Herkku-puhelin
Riskin otto ja nautinnon käänteet
Kiimapillu69

Makaan alasti sängyllä hieroen rintojani kiihkeästi miehen edessä joka katselee minua kiihkein silmin. D-kupin rintani jotka ovat hien ja kiima nesteiden peittämänä, käteni vaeltelevat nännieni päällä ja niiden ympärillä. Kovettuneet ja kiimasta sekaisin oleva vartaloni nykii hänen edessään.

Pilluni kosteana ja valmiina miestä varten, mies edessäni, nahkatuolissa istuen alastomana ja kiimaisen kovana katselee silmillään joilla hän antaisi minulle uskomattoman kovaa nautintoa.

Hän nousee tuolista ja asettuu polvilleen haarojeni väliin levittäen jalkojani juuri sen verran että pääsee painamaan päänsä pilluni päälle, mies nuuhkaisee kovaäänisesti minua ja nuolaisee pilluni huulia jonka myötä saa minut voihkaisemaan nautinnosta ja puhtaasta himosta saada tätä miestä nuolemaan minut taivaaseen.

Mies ottaa voimakkaan otteen haaroistani ja aloittaa pilluni nuolennan kiihkein ottein. Vartaloni nykii nyt kiihkeästä nautinnosta jota tämä mies tarjoaa minulle taitavalla kielellään, taitavat kielen liikkeet ja voimakkaat otteet saavat minut aivan tajunnan räjäyttävään nautintoon.

En ollut enää kontrollissa vaan kehoni nyki ja suustani vain pääsi voihkinnan puhdas ääni. Voihkintani kimeni entisestään kun mies työntyi sormillaan sisääni hieroen pilluni jokaista kiihkeää ja erittäin märkää seinämää, pilluni suorastaan imaisi miehen sormia syvemmälle ja syvemmälle sisääni ja suustani pääsi jokaisella sormen työnnöllä kovempi ja kiimaisempi ääni.

Mies tuntui omaavan juuri sopivan paksuiset sormet jotka osasivat tutkia pilluani juuri niin hyvin kuin olisi voinut toivoa ilmoituksen myötä, miehen kieli tuntui tietävät klitorikseni liiankin hyvin hänen kielensä hieroi täsmällisesti klitoristani ja hänen sormensa tekivät tuloaan voimakkain ottein.

Tunsin hänen kyrpänsä sykkivän kiimalimaansa jalkaani vasten. Tuo suonikas ja paksu kyrpä oli juuri se mitä halusin saada niin kovaa että suorastaan olin valmis vaikka nuolemaan hänen jokaista vakoaan niin paljon ennen kuin hän antaisi minulle.

Mies lopetti pilluni hyväilyn ja nousi suutelemaan napaani, siirtyen siitä ylemmäs rinnoilleni jotka värähtelivät kiimasta ja nautinnosta toivoen saavan häneltä yhtä kiihkeää huomiota mitä hän antoi pillulleni joka vieläkin antoi sykkeitä himosta johon haluaisin saada tyydytystä mutta vain tuosta massiivisesta ja mehevästä kyrvästä.
Mies otti rintani käsittelyynsä hieroi niitä voimakkain ottein ja hänen karheat työmiehen kädet olivat juuri sitä mitä tarvitsin hieromaan muhkean täyteläisiä rintojani.

Mies hyväili hyvin tietäen rintojani ihan kuin olisimme nussineet aina, hän tuntui tietävät täsmällisen voimakkuuden jolla saisi minut huutamaan ja anomaan hänen kyrpäänsä. Mies osasi myös näyttää suullaan kuinka hän haluaisi minua tässä ja nyt, nännini olivat nyt täydessä mitassaan ja kovemmat kuin pitkään aikaan. Koko kehoni nyki hänen voimakkaista otteistaan samalla kun hänen kyrpänsä levitteli pilluuni kiimalimaansa.

Ihan kuin hän valmistelisi minua kiihkeään penetraatioon josta voisin päästä orgasmiani vastaavaan nautinnon pyöteeseen. Makasin hänen allaan voimakas otteisen esileikin jatkuessa, huohotin ja voihkin aina kun hänen paksu kyrpänsä kävi pilluni huulilla. Mies huokaili ja lopetti hetkeksi muhkeiden rintojeni hyväilyn, hän nousi päältäni ja käveli toiseen huoneeseen hengästyneenä. Katsoin hänen mahtavaa vartaloaan kun hän käveli huoneesta pois.

Vaikka hän olisi lopettanutkin ja saanut tarpeekseen oli minun pakko saada orgasmini vaikka omin käsin kiimani oli liian kova vain päästääkseni sen laskettumaan normaaliin tasoonsa. Miehestä ei kuulunut mitään hetkiin aikoihin mutta minä puolestani hieroin kiimaista pilluani kuvitellen hänet minun sisälläni työntyen hitaasti koko mitaltaan sisääni ensin vain hitaasti mutta sitten kiristäen tahtiaan ja näyttämään kuinka kiihkeästi hän osaa rakastella minua ja näyttää kuinka naista tulisi kohdella jokaisella voimakkaalla mutta kiihkeällä työnnöllä.

Pian huomasin avattuani silmäni että mies katseli minua ovelta kalu yhtä kovana kuin silloinkin kun hän minua valmisteli hänen raju otteiselle nussimiselle. Katsoin anelevin silmin miestä joka hitaasti asteli sängyn eteen hieroen nännejään ja katsellessaan minua syvälle silmiini, nousin kontilleni ja hitaasti konttasin miehen luokse.
Mies odotti minua kiimaisena ja valmiina, kun pääsin hänen luokseen haistoin hänen kiihkeän olemuksensa ja hänen kyrpänsä joka saattoi minut extaasiin. Halusin antaa samanlaista nautintoa nyt miehelle joka antoi minulle hetki sitten suurta nautintoa vain pelkällä suullaan ja työn karheilla käsillään.

Otin kiihkeän kiimaisesta kyrvän varresta kiinni sileillä käsilläni ja asetin huuleni hänen terskansa ympärille, hitaasti ujutin tuota komean suonikasta ja paksua elintä syvälle kurkkuuni. Mies huokaili nautinnollisin äänin samalla kun imin häntä, hellin ottein puristelin kyrvän vartta ja annoin tämän sykkiä kiimaisia nesteitään suuhuni maisteltavaksi ja tuo kiimaisten nesteiden maku oli suoranaisen nautinnon maku, halusin nyt vain enemmän ja kovemmin hänen kovaa kyrpäänsä joka tuntui olevan halukas työntymään sisääni ihan milloin vain kun mies vain antaisi halujensa viedä hänet mukanaan.

Miehen kyrpä maistui puhtaalta kiimalta. Imin häntä kiivaammin ja välillä hitaammin jotta saisin hänet yhtä kovaan kiimaan kuin minä, kehoni sykki halua häntä kohtaan vaikka hän itse olisi kuinka pidättyväinen vain niin silti halusin näyttää hänelle kuinka paljon halusin tätä kyrpää ja vain tätä ja nyt. Mies otti voimakkaalla kädellään päästäni kiinni ja työnsi minut selälleni makaamaan ottaen samalla huivini ja käski minun laittamaan tämän silmieni peitteeksi.

Tein mitä hän vaati minulta ja levitin haarani hänen edessään jotta hän näkisi minut kokonaan millaisena olen hänen orjanaan, hänen omana naisenaan tai hänen puhtaan kiiman kohteena. Tunsin miehen tulevan päälleni jälleen ja painaen sykkivän kyrpänsä pilluani vasten, hänen kyrpänsä tuntui taivaalliselta hieman lämpimämmältä kuin pilluni mutta silti yhtä märkänä kuin minäkin. Mies huokaisi ja työntyi sisääni hitaasti koko pituudeltaan.

Voihkaisin kova äänisesti hänen paksuudestaan, tuntien sen hierovan pilluni huulia terskallaan ja koko varrellaan. Se tuntui liiankin hyvältä se tuntui siltä kuin olisin saanut miljoona orgasmia samaan aikaan, kyrpä tuntui sykkivän kovemmin sisälläni nyt kuin suussani. Mies otti minut nyt omakseen tässä sängyllä tunsin hänen voimakkaat kätensä nostavan minut syliinsä saadakseen työntyä sisääni syvemmin ja tunteikkaammin myös aistillisemmin kuin aikaisemmin olisin voinut koskaan kuvitella. Tämä mies oli todellakin sanojensa mukaisesti tunteikas, kiihkeä ja uskomaton rakastaja.

Ratsastin hänen kyrvällään kiihkeästi samalla kietoutuen hänen vartalonsa ympärille, tuntien hänen kätensä hierovan rintojani karheasti mutta hellin ottein, rakastin tätä tunnetta saada kovaa kyrpää syvällä sisälläni antamassa minulle juuri sitä nautintoa mitä olin kaivannut jo pitkään. Pian mies irrottautui rinnoistani ja painoi minut kova otteisesti sänkyä vasten ja käski minua menemään kontilleni, tein mitä vain hän halusi minun tekevän kunhan vain saisin nauttia hänen kyrvästään vielä pitkään ja rajusti.

Mies asettui taakseni ja painoi kyrpänsä sisääni raju otteisesti samalla tarttuen lantiostani kiinni ja aloitti samantien nussimaan kiimaista pilluani, hänen kyrpänsä ja hänen kassinsa tuntuivat tekevän minut suorastaan hulluksi nautinnosta. Mies huokaili ja nussi minua rajusti mutta erittäin kiihkeästi samalla hieroen välillä klitoristani kiihkein ottein tunsin hänen sormensa ja hänen kyrpänsä yhteistyön olevan suorastaan runollista ja eroottista samaan aikaan.

Voihkin ja huohotin samalla kun tunsin hänen kiimansa kiihtyvän ja tahdin samalla muuttuvan melkein eläimelliseksi, mies ei juurikaan pitänyt ääntä vaan antoi minun päästää kaikki mitä olin varastoinut kuukausien aikana vapaaksi hänen kanssaan. Tarjouduin ottamaan hänen mällinsä suuhuni jos hän ei haluaisi antaa minulle sitä suurinta nautintoa mitä mies voi minulle antaa eli saada hänet laukeamaan sisääni täydellä paineellaan. Mies vain jatkoi kova otteisemmin nussimistani, hän murahteli muutaman kerran aktimme aikana mutta kuunteli tarkoin kuinka hänen kyrpänsä teki tehtäväänsä sisälläni.

Rintani heiluivat kiihkeän tahdin mukaan, samalla tunsin hikeni valuvan yhdessä kiimastani tulleen kiihkeän ja hunajaisen nesteeni kanssa. Olen hänen naisena tänä yönä ja hän ottaa minut juuri sellaisena kiimaisena nuorena naisena mitä olen.


"nussi mua kovemmin, anna mulle sitä paksua kyrpää!"

Huusin hänelle kimeästi, mutta hän tuntui vain antavan minulle sen osan itsestään mitä minä halusin tai vaadin häneltä. Pian hän lopetti kesken ja heittäytyi makaamaan vierelleni, käteni ja jalkani värähtelivät kiimasta ja tunsin olevani erittäin lähellä orgasmiani olin varma siitä että jos hän vain jaksaisi antaa kyrpäänsä minulle vielä ennen hänen laukeamistaan voisin saavuttaa orgasmini erittäinkin nopeasti. Nousin hänen päälleen ja annoin hänen ohjata kyrpänsä sisälleni hieman hieroen pilluni kiihkeita huulia, mutta sitten antoi minun painautua hänen päälleen kunnolla, tuo hymy hänen naamallaan kukoisti mutta en ollut aikaisemmin nähnyt häntä tälläisenä. Keskityin nyt vain saamaan kyrpää sisääni jälleen, tunsin kuinka hänen kalunsa sykki sisälläni ja pilluni suorastaan huusi kyrvän kiihkoa sisälläni.

Tunsin kyrvän jokaisen sentin uppoavan syvälle sisääni, halusin sitä niin kovasti etten voinut vastustaa antamasta täyttä ratsastusta tämän kyrvän päällä. Otin kyrpää sisääni kiimani ollessa huipussaan, voihkin tunteesta joka täytti koko kehoni jokaisella sentillä sisälläni. Mies makasi allani murahdellen ja huohottaen kiivaammin ja kiivaammin jokaisella kiimaisella liikehdinnälläni, otin hänen vartalonsa omakseni halusin häntä nyt enenmmän ja enemmän jopa niin paljon etten voinut enää pidätellä itseäni vaan annoin itseni kiimani valtaan.

"Pienen hetken vielä, anna sitä kyrpää nyt saatana. Just noin just siihen anna sitä ihanaa mulle"

hiljaa huohottaen mutisin hänen päällään ja pian koko vartaloni nytkähteli orgasmin suuresta voimasta pidätin hengitystäni muutaman sekunnin ajan jolloin kehoni tuntui sammuvan hetkeksi aikaa, päässäni tuntui pimenevän hetkellisesti. Juuri tälläistä orgasmia olin kaivannut oli viimeinen ajatelmani ennen kuin kaaduin voimattomana miehen päälle märkänä ja hikisenä.

Mies allani otti minut syvään syleilyynsä ja rauhoitteli minua kaikessa rauhassa. Avasin silmäni ja ajantajuni oli täysin mennyt orgasmini myötä.

Mies hyväili ihoani hellin ottein ja tunnusteli kehoani varovaisesti, katselin hänen käsiään hieroen rintojani hellästi. Katselin hänen kehoaan hetken aikaa ja kysyin häneltä;

"Sinä et ole vielä valmis vai olenko ihan väärässä?"

Mies vain jatkoi hyväilyäni hetken aikaa sanomatta mitään, pian hän työnsi minut selälleni sängylle ja nousi päälleni. Tunsin hänen kyrpänsä kovettuvan uudelleen ja se tuntui olevan nyt erittäin kosketus herkkä, en ollut varma olisiko hän melkein tullut samaan aikaan kuin minä mutta päätin yrittää ottaa vielä kerran tuon mahtavan kokoisen kyrvän sisääni vaikka pilluni tuntui vieläkin olevan herkillä viimekertaisesta orgasmistani. Nännini olivat herkät mutta kovat pelkästä kiihkostani häntä kohtaan.

Kuiskasin hänen korvaansa että;

"Anna mulle sun mällis mä niin ansaitsen ne ja sä haluat antaa ne mun sisään mä niin tiedän sen"

Mies ei vieläkään sanonut mitään vaan antoi minun hoidella hänet. Nousin hänen päälleen mutta en ottanut tätä mahtavan kokoista kyrpää vielä sisääni mutta pieni halu minussa kuiskaili minulle ehkä toivoen samalla että ottaisin hänet uudelleen sisääni nauttien vielä kerran tästä kiihkeästä miehestä. Runkkasin miehen uskomattoman kiihkeää ja kuumaa kalua käsilläni, tunsin miehen hengittäen syvään ja katsoen minua samalla toiveikkain katsein.

Sanoin miehelle; "jos meinaat nussia mut täyteen spermaas niin syytä ois sanoa jotain tai edes ottaa mut kunnolla edestä päin niin saisit säkin jotain tekemistä."

Mies hymyili ja naurahti hieman. Hänen möreä äänensä sai minut kihelmöimään pillustani jälleen hieman, ihan kuin hänen möreähkö naurahduksensa saisi minut syttymään vielä kovemmin kuin tuo massiivinen kalu joka sykkii täyttä kiimaa ja kestävyyttä käsissäni, suussani, pillussani ja koko kehollani. Mies otti minut syleilyynsä samalla asetellen kalunsa pilluni suulle, hieroen pilluni huulia terskallaan.

Mies kumartui lähelleni nosti jalkani hänen harteilleen ja painoi hellästi ja tunteellisesti kyrpäänsä sisääni jälleen kerran. Kyrpä tuntui taivaallisen hyvältä ja halukkaalta saada tätä pillua vielä tuntea sen ympärillään.

Mies painoi jälleen kyrpänsä sisääni ja alkoi hellin ottein nussimaan pilluani, hän murahteli tuntuvasti rakastaen tätä tunnetta kun kiettoudun pillullani voimakkaasti hänen kyrpänsä ympärille nauttien jokaisesta työnnöstä, jokaisesta sykkeestä mitä hän tarjoaa minulle. Mies alkoi huohottaa kovemmin ja kovemmin samalla ottaen sängystä tukea jotta hän saisi maximaallisen työntövoiman sisälläni. Hänen kiveksensa tuntuivat upeilta kun ne läpsivät paljasta ihoani vasten, hän otti minut voimakkaaseen nussimiseensa vielä kerran mutta tällä kertaa hän määräsi tahdin jolla hän saisi uskomattoman orgasminsa myös salaa toivoen ettei hän vetäisi kesken pois kyrpäänsä sisältäni jotta saisin nauttia täydeltä sydämmeltäni hänen mälleistään sisälläni täyttäen minut.

Miehen kyrpä tuntui sykkivän kovemmin ja kovemmin hänen huohottaen korvaani vasten, hänen kätensä tuntuivat taivaallisen hyvältä rintani päällä ja toinen vahvasti tukemassa häntä jokaisella työnnöllään. Mies antoi minulle kovemmin ja kovemmin nautintoa hän sai minut voihkimaan nautinnosta ja kiihkosta vielä kovemmin, aloimme voihkia yhdessä tuntien kuinka kiimamme yhdistyivät. Mies voihki ja huohotti rajusti työntyen sisääni muutamaan otteeseen, kunnes hän sai orgasminsa.

Mies voihkaisi kova äänisesti suorastaan huudahti voimakkaasta paineistaan minua kohtaan samalla täyttäen minut voimakkaalla suihkauksella spermaansa, pilluni värähteli orgasminlaisesti.

Mies tokaisi möreästi ja helpottuneesti minulle;

"Nainen. Olet jotain aivan muuta mitä olisin voinut kuvitella se mitä kirjotat on aivan täysin jotain muuta, sä oot vaan jotain en saatana tiiä ees mitä. Tunnut olevan kiimaisempi kuin miten osaisit edes kirjottaa siks tää onkin aivan järjetöntä miten valitsit just mut jonka kanssa jakaa tää sairaanmoinen kiimas."

Naureskelin ja hymyilin hänelle sanoen;

"Kun mä kirjotan jotain niin se on vaan esimakua ja todellisuus on vielä nautinnollisempaa"

Makasimme loppu illan täysin vaan alastomina ja tyydyttyneinä makuuhuoneessa, pilluni sykki spermaa ulos mutta se ei tuntunut haittaavan tätä miestä ollenkaan koska tämä ilta oli jotain aivan muuta mitä olisimme voineet toisiltamme odottaa.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin valinnut jonkun vaan pelkän sharmikkaan palautteen tai kirjoituksen perusteella, mutta kyllä kiitos uudestaankin jos vain voin valita samanlaista uskomatonta seksiä miehen kanssa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute