Herkku-puhelin
Soutustadionoilla
Melamies

Olin lähtenyt kesälomareissulle matkailuautolla, jonka olin vuokrannut viikoksi. Ajatuksenani oli katsella suomen kaunista luontoa käyttäen apuna kanoottia ja polkupyörää, jotka kulkivat kivasti matkailuautossa mukana. Kierreltyäni järvi-suomea olin jo palaamassa kotiin päin kun ajattelin vielä poiketa Tampereella katsastamassa Kaukajärven melontakeskuksen. Aikaakin oli vielä jäädä yhdeksi yöksi tien päälle. Saavuin Kaukajärvelle hyvissä ajoin kauniina lauantai iltapäivänä.

Läheisellä uimarannalla oli vielä paljon ihmisiä uimassa ja melontastadionin laitureilla nauttimassa auringosta. Hetken aikaa katseltuani ja välipalaa nautittuani katselin kelloani ja totesin sen jo lähentelevän puolta kuutta. Nostin polkupyöräni auton takatelineestä alleni ja survaisin sillä läheiseen kauppaan ostamaan hiukan olutta ja siideriä, jolla juhlistaa lomareissuni viimeistä iltaa. Ajellessani lähikauppaan katseeni alkoi viipyilemään vähäpukeisissa naisissa aina vain enempi ja enempi. Huomasin kuinka viikon yksin olo alkoi vaikuttamaan. Hymyillen kassaneidille ladoin kylmät juomat reppuuni ja suunnistin takaisin autolleni ja purin juomat auton jääkaappiin. Jätin kuitenkin pari olutta reppuuni ja suunnistin läheisen uimarannan suuntaan istuskelemaan ja nauttimaan suomen suvesta. Katselin uimarannalla olevaa nuorisoa ja mietin itsekseni, että olisipa vielä nuori… Nyt tällainen 4-kymppinen mies. Elämä jo mennyt ohi hurvittelun osalta. Tosin nuorekas olen. Monet luulevat hiukan yli 3-kymppiseksi. Totesin teinien olevan teinejä ja minä mies parhaassa iässä. Tölkit tyhjentyivät ja tunsin kuinka ne hieman kevensivät oloa. Kello lähenteli jo ilta kahdeksaa ja päätin lähteä kävelemään kohti autoani. Kävellessäni panin merkille pari nuorta naista, hieman yli parikymppisiä, jotka olivat melontastadionilla olevan toiletin kohdalla. Katsoin heistä toista pitkään silmiin lähestyessäni… Toiletin kohdalla vilkaisin avonaisesta ovesta sisään ja sain takaisin häneltäkin kauniin hymyn peilin edestä. Kävelin pari askelta ohi kunnes joku sai minut kääntymään takaisin. Tulin takaisin tyttöjen luo ja kysyin haluisivatko liittyä seuraani nauttimaan pari siideriä vieressä olevalle laiturille? Tytöt katsahtivat toisiaan kysyvästi ja vastasivat iloisesti sen olevan ok.

Hain autostani lisää juotavaa ja istahdimme laiturille juttelemaan. He kertoivat tutustuneensa tänä kesänä kesätyöpaikassa. Löytäneensä sukulaissielunsa. Kerroin heille kesälomareissustani ja kaikista hienoista paikoista mitä Suomesta löytyy. Samalla katselin heidän kauniita hymyileviä kasvojansa antaen katseeni välillä vaeltaa heidän naisellisilla vartaloillaan. Totesin heidän olevan oikein mukiinmeneviä. Ei liian laihoja vaan sopivia. Muodot olivat oikeilla kohdilla. Rinnat olivat juuri sopivan kokoiset, vatsaa ei juurikaan ollut mutta peppua kuitenkin löytyi. Toinen heistä Laura oli melko vaalea ja Mira oli hauskan näköinen porkkanan värisine hiuksineen. Juttelumme vapautui enemmän ja enemmän kun tutustuimme ja nautimme juomiamme. Lopulta tytöt olivat hetken hiljaa katsellen järvelle. Kesken hiljaisuuden sanoin heille että te olette muuten tosi hyvännäköisiä naisia. Vastaukseksi sain kauniit hymyt ja punan nousemaan heidän poskilleen. Jatkoin sanomalla, että tuollaiset naiset saa kyllä tällaisen miehen hormonit hyrräämään.

Lopulta toinen heistä, Mira sanoi hiljaa hymyillen, että

- Se on oikeastaan ihan kiva.

- No se on oikeastaan enempi kuin ihan kiva sanoin

- Laura jatkoi, että oikeastaan tällaiseen kesäiltaan kuuluukin intohimo ja halut

- Ei kai teitä haluta tällainen vanhempi mies? kysyin silmää iskien heiltä

Mira ja Laura katsahtivat toisiaan nopeasti ja siirsivät katseensa minuun.

- Kyllähän mies parhaassa iässä on kiihottava. Mira jatkoi

- Ei kai teidän vain tee mielin maistaa kiellettyä hedelmää?

- Ehkä. Laura sanoi silmää iskien

Tunsin kuinka shortseissani alkoi olemaan jo ahdasta. Nousin hieman ylös ja istahdin Lauran ja Miran väliin istumaan kasvot järvelle päin. Laskin käteni molempien reiden päälle hyväillen heitä. Kumpikin katsoi minua hymyillen.

- Saa minuakin koskea. Totesin tytöille.

Tunsin kuinka tytöt laskivat kätensä reidelleni hyväillen minua hiljalleen.

- Tuolla matkailuautossa odottaa muuten iso parivuode. Kuiskasin tytöille.

- Vai niin…. Laura sanoi

- Siellä voisin tutustua hiukan enempi teihin. Maistaa hieman tästäkin… Sanoin samalla pyyhkäisten Miran rintaa ohuen paidan läpi.

- Ja tästä voisin nuolaista… Samalla vetäen sormeani pitkin Lauran paljasta sisäreittä lyhyen hameen alle.

Naisten suusta pääsee pieni nautinnon voihkaisu koskettaessani heitä. Lopulta tunnen kuinka Miran käsi hyväilee isona olevaa kaluani housujeni läpi. Käännän katseeni kohti Lauraa, jolloin huulemme kohtaavat ja antaudumme kuumaan intohimoiseen suudelmaan. Hyväilen hänen rintojaan samalla, kun kuulen Miran kuiskaavan hänelle, että ihanan iso ja kova. Laura irrottautuu minusta ja katsahtaa pullottavia housujani samalla siirtyen tunnustelemaan räjähtämispisteessä olevaa kaluani…

- Ei kai teidän tee mieli jotain isoa ja kovaa? Kysyn heiltä hymyillen.

- Arvaa vaan. He sanovat yhteen ääneen.

- Olisiko kiva ottaa se käteen ja nuolla hiljalleen kohti kärkeä? Upottaa hieman huulten väliin??

Katselen samalla vieressäni istuvia nuoria naisia. He nojaavat taaksepäin käsiinsä jalat suorina eteenpäin.

Lasken käteni takaisin heidän reisillensä antaen niiden nousta hitaasti ylemmäksi. Huomaan kuinka heidän molempien jalat erkanevat hieman samalla kun tunnen käsiini hameiden alla olevan kuumuuden ja kosteuden. Heillä on selvästikin molemmilla bikinit paidan ja hameen alla. Hyväilen sormellani heidän herkkujansa hellästi bikinien läpi. He katso toisiaan ja minua hammasta purren samalla kun bikinien ohut kangas välittää hellän kosketukseni. Ujutan sormeni varovasti bikinien alle siirtäen pientä kangaspalaa hieman syrjään. Tunnen kuinka heidän molempien posliiniset huulet ovat aivan kosteudesta liukkaat.

- Selvästikin teillä on iso kalu mielessä. Mutta näitä herkkuja pitää kyllä ensin hieman maistaa.

Otan naisia käsistä kiinni ja ohjaan heidät kohti asuntoautoani. Katselen heidän haluttavia takapuoliansa kävellessäni heidän takana heidän noustessa autooni. Tulen perässä ja laitan oven takanani kiinni. Tartun Edessäni olevaa Lauraa takaapäin kiinni. Hyväilen hänen täyteläisiä rintojansa lopulta nostaen hänen paitansa pois päältä. Mira katselee meitä ja repäisee oman paitansa myös pois avaten samalla pienen hameensa vetoketjun. Katselen hänen kaunista vartaloansa hetken ja avaan samalla Lauran hameen myös laskien sen alas. Kiusoitellen hyväilen Lauran nännejä pienien bikinien läpi samalla kun Mira astuu askeleen kohti Lauraa….

- Sä oot kaunis! Mira sanoo Lauralle ja antaa hennon suudelman hänen huulilleen…

- Itse oot! Vastaa Laura ja työntää Miran asuntoauton leveälle parisängylle selälleen.

Katselen tilannetta kiihottuneena takaapäin, kun Laura kiipeää Miran päälle hajareisin suutelemaan häntä. Katseeni nauliutuu Lauran täydelliseen takapuoleen ja herkkuun mikä on bikinien alla piilossa. Katselen kuinka Laura päästää Miran kiinteät rinnat esiin samalla kun siirryn Lauran taakse ja avaan hänenkin bikineistä yläosan ja päästän hänenkin rintansa vapaiksi. Miran kädet siirtyvät nopeasti hyväilemään niitä. Katselen hetken vielä kunnes avaan naisten bikineistä solmut sivulta. Siirrän Lauran bikinit kokonaan sivuun ja katselen hänen todella haluttavaa alastonta vartaloa. Heitän oman paitani ja shortsit pois samalla kun siirryn Lauran taakse hyväilemään hänen pyöreitä pakaroitaan. Katselen kalu kovana hänen kiihottavaa herkkuansa samalla kun hän on entistäkin enempi takapuoli pystyssä edessäni laskeutuessaan alemmaksi suutelemaan Miran vatsaa…

- Mä haluun maistaa sun herkullista pillua! Laura kuiskaa Miralle

- Sä tunnut ihanalle! Mira vastaa samalla kun levittää jalkojaan enempi…

Katselen kuinka Lauran kieli laskeutuu lonkalta nivusia pitkin alemmaksi ja alemmaksi kohti Miran odottavaa pillua. Istahdan heidän viereensä hyväilemään itseäni. Kaluni on aivan räjähtämispisteessä ja huomaan kuinka Mira katselee sitä silmät kiiluen.

- Sä oot tosi märkänä! Laura huikkaa

- No arvaa vaan! Mä oon koko kesän odottanut et pääsisin maistaa sua! Ja tossa vieressä odottaa vielä tuollainen herkkua… Mira voihkii vieressäni.

- Et kai sä haluaisi maistaa tätä? Kyselen Miralta joka hammasta purren nyökkää takaisin orgasmin kourissa.

Kiusoitellen ja tilanteesta nauttien hyväilen itseäni vielä samalla kun katselen kuinka orgasmi vyöryy Miran ylitse. Laura antaa vielä hellän suukon Miran suulle kömpiessään ylös hänen jalkovälistään. Mira antaa hengityksensä vielä hetken tasaantua sillä välin kun Laura tulee viereeni suutelemaan minua.

- Olikos täälläkin jotain mitä piti maistaa? Hän kysyy silmää iskien

Hän laskeutuu syliini samalla kun ottaa kaluni käteensä hyväillen sitä. Lopulta tunnen kuinka hänen kielensä maistelee sen vartta hellästi lopulta upottaen ison kalun kärkeä huultensa väliin

- Toi näyttää todella kiihottavalta! Mä en oo ikinä saanut noin isoa kalua… Mira juttelee vierestä.

- En mäkään! Laura saa sanottua välistä

Heidän silmissään näkyy aitoa kiihkoa ja intohimoa

- Anna mäkin maistan! Mira sanoo

Katselen kuinka hän nuolee sitä kuin isoa tikkaria Lauran pitäessä sen varresta kiinni. Lopulta Mira upottaa sen suuhunsa niin syvälle kuin se vain uppoaa…Huulet osuvat melkein Lauran nyrkkiin joka pitää kalua juuresta kiinni.

- Ihana! Huudahtaa Mira

- Mut haluun mä suakin maistaa. Hän jatkaa.

Hän siirtyy hitaasti Lauran taakse katsellen häntä myös hetken.

- Sä oot tosi kiihottavan näköinen. Mira sanoo Lauralla

Lopulta hän painaa kasvonsa nelinkontin olevan Lauran pakaroiden väliin. Katselen kuinka hän nuolee Lauran välilihaa hellästi maistellen. Laura nauttii selvästikin ja kiihdyttää tahtiaan, niin etten kestä enää vaan laukean voihkien hänen suuhunsa. Hänen ei ole vaikea niillä spermaani joka ruiskuaa syvälle hänen suuhunsa. Siirryn hieman syrjään ja Laura kääntyy sängylle selälleen, jolloin Mira pääsee nuolemaan oikein kunnolla häntä.

- Sä maistut tosi kiihottavalle. Mira kujertaa samalla kun hitaasti nuolee Lauran turvonneita huulia

Itse siirryn hieman syrjään ja katselen nelinkontin olevaa Miraa takaapäin.

- Ei kai sun tee mieli Miran pillua? Laura voihkii sängyltä

- Te ootte aivan sairaan kiihottavan näköisä kumpikin!

Miran pillun huulet kiiltelevät turvonneina äskeisen orgasmin jäljiltä edessäni. Kumarrun maistelemaan Miran herkkua, joka on selvästikin hyvin herkkänä vielä. Hän levittää jalkojaan entistäkin enempi samalla köyristäen selkäänsä tarjoten itseään minulle enempi ja enempi. Kaluni on jo uudestaan täydessä mitassa…

- Et kai sä vaan ole iso kalua vailla? Kyselen

Mira ei pysty sanomaan mitään vaan nyökkäilee orgasmin kourissa olevan Lauran jalkovälistä.

Hyväilen ja ihastelen hetken samalla kun annan hänen hoitaa Laura huippuunsa. Lopulta Laura huutaa suoraa huutoa orgasmin velloessa hänen sisällään. Laura hymyilee sängyltä ja kääntyy hieman niin että hänen edelleen selällään sängyllä pää melkein sylissäni.

- Tuu Mira mun päälle! Hän huikkaa

Mira asettuu eteeni nelinkontin Lauran pää hänen jalkovälissään. Laura ottaa kalustani kiinni upottaen sen vielä hetkeksi suuhunsa.

- Nyt sä Mira saat tätä herkkua! Laura huikkaa hänen altaan

Laura asettaa kaluni Miran liukkaille huulille. Hänen pillunsa on turvonnut jo niin että se on hieman auki kuin ruusunnuppu. Voihkien hän ottaa minut vastaan, kun painaudun hitaasti hänen sisäänsä… Minä pidän tiukasti kiinni hänen pakaroistaan samalla kun Laura hyväilee häntä alapuolelta. Hän voihkaisee melkein kivusta kun kaluni uppoaa aivan pohjaan asti hänen sisälle

- Sä tunnut aivan sairaan hyvälle! Huohotan Miran takaa

- Uuuih… Pane mua! Pane mua! Mira saa sanottua kun jatkan nauttimistani

Mira on todella herkillä ja menee nopeasti Lauran päällä aivan hervottomaksi kun ei pysty vastustamaan tulossa olevaa isoa orgasmia. Lykin raivokkaasti takaapäin Miran huutaessa nautinnosta. Lopulta hiljennän tahtia ja työntelen häneen hitaasti nauttien samalla kun katselen hänen kaunista vartaloaan.

- Sun vuoro… Mira saa sanottua Lauralla.

Tytöt vaihtavat paikkaa edessäni. Katselen kuinka Mira hyväilee sormillaan Lauran turvonneita huulia edessäni. Lopulta hän ottaa kaluni varresta kiinni ja kiusoitellen hieroo sen kärjellä Lauran nöpöttävää klitorista. Välillä hän kastaa kaluni kärkeä Lauran huulten välissä

- Ei saa kiusata mua… Laura vaikeroi

- Sä oot niin helkkarin haluttavan näköinen että anna nyt meidän vähän nauttia tästä. Huikkaan Lauralle

Laura laittaa selkänsä aina vaan enempi notkolle tarjoten itseään. Kostutan sormeani hieman syljellä ja hyväilen sillä hänen peppuaan samalla kun Mira painaa kaluni Lauran sisään.

- Eih… tuntuu liian hyvältä! Laura voihkii samalla kun painan pikkurillini hellästä hänen peppuunsa ja kaluni uppoaa hänen pillunsa

- Te ootte aivan sairaan kiihottavia! Voihkin heille

- Ihanaa katsella kun sua pannaan isolla kalulla. Mira huhuilee Lauralle

Kaluni soutaa voihkivan Lauran sisällä samalla kun tunnen sen välilihan kautta pepussa olevaan sormeeni. Hän on aivan sekaisin nautinnosta ja turtana

- Mä voisin panna teidän kanssa vaikka koko yön! Huikkaan heille

- Meillä on koko yö aikaa! Mira sanoo äänellä josta huokuu nautinto samalla kun Laura meinaa pakahtua orgasmiinsa!

Palautetta saa laittaa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute