Herkku-puhelin
Aulin kanssa panolla
Kulli Rauno

Avasin Aulin housut laskien ne alas, Auli astui pois niistä Hänellä oli pienet liivit rintojensa kokoon nähden ja pikkuhousutkin oli minikokoiset. Sanoin: ”Näytät ihanalta.”

Kullini kovettui ja pullisti kalsareitten etuosan Auli katsoi himokkaana siihen, kun laskin housuni alas ja kullini osoitti kohti kattoa T-paita saman tien pois ja siitä sitten suutelemaan Aulia. Avasin liivien hakaset, otin liivit pois ja hyväilin kahta kiinteää pientä rintaa, Auli värisi ja nautti kun nuoleskelin nännejä.

Talutin hänet vuoteen viereen ja asetin selälleen. Nuolin siroa vartaloa kauttaaltaan kunnes hän oli ihan kiimassa ja hyväili itse pilluaan.

Venytin pikkuhousut pillun tieltä nuolaisin kevyesti häpyhuulia Auli nytkähti kun kieleni kosketti klitorista Pillusta valui limaa Se maistui hyvälle ja nielin sitä nauttien kiusoittelin hänet lähes orgasmiin ja lopetin juuri ennen laukeamista.

Nousin Aulin päälle ja ohjasin terskani häpyhuulille Hyväilin sillä liukasta pillua ja klitorista kunnes Auli alkoi pyörittää voimakkaasti lantiotaan ja minä pidin kullini paikallaan hänen hangatessaan siten kuin tahtoi.
Auli huokaili, tarttui kulliini pyöritti terskaani klitoriksen ympärillä hankasi häpyhuuliaan ja tunsin miten pillun kouristukset alkoivat kun hän oli saamassa orgasmin.

Auli vatkasi villisti kulliani pillunsa lotistessa ja voihki äänekkäästi,laitoin terskan häpyhuulten väliin ja työnnyin orgasmissa kouristelevaan pilluun varovasti Auli villiintyi yhä enemmän, raapi minua kynsillään Aloin työnnellä voimakkaita pitkiä liikkeitä Auli ulvoi ja nautti.

Vedin kullin pois Käänsin hänet eteeni kontalleen ja työnnyin rajusti pilluun Katsoen hurmioituneena Aulin ampiaisvartaloa kun uppouduin häneen ja tunsin miten pillu supisteli orgasmissa.

Nylkytin nopeaan tahtiin ja hetki tuli, Puristin Aulin pakaroita kun spermaa ruiski pilluun. Nytkyin kullia pillussa kunnes olin ihan uupunut orgasmin ihanuudesta.

Auli valahti vatsalleen ja kulli luisti avoimesta pillusta Spermaa tulvahti heti lätäkkö sängylle, Levitin Aulin pillua ja katsoin kun spermaa lirahteli pillusta, kuinka kaunista. Otin sormiini spermaa, Vein ne Aulin suuhun ja hän imi ne puhtaaksi kääntyi selälleen jalat levällään ja kahmi itse lisää suuhunsa lemmensekoitustamme.

Auli sanoi ettei ole saanut miehensä kanssa enää kertaakaan nautintoa kun olen hänet sein orgasmeihin nussinut ja se on viilentänyt heidän suhdettaan, varsinkin kerran kun Aulille tuli lievää tuntumaa nautinnosta miehensä nussiessa ja Auli oli voihkaissut "Rauno ihanaa".

Miehensä oli lopettanut nussimisen ja huutanut raivona, mutta Auli oli todennut ettei miehensä kulli tunnu todella miltään kun on saanut minulta kunnon kyrpää ja aina orgasmien sarjoja,Auli oli vielä maininnut että minä nuolen hänelle usein niin hyvän esilämmityksen että se jo voittaa kaiken sen mitä miehensä parhaimmillaankin äheltää.

Riitaa oli miehensä kanssa riittänyt ja siksi me nytkin olimme nussimassa kun miehensä oli komentanut Aulin kotiarestiin mutta Auli puki päälleen ja tuli minun luokseni nussimaan.

Mikä siinä on naiset että monet teistä sanovat ettei kyrvän koolla ole väliä mutta kun olette nussineet minun kanssani olette jatkuvasti sen jälkeen kiehnäämässä saadaksenne lisää kyrpääni?

Mitat kalussani ovat paksuus 5.7cm pituus 19cm eli suht normaali pano kyrpä, vai mitä sanotte?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute