Herkku-puhelin
Yllätysreissu
Veijari

Selailin eroottisen amatöörisivuston kuvia tiedostaen, että selailuksihan se jää. Harvemmin kukaan nainen vastaa kommentteihin. Eteeni aukeni hieman vanhemman naisen, Minnan, sivu, joka sisälsi erittäin mielenkiintoisia, rohkeitakin kuvia hänestä. Hänen naisellisen olemus ja muodot tekivät todellakin vaikutuksen ja tunsin kuinka kalu heräili housuissa varsin lupaavasti. Hieman yli 150 cm pitkä nainen tummine hieman olkapäiden ylittyvine hiuksineen sai tämän jäykistymisen aikaiseksi.

Päätin kokeilla kepillä jäätä ja lähetin hänelle hieman normaalia rohkeamman viestin sisältäen esimerkiksi kokovartalohieronnan öljyllä. Yllätyksekseni sainkin vastauksen varsin pian ja vastaus oli ajatuksia herättävä. Mahtaisiko tänään vielä tapahtua jotain mitä voisi muistella myöhemminkin. Jatkoimme keskustelua, joka muuttui aika nopeasti erittäin suorasukaiseksi. Välimatkaa tosin oli 160 km, eikä hänen luokseen voinut mennä. Päätin rohkeasti ehdottaa hotellia, mikä oli hänellekin hyvä vaihtoehto. Hän antoi numeronsa, jotta voisin soittaa hänelle ja varmistaa tuloni. Hieman jännittyneenä soitin hänelle ja huomasin kuinka hänkin oli hieman jännittynyt äänestä päätellen. Tämä karisti epävarmuuteni siitä etten ollutkaan yksin jännitykseni kanssa. Saimme sovittua, että varaan huoneen ja lähden ajelemaan kohti määränpäätä.

Pitkin pimeätä tietä ehdin miettimään pariinkin kertaan, että mihinköhän oikein olin menossa. Laitoin musiikkia kovemmalle ja nautin kuinka pimeys ympäröi tietäni kohti tätä niinkin yllätyksellistä tapaamista. Pääsin hotellille ihan aikataulussa ja kirjauduin sisään. Ei tainnut respan tyttö tietää, mitä varten olin hotelliin kirjautumassa. Huone näytti varsin siistiltä perushotellihuoneelta. Laitoin Minnalle viestin saapumisestani ja sovimme, että tapaamme alakerran baarissa, jossa voimme ottaa yhdet jännityksen poistamiseksi.

Olin ehtinyt jo tilaamaan itselleni juoman kun Minna käveli sisään. Hän näytti itse asiassa vielä paremmalta kuin sivuston kuvissa. Naisellinen, sopivasti runsas nainen. Siirryimme pöytään istumaan enkä voinut muuta kuin ihailla häntä samalla keskustellen kaikesta mahdollisesta. Katseeni hakeutui vähän väliä hänen varsin avonaiselle kaula-aukolleen, mikä paljasti juuri sopivasti hänen pyöreitä rintojaan. Juomien loppuessa päätimme siirtyä ylös hotellihuoneeseen.

Hissi tuntui liikkuvan normaalia hitaammin. Huoneeseen päästyämme Minna heittäytyi sängylle. Ai että kun hän näytti hyvältä. Riisuin heti päällimmäisen paidan ja liityin seuraan sängylle. Pieniä kosketuksia ja suudelmia. Tätä olin odottanut koko pitkä ajomatkan. Nousin polvilleni sängylle ja Minna teki samoin. Huulemme kohtasivat kuumassa suudelmassa ja käteni vaelteli pitkin Minnan vartaloa tunnustellen välillä pakaroita ja välillä uumaa. Minna asetti kätensä paitani alle hyväillen ylävartaloani. Jännittynyt tunnelma oli kadonnut ja tunsin, että molemmat todella halusimme toisiamme. Hän tarttui vyöhöni avaten sen ja napitti auki farkkujeni napit. Hänen kätensä sukelsi alushousujeni sisään ottaen tukevan otteen jo seisovasta kalustani. Hänellä tuntui olevan varsin varmat otteet ajattelin mielessäni. Muutaman hieraisun jälkeen riisuimme loputkin vaatteet.

Minna tarjosi suuret rintansa hyväiltäväkseni. Hän totesi niiden kaipaavan huomiota. Suutelin vuoronperään molempia nännejä ja hyväilin samalla niitä käsilläni. Hänen rintansa eivät kuitenkaan roikkuneet lainkaan vaan olivat ylpeästi esillä tarjoten mitä nautinnollisimman näkymän ja mahdollisuuden todella kauniiden rintojen hyväilyyn. Nautin tästä hetkestä täysillä keskittyen vain hyvän olon antamiseen.

Kävimme sängylle vierekkäin ja Minna tulikin samantien päälleni antaen suudelman huulilleni valuen sen jälkeen koko ajan alemmas kohti kaluani. Minna otti kaluni suuhunsa nautiskellen siitä hitaasti. Hänen otteensa oli varma, mutta ei missään nimessä liian kovakourainen. Sain täydellisen suihinoton ja samalla pystyin puristelemaan hänen rintojaan. Suustani pääsi huokauksia. En halunnut nytkään laueta hänen suuhunsa vaan totesin, että nyt on mun vuoro. Hieman virnuillen Minna kävi selälleen levittäen reisiänsä, jotta pääsisin paremmin tutustumaan paremmin hänen pilluunsa. Posliiniksi ajettu pillu avautui edessäni. Koskettelin häpyhuulia hieman sormillani ennen kuin painoin huuleni kohti jo kosteaa häpyä. Hän tuoksui hyvältä. Kieleni tunnusteli pitkin vedoin häpyhuulia aina pysähtyen hieman leikittelemään klitorikselle. Huokauksista päätellen Minnakin tuntui nauttivan antamastani käsittelystä. Yhtäkkiä Minna totesi, että ei kai siellä aleta laiskottelemaan. Laita sormi sisään. Tein työtä käskettyä. Tosin laitoin kaksi sormeani hänen sisälleen ja jatkoin nuolemista. Sormet liukuivat edestakaisin hänen sisällään ja välillä imaisin klitoriksen huulieni väliin ja tästä Minna tuntui todella pitävän. Hän huokaili ja välillä värisi kauttaaltaan.

Minna pyysi minua laittamaan mukanaan tuoman dildon sisäänsä, jotta hän voisi samalla ottaa minulta suihin. Asetin paksun dildon hänen pillunsa huulille työntäen sen varovasti hänen sisälleen. Samalla hän otti kaluni huuliensa väliin ja liikutti varsin katkonaisesti huuliaan pitkin kalun vartta edestakaisin. Hänen suustaan pääsi huokauksia ja hän totesi kuinka ihanalta tämä tuntuikaan. Tunsin hyvänolontunnetta, että pystyin antamaan nautintoa tälle rotunaiselle.

Minna kaivoi laukustaan kookosöljyä hieroen sitä kaluuni. Tämä sai aikaan kyrpäni kovettumisen äärimmilleen. Minna kävi nelinkontin eteeni. Hän halusi kaluani takaapäin sisälleen. Hänen pyöreä takapuolensa näytti todella hyvältä ja kutsuvalta. Varovasti asettelin kaluni pillun huulille ja painoin sen hänen sisälleen. Otin tiukan otteen hänen pakaroistaan ja työntelin hitaasti kaluani hänen sisällään. Hän halusi kovempia otteita. Läimäytin häntä pakaralle muutaman kerran. Samalla kun annoin kaluni liukua hänen sisällään edestakaisin päätin kokeilla josko hän tykkäisi myös tukistamisesta. Otin tiukan otteen hänen hiuksistaan ja käänsin hänen päätään taaksepäin samalla työnnellen vaativasti kyrpääni hänen pillussaan. Tämä tuntui jo liian hyvältä enkä malttanut enää pidätellä. Laukesin hänen sisälleen murahtaen nautinnosta. Minna kävi makaamaan sängylle hieman takapuoli pystyssä. Pidin kaluani vielä hänen sisällään ja nauttien samalla viimeisistä sykähdyksistä. Molempia nauratti.

Juttelimme kaikesta mahdollisesta sängyllä. Oikeasti kaikesta mahdollisesta. Enpä olisi uskonut, että keskustelisimme niinkin syvällisistä asioista ja tapahtumista mitä kummallekin oli elämänsä aikana tapahtunut. Keskustelun lomassa Minna tuli lähelleni ja hän halusi lusikka-asentoon. Hyväilin samalla hänen huomiota kaipaavia rintojaan. Otin nännin sormieni väliin ja puristin välillä aika kovakouraisestikin niitä. Se ei Minnaa haitannut vaan pikemminkin kiihotti. Hänen kätensä hakeutui jalkoväliini ja tunsin hänen kätensä ottavan kaluni tiukkaan otteeseen. Jatkoin samalla hänen rintojensa hyväilyä takaapäin. Annoin käteni liukua Minnan jalkoväliin ja hieroin hänen pilluaan hellästi. Halusin häntä. Halusin vielä työntyä häneen. Minna kävi selälleen ja levitti reitensä edessäni. Työnnyin hänen sisäänsä pohjaan asti. Näky oli äärimmäisen kaunis. Kaunis, muodokas aikuinen nainen edessäni jalat levällään ja kova kaluni hänen sisällään. Aloitin rytmikkään liikkumisen ja Minna totesi kuinka hyvältä se tuntuikaan. Kiihdytin hieman tahtia mikä tuntui erittäin hyvältä. Minna halusi kuitenkin, että tulen takaapäin. Taas tuo ihana takapuoli oli kutsuvasti edessäni. Työnnyin voimalla hänen sisälleen, enkä todellakaan voinut pidätellä itseäni kovin pitkään vaan laukesin taas murahtaen tässä niin ihanassa asennossa hänen sisälleen.

Rojahdimme vierekkäin sängylle. Jatkoimme keskustelua välillä naureskellen. Tunnelma oli rento ja raukea. Yhtään ei kaduttanut lähteä tällaiseen yllätysreissuun, päinvastoin. Saatoin aikanaan Minnan hotellin ovelle. Respassa nuori nainen ja mies hieman virnistelivät kun saatoin Minnan kotimatkalle suudellen häntä vielä hotellin portailla. Katsoin vielä pitkään Minnan perään kun hän keinuvin lantein käveli autolleen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute