Herkku-puhelin
Ei ikinä enää
Vaeltaja

Muutama vuosi sitten syksyllä aloin pitämään yhteyttä treffipalstalta löytämääni Satuun, nimi on tietysti muutettu. Muutamien viikkojen virtuaali tutustumisen jälkeen sovimme tapaamisen, minulle sopivasti Lappiin sattuneen työmatkan yhteyteen.
Sovimme tapaamisen erämaajärven rannalla olevalle laavulle, siellä olisi sopivan rauhallista ensitreffeille. Kun pääsin perille tapaamispaikalle, siellä oli nuotio valmiina. Nuotion loisteessa näin tumman, lyhyen naisen, jolle oli kertynyt reippaasti ylipainoa. Vähän se lihavuus tökki mielessäni, mutta ajattelin, että voisihan sitä kokeilla, miltä tuntuisi panna ensimmäistä kertaa valasta.
Aikamme juteltuamme siirryin Satun viereen ja halasin häntä testatakseni onko tässä mitään saumaa, Satu vastasi halaukseen ja siitä rohkaistuneena pujotin käteni puseron alle rintsikoista pursuvia rintoja kohti ilman minkäänlaista vastustelua aloin hyväillä niitä, katkonaiset ynähdykset alkoivat olla sitä luokkaa, että ajattelin kohta saavani naida kunnon läskipillua.
Mulkkuni alkoi osoittaa heräämisen merkkejä ja Satu avasi tottuneesti housuni ja alkoi runkata paisuvaa kulliani. Hetken päästä hän totesi, otetaanko housut pois. Sanoin, otetaan vain, vaikka se hieman vastenmieliseltä tuntui, koska olin tottunut siihen mennessä naimaan paremmin vartalostaan huolta pitävien naisten kanssa. Housut pois otettuamme aloin etsimään sormella poimujen välistä sitä itseään, löytyihän se hetken päästä ja mitä sieltä löytyikään, kuuma limaa valuva vittu, käänsin tämän läskipalleron nojaamaan käsillään penkkiä ja työnsin mulkkuni takaapäin kuumaan sykkivään lemmenluolaan, hetken aikaa totuteltuani aloin pumpata kunnolla, läski vain hyllyi, kun kiihdytin tahtia, samalla alkoi katkonainen yninä lisääntyä, arvelin Satun lähestyvän huippua, minullakin alkoi pusseissa lähtölaskenta ja ruuttasin putken täydeltä siemeniä sinne, mihin ne kuuluvatkin.
Hetken huokaistuamme, mietin panenko uudestaan, vai keräänkö kamppeeni ja jatkan matkaa. Satu kuitenkin sanoi, että oli ihanaa tuntea kunnon kulli sisällä ja haluaisi kokea saman heti uudelleen. Niinpä hän tarttui vielä puolijäykkänä olevaan kulliin, joka koveni hetkessä täyteen mittaansa. Minä puolestani tartuin kiinni jättirintoihin ja hetken päästä alkoi katkonainen yninä, mietin siinä miten päin nyt panen sitä. Päädyin vanhaan kunnon lähetyssaarnaaja asentoon, vaikka epäilin, etten löydä mulkulleni oikeaa paikkaa, mutta Satu kätevästi siirsi läskipoimut pois vitun edestä ja sinne märkänä valuvaan koloon mulkkuni löysi tiensä. Aloin taas pumppaamaan edestakasin välillä hidastin tahtia ja sitten kiihdytin sitä. Yritin löytää nännit ja näykkiä niitä, mutta ne olivat valuneet kainaloihin, eikä siitä sitten tullut mitään. Siinä pannessani mietin, että olen jumppapallon päällä, aikani touhuttuani alkoi lasti olla taas tuloillaan, en tiennyt mikä tilanne allani on. Siitä en välittänytkään, koska tiesin että tämä loppuu kohta, vaikka altani kuului, että ihanaa, tätä voisi jatkaa vaikka koko yö. Myöntelin vain, että niin voisi, onneksi lasti lähti liikkeelle ja homma tuli päätökseen. Pukeuduimme, halasimme, lupasimme tavata uudelleen. Käynnistettyäni autoni, suuntasin kohti hotelliani ja ajattelin Goodbye, ei ikinä enää ylipainoisia valaita.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute