Herkku-puhelin
Syntymäpäivä
Silmiesi tähden

-Mitä haluat synttärilahjaksi. Vaimoni kysyi kun olimme juuri heränneet ja makasimme lusikka-asennossa. Hyväilin vaimon toista rintaa
Syntymäpäivääni oli vielä muutama päivä ja olimme jo aiemmin sopineet ettei mitään juhlia järjestetä. Vaimollani oli aiemmin ollut tapana yllättää minut lahjoillaan ja ne olivat tuoneet useimmiten lisäpiristystä muutenkin hyvään seksiin.
Me emme ostaneet toisillemme tavaroita lahjaksi vaan kokemuksia. Joskus se oli ravintolailta, kylpyläviikonloppu tai ulkomaanmatka. Ja niissä oli monesti lisämausteena jotain seksiin liittyvää.

Mietin asiaa hiljaa mielessäni vaimoni rintaa hyväillen ja tunsin kaluni pikkuhiljaa heräilevän.
Vaimoni liikutti hiukan pyöreää pyllyään kaluani vasten. Tunsin kuinka haluni tätä naista kohtaan kasvoi mutta maltoin mieleni. Tässä oli nyt isommat asiat kyseessä.
Vaimoni jatkoi härnäämistä pyörittämällä pyllyään ja tiesin että jos nyt näkisin hänen ilmeensä niin hänellä olisi silmät kiinni ja pieni hymy kasvoillaan.
Rakastelua odotti, mutta maltoin edelleen mieleni.

Ajatus alkoi selkiintymään aivoissani. Kehittelin sitä vielä, mutta jos kaikki menee hyvin niin voin muutella suunnitelmaa päivästä toiseen.
- Lahjatoiveeni on se, että suostut kaikkiin rakasteluun ja yleensä seksiin liittyviin asioihin mitä pyydän sinun tekemään viikon ajan alkaen tästä aamusta.
Pyllyn pyöriminen pysähtyi ja vaimoni käänsi päätään minua kohti.
-Tarkoitatko että vaikka keksisit kuinka perverssin jutun niin minun pitäisi suostua siihen.
-Sinä tiedät että en satuttaisi sinua mistään hinnasta enkä saattaisi mihinkään noloon tilanteeseen. Mutta voidaan sopia että voit kieltäytyä kerran päivässä. Ja jos et käytä oikeuttasi niin se siirtyy seuraavalle päivälle.

-Ei helvetti sinulla on niin likainen mielikuvitus että keksit joka päivälle kymmenen sellaista asiaa mistä minun pitäisi kieltäytyä.
Vaimoni käänsi kasvonsa takaisin eteenpäin. En keksinyt mitään sanottavaa sillä tarkasti ottaen tuo oli totta mitä vaimoni sanoi.

Kaluni seisoi täydessä mitassaan kun olin sieluni silmin nähnyt tulevan viikon tapahtumia. Minun täytyy keksiä jotain millä suostuttelisin vaimoni. Ajattelin jo lieventää sääntöjä ja lyhentää aikaa kun pylly alkoi taas pyörimään kaluani vasten.
-Mitä esimerkiksi tänään tapahtuisi JOS suostuisin ehdotukseesi.
-No tämä ensimmäinen ehdotus koskee koko viikkoa. Tämä koskee pukeutumista. Kotona sinulla olisi koko ajan valkoiset pitsisomisteiset sukat, sukkanauhat ja ne kymmenen sentin koroilla olevat remmisandaalit. Lisäksi valkoiset pitsiset alushousut. Ja joku niistä mustista vesirajalle ylettyvistä mekoista.

Vaimoni oli joskus pukeutunut tuollaiseen asuun kun oli kolhinut autoamme ja pelännyt suhtautumistani asiaan. Kun tulin töistä ja näin auto kolhut niin kieltämättä hiukan harmitti, mutta kun pääsin sisälle asia unohtui nopeasti. Sen jälkeen tuo asu ja sen eri muunnelmat oli ollut lukemattomissa leikeissä mukana.

Erityisesti pidimme molemmat niistä remmisandaaleista. Ei ole mitään niin kiihottavaa kun hyväsäärinen nainen nojaa pöytään ja työntää korkokenkien kohottamaa pyllyä taaksepäin nuoltavaksi tai valokuvattavaksi. Vaimonikin kiihottui noista leikeistä mielettömästi.
-Entä ulkona ihmisten ilmoilla.
-Muuten sama, mutta saat itse valita sukkien värin, kengät ja hameen. Sen pitää olla kuitenkin sellainen että polvet jää näkyviin. Viimeinen huomautus oli turha koska ei vaimollani muun mittaisia hameita juuri ollut. Hänen mielestään polvien alapuolelle ulottuva hame oli liian mummomainen.

Pyllyn pyöriminen jatkui entistä vaativampana ja kuulin vaimo äänestäkin kiihottumista.
-No tuohon voisin suostua. Olenhan pukeutunut noin aikaisemminkin. Mitä vielä lisäksi?
-Paljastan vain yhden päivän kerrallaan.
-Joo joo mutta mitä tänään tapahtuu? Vaimoni oli niin kiimassa että tunsin lämmön hohkavan kalulleni minkä olin siirtänyt vaimoni jalkojen väliin alushousujen haarakiilaa vasten.
Olin voittaja. Ajatteli riemuissani. Tästä tulee mahtava viikko.
-Ensin pukeudut kuten oli puhetta.
-Nyt hetikö?
-Nyt. Etkä varmaan halua käyttää yhtä kieltäytymistä näin helppoon asiaan.

Vaimoni nousi sängystä hiukan turhautuneena, koska olisi halunnut rakastella heti. Hän meni vaatekaapille ja otti vaatteita esille sängyn päälle.
Ensin lähti vanhat pikkarit pois ja valkeat pitsiset sujahti tilalle. Sitten sukkanauhaliivi. Sen jälkeen vaimoni istui sängylle ja alkoi rullaamaan valkoisia pitsisomisteisia sukkia pitkien sääriensä verhoksi.
Katselin äänettömänä vierestä sillä tämä oli aina yhtä kiihottavaa ja tiesin että kohta saisin laittaa sukkanauhojen hakaset kiinni.

Vaimoni nousi seisomaan ja siirryin lähemmäksi kiinnittämään nauhoja. Käteni tärisi jännityksestä ja kiihottumisesta.
-On sinut helppo saada sekaisin. Vaimoni naurahti kun räpelsin nauhojen kanssa.
-Totta, mutta valmista kauraa olet itsekkin. Painoin samalla sormeani pikkareitten päältä pillulle. Tunsin kosteuden ja lämmön sormeeni. Vaimoni henkäisi hiukan, mutta veti sitten itsensä kauemmaksi.
-Tsot tsot poju. Eipäs kajota keskeneräiseen tuotteeseen.

Laskeuduin takaisin sänkyyn ja katsoin kun vaimoni veti lyhyen mustan minihameen ylleen. Se oli juuri oikean mittainen näin seksileikkeihin. Sukkien pitsisomiste näkyi juuri ja juuri.
Hameessa oli niskan taakse solmittava nauha jota vaimoni juuri sääti sopivaksi nostelemalla toisella kädellään rintojaan ja sitoi sitten nauhat yhteen niskan taakse.
Seuraavaksi vaimoni otti nuo sandaalit ja kumartui laittamaan remmejä kiinni. Olin toivonut että olisin päässyt katsomaan hänen pyllyään mutta hän pyllisti kiusallaan minusta poispäin.
-Valmis. Mitäs pidät?

Näky oli henkeä salpaava. Vaimossani oli jotain salaperäisen seksikästä. Vaikka hän olisi pukeutunut aivan normaalisti farkkuihin ja villapaitaan niin jotkut miehet kääntyi katsomaan häntä kuin vaistoten sen.
Hän ei ollut kaunis kuin jokin missi mutta hän oli kaunis omalla erikoisella tavallaan. Ja silmät oli jotenkin taianomaiset.
Nyt tuo tyrmäävä ilmestys seisoi siinä seksikkääksi pukeutuneena. Ja mielessäni välähti epäusko. Kuinka minä sain tämän naisen itselleni. Jossain vielä syvemmällä mieleni sopukoissa välähti nopea sumuinen ajatus että tämä kaikki on pian ohi.

-Pyörryitkö sinä?
Ravistin itseni tähän hetkeen ja sanoin.
-Käänny hitaasti ympäri.
Vaimoni kääntyi ja minä ihailin noita pitkiä sopusuhtaisia sääriä ja täydellisen pyöreää pyllyä.
Menin sitten sängyn toiselle reunalle polvilleni. Vastapäätä itseäni oli kokovartalopeili. Laskin housuni niin alas kun sain ja sanoin.
-Aloitetaan
Vaimoni tiesi mitä tehdä. Hän kiersi sängyn ja tuli eteeni. Sitten hän kumartui pitäen jalat suorassa ja otti kalun varovasti suuhunsa.
Tunne oli järisyttävä. Ja näkymät peilin kautta vaimoni hameen alta paljastuvalle pyllylle sukkanauhoineen ja sukkineen kruunasi kaiken.
-Levitä jalkoja.
Mikä mieletön lyhyt lause. Levitä jalkoja. Ei muuta. siinä tilanteessa en tiedä mitään kiihottavampaa.
Vaimonikin piti tästä leikistä. Hän piti siitä kun katselin häntä ja kun tunsi kullini paisuvan entisestään.
Kuulin korkokenkien napsahtelevan parkettia vasten kun vaimoni asetteli jalkoja leveämälle ja notkisti selkäänsä.

Se päivä meni kotona rakastellen ja minun piti hiukan jarrutella vaimoani koska viikko oli pitkä. Kunto ja paikat joutuu vielä lujille. Näin perustelin kieltäytymistäni kun meno alkoi mennä hurjaksi.
Sitäpaitsi minullahan se valta oli.

Seuraavana päivänä sanoin että lähtisimme ulos ja pyysin vaimoani pukeutumaan ulkovaatteisiin.
Hän tuli makuuhuoneesta tummanvihreässä kesähameessa, ihon värisissä sukissa ja maltillisen korkeissa kengissä sekä ruskeassa mokkatakissa.
-Käykö herralle? Kysyi vaimoni ja niiasi kuin suurellekkin isännälle.
-Jos sinulle käy niin kyllä minullekkin. Yksi juttu kuitenkin. Nojaa käsillä tuohon puhelinpöytään.
Vaimoni otti kuuliaisesti pyytämäni asennon. Siirryin hänen taakseen ja nostin hameen ylös vyötärölle.
Vaimollani oli määräykseni mukaiset housut jalassa. Tartuin housujen kuminauhaan ja vedin ne yhdellä liikkeellä alas.
-Nosta jalkoja.
Vaimo teki työtä käskettyä ja pujotin housut kokonaan pois.
-Näitä ei nyt tarvita. Sanoin ja laitoin housut taskuuni.
-Jaa että pillu paljaan ulos pitäisi lähteä.
-Eläs kiivaile olet ollut ennenkin.
Se oli totta ja vaimoni nousi oikoen hamettaan.
-Niin kyllä ja se oli aika hauskaa.
-Annoinko luvan nousta ylös. Takaisin samaan asentoon.
Vaimoni vilkaisi minua, mutta otti saman asennon uudelleen. Nostin hameen ylös ja menin polvilleen hänen taakseen. Aloin nuolemaan häntä saman tien ilman mitään ennakkovaroitusta. Vaimoltani pääsi pieni kiljahdus kun ei osannut odottaa mitään tällaista. Nuolin pillua minkä vaikeasta asennosta kykenin. Vaimoni auttoi asiaa notkistamalla selkäänsä. Kohta pillu oli aivan märkä ja pylly teki sellaista liikettä että tiesin vaimon vaativan kohta panoa. Se ei ollut suunnitelmissani. Niinpä levitin kaksin käsin hänen pyllyään ja laitoin kieleni taas varoittamatta pyllyreiälle.
-Eeeiii! pääsi vaimoni suusta mutta ei hän vetäytyntyt poiskaan vaan notkisti selkäänsä entistä enemmän.
Painoin kieltäni väkisellä pyllyreikään sisälle. Vaimoni suusta kuului koko ajan pientä ei ei hokemaa.
Hän tarttui toisella kädellä päähäni ja painoi minua kovemmin pyllyään vasten. Hänen orgasmi oli nyt tosi lähellä ja kampesin itseni väkisellä pois hänen otteestaan. Nyt vasta huomasin että vaimoni hieroi toisella kädellä pilluaan kiihtyvällä vauhdilla.
Tartuin häntä ranteista kiinni ja nostin seisomaan.
-Riittää tällä kertaa.
-Et voi olla tosissaan! Vaimoni sanoi kasvot kiihotuksesta punaisena.
-Ei niin saa tehdä. Haluan lisää.
-Ei nyt jatketa. Minä määrään ja minä sanon että jatketaan myöhemmin.
Vaimoni katsoi minua hetken todella vihaisen näköisenä, mutta sanoi sitten
-Paskiainen.
-Anteeksi, mutta näin se nyt menee. Sanoin ja pyyhin kasvojani vessasta ottamallani pyyhkeellä.

Ajoimme läheiseen kaupunkiin hiljaisuuden vallitessa. Tiesin vaimoni leppyvän kohta kun menemme kahville erääseen meidän suosikki kahvilaan.
Ihmettelin hiukan vaimoni innostumista pyllyn nuolemisesta. Olin tehnyt sen kerran aikaisemminkin,mutta olimme silloin viinihumalassa eikä siitä edes puhuttu jälkeenpäin.
Olin laittanut sormen vaimoni pyllyyn useita kertoja rakastellessamme. Pyllypanoon hän ei ollut suostunut vedoten kullin paksuuteen.

Kävimme kahvilla ja hivelin vaimoni reittä pöydän suojassa. Ujutin sormeni pilluunkin joka edelleen oli märkä. Se touhu meidän piti lopettaa alkuunsa kun sisään tuli lisää asiakkaita.
Poistuimme kahvilasta ja kävelimme keskustaa kohti leppeässä elokuun säässä.
-Minne olemme menossa? Vaimoni kysyi hetken päästä.
-Tänne. Sanoin ja avasin seksiliikkeen oven. Päästin vaimoni edellä sisälle. Liikkeessä ei näkynyt muita asiakkaita. Tiskin takana oleva naismyyjä tervehti meitä ja kysy voiko auttaa jotenkin.
Sanoin että katselemme ensin valikoimaa. Olin käynyt liikkeessä ennenkin ostamassa meille jotain leluja. Tiesin missä haluamani tuotteet oli joten johdatin vaimoni hyllyjen välistä liikkeen perälle. Siellä oli erilaisia sauvoja. Kovia ja pehmeitä. Värillisiä ja metallinkiiltäviä.
Olimme hyllyjen takan piilossa. Vilkaisin vielä tiskille. Sieltä ei voinut nähdä meitä kun hartioista ylöspäin.
Nostin oikealla kädelläni vaimoni hametta ja pyysin vaimoani levittämään jalkoja sekä työntämään pyllyä taakse kuten pystypanossa takaapäin.Laitoin sormeni takakautta edelleen kostealle pillulle. Ihmettelin sitä hiukan, mutta kai se on mahdollista jos pysyy oikeassa mielentilassa.
-Nyt valitse sellainen sauva että se laitetaan sinulle pyllyyn samaan aikaan kun panen sinua pilluun. Tämä oli kriittinen vaihe meidän tämänkertaisessa leikissä. Olin lähes varma että nyt tulisi viikon ensimmäinen kieltäytyminen.
Vaimoni katsoi minua jotenkin utuisesti samalla kun hieroin hänen pillua. Tilanne oli jotenkin epätodellinen. Olimme seksikaupassa ja minulla oli käsi vaimoni märällä pillulla ja hän katsoo minua silmiin.
Siirsin sormeani klitorikselle. Hieroin sitä jonkun sekunnin kun kädelleni suorastaan tulvahti kosteutta. Vaimoni huohotti suun kautta todella kiivaasti. Sitten hän käänsi katseensa kohti hyllyjä ja otti yhden metallisen sauvan käteensä, mutta laittoi sen samantien pois. Seuraavaksi hän otti pehmeän sauvan ja jäi tarkastelemaan sitä.
Minä kaappasin sormiini niin paljon kosteutta kun sain ja siirsin sormeni pyllyreiälle. Hieroin kosteutta reiälle ja käytin kättäni uudelleen pillulla. Siirsin käteni pyllylle ja painoin märän etusormeni pyllyyn. Se meni yllättävän helposti. Painoin varovasti lisää kunnes sormeni oli sisällä ensimmäistä niveltä myöten.
Vaimoni huohotti kasvot punaisena kädessään olevaa sauvaa tuijottaen lasittunein silmin.
-Senkö valitsit? Kysyin ja katsoin sauvaa joka oli vaimoni kädessä. Vaimoni nyökkäsi sanomatta mitään.

Otin sormeni varovasti pois pyllystä ja oikaisin hameen.Vaimoni päästi äänen josta en tiennyt mitä se tarkoitti. Pettymystä? Otin sauvan itselleni ja tarkastelin sitä lähemmin. Se oli pehmyt ja aika ohut. Siinä oli värinä joten se sopi tarkoitukseeni mitä parhaiten.
Siirsin seisovaa kaluani parempaan ja huomaamattomaan asentoon. Otin vaimoani kädestä ja menimme tiskille maksamaan.

Palautetta saa antaa. Eteenkin naiset.
Jatkoa ehkä seuraa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute