Herkku-puhelin
Elokuvan jälkeen
M.C.

Elokuvan lopputekstit pyörivät telkkarissa. Jäät vielä makaamaan syliini pää rinnallani. ”Tämä on kyllä mukavaa”, sanot, ja jatkat:”Mitähän tässä vielä keksisi?” Hymyilen itsekseni, koska minulla on hyvinkin tarkat suunnitelmat loppuillan suhteen. Makoilemme vielä hetken sohvalla, kunnes nouset venytellen pystyyn. ”Minnes matka?” kysyn. ”Miun pitää käydä vessassa”, vastaat. Tämä on minun merkkini, nyt aloitan leikin. Napsautan sormiani.

Pysähdyt melkein kesken askeleen. Sormien napsautus on merkki, tästä eteenpäin minä määrään, ja sinä tottelet. ”Käyn ihan nopeesti vessassa, jooko?” yrität, mutta katson sinun silmiisi hymyillen ja pudistan päätäni. ”Mutku..” yrität vielä jatkaa, mutta olen jo pystyssä ja vieressäsi. Tartun käsilläni ranteisiisi ja väännän kätesi selkäsi taakse. ”Kiltit tytöt eivät sanoa vastaan, vaan tekevät niin kuin käsketään”, kuiskaan korvaasi. ”Olethan sinä kiltti tyttö?” kysyn, ja nyökkäät nöyrästi silmät maahan luotuna.

Käteni hivelee vartaloasi, tunnut sanoinkuvaamattoman kiihottavalta ja ihanalta. On huumaavaa pitää sinua vallassani, saada sinut tottelemaan, palvelemaan. Jatkan kuiskuttelua: ”En minä halua mitenkään ilkeä sinulle olla, totta kai pääset käymään vessassa. Ensiksi sinun täytyy vain ansaita se.” Värähtelet otteessani, olet innokas näyttämään, kuinka osaat minua miellyttää. Päästän sinusta irti ja istun sohvalle. ”Ota multa suihin” komennan, ja tottelet innolla. Avaat housuni ja otat jäykän kaluni esiin. Hyväilet varta kädelläsi samalla kun leikittelet kielelläsi terskan päällä ja reunoilla. Murahdan nautinnosta, kun upotat kalun syvälle suuhusi. Taitavilla liikkeilläsi saat minut hetkessä huokailemaan nautinnosta. Käsken sinun kostuttamaan sormesi märässä pillussasi ja työntämään sen sisääni. Varovasti pyllyyni uppoava sormi saa minut jo aivan reunalle. Pidättelen itseäni sen verran, että saan annettua vielä yhden komennon: ”Jos haluat vessaan päästä, olet kiltti tyttö ja syöt kaiken, mikä sinulle annetaan. Nielet kiltisti koko lastin!”

Räjähdän orgasmiin, kaluni pumppaa sperman suuhusi. Suurella ilolla katson, kun teet työtä käskettyä, etkä päästä pisaraakaan valumaan ohi. Annan sinun vielä hetken jatkaa kyrpäni hyväilemistä. ”Tuntuipa se hyvältä”, naurahdan. Nousemme ylös, otan noustessa sohvatyynyn alta nahkaiset rannekahleet. Käsken sinut laittamaan kädet selän taakse. Tottelet ja pujotan kahleet ranteisiisi. Kun seisot edessäni kädet selän taakse kahlittuna, en voi vastustaa kiusausta. Hyväilen takaapäin rintojasi, reisiäsi, pilluasi vaatteiden päältä. Painan sinut lujasti minuun kiinni. ”Olen hyvä isäntä ja pidän sanani. Pääset käymään vessassa.” Kävelet edelläni, ihastelen farkkujen peittämää takapuoltasi. Hymyilen, koska tiedän saavani nöyryyttää sinua kohta lisää.

Kun olemme kylppärissä, käännyt katsomaan minuun kysyvästi. Katson takaisin muka hämmästyneenä. ”Minähän lupasin, että pääset vessaan. Nyt olet vessassa. Housujen riisumisesta tai pöntöllä käymisestä ei puhuttu mitään.” Katseesi kertoo niin paljon. Olet yhtä aikaa hädissäsi ja kiihottunut, häpeissäsi ja kiimainen. Olit jaksanut pidätellä tähän asti, mutta nyt sinun on vaikea jatkaa. Tiedät, että en tule kahleita irrottamaan, ennen kuin saan nähdä, mitä haluan. Pyristelet hetken vastaan, kunnes annat periksi. Tumma läikkä alkaa levitä farkkuihisi, kun lasket allesi. Katson kalu jälleen kivikovana tuota kiihottavaa näkyä. Virtsa valuu tummina noroina reisiäsi ja pohkeitasi pitkin kylppärin lattialle. Astun viereesi, pidän toisella kädellä kiinni kahleistasi ja toisen lasken märkien housujesi etumukselle. Jatkat pissaamista, kun käteni alkaa hyväillä housujesi läpi pilluasi.

Nyt en enää itse kestä. Avaan farkkusi ja kiskon housut pois jalastasi. Upotan suuni ihanaan tussuusi, nuolen, imen ja hyväilen sinua. Märkä tussusi vie viimeisenkin järjen hivenen päästäni. Käännän sinut nojaamaan seinää vasten ja työnnyn vauhdilla pilluusi. Nain sinua niin lujaa kuin pystyn. Vasen käteni pitää kiinni hartiastasi ja vetää sinua, jotta saan työnnyttyä sisääsi voimakkaammin ja nopeammin. Oikea käteni hyväilee klitoristasi. Huudamme yhteen ääneen nautinnosta, vartalomme puristuvat tiukemmin ja tiukemmin toisiinsa. Vavisten ja värähdellen laukeamme yhtä aikaa. Huohottaen laskeudumme kylpyhuoneen lattialle sylikkäin istumaan. Suukottelen niskaasi ja näykin korviasi. Katsot minuun olkasi yli, hymyilet, ja napsautat sormiasi. Nyt on minun vuoroni totella.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute