Herkku-puhelin
Mökkinaapureilla talkoissa
Vanha pukki

Mökkinaapureille tuli ero ja kesämökki meni myyntiin.

Mökin osti Hesalainen uusipari. Parin mies Juha on viisikymppinen, lyhyt, vähän vatsakas projekti-insinööri. Hänen avopuolisonsa Maria kolmiviitonen kielten opettaja, lyhyt siro nainen, jolla on tuuhea luonnonkihara tukka, isot tummat silmät ja upean kiinteät rinnat. Juhalla on kaksi luokioikäistä tytärtä ja Maria on lapseton.

Tapasimme uudet naapurit heti alkukesästä ja kerroimme käytännön asioita yhteisen mökkitien hoidosta ym. asioista. Juha osoittautui todella mukavaksi seuramieheksi ja liikunnallinen vaimoni löysi Mariasta lenkkikaverin itsellensä. Tapaamisten yhteydessä selvisi, että Marian tumma. siro ulkomuoto oli verenperintöä hänen italialaiselta isältään ja että hän ei suinkaan olut omasta halustaan lapseton.
Juha ei kaupunkilaisena tiennyt verkkokalastuksesta mitään, mutta hän hankki verkot ja opetin häntä kalastamaan.

Ollessani yksin mökillä Juha pyysi minut kiitokseksi saunoman saatuamme oikein kunnon saaliin siikoja. Saunoessamme huomasin miten Juha vilkuili jalkovälissäni roikkuvan kalun kokoa ja hän totesikin, että "onpa siinä miehelä vehkeet". minä vastasin, että "eikös se olisi aika noloa, jos lähes kaksi metriä pitkällä miehellä olisi pieni kalu". Kun lähdin saunasta uimaan ja avasin saunan oven, oli Maria juuri silloin tuomassa saunalle lisää puita. Maria tietysti katsoi saunan lämmössä turpeaksi paisunutta kalua ja häkeltyi niin, ettei heti saanut sanaa suustaan...

Kesäloman kolmannella viikolla vaimoni lähti siskonsa kanssa pariksi päiväksi ratsastusleirille. Vaimon lähdettyä Juha soitti ja kysyi tietäisinkö jonkun, joka voisi kaataa pihaa varjostavan kuusen. Kerroin Juhalle tehneeni nuoruudessani metsurin hommia, joten apu löytyisi läheltä. Se viikko oli kesän lämpimin ja sovimme, että aloittaisimme puun kaatotalkoot huomenna heti aamupalan jälkeen.

Puun kaato, karsiminen ja katkominen sujui nopeasti. Kannoimme puun pätkät kasaan odottamaan pilkkomista ja oksat kokosimme kekoon kannon päälle odottamaan sadepäivää jolloin oksat voisi polttaa ilman palon leviämisen vaaraa.

Juha ja Maria kutsuivat minut tietysti talkooruoalle ja talkoosaunaa. Vein moottorisahan ja muut varusteet omalle mökille ja kävin uimassa. Uinnin jälkeen puin päälleni T-paidan ja ohuet kesäshortsit ilman alushousuja. Kun Juhan mökillä näkee mökistä hyvin laiturille, niin otin ihan vaan piruuttani puolikkaan 20 mg potenssilääkettä, jotta Marian ei ainakaan tarvitse pettyä siitä mitä sattuu näkemään. Kun lääkkeen vaikutusaika on 36 tuntia, niin huomenna päivällä kotiin tuleva vaimonikin saisi nauttia lääkkeen vaikutuksesta.

Otin mukaan pyyhkeen lisäksi myös kylmälaukun, jossa oli saunajuomia ja pullo kuohuviiniä. Kun saavuin Juhan mökille, oli siellä jo mökin kuistin pöytä katettuna. Maria oli pukeutunut todella lyhyeen, hihattomaan, läpikuultavan ohueen, punaiseen hellemekkoon, jonka alta hohtavan valkoiset pitsirintaliivit ja pikkuhousut näkyivät selvästi läpi. Vaimoni ei ikinä näyttäytyisi vieraan miehen seurassa noin seksikkäässä asussa ja vähän arvuuttelin, mistä moinen pukeutumine johtui.
Otin esiin kuohuviinin ja avasin sen. Maria kysyin iloisesti nauraen: "Mitä nyt juhlitaan"? Minä vastasin, että: "Kesää, mukavia mökkinaapureita ja todella kaunista ja seksikästä emäntää". Sanani saivat Marian punastumaan, mutta Juha sai jutut heti luistamaan, kuohuviini juotiin, sitten oli vuorossa voissa paistettu siika uusien perunoiden kera ja paljon hyvää valkoviiniä. Jälkiruokana oli kahvia, likööriä tai konjakkia.

Tarjoillessaan ruokia pöytään Maria kumarteli niin, että rintaliivit näkyivät selvästi paidan väljästä kaula-aukosta. Takaapäin näkymä oli yhtä herkullinen; lyhyt mekko nousi takaa niin ylös, että minulla oli suora näkymä ohuiden alushousujen läpi Marian pillulle. Pillu oli näköjään karvaton ja häpyhuulet olivat niin isot, että niiden muodot näkyivät kankaan läpi.

Kun maistelimme konjakkia, niin Juha kysyi, että: "Mitä talkootyöstä täällä kylällä pidetään hintana?" Nautit juomat kohisivat veressäni, kaunis ja seksikäs Maria katsoi minua hymyillen odottaen vastaustani ja vastasin: "Kylällä on ollut tapana saada isännältä kossupullo ja emännältä hyvä selänpesu saunassa"
Juha vastasi nauraen, että "Tosi kohtuulliset hinnat teillä verrattuna pääkaupunkiseudun hintoihin"
Maria kävi tekemässä meille keväisen boolin jota nautiskelimme. Katselin Mariaa ja sanoin, että "Juha on todella "onnen Pekka", kun hän on saanut niin kauniin ja seksikkään vaimon". Jatkoin vielä että "En toki tarkoita, että minullakaan olisi mitään valittamista".

Maria suorastaan hykerteli kehuistani ja myös Juha selvästi piti kehuistani. Hetken kuluttua Maria totesi, että "Kyllä sinullakin on tainnut olla erosi jälkeen aika paljon seikkailuja; olet pitkä, raamikas mies". "Ja vielä niin hyvin varustettu" Juha täydensi.
Otin lisää boolia ja vastasin sitten, että "Kyllä se on niin, että moni nainen, niin vapaa, kuin varattukin haluaa ainakin kerran elämässään kokeilla miltä vähän isompi tuntuu. En myöskään tunne tehneeni mitään väärää siinä, jos olen antanut väljehtyneessä parisuhteessa elävä pikkurouva jaksaa jatkaa parisuhteen arkea saatuaan minulta hyväksyntää ja ihanaa seksiä. Niiden miesten ei pitäisi oikeastaan olla minulle kiitollisia avusta, eikä mustasukkaisia". Jatkoin vielä, että "Fiksuimmat miehet antavat avoimesti vaimoilleen luvan näihin nautintoihin ja pääsevät myös mukaan katsomaan miten vaimo nauttii".
Kommenttini jälkeen huomasin, että Juha ja Maria vaihtoivat katseita pitkään ja Maria tuntui selvästi kiinnostuneelta seikkailuistani.

Hetken kuluttua Juha lähti käymään pissalla. Sanoin Marialle, että jos hän haluaa tietää lisää seikkaluistani, niin hänen pitää luvata, että ei kerro niistä koskaan vaimolleni. Maria lupasi ja sanoi, että "Eipä Juhakaan tiedä minun seikkaluistani läheskään kaikkea". Kilistimme laseja ja kehotin Mariaa lukemaan Herkusta vaikkapa tositarinani "Anne antoi koko yön" ja "Parille kolmantena".

Juhan tultua takaisin me miehet lähdettiin lämmittämään saunaa ja Maria jäi korjaamaan tarjoilut pois pöydästä.

Panimme saunan pesään tulet ja lähdimme mökkitien varteen tekemään saunavastaa. Kun vasta oli valmis, Juha sai tekstarin. Juha katsoi tekstarin ja kertoi, että Maria pyytää apua saunan jälkeisen tarjoilun järjestämisessä ja pyysi minua hoitamaan saunan lämmityksen loppuun.

Menin saunalle ja otin kylmälaukusta lisää juotavaa. Hetken kuluttua saapuivat sekä Juha, että Maria saunalle. Olin tarkoittanut selän pesun leikiksi, mutta ilmeisesti tarinani saivat Marian ja Juhan päättämään muuta.

Maria otti aloitteen ja riisui itsensä reippaasti alastomaksi. Marian upean vartalon näkeminen sai kaluni ponnahtaman heti kivikovaksi. En edes yrittänyt peitellä seisokkiani, kun riisuin vaatteeni, koska arvasin minun kaluni näkemisen täydessä seisokissa kuuluvan Juhan ja Marian äsken mökissä sopimaan leikkiin.

Maria istui lauteille väliimme. Kehuin, että en ole koskaan ennen ollut noin kauniin ja seksikkään naisen kanssa saunassa. Maria vastasi, että "En minäkään ole ennen ollut kahden näin komean miehen kanssa saunassa, enkä yhdenkään niin komeasti varustetun kuin sinä olet".

Juha muisti, että onhan meillä se vastakin. Vastoimme toisiamme ja pidimme hauskaa yhdessä. Sitten lähdimme uimaan. Maria kulki edellä ja minä hänen perässään kalu askelten tahdissa puolelta toiselle heilahdellen. Laiturin päässä Maria kääntyi menemään rappuset alas ja katsoi kaluani hymyillen.

Viileä järvivesi lopetti seisokin, mutta kun palasimme saunan lämpöön, niin kaluni paisui taas täyteen mittaansa.

Juha totesi, että nyt on sen selän pesun aika. Menin edellä pesuhuoneen puolelle. Olisin voinut istua pesujakkaralle, mutta en halunnut tehdä pesua liian helpoksi Marialle. Niinpä kumarruin niin, että otin tukea käsilläni polvistani. Maria tuli viereeni niin lähelle, että hänen ihanan kiinteät rintansa koskettelivat kylkeäni pesun tahdissa. Maria pesi myös pakarat hyvin, ja sieni hipaisi myös pallejanikin. Sitten Maria huuhteli selkäni ja pakarani. Kun pesu oli valmis, käännyin Mariaa kohti.
Kaluni sojotti kohti Marian napaa. Marian nännit olivat pystyssä ja tummat häpyhuulet näkyivät niin selvästi, että ne olivat varmasti kiiman paisuttamat. Edessäni oli siis nainen aivan valmiina naitavaksi, mutta aloite oli nyt minulla. Sanoin, että toki minun pitää vuorostani pestä emännän selkä.

Pyysin Mariaa nojautumaan seinää vasten, jotta voin pestä selän kunnolla. Maria nojautui voimakkaasti eteenpäin ja tuossa asennossa hän kyllä pikemminkin tarjosi pilluaan naitavaksi, kuin selkäänsä pestäväksi. Saunan ovi oli auki. Katsoin Juhaa ja hän nyökkäsi. Otin pesusienen ja menin niin lähelle Mariaa, että terskani heilahteli Marian alaselkää vasten pesun tahdissa. Kun Maria tunsi kaluni selässään, hän ensin säpsähti, mutta työnsi sitten peppuaan vielä enemmän kohti kaluani. Pesin selän hyvin ja sitten siirryin pesemään pakaroita. Maria levitti jalkojaan ja sieni hipaisi myös häpyhuulia. Sitten huuhtelin selän ja samalla kaluni. Katsoin uudestaan Juhaa ja huomasin, että hän runkkaili kaluaan meitä katsoessaan. Asetin ison käteni kouruksi niin, että sain huuhdeltua myös pillun hyvin. Sitten otin kalustani kiinni, koukistin polviani ja ohjasin kaluni kohti Marian pillua. Maria otti hanakasti kalustani kiinni ja huudahti "Vihdoinkin". Yritimme yhteistuumin saada kalun päätä sisään, mutta Marian pillu oli niin tiukka ja asento niin hankala, että sisään työntyminen ei onnistunut. Otin Marian lanteista kiinni ja vedin häntä mukanani niin, että pääsin istumaan pesujakkaralle. Maria tarttui kiinni kalustani ja levitti toisen käden sormillaan häpyhuuliaan. Kun terska viimein oli sisässä, Maria painautui voimalla alaspäin. Ähkäisin kuvusta, sillä tiukka pillu veti kipeän voimakkaasti esinahkaa taaksepäin. Onneksi pillussa oli tosi runsaasti kosteutta ja muutaman työnnön jälkeen kipu poistui. Otin toisella kädellä kiinni Marian rinnasta ja toisella kädellä hieroin voimakkaasti klitorista. Maria oli aivan sekaisin kiimasta ja hän hoki "Ihanan isoohh, ooohh, isoohhh,.. " En ehtinyt nautintoon oikeastaan ollenkaan mukaan, kun Maria jo sai ekan orkkunsa.

Annoin Marian hetken levähtää. Sitten otin pyyhkeeni ja ohjasin Marian saunan lauteille kontalleen pyyhkeen päälle. Työnsin alimpana askelman toimivan saunajakkaran lauteiden alle ja asetuin Marian taakse. Marin pillu oli nyt juuri sopivalla korkeudella. Otin Marian kädestä kiinni ja ohjasin hänet hyväilemään itse klitoristaan samalla kun aloin työntyä sisään. Marian tiukkaan pilluun ei vieläkään ollut helppo työntyä, mutta sentti sentiltä ja työntö työnnöltä pääsin syvemmälle, kunnes kaluni pää osui esteeseen ja Marian ähkäisy kertoi myös, siitä, miten syvälle saatoin työntyä satuttamatta Mariaa. Aloitin pitkät rauhalliset työnnöt ja samalla kerroin miten hyvää Marian tiukka pillu tekee isokyrpäisen vanhalle pukille... Marian voihke alkoi yltyä ja hän huudahti: "Nai lujaa, nai niin kuin nait sitä Anna.. Anna oikein kunnolla isoa kyrpääsi..." Otin Marian lanteista tukevan otteen ja aloitin rajun nainnin. Marian voihke muuttui nautinnon ulvonnaksi. Maria sai voimakkaan orkun joka sai hänen pillunsa sykkimään. Tuo syke lypsi spermani liikkeelle ja laukesin nautinnosta tahallisen äänekkäästi karjuen syvälle, syvälle, Marian pilluun.

Lauettuani pidin vielä hetken kaluani Marian sisällä ja hyväilin hänen selkäänsä. Siten vedin kaluni ulos ja pillusta tippui paksu klöntti spermaa läsähtäen saunan lattialle. Juha oli aivan kiimassa ja tuli vuorostaan Marian taakse. Hän painoi vaimoaan enemmän kyykkyyn, jotta sai pillun oikealle korkeudelle. Juha oli niin kiimassa, että e tarvittu kuin muutama työntö, kun hänkin laukesi.

Panojen jälkeen jatkoimme pesua. Marian hellä kosketus sai kaluni uudelleen täyteen seisokkiin, jota Maria ihmetteli, mutta minä vastasin, että "Vastahan me aloiteltiin vai mitä?

Uituamme siirryimme mökkiin ja otimme lisää luotavaa. Sitten Juha ohjasi meidät isännän ottein makuuhuoneeseen. Maria asettui makuulleen leveään parisänkyyn. Juha alkoi suudella Marian pillua ja minä hyväilin ja suukottelin Marian rintoja ja tietysti kerroin miten upeat ne ovat ja että olen halunnut päästä niitä hyväilemään siitä asti kun näin ne ekaa kertaa. Maria vastasi, että hän on halunnut isoa kyrpääni siitä saakka kun näki sen saunan kuistilla alkukesällä. Sitten Juha siirtyi kontalleen Marian pääpuoleen ja antoi kalunsa Marian imettäväksi.

Minä siirryin suutelemaan Marian pillua. Häpyhuulet olivat ihanan turpeat ja isohko klitoris oli kiihotuksesta kovettunut. Saatuaan kalunsa seisomaan Juha käänsi Marian kyljelleen ja asettui Marian taakse. Juha voiteli Marian pyllyn reiän ja alkoi työntää kaluaan sisään. Toki ymmärsin mitä Juha ajoi takaa ja asetuin Marian eteen ja aloin työntää kaluani pilluun. Usean yrityksen jälkeen sain kalun pään sisään. Yhteisen rytmin löytymine esti aikansa, eikä kalustani ollut puoliakaan pillussa, mutta hyvin nuo lyhyetkin työnnöt tuntuivat Marialle riittävän ja oli todella kiihottavaa tuntea Juhan kalun liikkeet välilihan läpi. Maria lakoin voihkia ja ulvoa ja hoki: "Oooh... aahhh... naikaahh.. Ooohhh.. Maria laukesi ekana ja Juha heti perään.

Minä tiesin, että en saisi tässä asennossa spermoja lentämään, joten annoin Marian hetken hengähtää ja käänsin hänet sitten selälleen ja työnnyin sisään. Ohjasin Marian käden hänen pillulleen niin, että työnnyin sormien välistä sisään. Nyt maria pystyi kämmenellään hieromaan klitoristaan ja käsi esti minua työntymästä vahingossa liian syvään. Aloitin ensin rauhalisesti ja kiihdytin sitten tahtia. Maria nosti jalkansa selkääni ja ohjasi kantapäillään minua yhä kivampaan laukkaan. Ajattelin, että kuntosalilla rehkimiset ja hikoilut lenkkipoluilla nyt palkitaan, sillä kunto ei todellakaan lopu kesken. Marian voihke muuttui taas ulvonnaksi ja hänen toisen kätensä kynnet painuivat kipeästi selkänahkaani. En kuitenkaan välittänyt Marian orkuista vaan pinnistin voimani äärimmilleen, nain yhä rajummin ja rajummin ja sain kuin sainkin spermani lentämään taasen karjuen niin, ettei pariskunnalle jäänyt epäselväksi tekeekö rouvan pillu vieraan miehen kyrvälle hyvää vai ei.

Kävimme uudestaan uimassa ja palasimme mökkiin. Juha kertoi, että kun hän joutuu olemaan työmatkoilla kuukaudenkin samaan putken, niin he ovat jo jonkin aikaa miettineet, että löytyisikö luotettavaa, hommansa varmasti osaavaa miestä, joka voisi pitää huolta Marian tarpeista hänen ollessaan poissa. Vastasin ottavani tehtävän todella mielelläni vastaan, edellyttäen että asia jää ehdottomasti vain meidän kolmen väliseksi. Maria ja Juha vastasivat, että juuri sitä hekin toivovat.

Jutellessamme hyväilin Mariaa ja hän leikki kalullani, kuin pikkutyttö uudella lelulla. Marin hyväilyt saivat kaluni taas seisomaan ja Maria henkäisi: "Ei voi olla totta; taas täydessä seisokissa". En viitsinyt kertoa, että kaluni kyllä seisoo ihan luomustikin, mutta lääkkeen voimalla kaluni kyllä seisoo vaikka koko yön, mutta laukeamaan sitä ei kolmatta kertaa saa ennen aamua. Maria ihasteli sitä miten ihanan muhkea kaluni on ja kysyi kuinka pitkä se on. Minä väitin, että enpä ole sitä mitannut, vaikka hyvin tiesin minkä mittainen se on. Maria komensi Juhaa hakemaan rullamitan. Ennen mittausta Maria imutti kaluani, jotta se on varmasti kunnon seisokissa. Mittaus tehtiin oikeaoppisesti: Mitan pää painettiin kalun päältä kevyesti häpyluuta vasten. Maria oikaisi vähän vasemmalle käyrän kaluni mittanauhaa vasten. minä tietysti ponnistin mittauksen aikana kaluni täyteen mittaan (joka on lääkkeen kanssa yli puoli senttiä enemmän kuin luomusti). Maria otti tarkan mitan ja ilmoitti mittauksen tuloksen: 19,6 cm.

Sitten keskusteltiin siitä, kuinka monella miehellä sadasta on noin iso tai vielä isompi kalu, mutta totesin, ettei sillä ole merkitystä, kunhan se vain Maria toiveet "varamiehestä". Maria vastasi olevansa siihen toki todella tyytyväinen. Sitten keskusteltiin asennoista ja minä kerroin pöytäpanon olevan yksi suosikeistani. Kun kaluni kerran seisoi, niin Maria halusi minun näyttävän mitä tarkoitin.

Tyhjensimme Juhan kanssa mökin keittiön pöydän ja Juha toi siihen peiton ja tyynyt pehmikkeeksi. Sitten asetin Marian selälleen sängylle. Otin Marian jalat olkapäitäni vasten ja vedin Marin pillun aivan pöydän reunalle. Työnnyin hyvin hitaasti sisään ja aloitin hyvin hitaat työnnöt. Pyysin Mariaa vastaamaan lantonpohjan lihaksillaan yöntöihini niin, että aina kun minä työnnyin hyvin hitaasti sisään, niin Maria jännitti lihaksiaan ja rentoutti ne kun vedin kalun ulos. Ohjasin Marian vielä taas hyväilemään itse klitoristaan. Tätä nautinnollisen hidasta panoa ei tarvinnut jatkaa pitkään, kun Maria taas sai orkun. Annoin Marian hetken levähtää ja aloitin taas työnnöt. Marian saatua pöydällä vielä toisen orkun, huomasin, että Maria ei jaksa enää ja lopetin nainnin, mutta hyväilin ja suukottelin Mariaa vielä hetken.

Autoin Marian alas pöydältä ja ohjasin hänet Juhan viereen sohvalle istumaan...

Aamulla heräsin kivikovaan seisokkiin. Aamukahvia juodessani tuli Juhalta viesti, jossa hän kiitteli kovasti illasta ja kertoi Marian haluavan ehdottomasti juuri minut "varamieheksi", vaikka pillu nyt onkin aivan hellänä ison kaluni jälkeen....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute