Herkku-puhelin
Lääkärissä 1
Jaana

Istuin jännittyneenä lääkärin odotushuoneessa sillä lääkärikäynnit eivät olleet lempipuuhaani, kenenpä nyt olisivatkaan. Aikani istuttuani ja lehtiä selattuani huoneen numero 28 aukeni, mutta nyt minut pyysi sisään noin kuusikymppinen isokokoinen mies, vaikka odotin noin ikäistäni, alle kolmikymppistä Riinaa. Jännitykseni kasvoi entisestään vaikka kyse oli vain kurkkukivusta johon toivoin saavani antibioottikuurin.

Istuin alas ja lääkäri katsoi kurkkuuni, lisäksi tähystettiin korvat ja tunnusteltiin kaulan imusolmukkeet. Seuraavaksi sain käskyn riisua paitani sydämen ja keuhkojen kuuntelua varten. Luulin tutkimuksen olevan ohi, mutta kuinka väärässä olinkaan, seuraavana rintaliivit sekä päällyshousut pois ja jouduin kumartelemaan selkä lääkäriä päin hänen tutkiessa ryhtiäni, jonka jälkeen sain kehoituksen käydä tutkimuspöydälle makaamaan.

Kiitin mielessäni luojaa että pikkarini saivat olla jalassa koska pelosta ja jännityksestä johtuen tunsin olevani todella märkä. Asiallisesti mies tutki rintani jonka jälkeen pyysi koukistamaan jalkoja. Jalat koukussa makasin kun lääkäri kuunteli stetoskoopilla vatsani, jonka jälkeen tunnusteli sen.

Lääkäri meni sanaakaan sanomatta pöytänsä ääreen tietokoneelle, joten oletin tutkimuksen olevan ohi ja nousin ylös mutta lääkäri tylysti totesi "Pikkupöksyt pois ja tutkimuspöydälle jalat jalkatukiin, setä tekee perusteellisen pimppitutkimuksen". Olin niin sokissa että kädet vapisten riisuin pikkarini ja menin takaisin tutkimuspöydälle, tällä kertaa jalat jalkatuissa, yläpuolella olevasta peilistä näin oman avonaisen märän pimppini ja voi luoja että olisin antanut mitä vain etten siinä olisi ollut!

Lääkäri veti kumihanskat käteensä, käski rentoutua ja suuntasi kirkkaan valon alapäähäni. Tietysti tohtori huomasi kosteuteni ja rauhoitteli minua; "Sua varmasti jännittää ja pelottaa edessä oleva tutkimus mutta se on ihan normaalia varsinkin näin mieslääkärin tekemänä ja intiimialueita tutkittaessa mut peilistä voit seurata mitä tapahtuu ja nyt sut sitte tutkitaankin perusteellisesti kun ilmeisesti viimeisimmistä pimppitutkimuksesta on jo aikaa"

Pelko, jännitys ja ehkä jopa pieni kiihottuminenkin kävivät mielessä, mutta lääkäripä ottikin kuumemittarin ja rasvatuubin, hieroi rasvaa pyllyreiälle ja työnsi mittarin peppuun, kuulemma lämpö oli mitattava. Aikansa mittaria pyllyssä pidettyään (ei lämpöä, 36,6) lääkäri työnsi sormensa peppureikään mikä tuntui todella inhottavalta. Sormi vaelteli aikansa pyllyssä ja luulin peppututkimuksen olevan ohi mutta lääkäri otti tuubista lisää rasvaa ja käski edelleen rentoutua. "Rentona vaan, laitan kaksi sormea sun pyllyyn nyt ja tunnustelen kohdun tätäkin kautta" Ensin peppuun meni yksi sormi jonka jälkeen lääkäri alkoi työntää toista, samaan aikaan toinen käsi vatsalla. Tahtomattani sulkijalihakseni jännittyi mutta käsky kävi rentoutua. Pidin silmiäni kiinni ja rentouduin niin hyvin kuin pystyin, lopulta lääkäri veti sormensa ulos ja heitti hanskat roskiin, jonka jälkeen veti uudet käsiinsä. "Millon sulle on viimeksi tehty gynekologinen tutkimus?" Mutisin tärisevällä äänellä että papakoe on parisen vuotta sitten otettu. "No nytpäs lääkärisetä tutkii sun pimpin oikein perusteellisesti" Jo valmiiksi märkänä kastuin varmaan entisestään, hävetti ja nolotti mutta minkä voin kun alasti jalat todella levällään makasin, jalat jalkatukiin kiinnitettynä.

Lääkäri levitteli uloimpia häpyhuulia, sen jälkeen sisempiä ja yhtäkkiä ilman varoitusta työnsi kaksi sormea sisääni, toinen käsi tuli vatsalle, peukalo klitoriksen päälle. "Noooin, rentona vaan, tämä kuuluu tutkimukseen, setä tutkii sun pimpin nyt todella perusteellisesti" Lääkäri otti sormet sisältäni mutta toinen käsi oli edelleen peukalo klitoriksella, käsi vatsalla. Seuraavaksi lääkäri otti dildon näköisen vehkeen josta meni johto monitoriin. "Teen gynekologisen ultran, rentona edelleen". Laite tuntui ihmeen hyvältä sisälläni, varsinkin kun peukalo hieroi klitoristani. Tohtorisetä lopetti tutkimuksensa ja sanoi tekevänsä kolposkopian eli pimppitähystyksen..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute