Herkku-puhelin
Unisexin taikaa
Bi ukkomies kopissa

Keskiviikkona huhtikuun puolivälin jälkeen astelin viiden aikaan Tampereen Unisexiin ja lunastin piljetin alakerran elokuvakoppeihin.

Rappuset alas ja oikealle, ensin veskiin alapesulle ja sitten glory holy koppiin.

Kanavasurffailut ja shemale pätkä pyörimään, vaatetta hieman vähemmäksi, housut nilkkoihin ja kyrpä käteen. Pikku hiljaa kalu nytkähteli täyteen mittaan, kun tumma hipiäinen, kaunis shemale otti jäntevää ja kovaa kalua ensi suihin ja sitten tiukkaan pyllyyn, omassa kalussa kävi jo lievä lätinä, kun naapurikopista kuului kolinaa ja tuolin siirtelystä aiheutuvia ääniä.

Luukuthan on molemmin puolin ja kuulin kuinka toista puolta avattiin, odottelin hetken ja avasin omani, toisella puolella kaveri runkkaili housut nilkoissa kaluaan kuten minäkin ja uskoakseni näkymä oli kaverilla sama omaan kaluuni nähden.

Aikamme runkkailimme ilman, että kumpikaan olisi tehnyt elettä edetä mihinkään suuntaan, mutta sitten siirsin tuoliani lähemmäs luukkua ja ujutin kättäni kohden kaverin kyrpää, jota tämä ei estelyt mitenkään.
Tartuin suonikkaaseen, normimittaiseen kaluun ja vedin kalusta kohden luukkua, jotta voisin ottaa kaverilta suihin ja näin kävikin. Kaveri nousi ylös ja tylönei kyrpänsä aukosta puolelleni ja minä upotin kalun suuhun imien sitä rytmikkäästi ja aina välillä ulos suutani sen päästäen nuollen pitkin punoittavaa terskaa ja sen siihen päättyvää vartta.

Valutin sylkeä kyrvälle ja runkkasin sitä kädelläni rytmikkäästi samalla upottaen pullean terskan suuhuni ja kopin täytti irstas litinä sekä lotina ja toisella puolen seinää vasten painautuneen kaverin ähkäisyt, kun hän yritti upottaa kalunsa syvemmälle suuhuni.

Punoittava terska turposi entisestään ja kun vedin kyrvän ulos suustani vartta runkaten lähti ensimmäinen ryöppy spermaa ilman varoitusta vasten naamaani ja nopeasti hamusin kullin nupin suuhuni jonne alkoi purkautua yhä lisää ja lisää spermaa kuumoittavasta kalusta ja sitä sitten tuntui riittävän, osa valui suupielistäni lattialle ja osan nielin lutkuttaessani kalua tyhjäksi kopin aukon kautta.

Viimeiset imut ja nuolaisut, kalu puhtaana ja tyhjänä , luukusta pois ja omalle puolelle, luukku kiinni kolahtaen . Hetken päästä naapuri kopin ovi heilahti auki ja portaiden narinan saattelemana kaveri poistui Unisexistä Rautatienkadun sykkeeseen.

Itse pyyhin naaman ja lattian sekä keskityin jatkamaan leffan katselua kyrpääni runkaten sillä iltahan oli vasta nuori, joten jatkoa seurannee....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute