Herkku-puhelin
Ninniä nussitaan
Salikundi

Seuraava tapaus sattui minulle vuoden viimeisenä päivänä kuntosalilla. Olen 30v, 184cm, 82kg kuntosalia lähes joka päivä harrastava mies. Uuden vuoden juhliminen ei kiinnostanut koska treenin vuoksi en käytä alkoholia, joten päätin painua illalla salille. Aloitin treenin noin 22:30 ja olin salilla yksin. Pian salille kuitenkin tuli nuori, todella timmissä kunnossa oleva nainen. Hän oli iältään juuri 18v, todella lyhyt, varmaan alle 160cm ja todella kovassa kunnossa.

Molemmat treenailimme siellä täällä pitkin salia eri laitteissa, mutta pian huomasin, että nainen tai oikeastaan tyttö vilkuilu minua aina välissä. Itsekin kieltämättä mittailin tytön upeaa vartaloa. Minua varsinkin miellytti tuo uskomattoman pikkuinen perse, joka oli selvästi todella kiinteä. Tytöllä oli päällä tiukat treenihousut jotka antoivat hyvän kuvan tuosta tiukasta pikku pepusta.

Minulla yleensä treenit kestää lähemmäs kaksi tuntia, joten jossain vaiheessa huomasin, että tyttö selvästi pitkitti salilla oloaan, tyttö ei oikeastaan enään treenaillut vaan pikemminkin kuljeskeli ja katseli. En tiedä mikä minuun meni mutta kävelin tytön luokse ja aloin juttelee. Tyttö oli tosi ujo ja vastaile joko "joo" tai "ei". Jutusta ei oikein meinannut tulla mitään, joten päätin lopettaa jututtamisen ja lähteä pesulle ja sitten kotia. Sanoin tytölle, että pitää mennä, kotia syömään ja sitten nukkumaan, tyttö sanoi vain "moikka".

Peseydyin rauhassa suihkussa, vaihdoin puhtaat vaatteet ja kävelin parkkipaikalle. Yllätykseksi tyttö odottele autoni vierelle. Tulin autolle ja kysyin, että "mitäs sinä täällä", tyttö sopersi takaisin " saisko kyydin kun kaupungilla on niin vaarallista kävellä myöhään yksin". Tyttö kertoi asuvansa matkani varrella, joten lupasin kyydin kotia. Tyttö neuvoi minut kerrostalon pihaan ja pyysi vielä sisälle, suostuin ja pian olimmekin tytön todella pienessä yksiössä. Istahdin sohvalle ja tyttö keitti kahvit, sain kahvikupin käteen sohvalla, jolloin tyttö sanoi käyvänsä pesulla. Kylppäristä kuului ääniä ja pian suihku olikin päällä. Meni kymmenisen minuuttia kun tyttö tuli suihkusta pyyhe päällä sohvalle istuen.

Tyttö kysyi nimeäni ja esittäydyimme, hänen nimensä oli Ninni. Kysäisin onko Ninnillä poikaystävää johon vastasi naurahtaen, että "ei näin pienillä tisseillä miehiä saa". Menin vähän hämilleni ja sanoin, että sun tisseissä ole mitään vikaa, samassa Ninni nousi seisomaan ja tiputti pyyhkeen lattialle. Tuijotin suu auki Ninnin täysin alastonta vartaloa. Ninni oli todella hoikka, treenattu, tissejä ei tosin ollut. "No, miltä näyttää" Ninni kysyi, sanoin että todella hyvältä. Pian huomasinkin, että kyrpäni alkoi kovettumaan, valtava kiima valtasi kehoni, nousin pystyyn ja suutelin Ninniä. Aloin hyväilemään Ninnin vartaloa, käsi vaelsi nänneille, tunsin niiden kovuuden, sitten navan kautta Ninnin ihanalle posliinipillulle. Ninni oli todella märkänä joten työnsin sormen sisään, pillu tuntui uskomattoman tiukalta kiimaiselta, Ninni ynähteli kun sormi liukui hänen pillussaan. Kuiskasin Ninnin korvaan, että "haluuko tyttö kyrpää" ja tyttöhän halusi.

Ninnillä ei ollut sänkyä ja sohvakin näytti epämukavalta, joten nappasin tytön syliin ja nostin hänet selälleen keittiön pöydälle. Ninni levitti omatoimisesti sormillaan pilluaan kuin merkiksi, että haluaa kieltä. Aloin nuolemaan tuota ihanaa tytön pillua, joka kerta kun kieli kosketti klittaa, niin Ninni värähti ja selkä kävi kaarrella. Kehonkielestä ja huokauksista pystyi päättelemään, että Ninni nautti saamastaan käsittelystä. Nuolin kiimoissani pillua ja otin sormet mukaan välissä sormetin ja välissä nuolin, pillu oli litimärkä ja pian pillu lotisikin kunnolla.

Oma kiima kasvoi ja kasvoi, nousin pystyyn ja riisuuduin, 20cm kyrpäni oli kivikovana, halusin niin työntyä tuonne nuoren viattoman tytön sisään, en malttanut enään odottaa, tartuin tyttöä lanteista kiinni ja vedin perseen puolittain pöydän yli, Ninni makasi irstaasti jalat levällään, pillu suorastaan vaahtosi kiimasta, aloin työntymään sisään. Milli milliltä työnnyn tuonne jumalaiseen koloon, tunne oli mahtava, pillu oli elämäni ylivoimaisesti kirein. Vaikka pillu oli litimärkänä niin silti jouduin käyttämään voimaa, kuin huomaamatta samalla puristin Ninnin siroa lantioita, Ninni hengitti todella raskaasti. En ole eläissäni nähnyt niin kapeaa ja siroa lantiota, olisin voinut murskata kosketuksella koko tytön. Aloitin hitaan nainnin, kiihdytin välissä tahtia äärimmilleen ja nussin Ninnia täysillä, litinä ja lotina täytti huoneen, ilmassa tuoksui kiima, ennen kaikkea Ninnin upea pillu ja sen mehut.

Ninni oli nyt minun, tämän hetken tämä tyttö oli vain minun, päätin nussia Ninnin niin rajusti kuin ikinä pystyin ja uskalsin. Rynkytin tuota nuorta naista raivon vallassa, kunnes tunsin, että tulisin kohta, hiljensin tahtia ja vedin kyrpäni ulos, Ninni aukaisi samassa silmänsä ja katsoi minua anelevasti. Suutelin Ninniä ja komensin " saat vähän lutkuttaa", Ninnin ilme kirkastui, nousin pystyyn ja Ninni meni eteeni polvilleen. Vähän aristellen tyttö otti pillumehuista limaisen kyrpäni huuliensa väliin ja alkoi antamaan minulle suuhoitoa. Ninni käytti taitavasti kieltä mutta otti kyrpää vain puoleen varteen asti sisään, halusin sen syvemmälle ja tartuin Ninniä takaraivosta ja varovasti upotin melaani syvemmälle, tyttö ei vastustellut vaan teki parhaansa, kuitenkin kyrvästä jäi vielä vartta ulos, otin tiukemman otteen ja pakotin kyrvän pohjaan asti, sitten koko kyrpä ulos ja taas voimalla pohjaan asti, viiden kerran jälkeen Ninni rukoili itkuisena, että ei pysty enään, kuola valuu suusta, siniset silmät tuijotti anelevasti, mutta en voinut itselle mitään, tuo ihana nielu oli kuin tehty kyrvälleni, jatkoin rajusti suunaintia, sain sadistista nautintoa kun näin Ninnin tuskan. Urhoollisesti Ninni kesti, pelkäsin että laukean joten lopetin, Ninni oli mielissään ja nousi pystyyn, suutelimne intohimoisesti.

Komensin tytön pöydän eteen, halusin tuota nuorta pillua vielä lopuksi takaapäin. Ninni teki työtä käskettyä ja ilman kehoitusta levitti vielä pilluaan sormilla. Tuo nuori kaunis pillu levittyi eteeni ja halusin pian sisään, ennen työntymistä annoin kuitenkin pari kunnon läimäystä Ninnin tiukalle perseelle, Ninni äänähti läpsyjen tahdissa. Tartuin lantion ja työnnyin voimalla sisään, aloitin heti nussimaan täysillä. Välissä läpsin tosi rajusti Ninniä perseelle kämmenellä, Ninni suorastaan huusi joka lyönnillä ja muina aikoina ulisi kiimasta.

Tunsin, että kohta tulen, en ehtinyt miettiä mihin laukeaisin, se tapahtui niin äkkiä, pian huomasin kun kyrpä syöksi spermaa Ninnin tiukkaan pilluun, tuntui kuin spermaa vain tulisi ja tulisi, aina vaan uusi syöksy entisen perään. Läsähdin Ninnin selkää vasten väsyneenä mutta onnellisena. Olin siementänyt tuon upean tytön pillun, mieleen ei tullut tauteja eikä raskauden mahdollisuutta, olin raukea ja onnellinen. Vedin vielä kivikovan kyrpäni ulos ja komensin Ninniä nuolemaan kyrvän puhtaaksi, Ninni polvistui ja nuoli, tunne oli upea. Ninni meni sanaakaan sanomatta pöydälle selälleen, levitti jalkansa ja pillunsa minulle. Näky oli irstas, spermaa valuva pillu edessäni, olin siementänyt kunnolla. Ninni otti sormillaan spermaa pillustaan, vei sormet suuhunsa ja nuoli ahnaasti, minua kadutti kun en ollut lauennut naamalle. Ninni nautiskelu spermasta edessäni hetken jonka jälkeen menimme yhdessä pesulle, pesin Ninnin pyynnöstä hänen pillunsa. Puimme vaatteet päälle ja vaihdoimme numeroita, poistuin autolle kun sain jo viestin "kiitos, olet ihana, otetaanko joskus uusiksi?". Mietin hetken vastausta, halusin tuon tytön omakseni, halusin Ninnistä oman pikku panopuun johon saan tyhjentää kassini haluamallani tavalla, vastasin "olet nyt minun, seuraavalla kerralla nussin sulta persereijän helläksi".

Tapasimme vielä seuraavana iltana, mutta se on toinen tarina.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute