Herkku-puhelin
Aulin seivästys
Neljän kimppa panot

Oltiin kimppa mökillä muut oli kauppa matkalla ja minä menin Aulin luokse rantasaunaan, hän oli kesämekossaan ilman pikkuhousuja kuistilla jalat levällään pilluaan hivellen valmiina panoon.

Riisuin itseni menin Aulin eteen paksu kulli pystyssä ja tarjosin sitä hyväiltäväksi, hän laski jalat maahan nojautui eteenpäin ja otti terskan suuhunsa ahnaasti.

Nautin kun Auli imutti kyrpääni ja nuoli välillä pallejani puristellen kovaa kankeani, tönäisin hänet tuolin selkänojaan repäisten hänen kesämekkonsa edestä auki ja tarrasin paljaisiin pieniin rintoihin.

Puristelin nännejä ja työnsin sormen pilluun, Auli oli ihan märkä valmiina panoon, polvistuin kuitenkin hänen eteensä ja aloin nuolla pillua pitkin lipaisuin perseestä klitorikselle ja takaisin kielen ollessa kokoajan kiinni kiimalihassa.

Hän tarttui niskaani ja ulisi perse täristen, jatkoin nuolemista ja otin klitoriksen huulieni väliin imuttaen sitä kielen kosketellessa pikkuisen kerrallaan kiusaten hänet ihan villiksi.

Väliliha nytkähteli ja pillu supisteli kun mahtava orgasmi sai Aulin ulvahtamaan Rauno nuole nyt se tulee, Auli vapisi ja huusi, orgasmi oli raju, nousin ja tunkeuduin paksulla kullillani kerralla pillun perukoille, mikä ihana tunne kun Aulin puristeleva orgasmissa sykkivä pillu oli kullini ympärillä.

Pidin kyrpäni pohjassa ja nautin pillun puristelusta kunnes aloin hitaasti vetää ja työntää kiihdyttäen tahtia, nostin Aulin syliini ja rynkytin kyrpääni pilluun hänen huutaessaan nautinnosta.

Painoin Aulin seinää vasten ja ikkuna kolahteli kun hänen takaraivonsa osui siihen aina kun työnsin kyrpäni pohjaan, pallit vetäytyivät ja rynkytin rajummin kunnes laukesin murahdellen orgasmin ihanuudesta.

Auli voihki ja pyysi lisää, nostelin häntä kyrvän poratessa tietään maaliinsa kunnes hän kolautti päänsä ikkunan helähtäessä lauetessaan toistamiseen ja Auli ulvoi niin että se kuului kauas.

Laskin Aulin takaisin tuolille jalat levällään ihaillen kun spermaa pulpahti pillusta muutaman kerran ja valui perseen reijän peittäen ja siitä tuolille.


Vein Aulin sisälle saunan eteiseen penkille perse pystyssä makaamaan. Aloin runkata pillua kahdella sormella. Hieroin toisen käden sormilla klitorista, Auli oli taas saamassa, mutta lopetin ja hän älähti Rauno et lopeta vispaten perseellään tyhjää.

Painoin kyrpääni kiusoittelevasti pillunhuulille. Vetelin terskalla edestakaisin klitorikseen keskittyen, pitäen sen jatkuvassa hieronnassa, Auli tuli huipulle ja painoin nopeasti kyrpäni supistelevaan pilluun.

Annoin Aulille kunnolla kyrpää ja melko pitkään nussittuamme saavutin itsekin rajun orgasmin, spermat pilluun ja vedin nyt kyrpäni pois pillusta.

Auli huokaili ja makasi pitkään vatsallaan pillunhuulet auki. Katselin miten hänen sisemmät häpyhuulensa nykivät harvakseltaan. Pyöräyttelin sormia pillussa, mutta Aulilla oli paikat arkana ja hän kääntyi ja veti jalat yhteen.

Levättyämme vartin verran sain taas kullini kunnon seisokkiin ja panin Aulia pystyssä edestäpäin rajusti pieneen pilluunsa tunkeutuen, huojuimme mutta pysyimme pystyssä kun hän tarrasi minuun lujalla otteella reuhtoen sekopäisenä kiimastaan huutaen Rauno nussi ihanaa anna kullia tulee taas.

Pillu tiukkeni ja sykki rytmikkäästi kun Auli ulvoen laukesi ja huusi Rauno saan aina orgasmin kun nussit minua kovalla kyrvällä, kiihotuin ihan villiksi Aulin huudosta ja orgasmin tullessa tuntui että menee pallit mukana pilluun kun roiskin spermat sisään Aulin pilluun.

Kullini veltostui ja lerpahti maiskahtaen äänekkäästi valuessaan pois Aulin pillusta, spermaani oli riittänyt ihmeen paljon kun hän levitti haarojaan katsoimme miten siemen valui venyen Aulin pillusta ja lopulta tipahdellen lattialle.

Kuului kun auto tuli pihaan ja menin uimaan alastomana pesten lemmen nesteet pois kullista, Vaimoni tuli saunalle katsoi Aulia joka oli edelleen voipuneena pillu levällään lattialla.

Vaimo riisui itsensä ja tuli laiturille, kun nousin vedestä hän alkoi runkkaamaan kulliani ja kesti pitkään kunnes kyrpä paisui vaimon hyväilyistä, hän makasi laiturilla ja nuolin vittua kunnes hän oli tulossa huipulle.

Hän veti minut päälleen ja ohjasi kyrpäni vittuunsa, laituri natisi kun nussin häntä, Auli oli tullut katsomaan ja istui ihan kiinni meihin, yletyin sormeilemaan hänen spermaista pilluaan ja kiihotuin runnoen vaimoni vittuun kullillani kunnes hän laukesi ulisten.

Vedin kullin pois vaimon vitusta ja käänsin Aulin kontalleen laiturille työntyen tiukkaan pilluun kiimaisella kyrvälläni, Auli ulvoi niin lujaa että miehensä tuli hädissään katsomaan ja tuijotti kalpeana kun nussin Aulia rajusti kunnes Auli sai mahtavan orgasmin.

Auli rojahti alas mutta sai työnnettyä kyrpäni takaisin pilluun ja rynkytin nopeaan tahtiin kunnes orgasmi ravisteli minua ja spermaa ruiski taas Aulin pilluun, nylkytin nauttien kunnes olin saanut täyden tyydytyksen.

Aulin mies oli laskenut housunsa ja pieni kulli oli kovana valmiina nussimaan, hän tuli Auliin kiinni ja työnsi kullinsa pilluun, Auli tiuskaisi eihän se edes tunnu ja vetäisi perseensä pois.

Miehensä runkkasi kulliaan ja vaimoni meni ottamaan sen suuhunsa, imutti ja nuoli kunnes päästi sen pois suustaan ja runkkasi nopeaan tahtiin ja Aulin mies ruiski spermaa järveen nytkyen ja nauttien.

Lopulta hän vaipui makuulleen laiturille huokaillen voipuneena, Auli otti ämpäriin vettä ja kaatoi vettä miehensä kullin päälle, kulli kutistui ihan pikku nappulaksi ja Auli sanoikin että katso Raunon kyrpä on velttonakin puolet isompi kuin sinulla jäykkänä.

Lopulta menimme kaikki saunaan ja pesimme lemmen nesteet pois, Aulin mies katsoi kun naiset hiveli kyrpääni kunnes se oli paksu ja ylöspäin kaareva, Auli nojasi lauteisiin ja veti minut kädellään ohjaten nussimaan itseään.

Vaimoni runkkasi Aulin miehen kullin kovaksi ja meni selälleen lauteelle ja ohjasi Aulin miehen kullin pilluunsa, saunan täytti kiimainen voihke kun nussimme.

Aulin mies ulvahti nyt se tuli ja vaimoni nylkytti lantiotaan yrittäen saada kullista tuntumaa, Auli huusi kasvot punaisena kun sai orgasmin, vaimoni tuli nopeasti viereemme ja levitti persettään.

Vaihdoin nyt kullini vaimon vittuun ja rynkytin kiimassa kunnes olin jo saamassa ja vaimo huomasi sen, hän voihki älä laske vielä nussi kovaa, pidättelin orgasmia ja vaimoni tärisi edessäni rynkytti perseellään ja sai orgasmin.

vedin kullin pois pillusta ja Auli otti sen suuhun, hän imi ja nuoli kunnes spermat purskahti kitalakeensa hänen yskiessään mutta jatkoi loppuun asti ja sain nauttia täysillä orgasmistani, olin ihan voipunut kun istahdin jakkaralle kullin roikkuessa yhä paksuna.

Näin oli yhteis saunapanot saatu loppu pesuja vaille valmiiksi, Auli otti miehensä viereeni ja moitti kullia mikä oli kuin peukalo, mutta sanoin ettei nyt pidä loukata kyllä tuo on sinulle kelvannut tuhannet kerrat ja kelpaa jatkossakin.

Auli tuhisi ärtyneenä ja meni pukuhuoneeseen, Vaimoni alkoi hivellä Aulin miehen kullia ja sai sen kovaksi istutti miehen penkille ja istui syliin ohjaten kullin sisäänsä, saunassa kaikui taas kiimainen voihke kun menin pukuhuoneeseen.

Auli sanoi, nussiiko ne kun kuuluu tuollainen möly, vastasin että siellä on hyvät panot menossa ja silittelin Aulin klitorista työntäen yhden sormen pilluun, nylkytin tahtia kiihdyttäen kunnes Auli nytkyi ja ulvahti saaden taas orgasmin, hivelin kunnes hän huokasi olen saanut niin monesti että voimat on ihan loppu, sanoin etten ole mitään vailla ja puin päälleni kuunnellen kun saunassa tuli aika korjata työn hedelmät, vaimo ulisi ja Aulin mies huudahti nyt tulee ja kohta oli ihan hiljaista.

Lähdin rauhassa kävelemään mökkiä kohti ja Auli tuli pelkissä pikkuhousuissa pienet rinnat terhakkaasti pomppien juosten minut kiinni, hän sanoi että siellä taas nussivat kun mieheni sai tappinsa tanaan, en sanonut mitään vaan kävelimme mökkiin ja aloimme tehdä illallista Aulin ollessa keikistelemässä pienissä pikkuhousuissaan rinnat yhä paljaina.

Vaimon ja Aulin miehen tultua Auli laittoi paidan päälleen ja kireät farkut mitkä korosti sopivasti kiinteää persettään, söimme ja painuimme nukkumaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute