävuodettaan miehensä kanssa mutta tässä tapauksessa kun olet niin urhoollisesti nauttinut minun tuotoksiani niin tulet nauttimaan myös monen muunkin tuotoksista. Olen jutellut poikani kanssa ja hänkin tietää sen ettei välttämättä pysty nussimaan sinua raskaaksi asti nyt lähiaikoina."

Hymyilin ja sanoin;

"Jos ei muuten niin hänellä on isompi kuin sinulla rakas Derek, mutta en voi tulla raskaaksi jos et muista niin entisen kihlattuni myötä en saa lapsia todennäköisesti ikinä. Mutta rakastan seksiä ja en luovu siitä mistään hinnasta niin antaa tulla vaan jos sun kaveris pystyy naimaan mut tyydytyksiini asti niin lupaan etten lähde kesken illan vierailemaan siskoni luokse."

Derek hymyili ja näytti sormellaan suuntaan missä seisoi jo 10 erinnäistä ukkomiestä odotellen milloinka pääsisi grillailemaan ja nauttimaan hyvästä seurasta. Monet miehet olivat olleet jo naimisissa useamman vuoden mutta heidän vaimonsa eivat voineet tuottaa nautintoa miehelleen niin useasti mitä olisivat tarvinneet niin Derek oli ottanut ohjat käsiinsä ja suostutellut heidät harrastamaan seksiä kanssani niin että tuntisivat jälleen miltä tuntuu saada nuorempaa naista rajoituksitta.

Ilta lähti mukavasti käyntiin. Tutustuin kaikkiin ehdokkaisiin Juhon kanssa jaa hän joi enemmän kuin voisi kestää mikä oli tyypillistä Juhon käytöstä juhlien ohella, Derek puolestaan esitteli minua jokaiselle miehelle ja kehui vartaloani maasta taivaaseen toivoen saavan heidät kiinnostumaan minusta seksuaalisesti.

Kymmenestä miehestä vain 3 loppujen lopuksi suostui harrastamaan seksiä kanssani, Derek pyysi minut mukaansa valmistelemaan itseäni heille. Menimme vanhaan vajaan jossa oli höyläpenkki johon oli laitettu vyöt kiinni tarkoittaen käsille ja tarvittaessa jaloille, Derek riisui minut alastomaksi ja asetti minut kontilleni pöydän päälle.

Derek kysyi minulta;

"tarvitseeko laittaa kiinni vai ootko vapaa ehtoisesti ottamassa kullia sisääsi?"

Hymyilin vain kiihkeästi Derekille ja asetuin pöydälle valmiiksi ottamaan kaiken mitä miehet halusivat minun ottavan vastaan heiltä. Miehet ottivat vaatteitaan pois ja kyselivät Derekiltä;

"Mistäs tämä tyttönen saa kiksejä? Vai käykö ihan vaan normi mies varustettuna kunnon siemenillä?"

Derek vastasi;

"Tämä naikkonen on yksi kiimaisimmista sperma hirviöistä jota oon tähänkin asti nainu aika kireeseen tahtiin ja tää on oikeen kunnon sperma hirmu se imee, nuolee ja ottaa kaiken vaikka väkisin sisäänsä."

Miehet katsoivat minua kiihkein silmin kun istuin höyläpenkillä odottaen heidän valmistautumista. Kolmesta miehestä yksi jonka nimi oli Tommi tuli luokseni hieroen kulliaan, Tommi katsoi minua ja hieroi rintojani hetken sanoen minulle;

"Sulla on mahtavat tissit harmi ettei vaimolla oo tälläisiä en muuten olis tässä hieromassa sun täyteläisiä meloonejas, uuh näitä on niin ilo hieroa ilman vaimon tietämättä vielä okei nyt nyt mee siihen ja anna mulle sitä pilluas."

Tommi painoi minut selälleni pöydälle ja asetteli kullinsa pillulleni. Hetken asettelun jälkeen Tommi painautui sisääni koko mitaltaan ja kehui pilluni olevan parempi kuin yhelläkään naisella jota hän oli nussinut lähiaikoina, Tommi kouraisi rintani käteensä ja aloitti naimaan minua kuin eläin. Tommin lantio antoi todellista nautintoa minulle ja jokainen hänen mahtavan lantionsa työnnön jälkeen hänen isot kiveksensä läimäyttivät välilihalleni mahtavan läimäyksen.

Tommi painoi kovemmin ja kovemmin sisääni kulliaan ja antoi minun vaan vikistä hänen allaan, nautin ja huohotin hänen voimakkaassa käsittelyssään. Tommi voihki ja huohotti päälläni samalla katsoen minua välillä silmiin ja välillä rintoihini, Tommi toisti samalla sanoja;

"Voi kun vaimolta sais tälläästä käsittelyä olis niin ihanaa, haluaisin omistaa tälläisen lutkan aina niille päiville kun vaimolle ei muna maistu."

Huokaisin hieman ja huomasin jännittäväni vatsalihaksiani hieman, yritin mahdollisesti rentoutua hänen allaan mutta kulli tuntui tunkeutuvan niin syvälle sisääni etten voinut olla paikoillani vaan nykiä nautinnosta ja olla voimattomana voimakkaassa otteessa, pitkät hiukseni saivat osan miehista täyden kiiman valtaan ja kuulin heidän puhuvan metrin päässä;

"Kato ny tuota kaunotarta. Ihan ku ois jostain pornoleffasta otettu tänne ja saadaa viel nussiakki sitä ihan vaan omaksi huviksemme, nyt tulee hyvinkin kaikki velat maksettua kun saa yrittää siementää tuota kaunotarta jota vois saada ennemmin kuin omaa akkaansa. Tosin lapset ei välttämättä niinkään tykkäis ku isä kävis vähän nussimassa naapurin rouvaa muutta kyyllä ne ymmärtäis ku vanhemmaks tulisivat."

Miehet naureskelivat ja vertailivat kalujaan sillä välin kun minä suorastani huusin lisää kullia suuhuni ja peppuuni halusin heidät kaikki samaan aikaan sisääni. Tommi painautui sisääni nytkähdellen ja muristen kuin luolamies, Tommi painauti päälleni ja hieroi rintojani hellin ottein sanoen minulle;

"Noin tulihan se sieltä luulin että menis viagran puolelle mutta kyllä sain sittenkin lauettua sisääs siitähän sä tykkäät vai mitä? Sperma hirmu?"

Työnsin Tommin päältäni pois ja hengitin syvään, huokaillen ja pyyhkien hikeä otsaltani. Vain 10 minuuttia ja laukeaminen ei kuulostanut miltään sankari teolta kylläkään mielestäni. Derek naureskeli vierelläni ja hieroi etumustaan katsellen samalla minua yhtä kiihkein silmin kuin aina. Tommi asettui tuolille makaamaan raukeana ja tyytyväisenä ottaen samalla oluen jätesäkistä jonka Derek oli laittanut valmiiksi janojuomaksi. Seuraavana oli Antonio joka pyysi minua tulemaan pois pöydältä ja asettumaan nurmikolle selälleni jotta hän saisi ihailla minua ja antaa minulle nautintoa juuri silleen miten ansaitsisin hänen mielestään.

Antonion kalu oli kyllä mitä mahtavemman kokoinen arvioin hänen pituudeksi 23cm. Antonio asettui polvilleen vierelleni ja kumartui suutelemaan minua kiihkein ottein, hetken suutelumme jälkeen Antonio hieroi kädellään rintaani kiihkein ottein. Minua kyllästytti tälläinen hellä käsittely ja ajattelin ottaa ohjat käsiini kun ei tuntunut tulevan varmaa tulosta asiasta, huokaisin suutelumme aikana ja painoin voimakkaasti Antonion selälleen nurmikolle jonka jälkeen nousin hänen päälleen ottaen hänen maskuullisen kullinsa sisääni ja aloittaen samalla kiihkeän ratsastuksen.

Ratsastin kova otteisesti Antonion päällä samalla hänen kätensä painoivat rintojani kiihkein ottein samalla hänen sormensa antoivat nautintoa nännieni kautta minuun. Huomasin kuinka toinen mies tuli taakseni runkaten kulliaan kiivaasti, hänen nimensä oli Daniel. Daniel katseli minua Antonion päällä kiimaisesti ratsastaen, Daniel sylkäisi käteensä ja hieroi sitä kullinsa päälle ja asettui taakseni painaen minua Antoniota lähemmäs ja painoi samalla kullinsa peppuuni.

Danielin kulli tuntui upealta sekä kivuliaalta hänen työntyessään pitkästi suoleeni, Daniel voihkaisi hieman sanoen;

"Voi jumalauta nainen sun persees on todella tiukka, neitsyt persekkö sulla oikeesti onkin? Ja saiks mä mun kullilla rikkoo sen?"

Daniel humaltuneena naureskeli ja alkoi voimakkain ottein painaa sisääni kulliaan. Nyt sisälläni oli kaksi kullia jotka hieroivat minua joka paikasta lievän kivun ja nautinnon sekaisesti, Daniel otti minusta kiinni ja veti minua puoleensa sen verran että sai kaulaani imettyä ja rintojani hierottua kova kouraisemmin kuin kukaan ennen.

Antonio alkoi antaa merkkejä siitä että hänkin laukeasi nopeammin kuin olisi tarkoitus Daniel puolestaan antoi täysillä mennä ilman että olisi näyttänyt laukeamisestaan merkkiäkään. Antonia voihki ja näytti kuinka hän yritti pidättää orgasmiaan mutta pilluni ei antanut hänelle sitä mahdollisuutta vaan antoi täydellä teholla voimakkaasti painetta Antonion kullin ympärille. Daniel nauroi ja painoi kulliaan sisääni voimakkaammin ja voimakkaammin ihan kuin hänen staminansa olisi loputtoman mahtava, tosin hänen kullinsa oli väärässä reijässä olisin mieluummin ollut halukas saamaan tuota kullia sisääni ennemmin pillustani tai suustani tai miksei molemmista.

Antonio otti lanteestani kiinni ja irvistäen puski mällinsä sisääni, voihkaisin tunteesta jonka Antonion sykkivä elin antoi sisälläni. Daniel keskittyneemmin antoi palaa pepussani jonne hän jyskäytti jokaisella työnnöllään vaan voimakkaammin ja voimakkaammin kulliaan, hänen kiima limansa tuntuivat vaan lisääntyvän entisestään liukastaen hänen työntöjään sisääni, Antonio sammui alleni ja hänen kullinsa valui sisältäni hitaasti ulos lievän mällin kanssa.

Daniel painoi minut kunnolla Antonion päälle makaamaan ja otti minun hiuksistani kiinni samalla painaen kovemmin ja kovemmin minua, huudahtelin nautinnosta ja kivusta Danielin kovaotteisen mutta erittäin kiihkeän panemisen yhteydessä. Derek katseli minua ja Danielia hetken aikaa ja nousi tuolistaan sanoen;

"Noniin Daniel olet saanut tarpeeksesi eiköhän ole aika päästää nuori nainen nukkumaan."

Daniel ei halunnut lopettaa vaan painoi kulliaan sisääni kiivaammin sanoen että oli lähellä laukeamistaan, Derek katsoi minun kärsivää mutta osaksi myös nauttivaa ilmettäni. Sanoin Derekille;

"Derek kiltti anna mun mennä jo olen saanut tarpeekseni tälle illalle."

Derek katsoi minua hetken ja kävi käsiksi Danieliin, he tappelivat hetken aikaa kiivaasti mutta Derek sai Danielin maahan nopeasti ja saaden hänet myös rauhottumaan. Itse makasin hetken aikaa Antonion päällä josta nousin kontilleni tuntien sperman valuvan sisältäni nurmikolle, kiipesin Derekin tuolille makaamaan hetkeksi aikaa kunnes kyyneleeni tulvivat silmistäni. Itkin ensimmäistä kertaa kovan seksin jälkeen, Derekin huomattua tämän hän antoi Danielille lähtö passit ja riensi vierelleni.

Derek rauhoitteli minua pitäen minua sylissään tiukassa halauksessaan. Pidin kaikin voimin Derekistä kiinni ja annoin kyynelieni valua niin pitkään kunnes ne loppuisivat, Derek otti minut syliinsä ja kantoi minut makuuhuoneeseensa jossa hän peitteli minut ja antoi suudelman otsalleni sanoen;

"Rakastan sinua ja sinä olet täällä turvassa kaikilta en anna kenellekkään tai kenenkään saada sinua enää niinkuin Daniel sai sinut, rakastan sinua todella paljon."

Kietouduin peittojen väliin ja nukahdin melkein heti. Aamulla herättyäni nousin sängyltä ja marssin suihkuun, oloni oli vielä hieman surullinen mutta hävisi nopeasti kun Juho asteli unisena vierelleni suihkuun. Hän tuumasi minulle;

"Huomenta rakkaani. Oliko eilen mukavaa miesten kanssa? Ja anteeksi että sammuin niin nopeasti olin vähän liiankin väsynyt ja alkoholi ei ollut se mun juttuni tällä kertaa."

Kietouduin Juhon halaukseen ja annoin hänen pestä minut joka paikasta.

Jatkuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute