Herkku-puhelin
Appiukko osa 1
Kiimapillu69

Vain muutama päivä vielä niin täyttäisin 27 vuotta, Juhon kanssa olin ollut nyt kihloissa melkein 2 vuotta mutta emme olleet vielä harrastaneet kertaakaan seksiä. Ei edes pienintäkään suihinottoa tai edes sormetusta.

Juho oli vannoutunut samaan minut vasta häävuoteen puolella ja tämä perinne oli kuulemma tullut hänen isovanhemmiltaan saakka. Olihan se lievästi tuskallista maata alastomana miehensä vieressä ja himoita joka päivä hänen kiihkeää vartaloaan, mutta silti olin päättänyt pitää hänestä kiinni pienin keinoin ja salaisuuksien.

Olin ilmoittautunut sinkkulaivalle kahden muun ystävättäreni kanssa. Tanja ja Krista olivat parhaat ystäväni, olleet jo lapsesta asti olimme erottumattomat melkeimpä jo olleet siitä asti kun ensimmäisen kerran tappelimme eräästä miehestä jonka kanssa Krista nykyään seurusteli.

Tanja puolestaan oli päässyt jo naimisiin Juhon veljen kanssa joka oli hylännyt perinteet ja siirtynyt nautinnollisempaan elämän muotoon, Tanjalta ei odotettu niin paljoa kuin minulta Juhon suku oli pahempi kuin mikään mitä olen tähän asti tullut tuntemaan.

Juholta itseltään ei odotettu niinkään suurta ja ihmeellistä elämän tapaa vaan lähinnä sitä että hän siementäisi sellaisen naisen jolla olisi vartalon muodot sellaiset mitä lapsen kantamiseen voisi tarvita. Juho ei itse voinut valita juurikaan morsiantaan mutta minä puolestani halusin Juhon vain siksi että hän on ainoa mies joka todella on ollut kaiken tämän arvoinen ja tulevaisuudessa tulen antamaan hänelle kaiken takaisin mitä olen odottanut nämä vuodet.

Tosin itse olen aina ollut lievä seksiriippuvainen ja himoni ovat välillä melkein niin suuret etten voi hallita itseäni juurikaan niin minun on vain pakko salata asia vielä Juholta koska hän ja hänen sukunsa eivät voisi millään tasolla haluta tälläistä hurjapäätä sukuunsa.

Olen viimeisien vuosiemme aikana harrastanut yli 100 miehen ja naisen kanssa seksiä vain tyydyttääkseni himoni ja tunteeni Juhoa kohtaan. Tanja ja Krista tiesivät addiktiostani ja olivat kyllä osasyyllisiä asioiden etenemiseen, Krista oli joskus kauan aikaa sitten ollut yksi minun naisistani joiden kanssa olin harrastanut seksiä ja seurustellut yli 3 vuotta. Kullin himo on osakseen myös tyydytettävissä mutta sperman himoni on aivan omaa luokkaansa rakastan sen makua, hajua ja ennen kaikkea sitä tunnetta kuinka isolla paineella se tulee suuhuni tai suoraan sisääni.

Kun ensimmäisen kerran tapasin Juhon vanhemmat huomasin että hänen isänsä katseli minua tarkoin ja todella himokkain silmin, jos aistini eivät olleet ihan niin väärässä olisin kuvitellut hänen päässään liikkuvat mielikuvan jossa hän nussisi minua pöytää vasten ja kielellään nuolisi nännejäni. Juhon isä oli iältään 54 vuotias ja erittäin aktiivinen sängyn puolella hänellä tuntui olevan 25 vuotiaan himo naisia kohtaan ja varsinkin tuntuvasti hänen poikansa tyttöystäviä kohtaan.

Juhon isä oli myös erittäin tunnettu siitä että hän oli pettänyt vaimoaan joskus aikaisemminkin usean eri naisen kanssa sillä välin kun hänen vaimonsa oli ollut käymässä tätinsä luona.

Kaksi viikkoa sitten olimme Juhon kanssa lähteneet käymään hänen vanhempiensa luona ja Juhon odotettiin jäävän heidän luokseen viikoksi tai pariksi. Juho halusi minun tutustuvan hänen äitiinsä ja isäänsä paremmin jotta voisin antaa heille sen samankaltaisen kuvan kuin olen hänelle antanut näiden vuosiemme aikana. Suostuin vain siksi ettei salaisuuteni tulisi julki ja Krista lupautui tulemaan ja viemään minut shoppailemaan siksi aikaa etten vain vahingossakaan pääsisi liiaksi aikuistumaan Juhon vanhempien seurassa.

Matka Juhon vanhemmille oli pitkä ja puuduttava. Tietenkin olimme sopineet että vaihdamme aina tietyin väliajoin kuskia mutta halusin silti välttämättä pitää mieleni ja käteni erossa keholtani. Pilluni huusi jo tyydytystä ja kehoni väreili ihan kuin orgasmini jälkeen, aistini olivat herkkänä ja tiesin etten saisi tehdä mitään mutta halusin niin paljon Juhoa nyt ja aina halunnut.

Kerroin kuinka haluaisin häntä taas kerran ja nyt tässä autossa. Juho hymyillen sanoi että tietää miten tuskallista se voi olla mutta haluaa ensin isänsä ja äitinsä hyväksynnän tähän asiaan, sanoin Juholle etteivät he tarvitsisi tietää jos vähän imaisisin tuota kiinteää kaluasi ja tyydyttäisin itseäni samalla. Juho pyysi minua pysäyttämään auton ja ajamaan sivummalle sen verran että voisimme tehdäkkin jotain, toiveikkaana pysähdyin bussipysäkille ja käännyin Juhoa kohden.

Juho kurottautui turvavyöstään suutelemaan minua kiihkeästi ja painoi kätensä toppini alle hieroen rintaani, nännini kovettuivat ja pilluni kostui todella märäksi olisin nyt valmis saamaan kunnolla hänen kulliaan sisääni, suuhuni, peppuunikin jos hän vain nussisi minua ja ottaisi minut virallisesti itselleen. Juhon kädet olivat taivaallisen ihanat joista tunsin hänen paineet ja himot vartaloani kohtaan, voisin melkein kuvitella kuinka hän repisi vaatteeni päältäni ja painautuisi sisääni samalla aloittaen tuon taivaallisen lantion liikehdinnän.

Juho suuteli minua kiihkeästi hieman vapisten mutta kiihkeästi saaden viestinsä perille asti. Hänen kätensä vetivät toppini kokonaan alas paljastaen paljaat rintani hänelle, Juho hieroi käsillään rintojani ja suuteli kaulaani kiihkeämmin kuin hetkiin aikoihin. Viimeksi hän suuteli minua näin kiihkeästi kuin aloitimme seurustelemaan, hän vapisi himosta ja minä tärisin kiihkosta ja jännityksestä Juhoa kohtaan jokainen hänen kosketuksensä sai minut kihelmöimään pilluni huulista ja varsinkin klitoriksesta.

Voihkin suht kova äänisesti yritin pitää mahdollisemman hiljaista ääntä ettei kukaan muu kuulisi meidän lemmen ja puhtaan nautinnon ääniä ja tulisi katselemaan mitä nuoripari voisi puuhata huurtunein ikkunoin. Juhon käsi eksyi toiselta rinnaltani alemmas minihameeni alle tuntien sormissaan kuinka kiimaisesti haluan häntä.

Juho työnsi sormensa märälle pillulleni ja hieroi sitä hieman. Voihkaisin kovaäänisesti ja otin hänen kädestään kiinni molemmilla käsilläni työntäen hänen sormiaan märkään vakooni, halusin saada hänen sormiaan ja kuvitella niiden olevan hänen kalunsa uppoutumassa sisälleni ja antaen minulle nautintoa jokaisella työnnöllään.

Suustani pääsi nautinnon huumassa sanat jotka antoivat Juholle varmuutta asiaan;

"Nussi mua, nussi mua saatana anna sitä kullia mulle"

Juhon sormetus kiihtyi kiihtymistään ja vartalo alkoi nytkähtelemään suuresta nautinnosta, ilmaisten Juholle että olin erittäin lähellä suurta orgasmini huippua. Juhon suu ja kieli tekivät työtään nännieni ympärillä melkein jo tunsin kuinka hänen kalunsa repisi tieltään kaiken jotta pääsisi nussimaan märkää pilluani. Näin Juhon kalun olevan aivan täysin seisokissa melkein voisin haistaa hänen kiimalimansa läpi hänen housujen.

"Juho sormesi ne ne aih aaah!!"

Huusain ja otin samalla kiinni Juhon niskasta voihkien, tuntien koko vartaloni nytkähtelevän ja värisevän suuresta orgasmistani. Se tunne oli sanoin kuvaamattoman vapauttava ja samaan aikaan rentouttava, olin sen jälkeen aivan sulaa vahaa mieheni käsissä. Kehoni rentoutui Juhon sormet vielä sisälläni hitaasti liikkuen edestakaisin tunnustellen lantiopohjan lihkasieni voimaa. Pian Juho työnsi sormiaan syvemmälle ja kuiskasi korvaani;

"Haluan saada sut nyt ja mä haluan saada säkkini tyhjäks sun sisääs, ne on liian täynnä odottaakseen vielä pidempään"

Hänen katseessaan oli nyt vain pelkkää kiimaa ja puhdasta halua saada nussia minua niin kovaa että huutaisin pelkästään vaan hänen nimeään. Juho avasi verkkariensa narut ja veti ne nilkkoihinsa ja näytti minulle koko seisokkinsa toivoen minun koskettavan sitä huulillani aluksi ja myöhemmin toiset huulet saisivat osansa siitä joka sentistä ja jokaisesta sykkivästä ja paineella tulevasta spermasta sisälläni.

Suutelin Juhoa kiihkeästi kielisuudelmin haluten lisää vain hänen seksuaalista huomiotaan minua kohtaan, halusin antaa rakkaalleni nautintoa josta hänen olisi vaikea enää olla pitämättä myös halusin hänen saada ensimmäisen kertansa kunniaksi naista joka todella tietää miksi urokset haluavat tälläistä pakkausta.

Otin Juhon kalun käteeni ja purstin sitä hieman tuntien sen kuuman ja suonikkaan olemuksen kädessäni, hän oli aivan kiimaliman peitossa mutta se tuoksui vaan niin taivaallisen makealle että minun oli pakko saada maistaa sitä edes hieman. Kumarruin hänen haaroihinsa ottaakseni tuon mahti melan syvälle suuhuni, ujutin hitaasti Juhon kalua suuhuni samalla hieroen hänen kookkaita kiveksiään jotka enteilivät hieman hänen tulemistaan. Aavistelin ettei hän kestäisi kovinkaan paljoa imemistäni ja kielellä hieromista ennen kuin hän saisi orgasminsa ja täyttäisi pilluni kiihkeällä ja runsaalla orgasmillaan.

Juha nojautui kunnolla nauttimaan kosteasta suustani. Imaisin kovaan otteeseen Juhan kullin ja kuulin kuinka hän voihkaisi nautinnosta samalla kun pyörittelin kieltäni hänen paksun terskansa ympärillä.

"vielä vähän aikaa rakkaani, vielä vähän aikaa"

Ajattelin hiljaa mielessäni ja imin rakastani suurella nautinnolla. Imin Juhoa oikein kunnolla ja kiivaalla tahdilla kuvittelin että naisin häntä juuri nyt pilluni kiihkeillä ja herkillä huulilla, Juho huohotti kiivaammin ja kiivaammin kunnes hän laukesi suuhuni ja täytti koko suuni rajulla räjähtävällä orgasmillaan, hänen spermansa tuli yllättävän kovalla paineella kurkkuuni. Yskin hetken aikaa ja hänen lastiensa määrästä en odottanut ekalle kerralle näin isoa lastia koska tiesin hänen runkkailevan aika ajoin vessassa ja makuuhuoneessamme mutta ei ikinä samaan aikaan kun minä olisin ollut siellä.

Nielin ja maistelin makeaa spermaa joka sykki ulos hänen terskastaan vieläkin, sitä tuntui olevan vain lisää ja lisää melkein loputtomiin saakka mutta olihan tämä tietenkin ymmärrettävää koska emme olleet ikinä näin seksuaalisesti yhdessä ja samassa paikassa vielä. Yllätyin positiivisesti varsinkin hänen spermansa oli erittäin makeaa ihan kuin karkkia mutta paksummassa koosteessa ja paljon maukkaamassakin.

Juho hengitteli syvään ja hieroi päätään henken aikaa ennen kuin tokaisi minulle;

"Rakas et tiedäkkään kuinka paljon olen halunnut nussia sua oikeen kunnolla mutta perinteet ovat perinteitä ja nyt kun rikoin niitä ensimmäistä kertaa niin se vaan tuntui liiankin hyvältä jopa niin hyvältä että voisin vaan unohtaa ne ja alkaa joka päivä nauttimaan noista huulista, myös ottaa käsittelyyni ne toisetkin huulesi ehkä heti jo tänään myöhemmin kun pääsemme vanhemmilleni."

Punastelin hieman samalla kun puin päälleni siistien suupieliäni ja maistellen tuota sperman makua suussani vielä hetken aikaa.

Käynnistin auton ja jatkoimme ajamista Juhon vanhemmille. Matka kesti vielä 2 tuntia jona aikana olimme lähemmin kuin koskaan aikaisemmin ja puhuimme kaikesta paljon avoimemmin. Kerroin ensimmäistä kertaa Juholle seksikokemuksistani avoimemmin ja oletin hänen olevan kauhuissaan asioista mutta se pelko osoittautui vääräksi, Juho tuntui olevan empaattisempi kuin olin olettanut en tosin uskaltanut kertoa varsinaisesta seksiaddiktionistani koska pelkäsin hänen reaktiotaan siihenkin.

Juho paljasti minulle kuinka hän oli melkein pettänyt minua erään ystävätteremme kanssa hän oli kuulelma ollut viettelevä ja Juholla olivat paineet olleet liiankin kovat mutta hallinnassa olevat.

Ilmeeni ei värähtänytkään kun mietin mitä nyt tulisi seuraavaksi tapahtumaan kun appivanhemmillani ja minulla on yhteinen synkkä salaisuus minkä takia tapasinkin alunpitäen Juhon ja rakastuin häneen omalla tavallani.

Saavuimme Juhon vanhempien kotitalolle ja vaadin että parkkeeraisin vieraspaikalle auton vain siltä varalta ettei sitä ikinä tiedä vaikka vieraita tulisikin käymään niin ei olisi auto tiellä.

Todellinen syy tähän oli se että olimme sopineet appiukkoni kanssa että tapaamme salaa ensin autotallilla ja sovimme miten asiat hoidetaan tämän viikon ajan. Tapasin appiukkoni Derekin ja hän oli erittäin onnellisena ottamassa minut vastaan.

Juho vei kaikki tavaramme sisälle ja sanoi minulle ennen lähtöään että odottelee minua makuuhuoneessamme, aluksi se tuntui pahalta mutta addiktioni ja haluni saada kalua olivat jälleen kasvussa varsinkin kun addiktioni lähde oli alunpitäen tullutkin Derekin ansiosta. Muistan ensimmäisen kertani hänen kanssaan oikeinkin hyvin hän on aina ollut raju rakastaja mutta silti hellä ja rakastava sielu.

Näin Juhon menevän sisälle ja minä jäin Derekin kanssa autotalliin hetkeksi aikaa, Derek painautui minua vasten pullottavan etumuksensa kanssa ja kuiskasi korvaani;

"Voi luoja kun sä näytät hyvältä, vaimoni ei ole näyttänyt pitkään aikaan mitään minulle, en usko että hän tietää mutta luulen että hän epäilee meitä."

Hieraisin kädelläni hänen etumustaan ja katsoin häntä suoraan silmiin halukkain katsein, nuolaisin tumman punaisia huuliani näyttäen että halusin ottaa Derekin kalun suuhuni ja imeä sitä niin että hän olisi melkein kiimansa huipullaan. Derek otti kasvoistani kiinni voimakkailla käsillään ja suuteli minua kiihkeästi hieroen samalla rintaani, hetken suutelun jälkeen hän otti toppini pois päältäni ja keskittyi rintojeni hyväilyyn.

Derek kouri rintojani kova otteisesti ja kehui niiden olevan juuri hänelle sopivat juuri hänen kädelleen tehdyt, juuri sellaiset mitkä janoavat kalua niiden väliin. Pian Derek lopetti rintojeni kourinnan ja pakotti minut polvilleen betoni lattialle avaten samalla housujensa vetoketjun, Derek käski minun ottamaan hänen housujensa alta kalun ulos ja pistämään sen rintojeni väliin. Tein mitä hän käski minua tekemään.

Derek sanoi hetken ajan kuluttua kun olin runkannut häntä rinnoillani hitain ottein hieman puristaen ja nuolien hänen terskaansa vähän välilä;

"Siinä on kunnon tyttö juurikin noin nyt vain imet sitä vähän aikaa niin saan susta kunnon pano leluni."

Mielessäni pyöri hetken aikaa vain se kun teen tätä vain halujeni ja kiihottavan alistamisen takia, mutta nyt kun olen saanut rakkaaltani kalun maun suuhuni on minulla vielä toivoa saada haluni kuriin hänen kanssaan. Derek hengitti raskaasti ja kehui olevansa lähellä, lopetin hänen kullinsa imemisen heti kun hän sanoi minulle niin ja käski minut auton kone pellille makaamaan vatsalleni, Derek tuli taakseni pakotti haarani levälleen ja painautui märkään pilluuni koko mitaltaan.

Voihkaisin kimeästi ja tunsin kuinka hän nussi minua pitkän ajan jälkeen. Derek piti käsistäni kiinni ja nussi kivi kovalla kalullaan kuin ei olisi saanut vaimoltaan tarpeeksi seksuaalista huomiota. Derekin vaimo Maarit oli huomattavissa määrin sukuunsa enemmän kiintyneempi ja rajoitteellisempi kaiken suhteen kuin Derek. Derekille seksi ja erotiikka ovat olleet aina elämänsuola ja hän jakoi sen kanssani eräänä myöhäisenä talvi iltana juuri tässä samaisessa paikassa missä nyt hän nussii märkää pilluani kovin ottein.

Kiimani suureni entisestään ja aloin voihkia, huohottaa ja nauttia enemmän ja enemmän hänen ihanan kovaotteisista tavoista saada nainen vikisemään hänen allaan. Vaikka nyt tämä nussiminen olikin vain puhdasta kiimaa niin tiedän hänen olevan entistä vietteliäämpi ja nautinnollisempi rakastaja kuin mitä hän näyttäisi minulle juuri nyt. Hän vain halusi saada purettua useamman kuukauden paineet kerralla ulos jotta voisi katsoa minua silmiin ruoakapöydässä eikä ajatella silmillään kuinka kaataisi minut kaikkien edessä pöydälle ja nussisi minua niin lujaa että saisi melkein pillunikin repeämään rajusta tahdista.

Derek sanoi olevansa lähellä ehkä erittäin lähellä laukeamistaan, mutta ennen kuin halusin hänen ottavan sen ulos sisältäni hän painoi kulliaan kovemmin ja kovemmin yhä vaan syvemmälle minuun ja laukesi sisälleni. tunsin kuinka hänen spermansa
iskeytyi voimalla sisääni samalla hänen kullinsa nytkähdellen ja täyttäen vakoani perinpohjaisesti.

Derek hengitti hetken aikaa raskaasti ja syvään ennen kuin otti sperman peittoisen kullinsa sisältäni ja pyysi minua siistiytymään ennen kuin tulisin sisään tervehtimään hänen vaimoaan ja esittämään ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan täällä. Pillustani tihkui spermaa lattialle hieman vaikka yritin pitää sen sisälläni niin pitkään kuin vain pystyin, Derek huomasi tämän ja nopea toimisesti otti paperia pyyhkien lattian ja reiteni hänen sotkuistaan. katselin Derekkiä kuinka hän pysähtyi pillulleni paperin kanssa ja hitaasti pyyhkäisi posliinista ja hyvin naitua pillua hieman ennen kuin yllättäen painoi päänsä lähemmäksi nuollakseen sen puhtaaksi sotkuistaan. Yllätyin hieman ja en tiennyt miten reagoida voihkaisin ja huohotin yrittäen pitää hiljempaa ääntä mutta turhaan, pilluni oli todella herkillä ja Derekin karhea kieli ei antanut nautinnolleni mitään rajaa.

Derek nuoli minua kiihkeästi hieroen pakaroitani hellemmin ottein kuin vähän aikaa sitten, voihkin ja huohotin hänen kiivaan ja taitavan kielensä ansiosta ihan kuin hän olisi halunnut minua uudestaan vielä vaan hellemmin ihan kuin hän olisi kielellään rakastellut minua hieman työntyen välillä pienesti sisääni ja liikuttanut kieltään ylemmäs klitorikselleni, pienellä liikkeellä hieroen sitä niin etten meinannut enää pysyä jaloillani. Derek tiesi oikeinkin hyvin mikä saa minun jalkani aukeamaan ja letkistymään täysin miehen armoille.

Pian kuulin kuinka talon ovi kävi ja Maarit huuteli Derekin perään, Derek lopetti heti nuolemiseni ja ojensi toppini minulle hieman paniikissa samalla käskien minut äkkiä pukeutumaan ja menemään takaoven kautta ulos. Tein työtä käskettyä ja hiivin talolle ilman että Maarit huomasi minun olleen Derekin luona hänen paineitaan purkamassa, Juho tuli ovelle minua vastaan ja kysyi minulta;

"Kultaseni, miksi olet niin hengästynyt? Onko kaikki hyvin ja oletko nähnyt isääni missään? Hänen piti olla vajassaan mutta en löytänyt häntä sieltä niin tulin takaisin purkamaan laukkujamme."

Vastasin etten tiennyt mutta näin hänen kyllä poistuvan vajasta ja kävi toivottamassa tervetulleeksi. Poskeni olivat kuumat ja suussani maistui Derekin kalun kiimalima vieläkin, otin matkatavaroistani hammasharjani ja pesin äkkiä hampaani samalla kun katselin peilistä itseäni huomasin topissani olevan tahroja valkoisia sellaisia. Vaihdoin makuu huoneessamme toppini pois ja otin t-paidan joka oli kirkkaan pinkki ja hieman kireähkö tosin en ole ikinä löytänytkään sopivaa paitaa joka olisi hyvin sulautunut vartaloni kanssa jota en missään nimessä häpeä vaan olen tyytyväinen siihen kuinka olen saanut pidettyä tiimalasimaisen vartaloni hyvässä kunnossa.

Vaihdoin minihameeni farkkuihin. Minihameessani oli myös tahroja, topissani olivat Juhon spermaa ja nyt minihameessani oli Derekin sperman jälkiä. Huokaisin ja laitoin vain vaatteeni Maaritin neuvomaan pyykkikoriin odottamaan seuraavaa pyykki vuoroa. Maarit valmisti meille erittäin maukkaan aterian jonka jälkeen menin ruoakalevolle makuuhuoneeseemme, Juhan veli soitti hänelle ja pyysi tulemaan auttamaan pyykkikoneen nostamisessa ja asentamisessa. Juho suostui samantien hommaan mutta sanoi tulevansa vasta kahden tunnin päästä, kuuntelin heidän puheluaan maaten alastomana peiton alla ja kun he lopettivat puhelun Juho tuli huoneeseemme sulkien oven perässään katsellen minua kiihkein silmin.

Juho riisuutui edessäni alastomaksi ja paljasti puoli kovan kullinsa minulle, tämän jälkeen minä heitin peittoni viereeni lattialle ja näytin kuinka sormetin itseäni samalla kun hieroin D-kupin rintojani hänen edessään. Kerroin että itsenityydyttäminen hänen edessään kiihottaa minua mutta näin hänen silmissään että se kiihotti enemmän Juhoa kuin minua. Juho käveli viereeni ja nosti minut kädestäni istumaan hänen eteensä. Pian hän työnsi kiimalimasta märän kullinsa huulilleni ja kysyi minulta;

"Haluatko maistaa tätä vielä vai haluatko että työnnyn sisääsi, hitaasti, nautinnollisesti ja nussiin sinua juuri niin kuin haluat?"

Levitin haarojani ja asetuin sängyllemme silkkilakoihin selälleni makaamaan sanoen hänelle;

"Tarvitseeko minun erikseen sinua pyytää tai ohjata?"

Juho asettui päälleni ohjaten kovan kullinsa pillulleni ja hitaasti tunnustellen työntyi sisääni, toinen kulli jo heti melkein putkeen tänään ajattelin hiljaa mielessäni. Pian Juho lopetti työntämisen kysyäkseen ettei vaan minuun satu? Tämän jälkeen otin hänestä kiinni ja painoin hänet kokonaan sisääni pitäen jaloillani häntä sisälläni niin että saan suudeltua miestäni samalla kun annan hänelle näytteen lihaksistani, Juho voihkaisi kova äänisesti ja sanoi;

"Ooh aih! älä nyt noin kovaa anna mun tehdä nää työt ettei leikki lopu liian aikaseen kesken."

Annoin Juholle oman aikansa tuntea pilluni yhtä märkänä kuin autossakin ja ehkä hieman vielä spermaisena mutta Juhon ei tarvinnut siitä tietää mitään vielä. Juhon lantio tuntui taivaallisen sulavalta, ne liikkeet olivat vaan sulaa hunajaa ja hänen kullinsa se oli isompi kuin hänen isällään se oli huomattavasti ihanempi asia, annoin hänen ottaa minut omalla tahdillaan juuri tässä ja nyt ja kunnolla.

Juhon liikkeet ja huomiointi olivat täysin eri luokkaa mihin olin normaalisti tottunut miesten kanssa, hän oli enemmän tunteellisempi kuin monet muut. Juhon vartalo nytkähteli nautinnosta ja hänen suutelunsa oli samanaikaisesti ihanaa mutta myös hieman amatöörimaista, heti kun hän lopetti suuteluni Juho otti minusta paremman otteen ja alkoi naida minua kovempi otteisemmin. Hänen kalunsa ja liikkeensä ja hänen seksuaaliset energiansa saivat minut aivan hullaantumaan nussimisestamme se oli suorastaan taidetta ja uskomatonta jopa päässäni kihisi kuinka hän sai pilluni tuntumaan taivaalliselta temppeliltä johon vain yksi urhoollinen soturi isolla kullillaan voisi tulla valloittamaan.

Juhon otteet olivat kiihottavan rajut ja hänen tekniikkansa tuntui vaan paranevan entisestään, hän nosti jalkani yhteen ja painoi niitä suorina niin paljon eteenpäin että sai pilluni kunnolla näkyvilleen jotta saisi momenttia kovemmaksi. Hänen massiiviset kiveksensä hakkasivat reisiäni ja samalla hänen voimakas olemuksensa sai minutkin aivan hurmokseen, voihkin vieläkin kova äänisemmin kuin koskaan aikaisemmin Juhon otteet osuivat juuri oikeaan paikkaan sisälläni hän oli todella luonnonlahjakkuus uudet asennot ja uusi mahtava kulli sai minutkin kiljumaan nautinnosta.

Pian Juho otti kullinsa ulos minusta ja nosti minut syliinsä naidakseen minua sylissään, rintani olivat juuri sillä korkuudella että hän sai suullaan imettyä nännejäni joka antoi mahtavan ekstaasi räjäyksen nussimisellemme. Juhon uhmakas nussiminen ja rintojeni hyväily plus nännieni pieni hampailla purekseminen sai orgasmilleni uuden tilaisuuden. Juho painoi minut sängylle niin että vain niskani kosketti sänkyä ja hän piteli minua kullinsa päällä rajusti nussien minua, rintani heiluivat villisti hänen pidätteän orgasmiaan ja minun yrittäen keskittyä siihen että saan sen orgasmin olin niin lähellä melkein tunsin jo pillustani tulevan luontaiset liukasteeni ulos. Ei kauaakaan kun puristin liian raju otteisesti Juhon kullia saadakseni orgasmini juuri kun sain kullin avulla orgasmin ja silmissänikin pimeni niin Juho huudahtaen laukesi sisääni. Syvälle työntyneenä ja kivikovana hän laukesi melkein samaan aikaan kuin minäkin.

Makasimme päällekkäin sängyllä Juho edelleen sisälläni puoli kovana ja hieman kiihkeänä vielä, Juhon rauhallinen sydämmen lyönti ja hengitys sai minutkin rauhoittumaan villistä nussimisestamme ja kovemmasta orgasmistani vähään aikaan. Pian Juho nousi sanoen että hänen tarvitsee lähteä suihkuun ja sitten auttamaan veljeään pesukoneen laittamisessa.

Juho kumartui suutelemaan minua ja kiitteli minua kuinka hän sai viimeinkin tuntea jotain mitä hän on vain kuvitellut märissä unelmissaan saavansa mutta yllättävän kiihkeänä hän sai ottaa minut täällä ilman häiriötä.

Puolituntia myöhemmin Juho lähti autollamme auttamaan veljeään ja minä jäin appivanhempieni kanssa kolmisin odottamaan hänen paluutaan.

Derek järjesti Maaritille pienen matkan naapurin rouvan kanssa kylpylään jättäen meidät kahden isoon omakotitaloon.

Jatkuu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute