Herkku-puhelin
Kiimaiset naisten vietävänä
reiska

Jaanan ja minun suhde alkoi ravintolaillan jälkeen. Vokottelin Jaanan kotiani. Olin ollut puutteessa kauan, joten halusin saada Jaanan sänkyyni.

Onnistuin.

Kaadoin kotonani hänet ihanasti sängylle.

Kysyin haluaako panon edestä vai takaa. Ruskeat nappisilmät kiiluen vastaus tuli "ihan sama, kun nait". Tempaisin housut alas. Kokeilin sormella pimppaa. Se oli kiimasta märkänä. Hivelin sitä kevyesti kielellä. Samalla pidin käsillä kiinni lantiosta, joka kiemurteli kielipusujen tahtiin.

Jaana sanoi olevansa ihastunut minuun. Jaanan ihanat sanat saivat minut entistä himokkaammaksi. Suutelin entistä himokkaamin klitorista ja häpyhuulia.

Jaana aukaisi reitensä entistä leveämmälle ja alkoi hyväillä sormillaan pienentä napukkaansa. Kohta Jaana värisi orgasmin kiihkossa.

Hän kuiskasi uudelleen korvaani hiljaa - olen ihastunut minuun.

Pyöräytin Jaanan mahalleen ja kävin pakaran päälle ja työnsin patukkani sisään. Painelin pakaran päältä ja laskin simenet sisään. Jaana katsoi siristelevin silmin minuun ja kysyi - rakastanko minua?

Vastasin muruseni kyllä.

Jaana halusi edelleen jatkaa suhdetta. Halusi minusta vakiopanon. Asuimme eri osoitteessa, mutta silloin tällöin Jaana tuli luokeseni ihanan kiimaisena ja minä polin edestä ja takaa.

Kyselin, että oilko hänellä toista vakiopanoa? Jaana sanoi, että yksi kerrallaan.

Aikaisemmin hän oli harrastanut silloin tällöin seksiä työmatkoilla. Illan tanssittua, hän oli jatkanut iltaa miehen kanssa hotellihuoneessa. Tanssin jälkeen kostunut pillu oli kaivannut jälkihoidon. Tuntui ihanalta kun tuntematon mies nai hänet illan huipennukseksi.

Jaanan mielestä vakiopano tuntui paremmalta. Sai ilman metsästystä varmasti ja säännöllisesti.

Jaana ei koskaan minulle tunnustanut, jakoiko hän suhteen aikana näitä työmatkapanoja.

Yhtenä lauantaina Jaana soitti, että lähdetäänkö ravointolaan tanssimaan ja iltaa istumaan. Hänen äitinsä Laura oli lähdössä mukaan.

Vastasin, että ok.

Nautimme toistemme seurasta ja orkesterin alettua soittamaan Jaanan äiti Laura halusi tanssia kanssani. Menimme tanssilattialle. Hän aloitti mukavan rintojen hieronnan hiljalleen rintakehääni vasten. Samalla kuiskasi korvaani, että tuntuvatko ne hyvältä?

Hämmästyksestä selvinneenä sanoin, että makeet ja pömpöttävät rinnat. Yritin saada Lauran lopettamaan rintojen hieronnan, mutta homma kun kiihtyi. Yritin sopertaa, että Jaana ei taida tykätä tästä, jos huomaa tämän teeren pelin.

Kappale loppui - palasimme pöytään. Hain Jaanan tanssimaan. Vedimme tangoa poskea vasten. Jaana oli myös kiimassa. Hän halusi pitää haarojen välin reittäni vasten. Oli se mukavaa.

Jaana kysyi tanssin aikana, mitä mieltä olen äidistä? Mukava ja pirtsakka nainen. Hänen kanssaan helppo olla ja keskustella.

Palattiin pöytään.

Laura pyysi tanssiin ja minä lähdin. Sama rintojen hieronta jatkui. Minuakin alkoi kihelmöidä ajatus, että millainen pakkaus tämä Jaanan äiti mahtoi sängyssä olla? Tanssin lopussa hän sanoikin, kun lähdetään täältä taksilla - nakataan Jaana ensin kotia ja sitten minut ja mene sinä viimeiseksi. Lupasin maksaa laskun.

Homma meni niin kuin oli sovittu. Jaana vietiin kotia. Sitten matkaa jatkui, mutta kun tuli Jaanan äidin vuoro laskeutua taksista, hän alkoi vonkaamaan minua mukaansa yömyssylle.

Minä onneton suostuin.

Sisälle päästyä hän suuteli minua ja hieroi rintojansa minua vasten. Hän halusi rakatella minun kanssani.

Viisikymppisen naisen puute ja kiima oli kova.

Yritin sanoa, että tämä ei ole sopivaa, koska seurustelen tyttösi kanssa. Vastustelu ei auttanut.

Hän aukaisi vyöni ja pudotti housuni kinttuun ja otti helliin käsiinsä kaluni. Parin suudelman jälkeen kaluni on pongahtanut pystyyn.

Laura katsoi silmiini ja totesi - jukra mikä patukka. Tälläkö sinä tyttöäni hoitelet?

Vastasin - niinpä juuri? Posliini pillu väräjää kun patukalla työntelen.

Laura nosti hamettaan ja laski pikkupöksynsä alas samalla kaatuen selälleen vetäen minut päälleen. Makasin hämmentyneenä Lauran haarojen välissä. Tunsin lämpiman käden ohjaavan kaluni märkään karvaiseen pilluun.

Lauran lantion liike sai himoni tappiin. Aloin keinua mukana. Huomasin panevani tosissani. Puraisin kiihkossa kaulasta. Laura äänteli ihanasti, kun sauvani työntyi syvälle.

Ihanan kiiman välissä Laura kysyikin - kumman pillua on parempi naida minun vai Jaanan. Annoin diplomaatin vastauksen. Äiti ja tyttö on yhtä hyviä ja molemmat oikeita tiikereitä sängyssä.

Tämän jälkeen Lauran vauhti eikun kiihtyi. Kohta tunsin kuinka Laura sai orgasmin. Samalla painasin siemenet sisään.

Koko yö naitiin, että paikat oli hellinä. Molemmat lupasi pitää suunsa kiinni. Aamulla menin kotiin ja ajattelin, että millaiseen sotkuun tästä joutuu, jos tästä kiinni jääpi.

Jaana soittelinkin aamulla kuulumisia. Sanoinkin, että tässä iltajuhlista palaudutaan. Jaana sanoikin tulevansa huomenna hoitoon.

Tästä lopulta kehittyikin vakiopano kahdelle naiselle.
Kolmekymppinen posliii Jaana oli kuumapakkaus sängyssä ja viikymppinen äitinsä oli todellinen erotiikan mestari. Halusi, että pannaan joka reikään.

Olin hissun kissun ja nautin molemmista naisista sydänmen kyllyydestä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute