Herkku-puhelin
Lohtua leskimiehelle
Antti80

Olimme vaimoni Minnan kanssa vähän vajaa kolmekymppinen pariskunta. Elelimme onnellisesti omakotitalossa kaksivuotiaan tyttäremme kanssa ja olimme kuin mikä tahansa perhe, jolla asiat rullasivat. Työelämäkään ei tuottanut meille huolta, vaikka monet lähipiiristämme olivat joutuneet kokemaan lamasta johtuvaa työttömyyttä. Meillä ei tällaisia ongelmia ollut – olimme molemmat kouluttautuneita ja hyvinkin menestyviä ihmisiä. Itse toimin toimitusjohtajana hotelli- ja ravintola-alalla. Vaimoni toimi asiakaspalvelutehtävissä ja hän omasi vakituisen työpaikan.
Vaimoni oli kaunis, vaalea nainen, jolla oli kaiken kaikkiaan timmi vartalo. En olisi voinut olla onnellisempi mies. Seksielämämme toimi hyvin ja naiseni oli päässyt hyvin eroon raskauskiloistaankin. Yhdessä ystäviensä Lauran, Millan, Sannan ja Emilian kanssa he kävivät usein salilla. Joskus hän viihtyi ystäviensä, varsinkin Lauran, seurassa niin hyvin, että tunsin oloni jopa hiukan mustasukkaiseksi. Vaimoni ei missään nimessä ollut kaveripiirinsä dominoivin henkilö, vaan oli usein toisten tahdon riepoteltavissa.
Laura oli 28-vuotias vaaleaverikkö, jonka kasvot olivat huumaavaan kauniit. Hänen kasvonsa olivat niin kauniit, ettei pakaroiden verrattainen pienuus tuntunut haittaavan yhtäkään miestä. Hänen karismansa yhdistettynä hänen flirttailutaitoihinsa ja viekkaaseen olemukseen saivat miehen kuin miehen sukat pyörimään jaloissaan – enkä minäkään voinut välttyä tämän tosielämän seireenin huumaavasta vaikutuksesta.
Tutustuimme Lauraan jo useita vuosia sitten. Silloin hän vietti elämäänsä vielä sinkkuna. Kolmisen vuotta sitten Laura löysi itselleen miehen, mutta erosi tästä noin vuosi sitten. Muistan sen, kuinka mustasukkainen olinkaan suhteen alkaessa siitä, että joku oli onnistunut kietomaan Lauran pikkusormensa ympärille. Tiesin, etten olisi saanut kokea noita tunteita, mutta jostain syystä olin todella pettynyt siitä, että Laura ei ollut enää ”ei kenenkään omaisuutta”. Heti, kun kuulin Lauran eronneen miehestä, hypin ilosta kuin peipponen. En tosin missään vaiheessa ajatellut eroavani vaimostani Lauran vuoksi tai miettinyt muutakaan sellaista. Olin vain iloinen, että kukaan muu ei saanut Lauraa, kun minäkään en voinut häntä saada.
Jostain vaimoni lie saanut vihiä kiinnostuksestani Lauraa kohtaan, sillä hän tapasi usein kiusata minua Lauraan liittyvillä kysymyksillä. Joskus hän kysyi, kenet kavereistani kelpuuttaisin uudeksi rakkaakseni, jos hän kuolisi? Vastasin, etten tietystikään ketään, sillä rakastin vain häntä ja olisin mieluummin leskenä koko loppuiän. Kysyin häneltä, kenet hän itse kelpuuttaisi siipakseni, jos noin kävisi? Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: tietysti Lauran.
Yhtenä surullisena syksyisenä päivänä saimme tyttäremme kanssa suru-uutisen ovellemme astelleelta poliisilta. Vaimoni ja tyttäreni äiti oli menehtynyt rajussa auto-onnettomuudessa juuri hetkeä aiemmin. Surumme oli valtaisa. Elin kuukausia eräänlaisessa epätodellisessa horroksessa. Onneksi anoppi hoiti pientä tytärtämme, joka ei vähäisestä iästä johtuen käsittänyt tapahtunutta. Myös Laura ja Minnan muut kaverit olivat suurena apunamme tuona kauheana surun aikana.Kun tapahtuneesta oli kulunut kolme kuukautta, pystyin käsittelemään tapahtunutta jollain lailla. Olin ollut poissa työelämästä koko tuon ajan. Nyt aloin kuitenkin tuntea vetoa takaisin elämään. Elettiin perjantaita ja olin sopinut, että palaan takaisin työelämään heti seuraavana maanantaina. Halusin viettää tulevan viikonlopun kuin kuka tahansa nuorehko ihminen. Halusin lähteä ulos, syödä hyvin ja käydä vähän yökerhonkin puolella. Kaikki miespuoliset kaverini tai liikekumppanini sattuivat olemaan kiinni omissa menoissaan, joten päätin pirauttaa Lauralle, josko hän haluaisi liittyä seuraani. Hän oli riemusta innoissaan ja kuulin jo puhelimessa hänen olevan helpottunut siitä, että pahin suru olisi osaltani takana.
Laura saapui talollemme. Tarkastin hänen kiireestä kantapäähän ja näin hänen pukeutuneen sievään pikkumustaan ja stay up-sukkiin, joiden kumiset reunukset vilahtelivat kuumoittavasti mekon helman alta. Halasimme eteisessä ja pyysin häntä peremmälle. Hänen kasvonsa sädehtivät kuin aurinko ja hän saikin minut tuntemaan jälleen eläväksi. Otin kuohuviinipullon, sekä lasit esille. Korkkasin pullon, kaadoin juomat laseihin ja pyysin Lauraa sohvalle istumaan. Puhuimme todella syvällisesti ja erittäin avoimesti toistemme elämistä. Pyrin ensin välttelemästä Minnaa keskustelunaiheena, mutta lopulta ajauduimme väistämättä puhumaan hänestä. Se sai kyyneleeni virtaamaan silmistäni. Laura otti minut syleilyynsä ja painoi päänsä vatsalleen. Hän itki, sillä hänkin ikävöi parasta ystäväänsä.
Kun olin aikani itkenyt, kerroin Lauralle siitä, kuinka Minna olisi halunnut juuri hänet naisystäväkseni, jos hän joskus sattuu kuolemaan ennen minua. Yllätyksekseni Laura vastasi Minnan kertoneen saman hänelle. Hetken aikaa nauroimme tälle, mutta sitten vakavoiduimme. Nousin istumaan takaisin Lauran viereen, katsoin häntä silmiin ja pian suutelimme toisiamme intohimoisina. Kohta olimmekin jo makuuhuoneessa minun ja Minnan aviovuoteessa. Nuolimme toistemme korvanipukoita ja imimme toisillemme fritsuja, kuten teini-ikäiset nuoret. Olimme toistemme huumassa. Riisuimme toisimme vaivihkaa – ainoastaan stay up-sukat jäivät koristamaan Lauran jumalaisia jalkoja. Imeskelin Lauran nännejä samalla, kun sormetin hänen märkää pilluaan. Laura voihki nautinnosta. Pian komensin hänet 69-asentoon. Hänen reikänsä tulvi kosteutta kasvoilleni. Niin märkä hän oli. Itsekin nautin aika lailla, kun Laura imi ja nuoli isoa kaluani. Hän suorastaan ahmi sitä nieluunsa.
Pian aloin tuntemaan laukeamisen olevan lähellä. En kuitenkaan halunnut laueta kuolleen vaimoni parhaimman ystävän suuhun. Käänsin hänet alleni ja työnsin kaluni hänen tulvivaan vakoonsa. Suutelin hänen huuliaan ja kaulaansa samalla, kun hän hiplasi nisiäni. Välillä kumarruin itse hänen pitkänä törröttäville nänneilleen ja imin niitä kuin hulluuden vimmoissa. Laura kuitenkin nautti tästä, sillä pian hän voihki orgasmissaan erittäin hunajaisesti ja äänekkäästi. Aloin jo tuntea itsekin laukeamisen olevan lähellä. Kysyin, minne hän haluaisi minun tulevan – ehkäisy kun oli kiimassa unohtunut kokonaan? Laura pyysi minua tulemaan sisäänsä. Kuvittelin hänen käyttävän pillereitä, joten annoin sperman ryöpytä kuin koskena tuon unelmanaisen sisuksiin. Laura inisi erittäin voitonriemuisen kuuloisesti. Tuo naispaholainen oli saanut haluamansa.
Makasimme edelleen vierekkäin sängyllä, kun kiihkomme jo tasaantui. Totesimme edellisen olleen ihanaa. Kysyin Lauralta, käyttääkö hän e-pillereitä? Hän vastasi kielteisesti. Hetken hiljaisuuden jälkeen hän kysyi minulta, pitäisikö hänen hakea jälkiehkäisypillerit? Mietin hetkisen. Huokaillen vastasin, ettei siihen ole tarvetta. Parin tunnin päästä parittelimme uudestaan. Sama toistui tämän jälkeen monta kertaa päivässä.


Entinen anoppi toi tyttäreni kotiin. Yritimme Lauran kanssa salailla suhdettamme muutaman viikon, mutta viimein toimme totuuden julki kuolleen vaimoni sukulaisille ja muulle lähipiirille. Toisaalta meidän oli pakkokin, sillä raskaustesti osoitti Lauran odottavan minulle lasta. Laura muutti luokseni ja tyttäreni oli ikionnellinen, kun hänellä oli muutakin leikkiseuraa kuin isänsä. Kuukaudet vierivät ja Laura pyöräytti meille potran pojan. Pian menimme merenrannalla naimisiin ja tunsin, että minulla oli kaikkien koettelemuksien jälkeen kaikki paremmin kuin hyvin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute