Herkku-puhelin
Mökillä
naapuri

Olen vähän alle nelikymppinen miehenalku täältä kaakkois-suomesta, en mitenkään erikoisen näköinen ja en siten hirveän paljon kiinnosta naisia, mutta on minulla jotain mitä ei läheskään kaikilla miehillä ole, eli suht kookas kyrpä, seisokissa päälle 20 senttiä, ja ovat sitä ne harvat naiset isoksi kehuneet, mutta kun tuo naama on petolinnun perse, ei ole kukaan emännäksi jäänyt. mutta nyt erään viikon lopun tapahtumiin tänä kesänä

Olin viettämässä viikonloppua mökilläni kaakkois-suomessa kun havahduin naapurimökiltä kuuluvaan hälinään,siellä vietettiin Matleena-tyttären 18-vuotispäivää nuorisojoukon kesken.

Mökillä oli noin kymmenkunta henkeä muutama poika ja pimuja loput, ikää kahdenkympin molemmin puolin. Illemmalla alkoi saunan lämmitys ja myöhemmin tein sen huomion että siellä harrastettiin naku-uintia ja mielenkiintoni heräsi.

Hain kiikarini ja kiipesin läheiselle kalliolle josta oli lähes esteetön näkyvyys naapurin mökin saunarantaan ja aloin kiikaroimaan näkymiä, väki kävi välillä saunassa ja järvessä vilvoittelemassa, tämän jälkeen boolimaljalle. Siellä sitä oli naisvartaloa monenlaista, tummaa ja vaaleaa, tuonne kun pääsisi niin saattaisi päästä puutteesta kerralla.

Etsin kiikareihin illan emännän Matleenan joka istui saunan kuistilla naukkaillen välillä boolia,
katselin upeaa teinivartaloa. Matleena harrasti jotain urheilulajia joten vartalossa ei ollut mitään ylimääräistä, kiinteät nuoren naisen rinnat, paljaaksi ajeltu pillu ja muutenkin ihan nätti likka jota ajatellessa ajatukset ajautuivat aina siihen että jos tuota nuorta naista pääsisi joskus panemaan.

Niin tälläkin kertaa Matleenaa katsellessani kaivoin kyrpäni esiin ja aloin runkata katsellessani Matleenan kroppaa kkikarin linssien läpi. Matleena katseli laiturille päin ja jalat levisivät levälleen ja matleena alkoi hyväillä pilluaan, käänsin katseeni laiturin nokkaan ja siellä nuoripari hyväili toisiaan. Pimun tunnistin Matleenan serkuksi, Henna nimeltään joka oli Matleenaa noin vuoden vanhempi. Henna ja Klasu suutelivat kiihkeästi ja näin kuinka Klasun sormet painuivat Hennan pilluun ja Klasu alkoi sormettamaan Hennan pillua joka silminnähden nautti käsittelystä ja aikani tätä katseltuani alkoi taas puntissa kovettua, käänsin taas katseeni Matleenan suuntaan mutta hän oli kadonnut johonkin joten käänsin kiikarit takaisin nuorenparin suuntaan joka myös oli lähtöä tekemässä, seurasin kuitenkin katseella kun nuoripari siirtyi vähän sivummalle ja Henna laskeutui polvilleen Klasun eteen ja imaisi muitta puolikovan kyrvän huultensa väliin ja alkoi ottaa klasulta suihin.

Klasu puristi Hennaa päästä ja nussi tyttöä suuhun kiimassa, minä taas kaivoin kyrvän esille ja aloin runkata katsellessani tuota kiimaista touhua joka oli muuttunut siten että Henna nojasi rantakiveen ja Klasu nussi Hennaa takaapäin. Hennan huusi kiimassa parin sadan metrin päässä kun Klasun kyrpä upposi kerta toisensa jälkeen pillun uumeniin. Itse runkkasin kyrpääni kuvitellen itseni klasun paikalle nussimaan tuota kiimapersettä ja ei kauan vienyt kun laukesin taas ja spermat roiskuivat taas kalliolle ja rantaan katsellessani huomasin että sielläkin oli valmist ja Klasu veti veltostuvaa kyrpää pois Hennan pillusta ja pari poistui ensin rantaan pillupyykille ja sen jälkeen alueella olevaan aittaan, myös muu porukka alkoi poistua rannasta ja katselin haikein mielin rannalla olevia pimuja ajatellen että pääsisipä panolle joskus ja saisi nuorta naista.Itse poistuin myös kalliolta, kävin rannassa pesulla ja menin mökkiin nukkumaan, mutta uni tahtoi tulla vähän vaikeasti kun äskeiset tapahtumat pyörivät mielessä

Aamulla heräsin kun terassilta kuului askeleita ja joku koputti oveen, nousin ylös, pukeuduin ja menin ovelle huomaten Matleenan oven takana, tämä ei ollut mitenkään outoa sillä naapurista käytiin lainaamassa milloin mitäkin, oven avattuani Matleena astui sisään mökkiini sanoen:

- Pesca, me tarvittais vähän apua, meiltä loppui booli eikä muutakaan juomaa oikein ole, niin pitäisi päästä käymään kyläkaupalla ostamassa bisseä ja sidukkaa, mutta kun ei ole yhtään selvää kuskia ja joillakin painaa kohta kankkunen päälle. Joten jos olet ajokunnossa niin voisit käyttää mua ja Hennaa kaupalla, please, korvaan kyllä tavalla tai toisella jos se onnistuu.

Totesin olevani ajokunnossa ja minulla olisi itselläkin asiaa kaupalle joten voisimme vaikka lähteä heti,

- Ihkua, Henna sanoi ja antoi pusun poskelleni ja poistui hakemaan serkkuaan.

Itse lähdin käynnistelemäämn vanhaa Farmari-Ladaa joka kohta kehräsi niinkuin lada kehrää, pimut tulivat kyytiin ja sitten lähdettiin kaupalle, tytöt takapenkillä istuen vähissä vaatteissa ja minä taustapeilistä katsellen kuolasin noita upeita vartaloilta.

Ajoin kaupalta pois tullessamme suoraan naapurin pihaan jonne olivat saapuneet Matleenan vanhemmat 50-kymppinen yrittäjäpariskunta, isä Matti joka oli keskittynyt keskivartalon kehittämiseen jo monen vuoden ajan ja äiti Riitta jonka vartaloa katsellessa selvisi mistä Matleena oli muotonsa perinyt.

Tervehdin vanhempia, purimme kuorman autosta ja lähdin kurvailemaan omalle mökille. Illemmalla kuulin kun joku saapui pihaan ja ovelle päästyäni havaitsin Matleenan istuvan terassilla lähes alasti.

-Tulin nyt kuittaamaan sen kauppakyydin, Matleena sanoi ja tuli seurakseni mökkiin ja alkaen suudella nuoren naisen kiihkeydellä minua ja pian päädyimme makuuhuoneen puolelle sänkyyn makaamaan jossa aloin riisumaan Matleenalta tämän vähäisiä vaatteita ja samalla riisuen nyös itseni. Hieroin Matleenan rintoja vuorotellen ja toinen käteni vaelteli nuorella vartalolla, sormet tavoittivat pillun ja painoni keskisormen piukeaan pilluun.

-Ole varovainen, olen vielä neitsyt, kukaan ei ole pilluuni tunkeutunut omia sormia lukuunottamatta, Matleena kuiskasi hiljaa

-OKei, sanoin ja jatkoin rintojen hyväilyä vielä hetken ja pyysin Matleenaa levittämään reisiään jonka jälkeen siirryin Matleenan pillun kimppuun ja kosteita häpyhuulia levittäen painoin kieleni vasten pillua, aloittaen klitoriksen hyväilyn, Matleenan vartalo värähti aina kun kieleni kosketti klitorista ja pillu kostui koko aja enemmän ja pian Matleenan vartalo kouristeli otteessani orkun vallassa.

Nostin pääni pois Matleenan hävyltä, käänsin neidon vatsalleen laittaen tyynyn vatsan alle Jolloin Matleenan peppu nousi ylöspäin paljastaen näkymän tuohon kiimapilluun, levitin hieman reisiä jotta pääsin paremmin asettamaan kyrvän vasten pillua, ja kohta aloin varovasti painaa kovaa kyrpää pilluhuulten väliin ja kun terska saavutti immenkalvon odotin hetken ennen kuin painoin kyrvän Matleenan pillun pohjille, odotin taas hetken ennenkuin aloin varovasti painaa kyrpää varovasti kiihdyttäen Matleenan piukkaan pilluun edestaas

Matleena alkoi itkunsekaisesti voihkia työntöjeni tahdissa ja kohta nyyhke vaihtui voihkeeksi ja kohta pillu supisteli orkun kourissa, tartuin Matleenan lanteista ja vedin Matleenan polvilleen eteeni ja aloitin nussimisen takaapäin tahtia kiihdyttäen ja Matleena voihki kiimassaan kun kyrpä upposi pilluun kerta toisensa jälkeen ja vartin nussimisen jälkeen tunsin kuinka pusseista lähti liikkeelle satsi joka muutamalla rajulla polkaisulla alkoi roiskua pilluun.

-Kiitos, se oli tosi ihanaa, otettan uusiksi joku kerta kun olen yksin mökillä, ei ole kukaan vahtimassa, Matleena sanoi, antoi pikaisen pusun ja painoi vielä huulensa terskalleni imaisten viimeiset tipat suuhunsa, jonka jälkeen poistui rantasaunalle pesulle.

Olin juuri nukahtamassa kun terassilta kuului meteliä ja mennessäni katsomaan havaitsin Riitan kompuroivan siellä bikineissään, rouva tuntui olevan pienessä sievässä, puhe sammalsi kun hän sanoi:

- Ukko, perhana sammui kun otin siltä suihin ja nyt mua panettaa niin vitusti että voiskohan naapuri auttaa neitoa puutteessa, mennään vaikka tonne kalliolle, niin saat sinä pillunpuutteessa oleva poikamies.kokenutta pillua.

Riitta tarttui käteeni ja alkoi raahata minua kalliolle, siihen samaan paikkaan josta yleensä katselen kiikarilla muiden touhuja. Kalliolle päätyämme Riitta riisuutui ilkosilleen asettui selälleen sammaleille ja levitti jalkansa jolloin pillu paljastui katseelleni, kuoriuduin nopeasti vaatteistani ja laskeuduin Riitan vierelle ja Riitta imaisi kyrvän suuhunsa alkaen ottaa suihin ja hetken aikaa jatkettuaan kyrpä seisoi taas kovana ja vedin Kyrvän pois Riitan suusta, niin Riitta kuiskasi:

-Sun kyrpä maistuu ihan pillulle ja spermalle oot tainnu kuitenkin saada äskettäin, mutta siitä huolimatta paina kyrpä mun pilluun ja nussi mua rajusti.

Asetuin makaamaan Riitan levitettyjen reisien väliin painoin terskan häpyhuulten väliin ja survaisin kerralla kyrvän vartta myöten vittuun aloittaen raivoisan nussimisen Riitan voihkiessa kiimaansa allani eikä mennyt kauaakaan kun spermat roiskuivat pilluun, Riitan voihkiessa orkun kourissa.

Vedin veltostuvan kyrvän pois Riitan pillusta, nousin ylös, katsoin rantasaunalle jossa Matleena istui jalat harallaan ja meitä katsellen runkkasi piukkaa pilluaan lähestyvän orkun kourissa ja rantasaunalla oli Henna jakamassaa pilluaan tälle toiselle nuorelle miehelle jonka nimeä en tiennyt.

-Minä kyllä tiedän mitä touhuat täällä kalliolla silloi meidän rannassa on joku, olen pari kertaa käynyt katsomassa kun sammaleella on tuoretta runkkia, olen itse ollut sormet pillussa tuossa puskan takana kun olet ollut runkkaamassa tuota kookasta kyrpääsi ja nähnyt kun spermat lentävät kaaressa sammalikkoon ja itseasiassa matleena oli eilen ollut tuolla samassa puskassa kun vedit käteen ja katselit Hennan ja Klasun nussimista.

Ukolla alkaa olla potenssivaikeuksia joten voi olla että tarvitsen naapuriapua joskus muulloinkin voisithan sen meidän Matleenankin joskus korkata, kun ujo tyttö ei ole vielä osannut antaa muuta kuin sormella räplätä, Riitta sanoi ja poistui omalle mökille.

Seuraavana viikonloppuna Riitta ja Matleena saapuivat mökille siivoamaan ja iltasaunassa ollessaan naiset levittelivät torttujaan terassilla ja minä katselin hetken touhuja kiikarilla ja runkkasin löysät pois, tämän jälkeen lähdin naapuriin saunomaan ja ”iltakahville”, siitä sitten seuraavalla kerralla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute