Herkku-puhelin
Jenni -
JenniTV

Tarina perustuu omaan kokemukseeni, mutta olen muokannut sitä hieman miellyttävämmäksi, sekä niin, että kumpaakaan osapuolta ei voi tunnistaa.
Tarina on siis pääpiirteiltään totta, mutta sopivasti väritettynä. Kirjoitan myöskin ensimmäistä kertaa, joten rakentava kritiikki on tervetullutta, teksti on myöskin kirjoitettu muutamassa eri otteessa, joten tekstistä saattaa huokua ajatuskatkokset.

Ensimmäinen osa kertoo valmistelustani, kohtaamisesta ja hieman taustaa.

----------------------------------------------------
Kesän hiostava ilma sai kesätyöpaikalta saamani paidan litistymään selkääni vasten. Vielä kolme tuntia ja pääsisin töistä. Päässä velloi ajatus oikeasta peniksestä pepussani ja kiima näkyi melkein pullotuksena housuissani.
Olin noin viikkoa aiemmin laittanut Iskuriin treffi-ilmoituksen, jossa kerroin etsiväni seuraa. Minua oli jo pitkään kiehtonut ajatus tyttöilystä ja pienestä alistumisesta, mutta pidin sen salassa kaikilta koska koen kuitenkin olevani kiinnostunut paljon enemmän naisista, joita myös riittää. Sain loputtomasti yhteydenottoja, mutta joukosta erottui yksi hyvin rennolta vaikuttava noin viisikymppinen mies. Olimme jutelleet useita kertoja sähköpostin välityksellä ja löimme tapaamisen lukkoon.

Kello löi tasan ja lähdin töistä kädet täristen kohti vaateliikettä, josta oli tarkoitus ostaa stringit ja sukkahousut. Keräsin rohkeuteni ja sain kuin sainkin ostettua eräät punertavat pitsistringit, topin sekä sukkahousut. Tilanne pelotti, koska luulin taka-ajatuksen näkyvän ulospäin muille ihmisille, mutta todellisuudessa taisin näyttää nuorelta 18-kesäiseltä pojalta ostamassa tyttöystävälleen alusvaatteita.
Vanhempani eivät olleet kotona, joten testailin vaatteita kotona kaikessa rauhassa hieman jännittäen tulevaa iltaa.
Peilissä odotti laiha ja naisellinen vartalo puettuna toppiin. Pakaroiden puolivälissä kulki pitsinen reunus, pelkkää takapuolta katsottaessa sukupuolesta voisi erehtyä, sillä stringit koristivat peppuani todella kauniisti.
Siistin karvoitusta ja kävin suihkussa, samalla puhdistaen peppuni perusteellisesti useaan kertaan.
Puin stringien, topin ja sukkahousujen päälle normaalit vaatteet ja löin navigaattoriin saamani osoitteen.

Olin hieman sovittua etuajassa, joten jäin jännittämään tapaamista autooni. Mielessä pyöri, että onko kyseinen henkilö todella luotettava, mutta päätin olla jänistämättä enää tässä vaiheessa. Näin sovitussa paikassa tuntomerkkeihin täsmäävän miehen ja menin esittäytymään: ”Moi, oon Jenni”, ”Moi, Jaska”. Tämän jälkeen kävelin Jaskan perässä hänen asunnolleen samalla kiiman kasvaessa. Jaska vaikutti mukavalta ja rennolta, joten luottamus syntyi heti ja oloni helpottui.

Asunnon ovi kolahti selkäni takana kiinni. Istuuduin sohvalle ja Jaska tuli viereeni, aivan minuun kiinni. Pahoittelin, että en ollut meikannut, enkä käyttänyt peruukkia vaan toivoin pelkkien asujen riittävän luomaan tarvittava ilmapiiri. Jaska vastasi, että ei niin välitä meikeistä, sillä ei naamaa näe takaapäin pantaessa. Koko tilanne jännitti niin paljon, että huomasin jähmettyväni, enkä osannut tehdä aloitetta. Jaska veti verhot ikkunan eteen, sammutti valot ja ohjasi käteni hänen haaraväliin housujen päälle. Riisuin päällysvaatteet ja asettauduin lattialle polvilleni. Jaska tuli eteeni ja vedin hänen housut ja pullottavat boxerit alas. Boxereiden alta pullahti esiin iso suonekas ympärileikattu kyrpä paksulla terskalla. En tosissani odottanu peniksen tai terskan olevan niin iso ja houkutteleva. Otin Jaskan peniksen käteeni ja työnsin sen odottavaan suuhuni.

Olin tuntemattoman miehen asunnossa, polvillani hänen edessään, suuri kyrpä syvällä kurkussani. Tunne oli sekava mutta samalla äärimmäisen kiehtova. Olin aikuisen miehen lutka, lutka punertavissa stringeissä palvelemassa suullani lämmintä kyrpää, josta olin tähän asti vain unelmoinut.
En ollut ikinä imenyt penistä, mutta Jaska pyysi lopettamaan jotta voisimme edetä pidemmälle…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute