Herkku-puhelin
Matkalla
rekkamies

Olen ajanut rekkaa kymmenkunta vuotta ja liftareita kuljetellut pitkin suomenmaata, sillä onhan se mukavaa kun on matkaseuraa pitkillä reissuilla, tuorein tapaus parin viikon takaa.

Olin saunomassa erään tutun luona kun tuli puheeksi että olisin menossa Ouluun seuraavana arkipäivänä viemään rautarakenteita ja kestäisi pari päivää että saan paluukuorman kyytiin.

- Kuules Pave, tuo meidän Henna olis menossa käymään äidillään Iisalmesa, niin sinähän voisit ottaa tytön kyytiin ja paluumatkalla tuoda takas kotio, Jaska ehdotti minulle

- Ei tarvii tytön lähteä liftillä sinne pyrkimään kun ei aina mitä pilluheikkejä siellä liikkuu.

- Kyllähän se minulle käy jos se vaan Hennalle käy että tutun sedän kanssa tekee matkaa, sanoin Jaskalle

Henna oli juuri muutama viikko sitten täyttänyt kahdeksantoista vuotta ja tosi nätti naisenalku, hoikka punapää jolta kylänkollit olivat yrittäneet pillua vongata jo useamman vuoden ajan ja oli joku varmaan onnistunutkin, olin sen itse havainnut erään kapakkikierroksen aikana käydessäni kusella puistossa. Henna oli perse pystyssä eräs kylän kolleista oli Hennan takana sovittamassa kyrpää tiukkaan pilluun.

Poistuin paikalta muutaman minuutin jälkeen ja menin kotio eukon viereen kyrpä kivistäen, rassasin eukon vittua sormilla ja todettuani sen panokuntoiseksi upotin kyrvän eukon vittuun kahvaa myöten ja ajatuksissani nussin Hennaa takaapäin neitopilluun, muutaman minuutin raivoisan nussimisen jälkeen laukesin eukon vittuun ja vedin veltostuvan kyrvän pois eukon vitusta ja nukahdin taas yhden kerran saaneena, no se siitä ja palataan aiheeseen.

Poistuimme Jaskan kanssa saunalta pukuhuoneeseen jatkaen jutustelua muista aiheista kun ovi aukesi Ja Henna tuli ilmoittamaan että siellä olisi iltapalaa ja hän tulisi kohta saunomaan.

- Kuules Henna, tuo Pave on menossa maanantaina Ouluun keikalle ja se vois ottaa sinut kyyttin ja jättää sut äitilles ja tuoda paluukuormassa takasin kotio, jos se vaan sulle käy.

Sovittiin että Henna tulisi maanantai-aamuna rekkaparkkiin josta nousisi kyyttiin ja matka pääsisi alkamaan

Maanantaina aamulla Jaska toi tyttärensä Rekkaparkkiin ja Henna nousi autosta kiiveten rekan kyytiin.

Olimme ajaneet muutaman tunnin kun Henna totesi että pitäisi päästä kuselle, pysäytin rekan seuraavalle bussipysäkille ja Henna poistui nupista, käänsin sähkösäätöistä peiliä niin että näin Hennan paljaan perseen ja myös Hennan noustessa ylös paljastui näköyhteys suoraan paljaalle pillulle joka hetken aikaa oli näkyvissä ennen kuin neito veti housut ylös ja kiipesi hyttiin.

- Ei ole paljoa millä maksaa tämä kyyti, mutta mennään niin pitkälle kuin perse kestää, Henna virkkoi naurahtaen ja kampesi itsensä penkkien taakse matkavuoteelle.

- Havaitsin että käänsit peiliä alaspäin kun olin kusella, miltä se mun pillu näytti, tahtoisitko panna mun piukkaa pillua, Henna uteli.

Muistelin että muutaman kilometrin päässä olisi levähdysalue ja katselin taustapeilistä kun Henna riisui housunsa ja alkoi putsaamaan pillua kosteuspyyhkeellä. ajoin rekan rekkaparkkiin ja kiipesin kyrpä kivistäen Hennan viereen, totesin pillun litimäräksi, kaivoin kyrvän esiin jonka jälkeen painoin terskan takaapäin Hennan pilluhuulten väliin ja akyrpä alkoi painua tähän tiukkaan teinipilluun kerta kerran jälkeen syvemmälle.

Henna alkoi voihkia kiimassaan kun kyrpä upposi kerta kerran jälkeen pilluun vartta myöten, tunsin kuinka pillu alkoi kouristella tulevan orkun edellä ja kiihdytin tahtia että laukeaisin Hennan kanssa samaan aikaan ja ei kauaa mennyt kun kulli alkoi nytkähdellä supistelevassa pillussa ja ammuin siemenet pillun pohjille.

Vedin kyrvän pois Hennan supistelevasta pillusta ja pieni spermanoro valui pillusta vuoteelle.

Näky oli aika rietas, nuori neito makasi vuoteella tyydytettynä sperman valuessa pillusta.

Kiipesin kuljettajan paikalle ja liikkeelle lähtiessäni katsoin peilistä Kun Henna putsasi pillunsa ja kiipesi viereeni sanoen

- Kiitos, en malta odottaa paluumatkaa, voitaisiin vaikka mennä hotelliin ja ottaa uusiksi pohjanmaan kautta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute