Herkku-puhelin
Syrjähyppy kierre
elsa xy

Työmatka painoi päälle. Olin piti menossa Helsinkiin seminaariin. Kiirre pakkasi päälle - piti käydä suihkussa ennen lentokoneen lähtöä.

Suihkutellessa kävi mielessä, että työkaverini Emma oli pitänyt usein hauskaa seminaarin jälkeen tanssiravitolan puolella. Se oli napannut miehen ja rakastellut sen kanssa hotellihuoneessa aamutunneille saakka.

Emma oli useasti houkutellut minuakin hauskan pitoon. - Kokeile miltä se tuntuu kun vieras uros panee sinua oikein kunnolla. Ei siitä omalle miehelle tarvitse kertoa mitään.

Suihkussa ajttelin, että tällä reisulla taidan iskeä miehen ja naida illan päätteeksi. Aloin sheivata häpykumpua. Lopulta päätin ajaa kaikki karvet pois. Sormella silittelin häpykumpua ja klitorista. Samalla kävi mielessä illalle suunniteltu seksiseikkailu.

Huomasin, että sormeni liutteli entistä kiihkeämmin häpyhuuliani. Tuntui ihanalta tyydyttää loppuun asti.

Hups - ajattelin orgasmi lähtiessä ja orgasmi illalla ja seuraavana päivänä kotona kun oma mies lataa edestä ja takaa. Miehelläni oli tapana naida minut heti kun tulin työmatkalta kotiin.

Seminaari meni hyvin. Illalla mentiin Emman kanssa tanssiravintolaan. Seminaarin väki oli lähtenyt juhlimaan. Kyytiä oli tanssilattian puolella. Lopulta työkaverini Pasi tuli hakemaan tanssimaan. Mentiin tangoa läheltä ja kovaa. Tunsin Pasin patukan kovenevan ja omien housujen kastuvan.

Suunniitelmissani oli ollut, että joku vieras olisi nainut minut - hetken huumaa. Työkaverin kanssa sänkyyn meno pelotti, jos tässä jää kiinni ja siitä tulee tapa.

Pasi suuteli ihanasti kaulalle ja toisella kädellä hiveli pakaroitani sekä Pasin reisi oli tangon aikana ajautunut haarojeni väliin.

Olin aivan kuumana. Pasi kysyi lähdttäänkö hotellihuoneeseeni yömysselle! Päätimme lähteä.
Halusin antaa pimpsaa työkaverilleni.

Mielessäni välähti, että onkohan Pasi pannut Emmaa yhteisillä työmatkoilla, mutta ajatus väistyi taka-alalle, kun Pasi nosti hameen korviini ja laski hiljaa housuni alas - alkaen imemään posliini pilluani.

Pasin imeminen tunti niin syntisen hyvältä. Mies osasi hommansa - seuraavaaksi hän käänsi minut mahalleen laittaen tyynyn mahan alle. Pakarani pompotti pystyssä.

Hän alkoi liuttaa vakoni välissä sormiaan. Sitten se levitti häpyhuuleni levälleen ja työnsi paljaan kalunsa hitaasti sisääni.

Kirkaisin - meno kiihtyi ja pimppani litisi, kun nainti koveni. Pasin pallukat hakkasivat haarojeni väliin nainnin rytmissä.

Tunsin kuinka spermalasti suikuisi sisääni. Pasi veti huohottaen kikkelinsä pois.

Itse olin pienessä stranssissa, menin hädissäni sanomaan, että olen ihastunut sinuun. Pasi nyökkäsi ja kysyi haluanko joskus uuden panon. Onneton menin heikolla hetkellä lupaamaan. Siitä seurasi uskomatton pano episodi myöhemmin.

Varoittelin Pasia, että tästä hommasta ei hiiskuta edes Emmalle. Pasi sanoi, että kyllä Emma arvaa, kun menimme minun hotellihuoneeseen. Se näki.

Kysyin siinä kiiremmän aikana, että et kai ole Emmaa työreisulla polokassut. Pasi vastasi silmiin katsoen - olen muutaman kerran. Silläkin on posliini.

Sanoi, että voihan helkari helkkari! Sä olet koko toimiston naisväen nainut.

Pasi - niin olen - yhteistyö sujuu paremmin.

Kotiin tultuani mieheni kellisti minut kettiönpöytää vasten ja nai minut takaapäin - pikkuisen voivottelin kun paikat olivat hellät edelliseltä illalata.

Ajattelin pitää mieheni tyytyväisenä, jotta se eipäile näitä minun syrjähyppyjä.

Aamulla meni normaalisesti töihin. Klikkasin itseni sisään. Meillä on sellainen järjestelmä, että asiakkat eivät pääse sisälle noin vain vaan heidät päästetään, kun he ovat ovikelloa painaneet.

Emma ja Pasi olivat kiireisiä. Asiakkaita lappasi koko ajan. Ruokatunti tuli ja Emmi lähti työpaikkaruokalaan lounaalle.

Minä sanoin, että minulla mukana kevyt pinaattikeitto. Lämmäytän sen mikrossa. Pasi jäi samoin syömään omia eväitä.

Emmin laitettua oven kiinni niin sammalla Pasi tulisi luokseni. Suuteli kaulasta ja sanoi, että on ihastunut minuun. Halusi rakastella.

Emmin kovasti, mutta antauduin. Pasi kaatoi minut toimiston pöytää vasten nosti hameen ylös ja veti housut alas. Otti kännykällä kuvan minun pimpasta. Sitten veti patukkansa esiin ja alkoi kiihtyvällä tahdilla naimaan minua. Lopulta hän laski spermat sisääni. Lasti valui pitkin minun kinttuja.

Pasi nappasi vielä kuvan kun sperma valui minun reisiä pitkin. Jotenkin minua kiihotti, kun hän kuvasi minua.

Olihan se mukavaa!

Ruokatunneilla oli rattoisaa tekemistä. Tämä jatkui kauan. Kotona taas mieheni polki minua - rakastelu alkoi käydä työstä. Kaksi miestä nai minua säännöllisesti. Annoin palaa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute