Herkku-puhelin
Nunnaluostarin Charlotte -kappelissa huokaillaan
Charlotte

Oli kulunut viikkoja minun ja Eleanoran vessaepisodista ja emme olleet puhuneet juuri mitään tapahtuman jälkeen. Olin häpeissäni, inhosin itseäni ja keskityin entistä kiivaammin rukoilemiseen. Eleanora viihtyi enemmän kappelissa, kuin huoneessamme. Toki annoin hänenkin rauhassa selvitellä syntejään. Itkin paljon, sillä pelkäsin paholaisen vallanneen sieluni. Uneni muuttuivat entistäkin synkemmiksi ja syntisemmiksi. En edelleenkään ymmärtänyt, miksi käyttäydyin niin, kuin olin vessassa käyttäytynyt. Oloni oli ristiriitainen. Eleanoran tuoksu ja maku pyörivät mielessäni ja ne unet! Unet joissa pastori Thomas ja ylipappi täyttivät minut samalla, kun maistelin kaunista Eleanoraa. Pikkupöksyni kostuivat jälleen, kun muistelin näitä kaikkia. Puristin ristiä kädessäni "anna minulle voimaa, anna voimaa selviytyä".
----
Säpsähdin, kun oveen koputettiin. Laskin ristin piirongille ja nousin avaamaan.

-Pastori Thomas! Tämäpä yllätys, miten voin auttaa? Laskin katseeni lattiaan.

-Olen huomannut lapseni, että sinun ja Eleanoran välit ovat kiristyneet viime aikoina. Mitä on tapahtunut? Pastori katsoi minua lempeästi.

-Ei meillä mitään... Vastasin hiljaa ja laskin jälleen katseeni maahan.

-Tule, lähdetään kävelylle. Kävely rentouttaa mieltä ja on helpompi puhua. Thomas siirtyi oven suusta ja päästi minut ohitseen. Hän sulki oven perässä ja tuli vierelleni.

-Jumala antaa anteeksi ja rakastaa meitä kaikkia. Tiesithän sinä sen. Thomas aloitti, kun kävelimme luostarin käytävillä.

-Kyllä minä tiedän..

-Mitä teidän välillänne on tapahtunut? Olette asuneet samassa huoneessa siitä asti, kun sinä 10-vuotiaana muutit luoksemme.

-Meillä tuli vain pieni riita ja haluamme selvittää ensin asiamme rauhassa Herran kanssa. Punastuin ja katseeni vaelteli luostarin kiviseinillä.

-Anteeksi antava sydän on kevyempi, kuin kantaa suurta kiveä sisällään. Thomas sanoi ja pysähdyimme kappelin ovelle. Hän katsoi vihreillä silmillään minua ja nyökkäsi kohti ovea.

-Eleanora on viihtynyt täällä useamman päivän. Tahtoisin, että selvittäisitte tänään ongelmanne. Kappeli on luostarista pyhin paikka ja Jumala kyllä siunaa teidät. Hän antaa anteeksi, kunhan osaatte tekin antaa. Menehhän nyt lapseni. Thomas avasi jykevän puuoven ja astuin kynnyksen yli sisälle. Ovi pamahti kiinni ja kappelissa kaikui. Kappeli oli pieni ja hämärä. Vain 6 puista pitkää penkkiä, sekä pieni alttari, joka oli valaistu kynttilöin. Eleanora oli polvillaan alttarilla. Kuulin kuinka hän vaimeasti rukoili.

-Tule rukoilemaan kanssani. Eleanora sanoi yhtäkkiä tiukalla äänensävyllä. Kävelin hitaasti hänen vierelleen ja polvistuin korokkeelle. Laitoin käteni ristiin ja nojauduin otsallani peukaloihini.

-Mä olen niin pahoillani. Mua pelottaa... Kuiskasin ja vilkaisin Eleanoraa. Hän ei nostanut katsettaan, eikä sanonut mitään.

-Mä en tiedä mikä muhun meni.. Mä pelkään, että joudun helvettiin. Nyyhkäisin ja tunsin kuinka kyyneleet polttivat silmiäni. Eleanora katsoi vihdoinkin minuun. Hänen kasvonsa olivat ilmeettömät.

-Charlotte.. Sinä teit jotain kamalaa minulle. Sinä likasit itsesi lisäksi minut. Hän sai viimein sanottua. Eleanoran silmät hehkuivat kynttilöiden valossa.

-Mi-minä tiedän.. Anna anteeksi..

-Miltä sinusta nyt tuntuu? Oletko syntisellä päällä? Onko sinulla likaisia ajatuksia? Hämmästyin Eleanoran kysymyksistä

-Mitä sinä...? Mitä sinä tarkoitat? Pyyhin kyyneleet silmistäni.

-Kyllä sinä tiedät mitä minä tarkoitan. Onko sinulla syntisiä ajatuksia? Onko alapääsi kosteana? Eleanoran kasvot olivat edelleen ilmeettömät ja hän tuijotti tiukasti silmiini. En saanut sanaa suustani. Eleanora läppäsi minua poskelle. Hänen silmänsä kipinöivät ja samassa hän tarttui minua niskan takaa kiinni ja veti minut kuumaan suudelmaan.

-Voi Charlotte! Voi Jumala, anna anteeksi nämä synnit. Nämä synnit ovat niin ihania.. Eleanora riisui huppuni ja napitti kaapuni auki samalla kun ahnaasti suuteli huuliani ja kaulaani. Nousimme seisomaan, jotta hän sai alusmekkoni ja pikkuhousuni verhoilemasta kroppaani. Hän katsoi minua himoiten. Alapääni sykki lämpöä ja kosteutta. Ihana Eleanorani!

Autoin Eleanoraa riisuutumaan. Hänen kauniit rintansa hypähtivät kaavun alta eteeni; tällä kertaa hän ei ollut pukenut edes alusmekkoa. Kaappasimme toisemme halailuun, kätemme vaelsivat toistemme vartaloilla ja kielemme leikkivät toisillaan.

-Ah, minä olen niin kaivannut tätä. Kuiskasin Eleanoran korvaan. Hän hymyili minulle ja pyysi minua laskeutumaan polvilleen alttarin korokkeelle. Tein työtä käskettyä. Eleanora asetteli minut niin, että rintani roikkuivat alttarin reunan yli, polveni olivat maassa ja takapuoleni ylhäällä. Eleanora käveli ensin alttarin toiselle puolelle ja tuli seisomaan kasvojeni eteen. Hänen tumma häpynsä oli aivan naamani edessä. Eleanora painoi kevyesti päätäni kohti häpyään ja nuolaisin. Tuo maku muistui nopeasti mieleeni ja ryhdyin innokkaamin lipomaan kielellä tuota kostunutta ja maukasta pillua. Eleanora tarrautui kovemmin kiinni hiuksiini ja hinkkasi alapäätään kasvojani vasten. Kappeli täyttyi hänen huokailustaan. Avitin hieman toisella kädelläni ja työnsin kaksi sormea hänen sisäänsä. Pillu oli liukas ja tällä kertaa ne uppoituivat vaivattomasti pohjaan asti. Toki aloin epäilemään, että Eleanora myös itse oli tainut tehdä retkiä sormillaan. Eleanora nosti toisen jalkansa alttarin reunalle ja hänen pillunsa aukesi kuin lumpeenkukka edessäni. Imin klitorista ja annoin sormien tuottaa kiihottavaa litinää, joka kaikui ympäri kappelia. Tuttu tärinä alkoi tuntumaan Eleanoran kropassa. Hän veti pääni pois haaroistaan, mutta antoi jatkaa sormettamista. Eleanora katsoi utuisin silmin suoraan minua ja lopulta alkoi vaikeroimaan äänekkäästi. Jatkoin vielä sormettamista, vaikka Eleanora oli selkeästi ylittänyt rajan. Hänen kehonsa nytkähteli omaan tahtiinsa ja hengitys oli raskasta ja katkonaista. Lopulta vedin sormeni ulos ja Eleanora polvistui eteeni. Hän imaisi sormeni suuhunsa ja katsoi syvälle silmiini.

-Nyt on sinun vuorosi kulta. Eleanora suuteli minua ja käveli vapisevin jaloin taakseni. Hän asetti sormensa niskaani ja alkoi hitaasti vetämään sitä alaspäin selkärankaa pitkin aina peppuvaolleni asti. Menin kananlihalle. Eleanora pysähtyi juuri peppureikäni yläpuolelle ja veti kätensä pois. Kuulin kuinka hän polvistui taakseni ja levitti jalkojani vielä enemmän auki. Hän tarrasi pakaroistani kiinni ja tunsin hänen hengityksensä. Eleanoran kuuma kieli alkoi pyörimään peppureikäni ympärillä, hän nuoli sitä ahnaasti ja ohjasi samalla toisen kätensä vaolleni joka miltein tiputti kiimaista mahlaa sisältään. Hän alkoi hinkkaamaan pilluani takaapäin kahdella sormella ja aina kun hänen sormensa kävivät klitoriksellani huusin kuin eläin. Tunne oli mieletön. Eleanora jatkoi pilluni käsittelyä pyörivin sormiliikkein, toinen käsi puristeli pakaraani ja kieli tanssi pepussani. Vaistomaisesti aloin pyörittää omaa takapuoltani hänen kasvoillaan.

-Pistä, pistä sisään.. Ynisin. Minun oli pakko saada sisääni jotain. Eleanora lopetti nuolemisen ja hän työnsi yhden sormen sisääni.

-Sinun pitäisi nähdä tämä. Tämä on niin kaunis näky. Hän veti sormen pois siältäni ja asetti sen nyt peppureijälleni. Tuskallisen hittasti hän alkoi työntämään sitä sisääni. Haukoin henkeä, osittain kiihkosta ja osittain kivusta. Sormi aiheutti uskomatonta painetta sisälläni ja lopulta peppuni antoi periksi. Kuulin kuinka Eleanora puhalsi vierestään kynttilän. Hän kaatoi kuumaa talia pakaroilleni, edelleen sormi pyllyssäni.

-Aih aih. Tali poltti ihoani ja sai minut enemmän syttymään. Sormi takapuolessani jatkoi tasaista liikettään ja tunsin, kuinka Eleanora hieroi kynttilän päätä häpyhuulieni välissä.

-Haluatko sen sisääsi? Eleanora kysyi kiusoitellen. En saanut sanottua mitään ja samassa hän kovakouraisesti työnsi kynttilään märkään vakooni. Huusin kivusta. Eleanora antoi pilluni tottua hetken kynttilään. Hän sormeili peppuani ja hieroi toisella kädellä välilihaani.

-Sä olet niin upea näky kulta. Sä kestät tämän. Hitaasti hän alkoi liikuttamaan kynttilää edestakaisin pillussani ja nyt hän otti sormensa pois pepustani ja alkoi sillä hieromaan klitoristani. Kynttilä tuntui niin kovin isolta vaikka olikin ohut pöytäkynttilä. Hieroin omia nännejäni ja tunsin, miten kynttilä alkoi liikkumaan paremmin. Eleanora lisäsi vauhtia ja kitka, jonka tuo kynttilä aiheutti sisälläni sai minut taas huutamaan ääneen. Otin tukea alttarista ja suljin silmäni. Lämmin ja sähköisä tunne virtasi kehooni. Haukoin henkeäni ja koko kehoni vapisi. Eleanora työnsi vielä muutaman kerran kynttilää kunnes otti sen pois. Roikuin voimattomana alttarin reunalla.

-Katso Charlotte.. Eleanora tuli viereeni ja näytti kynttilää joka oli värjäytynyt punaiseksi. Verta... Eleanora oli aluksi työntänyt kynttilän niin syvällä, että se oli rikkonut immenkalvoni. Tästä asiasta nunnat olivat puhuneet ja paljon. Jos ei ollut immenkalvoa, ei ollut oikea nunna. Katsoin Eleanoraa kauhuissani.

-Ei hätääm kyllä me jotain keksitään. Eleanora rauhoitteli. Samalla kuulimme, kuinka kappelin ovi pamahti kiinni...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute